Polska to kraj gdzie rozwój zatrzymuje się

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
PoGGromca
Grafomania zaawansowana
Reputacja: 0

Polska to kraj gdzie rozwój zatrzymuje się

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PoGGromca » 17 sie 2011, 17:49

Piszcie dobrych zawodników którzy mogli grać w polskiej reprezentacji bądź jakiejś drużynie z ligi.

Ja nie wiem tyle, ze sam Eto'o był na testach, w którejś drużynie, ale nikt się nim nie zainteresował... ;/
Albo Podolski, Ci którzy myślą o nim jak o zdrajcy to idioci, przecież on grał w polskiej lidze, bodajże 1, 2, ale nawet tam był na ławie i nikt się nim nie interesował, nawet do reprezentacji nikt o nim nie myślał, więc w poszukiwaniu swojej szansy ruszył do Niemiec.

Ale tak szczerze, to w Polsce nie ma rozwoju i nawet jakby był taki Podolski, Klose, czy Eto w lidze to byli by przeciętniakami, bo to POLSKA!

Jeśli coś źle napisałem poprawcie mnie pozdro ;P

Awatar użytkownika
Puzon93
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Re: Polska to kraj gdzie rozwój zatrzymuje się

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Puzon93 » 17 sie 2011, 19:08

PoGGromca pisze:Piszcie dobrych zawodników którzy mogli grać w polskiej reprezentacji bądź jakiejś drużynie z ligi.

Ja nie wiem tyle, ze sam Eto'o był na testach, w którejś drużynie, ale nikt się nim nie zainteresował... ;/
Albo Podolski, Ci którzy myślą o nim jak o zdrajcy to idioci, przecież on grał w polskiej lidze, bodajże 1, 2, ale nawet tam był na ławie i nikt się nim nie interesował, nawet do reprezentacji nikt o nim nie myślał, więc w poszukiwaniu swojej szansy ruszył do Niemiec.

Ale tak szczerze, to w Polsce nie ma rozwoju i nawet jakby był taki Podolski, Klose, czy Eto w lidze to byli by przeciętniakami, bo to POLSKA!

Jeśli coś źle napisałem poprawcie mnie pozdro ;P
:boruta:

Awatar użytkownika
PoGGromca
Grafomania zaawansowana

Re: Polska to kraj gdzie rozwój zatrzymuje się

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PoGGromca » 18 sie 2011, 8:55

Sorka, jak źle napisałem, ale według mnie taka jest prawda

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”