Włochy - Transfery (zbiorczy) - Strona 7

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP
Awatar użytkownika
Alkoholiko
Grafomania zaawansowana
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Alkoholiko » 19 kwie 2005, 19:00

:arrow: Juventus - przyjda napewno Kovac i Gannichedda, a odejda Tudor, Legrottaglie, Montero...może Trezeguet, może Tacchinardi do Barcy, może Appiah do Spurs lub Boro...przymiarki to napewno Gilardino, Bonera i Chivu.

:arrow: Milan - napewno przyjdzie Jankulovski...odejsć moga Ambrossini do Juve lub Realu, Crespo może wrócić do Chelsea, Pippo może odejść jezeli przyjdzie Gilardino....no i mówisie o Heitindze!

to tyle o 2 najlepszych zespołach!!

Awatar użytkownika
veelden^
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: veelden^ » 19 kwie 2005, 19:51

*_For_zaza_Milan_* pisze: Veelden -- Właśnie zwróciłem uwage na jedno zdanie napisane przez ciebie..

Heitinga (podobno sprawa juz jest zaklepana)

Ciekawi mnie gdzie to przeczytałeś ??
www.calciomercato.com - pare dni temu

co do odejscia tudora, to wierzac slowom moggiego on zostaje w Juve.

Ja nie tyle wierze co marze sobie o Vicente, bo Joaquin uwazam jest nie potrzebny, na prawej swietnie spisuje sie Mauro, a lewa strone trzeba wzmocnic. Bardziej realny jest Ze Roberto, ale Vicente..... to by bylo cos :)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 20 kwie 2005, 0:44

A no własnie ...

Wiesz to jest typowy portal transferowy hehe ładnie to brzmi :D Także ile jest w tym prawdy ?? Kto wie nie podałeś linku news ale teraz tak news dnia Kompany - Heitinga i bitwa na lini Milan - Inter i Barca..

A jak pisza od kilku dni to Milan zaoferował Van Bommelowy 3 bańki na reke i przebił "wszystkich " ale ile w tym jest prawdy ??? Okaże sie po sezonie tak jak z młodą defensywą :D

Pozdro !

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 20 kwie 2005, 1:53

No prosze hehe Van Bommel bliżej niż dalej Milanu

Myślalem że to taka plota by rozruszać opinie a tu dowiaduje sie że jest dobre :D Może bedzie jednym z tych nowych w ekipie Ancelottiego. Jak piszą felietoniści transferowi :D Orędowników transferu jest sam Marco Van Basten. Szkoleniowiec Pomarańczowych mógł mu coś podpowiedzieć. Jemu i też Ancelottiemu :D Jak mówi sie że rossoneri a konkretnie Braida zaoferował mu 3 letni kontrakt wart 9 milionów i tym samym Milan przebił mi. Barce to coś w tym może być. Łakomy kąsek za darmo praktycznie choć te 9 baniek to też kasa. Nie jeden klub by tyle nie dał za 3 lata gry.

Ciekawe ile w tym prawdy. Aż sam sie zastanawiem czy to za pięknie nie wygladą. Ale zakładając dwa transfery Marka i Alberto to kwote odstepnego w tym wypadku nie wchodzi w gre i to było by strzał w "10".

Pewnie widzą w nim alternatywe dla Andrei ale jak na moje oko to on może grać wszedzie w drugiej lini. Jak Vikash no i własnie boje sie ze z jednym z trójki sie pożegnamy Sergio, Ambro albo Vikash. Jeszcze Brocchi i to było by najlepsze rozwiazanie ale czy ta zrobią ?? I czy Holender bedzie grał w barwach rossonerich ?? To ci zagadka hehe Mercato bedzie pikantne.

Chłopaczek !!-- Ty żyjesz ?? Stary odezwij sie jak bedzie gdzie tu bo nie dagaliśmy juz tyle a działo sie troche hehe Pozdro.

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 20 kwie 2005, 8:28

Chłopaczek został wczoraj zbanowany przez Pippena...
A co do Van Bommela to chłopakowi chyba się Milan nie opłaca.Tutaj już Gino i Andrea, i raczej trudno mu się będzie przebić.Chyba, że Carlo zmieniłby ustawienie, ale wątpie :).Najważniejsze Zaza, aby przyszedł 1 czy 2 nowych, dość młodych, i dobrych obrońców.Myślę tu o Jankulovskim i Bonerze...albo i Heitindze.Do pomocy brakuje kogoś na prawe skrzydło, takie prawdziwe, bo niedługo Cafu się zmęczy w okoliach połowy :).Napadu chyba nie brakuje, ale pewnie Pippo odejdzie, to na jego miejsce może nie Gilardino, ale może kogoś zdolnego z Primavery ? :) Chyba nie zawsze trzeba szukać wśród tych najdroższych.

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 20 kwie 2005, 9:28

A teraz powiem o transferowym mercato, ale Romy.
Duża część kibiców nie chce już widzieć Ferrariego, Pellizolliego i ... Manciniego :| .Jak dla mnie on musi zostać :!:
Ferrari po słabych meczach, i to naprawdę słabych, już jest chyba na sprzedarz, a miał być takim wzmocnieniem.Nie pewni są też Cassano i Chivu.Jeszcze nie tak dawno był pewnym na następny sezon, ale teraz już znowu plotki...Juve, Inter... :(.A Cassano sprzedał swój dom, co jednoznacznie chyba wskazuje, że chce odejść.W sumie powiem, że nie ma co go trzymać na siłę, bo widać męczy się w Rzymie.Sprzedać go za dobrą cenę, i kupić za to Gilardino + jakiegoś obrońcę.Liczę, że Ze Roberto przyjdzie za darmo i będzie mocne lewe skrzydło.Na bramce może pozostać Scuorto :).Bonera, Heitinga to także cele Romy, ale chyba nie dadzą rady przejść do Rzymu.Coż...

Awatar użytkownika
veelden^
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: veelden^ » 20 kwie 2005, 9:50

Chlopaczek pisze:
Na bramke trzeba sprowadzic jakiegos mlodego wilczka.Moze Costanzo?Moim idealnym kandydatem i marzeniem zarazem jest Kameni z Espanyolu.
Kameni na lawke? Nie no nie zartuj, przeciez takiej klasy bramkarz na lawie to az zal by bylo.

Zaza co do Van der Vaarta to nikt w Juve o nim nie marzy, bo raczej nie ma szans o tym aby Rafael i Zlatan mogli grac w tej samej druzynie. Mowisz, ze idziesz o zaklad ze Bonera nie trafi do Juve, w takim razie : ile? Bo ja ide o zaklad, ze on bedzie graczem "Starej Damy". Co do reszty transferow to co do Gilardino to tez jeszcze na Waszym miejscu bym sie nie cieszyl. To wszystko to wciaz spekulacje, zaczekajmy do mercato, wtedy sie bedzie dzialo.

Maestro z tego co mi wiadomo to Rosicky nie marzy o Juve ale o Anglii, a ostatnio zapowiedzial ze chce zostac w Dortmundzie. Zreszta ja zamiast Rosickiego wolalbym klasowego skrzydlowego pomocnika (Ze Roberto).

Pozdro

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 20 kwie 2005, 13:06

To znanowali Chlopaczka . :x .. ale cudują.

TRZEBA USTALIĆ JEDNO -

ŻE NIE MA MOWY O REWOLUCJACH KADROWYCH. JAK ZDECYDUJĄ SIE NA KUPNO GRACZY ZA WIEKSZA KWOTE ODSTĘPNEGO TO ZROBIĄ JAK UWARZAJĄ - MAJĄ ZA CO BO LICZĄC OSTATNIE WYGRANIE -- CHAMPIONS LEAGUE - SCUDETTO - SUPERPUCHARU WŁOCH I SUPERPUCHARU EUROPY JEST RÓWNO ZNACZNE W SUKCESAMI PIŁKARSKIMI ALE I Z ...... KASĄ.

W TYM CZASIE MIALN NIE WYKONAŁ "GWAŁTOWNYCH RUCHÓW TRANSFROWYCH". KUPIŁ TYLKO STAMA ZA WIEKSZE PIENIADZE [o.k 10 milionów]. VIKASH I COLOCCINI PRZESZLI ZA DARMO. WSZEŚNIE SPRZEDALI mi. ZA ŁADNA KWOTE LAURSENA DO ASTON VILLI I POŻEGNALI SIE Z RIVALDIO I REDONDO [który swoje zarabiali w klubie] - WRACALI I ZOSTAWALI WYPOZYCZANI OBIECUJACY ZAWDONICY ALE TO MELODIA PRZESZŁOSCI.

Także pewne jest to że tylko trener i Działacze wiedza co bedzie grane w czasie Mercato. NAWER MOGĄ O TYM TERAZ NIE MYSLEĆ BO GRAMY O PUCHARY ALBO JUŻ ZAŁATWILI JA WCZEŚNIEJ Z DHORASOO I STAMAM... ZOBACZYMY.

No i co do wróżenia transferów ?? To sadze tak jak Uchi_UfFy że nie zawsze trzeba szukać wsród najgroszych. Idealnym przykładem jest Kaka a nawet Kaładze.

Ale pewne jest jedno że Milan nie kupi np. 7 gracz i pewne jest też to że nie sprzeda 7 graczy. Bo nie ma po co robić rewolucji. Ostatnio pojawilo sie kilka ciekawych plotek. Choć jak to Włosi kochają na temat transferu który ich zdaniem jest wielce prawdopobobny rozpisuja sie wiecej Artykuł i felietony wskazuja teraz na Van Bommela.

Nie tak dawno słyszałem że Marsylia i nawet Lyon chciał by Tomassona bo na gwałt potrzebuja środkowego napastnika ktory gra głową dobrze. Sadze że Pippo nie odejdzie jeszcze. Mówi sie o tym ze Simic może Brocchi odejdzę. Także miejsca zrobią dla nowych nabytków. Nie wiedomo co z Pancaro ?? Bo w transfer Kaładze nie wieze .. Prędzej zrezygnują z Crespo ale ot ym nizej

Co do tych co kupia to należy sie kierować. schematem wcześniejczych ruchów transferowych. Czyli nie kupowania graczy na "siłe" tylko wzmacnianie sily kadry.

Jak by tak podliczyć te [narazie] wirtualne transfery To wychodzi ładne kwota. Nie mam co myśleć o transferach za 100 baniek i dobrze do nie potrzeba tego a nawet głupota by było robienie rewolucji.

Sadze że Janlukovski i Glia to są wzmocnienia nie uzupalnienie kadry. Także muszą gracze zrobić miejsce bo Jon Dahl nie bedzie przeciesz 5 napastnikiem.

Ciekawi mnie co z Crespo ?? Czerwony Romek swój koleś i może być lepiej niż myślimi. Oczywiście nie odda kart Hernan za darmo ale .. dogadają sie hehe W końcu Hernan też ma na to wpływ bo to nie lodówka.

:arrow: Jankulovski rozwiazuje umowe z Udinese bo tak to zostanie zrobione. Płaci taka swoja sume odstempnego [jak by kary bo tak sobie umowe zarzyczył jak podpisywał nową umowe] czyli 9 baniek i jest wolnym graczem - Czyli pieniądze [te 9 baniek] da mu Milan i podpisze z nim umowe na 4 lata. Zobacz kiedy ostatni raz pojawił sie ploty o Marku ?? I jakie one były ? Ucinajace spekulacje i mówiące jasno że jest już o włos od umowy z Milanem. Potem Wlosi nie spekulowaki bo sa pewni. Takjest tam że jak maja swoja wiedze to juz nie kombinuja tylko szukaja nastepnej "ofiary"

:arrow: Gila - młoda nadzieje Włoskiej piłki. Kasa kasą ale też gra na San Srio dla młodego Włocha jest pewnie jatka że aż miło. Cool układy na lini Milan - Parma. Ancelotti było szkoleniowiec Parmy.

Nawet sadze że od nowego sezonu na stadnio Ennio Tardini bedzie grał Marco Borriello gracz Milanu który teraz jest w Regginie a zostanie włączony w tranakcje. Mówi sie że Pamra chciała kiedyś Dalla Bona tez Nasz gracz tylko że tu nie ma mozy o sprzedarzy a jednynie wypozyczniu. Mm jeszcze perełki 17 latnie za ogromne pieniadze Pozzi i Abate. obydwaj braja teraz z Serie B ale juz sa gotowi na wejście w "wielka Piłke" Także kto nie jak Parma ?? jeścli chodzi o wyporzycznie ??

:arrow: Bonera ?? To jest takze nadzieja ale jak jak by doszło to transferu Gilardino to sądze że moga szybko dojśc do porozumienia. Oczywiście my nie wiemy czy Milan a Daniele na pewno na "liście transferowej" tak jak inny graczy. Tylko że w tym wypadku Parma jest w kłopotach finansowych i nie bedzie robiła problemu Tylko wtedy kto da wiecej. Juve rywal ?? do transferu ?? Ale czy da wiecej ?? Ja muszą szukać drugiego Nedveda musza szukać inny gracz np. Zmieników w defensywie ale nie młodych do oszliwowania tylko na już Niby Kovac za darmo ale trzeba płacic kase na rzecz kontraktu.

:arrow: Wymienia sie jeszcze innych młodych obronców Heitinga - Kompany - Bouma - Bodmer czy nawet troche starczy ale max defensor Puyol bo coś mi "śmierdzi z tym jego kontraktem" ale nie wierze w transfer kapinata Dumy Kataloni czy też duetu Kompany Heitinga bo to jest taka kwota że tylko płakac. A do tych transferów jest jeszcze mase inni klubów Inter Barca Real MU i Chelsea takze ODPADA.

:arrow: Ja by tak na maxa wierzyć w ploty to Torres od nowego sezonu ... Bo przeciesz Milan podpisał umowe z finmą menadzerską która ma za zadanie sprowadzic Torresa. Atletico "wisi kase" Milaniow za graczy który grali wcześniej ... ale to mi nie pasuje takze nie wierze w takie zagadki.

:arrow: Jeszcze reżyser gry - ale to juze jest temat Tabu bo juz jest tyle nazwiska . Choc Van Bommel by sie na pewno nadawał :roll:

Veelden ja by iśc kierunkiem myślania politiki i plotek To powinnie jako zapalony kibice Rossoneri wierzyc w wszystko co naliszą. W transfer Ronaldinho - Juninho Henrego czy Rio Ferdinadna ALE NIE WIERZE W PLOTY W KOSMOSU bo to nie byłoby tak ze głosi moje nasze motto transferowe. Czyli " JAK MASZ WIERZYĆ W PLOTY OCEŃ TE BEZ GŁUPOTY" HEHEHE Bo co My możemy wiecej ?? Mercao to specyficzny czas tym bardziej że jednym graczem interesuje sie zazwyczaj 3 klubu Serie A MILAN - INTER - JUVE i to jest cała jatka ze tworzy sie czeski film :D

veelden^ - To wchodzimy w zakład ?? Napisz 3 graczy którzy zalilą Juve po sezonie. Ja stawiam ze Milan kupi za Alberto - Jankulowskiego i hmm ?? Cassatiego. Może bedzie tak że Bonera i Van Bommel tez przyjdą ale wtedy Cassati nie zaslili Milan [chyba ]

:arrow: Ile daje ?? No ile chce 50 zł - 100 zł ?? Tylko napisz 3 graczy. To jest jak konkurs karnych czyli loteria ale zawsze libiłem ryzykjo i harazt A Buki nie przyjmuja zakładów na Mercato hehehe a szkoda :)))

Chyba że chce tylko zakładać sie o przyszłośc Bonery. Troche to dziwne ale coś moze chłopakiwi powróżyć hehe :D

Ale sie rozpisałem :roll: Dzisiaj taka kolejka w Europie że hej Ale to mercato może zawsze cos napisać :D

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 20 kwie 2005, 13:28

Uchi_UfFy wiesz troche musze Ci zmartwić ale Ze Roberto podpisał nie dawno nową umowe jak sie nie myle oczywiscie ale cos mi sie obiło o oczy i uszy.

Ferrari ?? Nie zatrzymywał bym go nawet tak jak Pelliziolego. Sadze że idze zastąpić ich młodzieżą. Oczywiscie Roma nie może postawic tylko na swoja młodziesz. Dla tego tacy gracze jak Chivu czy Dacurt zostana w klubie. Dellas ?? może odejdzie raczej na pewno. Mancini ?? no jest w "kryzysie" i miał 2 mecze w którzy ja w nim widziałem gwazide z popszeniego sezonu. Ale sadze ze zostanie. Choć kiedyś słyszałem że Milan chce zawiazać w Roma współprace i Mancini by przyszadł na San Siro a gral by na pozycji .... skrajnego obrońcy Cafu 2 ale to było podczas styczniowego okna wiec plota pewnie . :D Sądze ze Cassano chyba jedna wybierze zdrade .. szkoda że tak chłopak zrobi ale jeszcze czas może Totti mu wbije w łeb że wszedzie tylko nie ....

Kto zaslil Roma ?? Transfer Mexes był dla mnie osobiscie strzałem w '10" drugie sezon juz to potwierdzi. Zobaczysz :D Ale potrzeba wzmocnień doświatczonych gracz. Słyszałem o Ze Roberto [choć czytaj wyżej] mówiło sie o innych z kartą na reku. Ale i takich za dos dużą kase. Nie sadze by transfer Cassano pokrył zakup Gliardino. Bo to była by głupota ze strony Romy [nie obrać sie] ale za te pieniadz trzeba wyszukać drugiego Cassano i jeszcze może wzmocnić druga lini i defensywe. Bo jak nie to trzeba bedzie jeszcze sprzedac np. Chivu .... A jak Roma zatrzyma Tottiego [ a w to nie wątpie] to gracze sami beda sie garnąc bo nie jeden chciał by grać z Tottim. I jak jego sume bedzie "mała' to nie bedzie problemu zastąpić Antonio i wzmocnic inne formacja.

Pozdro - Pamietaj Co napisałeś w tamecie "Letnie Merato rossonerich" a napisałeś coś takiego -- "Nie zawsze watro szukać tych najdroszych bo nie .... " i tu Ci brawo bije i jestem pewnie że i tak zostana zrobione mądre transfery !!

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 20 kwie 2005, 14:00

Teraz sobie tak pomyslałem jak Jankulovski jest juz zaklepany to bedzie grał na lewej obronie lub pomocy czyli obrona by wygladała hmm i tu jest problem na ten sezon jest taka
Cafu - Nesta - Stam - Maldini
czyli bardzo mocna no i teraz co Markiem Carlo nie posadzi na ławke Maldiniego Stam ostatnio gra super to tez raczej nie usiadzie a jeszcze jest Klaladze :roll: czyzby hednak go wymienili raczej nie bo jest bodajze najmłodszym obronca a niedlugo Paolo zawiesi buty na kolku (niestety) czyli miejsce bedzie dla niego.
Teraz jezeli w pomocy to za Seedorfa hmm co prawda teraz cos nie gra tak jak na poczatku sezonu ale nieraz moze wygrac sam mecz a na jego miejsce gotowi sa Vikash i Serghinio czyli by musiał powalczyc.Marek jezeli bedzie przechodzil do Milanu to napewno bedzie chcial w 11 jedynasce grac a jak nie wygryzie ze skladu Seedorfa (dla mnie bardziej sie nadaje na pomocnika) to moze mu sie znudzic siedzenie nalawce a on jak to w wywiadach podkreslal chce grac w wielkim klubie a nie siedziec na lawce w wielkim klubie :) wydaje mi sie ze jednak Vikash odejdzie on powinnien grac w pierwszej 11 bo podania ma genialne moze jakis sredniak albo dadza go do Parmy za Gialrdino + opłata tylko czy on tam bedzie chciał no zobaczymy.
no i Van Bommel (jakby przyszedł )to samo zastepca Pirlo tu to juz musialby sie napocic zeby wygrysc ze składu a Barca ma dla niego miejsce w pierwszej 11 wiec nie sadze ze przejdzie do Milanu choc kto wie a dzienikarze spekuluja to moze w półfinale pokazac swoje umiejetnosci zagra na 110 % i wtedy zobaczymy czy sie nada do Milanu.

ech ale trzeba czekac do wakacji na rozwoj wydarzen

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 20 kwie 2005, 14:10

Zaza, byłem na oficjalnej stronie Bayernu i tam dalej pisze, jego kontrakt kończy się 30.06.2005 (Ze Roberto).Możliwe, że nie zrobili jeszcze aktualizacji :).Nigdzie nie mogę znaleść info, czy przedłużył więc też nie wiem.Masz rację, ja też uważam, że Mexes to strzał w dziesiątkę.Szkoda tych przepychanek z Auxerre i w konsekwencji kary dla niego :x .Ferrari...nie grał ogólnie w tym sezonie rewelacyjnie więc nikt nie będzie mu robił przeszkód.Ale tak zakładając przed sezonem, to nie myślałem, że obrona będzie najsłabszym ogniwem Romy.Dellas (świeżo upieczony mistrz Europy, po Zagorakisie najelpszy z Greków) , Ferrari (Jeden z największych talentów na pozycji obrońcy we Włoszech) , Mexes (to samo, ale we Francji) , Panucci (chyba nie trzeba mówić) , Chivu (komentarz zbędny) no i Cufre (gracz solidny).Trzeba szukać nowych, młodych dla których gra w Romie będzie wyzwaniem a nie przymusem :!: .Mam dość fochów Cassano, ale chciałbym żeby przedłużył kontrakt.Jak pewnie się Zaza orientujesz Roma ma jedną z najlepszych Primaver we Włoszech.De Rossi, Aquilani, Scuorto a kiedyś Totti to nasi wychowankowie.Ale jak gdzieś słyszałem "to melodia przyszłości" i narazie nie będą wstanie unieść wszyscy ciężaru gry.Cassano do Realu, pieniądze ładne dostaniemy i napewno zarząd Romy coś wymyśli.Szkoda, że Baldini odszedł bo to naprawdę spec od swojej roboty w Italii.Chivu nie wiem jakim cudem, ale musi zostać :!:.Sprzedać Ferrariego, kupić kogoś wzamian.Mancini niech zostanie, mimo wszystko jest dobry.Zgadzam się z Tobą, że jak zostanie Totti, to będzie autorytetem dla młodszych i magnesem ciągnących ich do gry w Romie.Przydałby się jednak Gila, ale nie mamy szans w starciu z Juve czy Milanem chyba :(.Oto moja wizja Romy na sezon 2005/2006 :

-----------------Scuorto
Panucci-----Mexes---Chivu----tutaj kogoś kupić (Maxwell z AJAXU :!: )
----------------De Rossi
Mancini------------------------Ze Roberto
----------------Totti
----------Gila---------Aeroplanino

Jak dla mnie skład na pierwszą czwórkę w Italii :!:

Tak tak, "wszędzie tylko nie ... ".Niestety jest to najbardziej realny kierunek.Powróci do swojego "ojca" Capello.W sumie to wtedy Juve będzie mi się kojarzyć z totalnym ... :?

Capello, Emerson, Cassano ...

Zebiny nie licze, bo nie dziwie mu się że poszedł bylej dalej z Rzymu.A chciała go czołowa drużyna Włoch więc czemu miał być lojalny wobec Romy, która notorycznie go olewała :).Heh ale najśmiesze, że pomijał go w składzie Capello, który jest teraz szkoleniowcem "Starej Damy". :)
Ale wtedy w Romie grał największy pupil Fabio czyli Panucci, czyli o grze Zebiny nie było mowy :).

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 20 kwie 2005, 14:25

Hunter Ale jak by tak myślec że ten chce grac - tego trzeba posadzić - ten może tu grać to trzeba bedzie zastawić tylko 11 graczy...

Wiesz dobrze że już przed tym sezoniem Carlo miał bogadstwo wyboru w defensywie. Jestem przekonany że nawet jak dojdą obrońcy to Carlo nie bedzie miał bólu głowy. To są piłkarze i nie konie rotacja wzskazana kartki i inni. Galliani ma pomysł nie silnej 11 a solidnej kardy nie raz o tym mówił powoni realizował plan. Transfer Janlulovskiego bedzie wzmoncnieniem bo bedzie grał i w defenwysie i pomocy. A nie wierze że Carlo maja do dyspozycji taka drugie obrońców nie bedzie grał pewnymi swoimi schematami. Stam - Nesta - Maldini środek i rotacja odpoczynek jak trzeba przeciesz wiek maja a t nie konie - Cafu i ktoś [Simic jest ale ..] lewa a Kaładze i Jankulovski prawa flanka jeszcze Beppe i to też jest niewiadoma.

NIE MA CO SIE "BAĆ" O DENEFNSYWE BEDZIE POPROSTU KONKTERNA NA KAŻDEJ POZYCJI I TO MNIE CISZY . Może bedzie wiekszy ruch w drugiej lini to wszystko zalezy kto odejdzie ?? Vikash Brocchi czy Ambro bo Seedorf ?? nie chyba nie !!!

DZISIAJ CHIVEO I NIE MYSLE O NICZYM INNYM JAK 3 PKT. !!! FORZA GRANDE MILAN

Pozdro

P.S ZOBACZY W 5 POSTÓW WCZEŚNIEJ - TAM NAPISAŁEM KILKA CIEKAWYCH USTAWIEN TAKTYCZNYCH PO TRANSFERZE.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 20 kwie 2005, 14:42

No to moge sie mylić więc Sorry oby było tak jak mówisz i za darmo zasillił by Rome pamietaj że Emerson tez z Bundesligi przychodził może znak jakis ....

No własnie można powiedzieć ze Totti magnesen ale nie tylko młodych ale i doświatczonych gracz bo to jest Francesco Totti i wszystko jasne.

A co do składu który napisałeś. To sądze ze tylko Gila nie wkrecie sie :roll: Sam wiesz czemu ale czas pkaże... jak by wierzyć w przepowiednie to nastepny sezon Roma gra jak z nut. I Ty o tym wiesz także młodzi moga "wybuchnąc talentem" a gracze typu De Rossi - Mexes czy Mancini bedą bogadsi o doświatczenie.

Kiedyś mówiło sie że Roma chce Carraciolo z Brescie która spadnie chyba Jest też niby na celowników ten Nigeryjczym Makwinta to jesli chodzi o atak. Ale jak jesteś pewnie ze Cassano odejdzie [ bynajmiej zanosi sie] i wybierze kierunek "Taty" to trzeba powiedzieć że Juve nie da takiej kasy z Antonio jak byśly myślali bo Roma swoja zawoła. .. i bedą chciali wcisnąc lub nie wcisnąc jednego z graczy pozyskanych za darmo Mutu może ten Nonda ?? Co o tym myślisz ??

PS. Ej Ma Mexwell to nie prawa flanta ?? Bo ja juz teraz sam nie wiem ??

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 20 kwie 2005, 16:25

Powiem Ci, że rozwiązanie, że Juve da kogoś za mniejszą gotówkę bardziej mi pasuje.Taki Nonda przed kontuzją był kimś w Ligue 1, a Mutu w Serie A czuje się jak ryba w wodzie.W sumie masz rację, Gila nie jest do pozyskania "w walce" z innymi zespołami.Roma nie dysponuje takimi pieniędzmy jak Milan, Juventus, Inter.Czyli powiedzmy jestem tak :).Ale znam skąpstwo Juve, i nie ma co się spodziewać kokosów :). Widziałem gdzieś news, że znów potwierdza się pozostanie Chivu.

Mówiłeś o Carraciollo...W okienku zimowym głośno było o Rodrgigo Tadei z Sieny.Już był prawie zaklepany ale coś nie wyszło.Było by to "oficjalne" lewe skrzydło.

Mancini już wybuchnął talentem, w tamtym sezonie :).Dostał jakieś tam wyróżnienie, juz nawet dokładnie nie pamiętam :wink:.Chyba zaczyna nabierać kompleksu Romy, czyli co 2 sezon w kratkę.Cieszy mnie, że De Rossi jest już podstawowym zawodnikiem reprezentacji.Czekam jeszcze na Mexesa, który będzie mam nadzieje następcą Waltera Samuela.Maxwell z tego co widziałem gra na dwóch flankach.Więc sam nie wiem.Czasami gra na lewej i czasem na prawej, w tym wypadku to tylko jego plus :).

Pozdrawiam Zazę :).

Awatar użytkownika
veelden^
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: veelden^ » 20 kwie 2005, 17:58

Zalozyc sie o 3 zawodnikow? Hehe, ciezka sprawa, bo Moggi uwielbia niespodzianki. Ja jestem dosyc pewien 2: Cassano, Ze Roberto, natomist 3 to wydaje mi sie ktos z grupy Heitinga/Essien/Maxwell (z oczywistych faktow pomijam Kovaca i Nonde :wink:). Zobaczymy jak bedzie. Narazie jak sam wiesz codziennie jakies sprzeczne wiadomosci przychodza (tu przyklad chodzby Chivu). Tak wiec naprawde ciezko cos tu wskazac konkretnie. Pozdro

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”