Arsenal FC - Manchester United FC (01.05.2011) - Strona 4

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Re: Arsenal FC - Manchester United FC (01.05.2011)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 01 maja 2011, 17:03

I Wilmora juz nie ma :rotfl: normalka.
Jestem. Ale co z tego, przecież fani Manchesteru też nie widzieli błędów na niekorzyść Barcelony. ;)
Sędzia był zabawny, w pierwszej połowie błędy na korzyść jednej strony, a w drugiej to był już folklor. Patrząc na kolor włosów i jego postawę to powinien się kierować na emeryturę, zabawny gość.
Wilmore jest dobry, leci mecz Milanu a on wie nie tylko co tam się dzieje lecz takze w Londynie wParmie we Fiorentinie ;)
Skąd wnioskujesz, że wiem, co się dzieje w meczu Parmy i Fiorentiny? :rotfl:

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 01 maja 2011, 17:04

Właśnie. Czy remis w tych karnych? Ręka Serba i faul Francuza nie ulegają wątpliwości, ale czy Evra nie był faktycznie ściągany do parteru za rękę przez Walcotta? Na żywo wydawało mi się, że nie, a w powtórce, że tak :P Dlatego dobrze by było jeszcze raz tę akcję obejrzeć. Jakby ktoś miał video, niech wrzuci. Oczywiście nic to nie zmieni już i nie mam zamiaru mówić o jakimkolwiek wypaczeniu wyniku, bo Vidic też powinien wylecieć, podobnie jak Sagna. Zagraliśmy zły, a może nawet bardzo zły mecz. Na pewno nie zasłużyliśmy na 3 punkty, a mam wątpliwości nawet czy na jeden. Gratulacje dla Arsenalu. Robią się poważne schody i nerwy. Niemal wszystko powinno się rozstrzygnąć za tydzień. Porażka będzie dramatem, bo liczenie na gole to już przesada dla moich nerwów i zawsze kiepska zabawa.

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2053

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 01 maja 2011, 17:05

Gratulacje dla Arsenalu. Zrobili dziś wystarczająco dużo żeby wygrać ten mecz. A sam mecz jak zwykle na styku, czy byłby remis czy wygrałaby któraś z drużyn nie można by było powiedzieć że było to nieuczciwe.

Szkoda bramki, bo dosłownie kilkanaście sekund wcześniej zszedł Anderson, który by trzymał Ramseya.

Cóż, za tydzień mecz o mistrzostwo z Chelsea na OT. Przestrzegałem przed lekceważeniem Chelsea. Sami założyliśmy sobie pętle na szyję i sami możemy ją ściągnąć. Nadal możemy zostać z pustymi rękami w tym sezonie.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 01 maja 2011, 17:07

Ten mecz paradoksalnie, ze wygrany przez kanonierow pokazuje dobitnie i nie bojmy sie tego nazwac wprost... jakimi frajerami jest zespol z Emirates :!: Frajerami sezonu, teraz wychodza bokiem mecze z NUFC z 0:4 na 4:4 mistrzostwo siwata rzecz jasna... czy rowneiz przegrana na emirates z nimi i wiele innych niewytlumaczalnych bledow i strat pkt. Kolejny mecz to ten Eboue z Liverpoolem...

Mnie sie widzi, ze Chelsea wygra na OT a bramke strzeli Torres :shock:

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2053

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 01 maja 2011, 17:10

Wilmore pisze:przecież fani Manchesteru też nie widzieli błędów na niekorzyść Barcelony. ;)
Jak już uogólniasz to może zwróć uwagę, że niektórzy fani MU uważali, że Marcelo i Adebayor powinni dostać czerwo a Di Maria żółtą za symulowanie. Silisz się na obiektywizm to przynajmniej nie przekłamuj rzeczywistości żeby było tak jak Tobie odpowiada.

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2151
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 01 maja 2011, 17:11

Wyrównało się w karnych i dobrze. :P Jakkolwiek idiotycznie i żenująco to brzmi.

Ramsey w roli Wilshere'a zagrał dobrze, Wilshere w roli Fabregasa równie świetnie. Jeśli Cesc tak bardzo chce isc to moze niech idize :lol: :wink:

Może i ten sezon był do dupy, ale przynajmniej pierwszy raz od dawna pokonaliśmy Manchester United, Chelsea i pierwszy raz w historii Barcelonę.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 01 maja 2011, 17:18

Nie wiem gdzie co poniektórzy widzieli tą miazgę Arsenalu w pierwszej połowie skoro oddali mniej strzałów niż my :lol:
No, ale dla niektórych wielki futbol to tylko posiadanie piłki :lol:
W drugiej połowie też praktycznie jedyny groźny strzał to gol Ramsey'a. Cóż szkoda, bo wg. mnie remis spokojnie był od ugrania.
Zastanawiam się nad tym co robi Ferguson, zawsze w takich meczach graliśmy jednym napastnikiem, ostatnio z Arsenalem to już w ogóle pozwalając im grać i kontrując ich miażdżyliśmy, a tutaj poszliśmy na wymianę ciosów, kiedy remis nas tak urządzał :roll: Nie rozumiem tego, tak jak nie rozumiem zmiany Andersona na Valencii i przesuniecie Parka do środka. Pierwsza akcja po zmianie, piłkę ma Ramsey przy nim Park, poddaje na skrzydło, Ramsey biegnie w 16-stke, a Park nie wiadomo co robi, kogo kryje tylko sobie ogląda mecz jak widz(polecam dokładnie przenalizowanie powtórki) i mamy gola.
No ja nie wiem, mamy niezły wynik remis, i Fergie robi taką zmianę, co on już chciał sobie zapewnić majstra czy co :roll:

Aha cieszy mnie niezwykle reakcja napinaczy, bo tzn. że moja krucjata po Gran Derbi był skuteczna i ich zirytowała. I wszak przecież oto w niej chodziło :chill: A że się przy tym ośmieszają to nihil novi :) Wszak nie ma tutaj ani jednego kibica który by przeczył, ze powinien być karny po ręce Vidica i jakaś kartka, nie wiem do końca jaka, może Arek pomoże, wg. mnie żółta by starczyła. No, ale te marne lordy nie widzą tej różnicy, że kibice Barcy udowadniali, że Pepe zaslużył na czerwoną kartkę, jednocześnie po finale CDR nic nie prawili o czerwonej kartce dla Busqetsa.
No, ale starajcie się dalej panowie, może kiedyś uda wam się kogoś złapać na tak żenującej wtopie jak np. lorda z sondażami :mrgreen:

miguel indurain
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 01 maja 2011, 17:19

ciekawe coz nam opowie kamil z cyferkami o sedziowaniu? gratulujacje dla arsenalu. wygral futbol.

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 01 maja 2011, 17:21

ciekawe coz nam opowie kamil z cyferkami o sedziowaniu?
Że w przerwie meczu z pokoju sędziowskiego słychać było strzały?

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 01 maja 2011, 17:21

Panowie normalnie jestem dumny. Jak to powiedział Piotrek Reiss kiedyś nic go tak nie ucieszyło, jak żyleta skandowała ch*** ci na imię hej Reiss ch ci na imię. Bo jeśli twój największy wróg na Tobie skupia największą agresję tzn. że mu zaszedłeś za skóre. Czyli mnie też się udało, super :)

Dawać dalej więcej :)

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 01 maja 2011, 17:41

Wimore jest bezbłędny,oskarza innych fanów o obiketywizm w sprawach sędziowskich w sytuacji gdzie w podpisie ma obrazek pokazujący prawde o calcio.
Najlepsze jest to ze każdy widzial jak Milan przez Inter byl gwalcony na boisku.Teraz Wilmore chcial podac teorie jak to sędziowie pomagaja MU, niestety Foy zespuł mu zabawe i wyrwal wszystkie arguementy.

Podam Ci lepszy,ten sam Foy nie widział faulu Nevila i czerwonej w meczu z WBA z 1 stycznia.Teraz czekam na odgwizdanie zle wyrzuconego autu przez Chelsea i bedzie mogl dalej tworzyc swoje teorie.
Ostatnio zmieniony 01 maja 2011, 17:46 przez MGiggs, łącznie zmieniany 1 raz.

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 01 maja 2011, 17:44

Teraz Wilmore chcial podac teorie jak to sędziowie pomagaja MU
Nie, chciałem pokazać, że Manchesterowi przydarza się to samo, co Barcelonie. I to miało miejsce - parę razy sędzia pomylił się na korzyść ManU, parę razy na niekorzyść. Dokładnie tak samo było w dwumeczu Barcelony z Arsenalem, a jakoś wtedy kibice ManU zwracali uwagę tylko na błędy w jedną stronę. :wink:
Miłego popołudnia. ;)

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2059
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 01 maja 2011, 17:49

Kamil232 pisze:Bo jeśli twój największy wróg na Tobie skupia największą agresję tzn. że mu zaszedłeś za skóre. Czyli mnie też się udało, super
Hehe czyli jesteś samokrytyczny, nabiłeś najwięcej postów w temacie GD prowadząc krucjatę przeciw Barcelonie :lol:.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 01 maja 2011, 17:54

Wilmore powiedz mi po co sie na siłe chcesz tak osmieszać?
Jesli Ci sie chce to przejdz do tematu Barca-Arsenal i zobacz jak wszyscy zgodnie stwierdzili ze Messi strzelil slusznego gola.Sedzia dzisaj nie dal karnego 1 i 2, jednak co to ma do mega walka z wczoraj gdzie sedzia uznal gola ktorego nie bylo?Jak to sie ma do meczu Chelse-MU z Prem? Jak to sie ma ze rok temu w meczu o mistrzostwo Chelsea dostaje gola z 3 metrowego spalonego? Gracz MU dostaje kare za przeklinanie gdzie taki Essien za wejscie 2 prostymi nogami nie dostaje kary.

Przegralismy mecz bo gralismy slabo.

pasza
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pasza » 01 maja 2011, 18:08

Wszystko dla Manu było spoko, do czasu. Arsenal strzelił z kontry właściwie, wielki błąd MU.
Jakby się nie posypali i nie pozwolili na kontrę, tylko konsekwentnie dbali o tyły to różnie mogłoby byc.
Inna sprawa, że jak MU zagra tak w finale LM to tak jakby w ogóle nań nie wychodził, jak w 2009.
Fabregasa nikt nie kupi, nie za 30 mln. Niech będzie Kanonierem na wieki, podpisał kontrakt!

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”