Włochy - Transfery (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 20 kwie 2005, 14:25

Hunter Ale jak by tak myślec że ten chce grac - tego trzeba posadzić - ten może tu grać to trzeba bedzie zastawić tylko 11 graczy...

Wiesz dobrze że już przed tym sezoniem Carlo miał bogadstwo wyboru w defensywie. Jestem przekonany że nawet jak dojdą obrońcy to Carlo nie bedzie miał bólu głowy. To są piłkarze i nie konie rotacja wzskazana kartki i inni. Galliani ma pomysł nie silnej 11 a solidnej kardy nie raz o tym mówił powoni realizował plan. Transfer Janlulovskiego bedzie wzmoncnieniem bo bedzie grał i w defenwysie i pomocy. A nie wierze że Carlo maja do dyspozycji taka drugie obrońców nie bedzie grał pewnymi swoimi schematami. Stam - Nesta - Maldini środek i rotacja odpoczynek jak trzeba przeciesz wiek maja a t nie konie - Cafu i ktoś [Simic jest ale ..] lewa a Kaładze i Jankulovski prawa flanka jeszcze Beppe i to też jest niewiadoma.

NIE MA CO SIE "BAĆ" O DENEFNSYWE BEDZIE POPROSTU KONKTERNA NA KAŻDEJ POZYCJI I TO MNIE CISZY . Może bedzie wiekszy ruch w drugiej lini to wszystko zalezy kto odejdzie ?? Vikash Brocchi czy Ambro bo Seedorf ?? nie chyba nie !!!

DZISIAJ CHIVEO I NIE MYSLE O NICZYM INNYM JAK 3 PKT. !!! FORZA GRANDE MILAN

Pozdro

P.S ZOBACZY W 5 POSTÓW WCZEŚNIEJ - TAM NAPISAŁEM KILKA CIEKAWYCH USTAWIEN TAKTYCZNYCH PO TRANSFERZE.

Wróć do „Włochy”