Pewnie do mnie mówiszNiektórzy już piszą, że skoro Aaron tak wymiata to Cesc może już sobie odejść do Barcelonynie ma to jak dobry żart na niedzielne popołudnie.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 01 maja 2011, 20:26
Pewnie do mnie mówiszNiektórzy już piszą, że skoro Aaron tak wymiata to Cesc może już sobie odejść do Barcelonynie ma to jak dobry żart na niedzielne popołudnie.
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 01 maja 2011, 20:45
Czyli tak jest ale jednak w odniesieniu do dzisiejszego meczu to już nie?
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 01 maja 2011, 21:03
Akurat odniosłem się do komentarzy, które przeczytałem na różnych forach i serwisach kanonierskich po meczu. Po wypowiedziach niektórych można odnieść wrażenie, że naprawdę mają takie przemyślenia po dzisiejszym spotkaniu. Inna sprawa, że od jakiegoś czasu można dostrzec u Cesca (chociaż może to tylko tylko jak tak widzę całą sprawęMagnum pisze:Pewnie do mnie mówisz
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 01 maja 2011, 22:00
nie powinnes byc zdziwiony. 8 lat temu caly swiat chcial grac z henrym w arsenalu (cesc nie uciekl do arsenalu dlatego ze arsenal byl slaby, uwierz mi), pilkarze za kontrakt od londynczykow byli gotowi zrobic wszystko, a dzis taki fabregas widzac co osiaga barcelona wie ze tam powinien byc. mial byc moze jedyna szanse, teraz najpewniej barcelona go juz nie chce. i nie czuj sie tutaj urazony wielce, ale taka jest rzeczywistosc. czy to kiedys milan tulipanow czy to real galaktikos czy to arsenal henrego czy to dzisiejsza barcelona - takie cos przyciaga pilkarzy. cesc jest od poczatku sezonu kompletnie innym graczem niz ten ktorego widzielismy w ubieglym.Duch pisze: Inna sprawa, że od jakiegoś czasu można dostrzec u Cesca (chociaż może to tylko tylko jak tak widzę całą sprawę) brak... jakby to ująć... brak serca do gry w tej drużynie. Niby jest z nami, niby jest nadal kapitanem, ale... no i jeszcze teraz z tą swoją panną się rozstał, więc rozsypka totalna
miguel indurain

Post Wyświetl pojedynczy post autor: josey_wales » 01 maja 2011, 22:54
jeszcze powiedz ze chamakh jest nastepca fabregasa gdyz wenger go sciagnal za 15mln F a samego cesca WIĘZI od kilku dobrych lat, gdyz sam hiszpan wiele razy już to mówil ze chce tylko grac dla barsymiguel indurain pisze:nie powinnes byc zdziwiony. 8 lat temu caly swiat chcial grac z henrym w arsenalu (cesc nie uciekl do arsenalu dlatego ze arsenal byl slaby, uwierz mi), pilkarze za kontrakt od londynczykow byli gotowi zrobic wszystko, a dzis taki fabregas widzac co osiaga barcelona wie ze tam powinien byc. mial byc moze jedyna szanse, teraz najpewniej barcelona go juz nie chce. i nie czuj sie tutaj urazony wielce, ale taka jest rzeczywistosc. czy to kiedys milan tulipanow czy to real galaktikos czy to arsenal henrego czy to dzisiejsza barcelona - takie cos przyciaga pilkarzy. cesc jest od poczatku sezonu kompletnie innym graczem niz ten ktorego widzielismy w ubieglym.Duch pisze: Inna sprawa, że od jakiegoś czasu można dostrzec u Cesca (chociaż może to tylko tylko jak tak widzę całą sprawę) brak... jakby to ująć... brak serca do gry w tej drużynie. Niby jest z nami, niby jest nadal kapitanem, ale... no i jeszcze teraz z tą swoją panną się rozstał, więc rozsypka totalna
josey_wales
Post Wyświetl pojedynczy post autor: smurano » 01 maja 2011, 23:07
smurano
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio