Cracovia Kraków

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Obserwator
Niereformowalny :/
Reputacja: 0

Cracovia Kraków

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Obserwator » 25 paź 2011, 0:26

W tym temacie będziemy dyskutować o naszej kochanej Cracovii.
To najstarszy klub w Polsce ma najwierniejszych kibiców,cudowną atmosferę na meczach -ogólnie to wzór dla innych klubów.
Klub jest popierany przez władze miasta ( i ma przed sobą ogromne perspektywy.

Dyskutujmy to kulturalnie o Cracovii. Cracovia pany-biało czerwone szatany. Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 5882

Re: Cracovia Kraków

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 25 paź 2011, 0:55

Ale napiszesz coś od siebie o fatalnej sytuacji Cracovii (trzeci sezon z rzędu, pomimo ogromnych, jak piszesz, perspektyw) czy po prostu założyłeś ten temat bo piwus kibicuje Wiśle?

Czy Płatek, który nie potrafił utrzymać Arki Gdynia jest odpowiednim szkoleniowcem wg ciebie do ratowania sezonu? Dlaczego tak łatwo roztrwoniono dorobek Szatałowa z rundy wiosennej, czemu tak dobrze grająca na wiosnę Cracovia tak fatalnie zaczęła nowy sezon?

Pytam serio, bo dla mnie to niepojęte, jak taki zespół (Suvorov, Ntibazonkiza, Niedzialan z przodu, niejeden zespół chciałby mieć taki atak), może grać tak beznadziejną piłkę.

Awatar użytkownika
Obserwator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Obserwator » 25 paź 2011, 1:10

Boromir pisze:Ale napiszesz coś od siebie o fatalnej sytuacji Cracovii (trzeci sezon z rzędu, pomimo ogromnych, jak piszesz, perspektyw) czy po prostu założyłeś ten temat bo piwus kibicuje Wiśle?
Szczerze czy nieszczerze?
Niech będzie nieszczerze. O dziecka jestem fanem Cracovii.

Szczerze-Piwus za bardzo się rządzi na tym forum, banuje kogo chce, promuje tylko Wisłe a wszystkie inne kluby dyskryminuje.
To jest forum publiczne-placimy na nie podatki-i to niemałe!
A jak nas traktują? Jak petentów jak ludzi którzy im przeszkadzają pić drinki na Majorce.
Pasą się na naszej krzywdzie, auta, panienki-a podać powód mojego bana to już nie....

Poza tym Cracovia jest ok-klub który jest przeciwko Wiśle nie może być z gruntu zły.

Dzisiejszy mecz nie za ciekawy ale będzie lepiej. Idziemy po MISTRZA!

Awatar użytkownika
Obserwator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Obserwator » 30 paź 2011, 1:09

Niestety porażka z Widzewem ale już są symptomy poprawy. Będzie lepiej już w nastepnym meczu i Cracovia zacznie piąć się w góreę tabeli. Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 30 paź 2011, 1:15

Jest już taki temat na forum. Wiem, bo prawdopodobnie sam napisałem w nim ostatniego posta pięć lat temu. Poza tym nie ma czegoś takiego jak Cracovia Kraków.

:) :) :)

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”