Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 28 kwie 2005, 16:30
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 28 kwie 2005, 16:32
Nauczmy sie to ignorowaćcloner pisze:sorry ze nie na temat czarnego hip-hopu, ale musze odpowiedziec na text futbolowejfutbolowa pisze:Też wolę polski hip-hop
Kaliber, PFK i niezawodne Wzgórze, od którego wszystko się zaczęło. Poza tym WWO, czy Molesta są godne uwagi, bo takie składy jak Ascetoholix, czy Jeden Osiem L od razu bym skasowała
- ja bym skasowal takie sklady jak WWO czy Molesta
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 28 kwie 2005, 16:39
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: veelden^ » 28 kwie 2005, 16:46
veelden^
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 28 kwie 2005, 16:47
Uchi_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 28 kwie 2005, 16:47
I tu się zgadzam, wystarczy porównać taki syf jak 'hej suczki rararara' do 'Usłysz mój głos', czy choćby 'Film' i widać jak na dłoni co jest prawdziwym rapemzawdi pisze:co do polskiego to uwazam, ze w znaczacej wiekszosci to syf. albo hip-hopolo, albo trucie dupy o blokach i o tym jak nam zle, zenada.
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 28 kwie 2005, 16:53
bobi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: veelden^ » 28 kwie 2005, 16:53
"Film" - ten kawalek jest idealny, a zwlaszcza fragment daB'a. Joka tez niezle w nim daje, tylko Magik slabiej, ale i tak to nie zmienia faktu, ze jest to dla mnie numer 1 w polskim hip-hopiefutbolowa pisze:I tu się zgadzam, wystarczy porównać taki syf jak 'hej suczki rararara' do 'Usłysz mój głos', czy choćby 'Film' i widać jak na dłoni co jest prawdziwym rapem[chociaż każdy preferuje co innego
].
veelden^

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 28 kwie 2005, 16:54
w00jtas
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 28 kwie 2005, 16:57
Taaaak! Polski hiphop jest beznadziejny! Z tych hiphopowców to gwiazdy takie jak ze mnie zakonnica! Artyści zakochani w sobie, beznadziejne, chamskie i bezsensowne teksty. Ostatnio w teledyskach nawet przedszkoalków zatrundiająfutbolowa pisze:O tak, Wu-tanga i Outkast mogę słuchać wszystkich kawałków, bo są ooni genialni
Nałogowo słucham też Cypress Hill [chociaż tu też wolę starsze płyty].
I tu się zgadzam, wystarczy porównać taki syf jak 'hej suczki rararara' do 'Usłysz mój głos', czy choćby 'Film' i widać jak na dłoni co jest prawdziwym rapemzawdi pisze:co do polskiego to uwazam, ze w znaczacej wiekszosci to syf. albo hip-hopolo, albo trucie dupy o blokach i o tym jak nam zle, zenada.[chociaż każdy preferuje co innego
].
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 28 kwie 2005, 16:58
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: t_JB » 28 kwie 2005, 17:04
Williams raczej.Pharella Marshalla
t_JB

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 28 kwie 2005, 17:06
sorry za pomylket_JB pisze:Williams raczej.
w00jtas
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 28 kwie 2005, 17:11
I właśnie przez takie 'genialne' składy, które powstały gdy hip-hop stał się modny teraz bujają się po ulicach gówniarze z podstawówki w spodniach z krokiem w kolanach, którzy o prawdziwym rapie pojęcia nie mają, tylko nucą pod nosem 'Suczki'. A już zabawne są dziewczyny, które sobie te 'Suczki' podśpiewują, jakby nie zauważyły, że pieśń ta jest o nich i w dodatku jest obraźliwa...Corinthians pisze:Taaaak! Polski hiphop jest beznadziejny! Z tych hiphopowców to gwiazdy takie jak ze mnie zakonnica! Artyści zakochani w sobie, beznadziejne, chamskie i bezsensowne teksty. Ostatnio w teledyskach nawet przedszkoalków zatrundiają![]()
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 28 kwie 2005, 17:21
kulekfcb
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio