Austria Wieden......

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
ODPOWIEDZODP
spocony_nalesnik
Junior
Junior
Reputacja: 0

Austria Wieden......

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spocony_nalesnik » 17 kwie 2005, 16:33

Witam !

Interesuje mnie jakas Polska stronka o Austrii Wieden, chcilabym aby byla tam relacja meczu NA ZYWO.... Czekam na Wasza szybka reakcje, to moj pierwszy temat i post an tym forum. Pozdrawiam

Awatar użytkownika
pippen
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 17 kwie 2005, 16:42

Polskiej nie znam, ale na ich stronie oficjalnej jest trasmisja live.
http://www.fk-austria.at - tam masz u góry w pasku LIVE.

A pzoatym co myślice o Mili w Austrii. ostatnio się chłopak odnajduje i gra cosraz lepiej. Wydaj się być to dobry klub dla jego rozwoju, Zretszą zawsze w Austrii - jako kraju naszym Rodakom grało i gra się dobrze.

spocony_nalesnik
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spocony_nalesnik » 17 kwie 2005, 16:48

Dzieki za stronke, relacja jest niestety po niemiecku ale trudno. Mila jest nawet niezly, moze sie w Austrii troche rozegra ale nie wiem czy wyrosnie kiedys na lidera Polskiej reprezentacji. Austra Wieden jest meega cienka, wlasnie po 60 minutach przegrwaa u siebie 0:1 z ostatnim zespolem ligi !!! Postawilem na nich i tylko to mi zostalo, a tu lipa !!

spocony_nalesnik
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spocony_nalesnik » 17 kwie 2005, 16:49

Dzieki za stronke, relacja jest niestety po niemiecku ale trudno. Mila jest nawet niezly, moze sie w Austrii troche rozegra ale nie wiem czy wyrosnie kiedys na lidera Polskiej reprezentacji. Austra Wieden jest meega cienka, wlasnie po 60 minutach przegrwaa u siebie 0:1 z ostatnim zespolem ligi !!! Postawilem na nich i tylko to mi zostalo, a tu lipa !!

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 17 kwie 2005, 17:26

jak dla mnei mila sie tam moze rozwinac jesli bedzie systematycznie gral

ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”