Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 21 kwie 2005, 20:09
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel » 21 kwie 2005, 20:30
Pawel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 21 kwie 2005, 20:40
no nie wiem ale nikt takiego tematu nie zalozylPawel pisze:chyba sprawa sie troche przedawniła... mecze już nie długo a losowanie bylo chyba z 2 tygodnie temu...
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 27 kwie 2005, 23:13
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 28 kwie 2005, 15:48
Uchi_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 02 maja 2005, 16:24
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 02 maja 2005, 18:20
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 02 maja 2005, 18:35
Jeszcze Liverpool musi ten final wygrac , a i tak nadal nie bedzie pewny ich udzial w LM poniewaz jeden kraj moga reprezentowac max 4 druzynyAnka pisze:Bez złudzeń - Milan w finale, PSV niestety dopiero w przyszłym roku (już bez Vogela i van Bommela) będzie mogło wojować Ligę Mistrzów. Liczę również na pewnego rodzaju niespodziankę - Liverpool w finale. Na taki obrót sytuacji liczą polscy fani angielskiej piłki, w tym ja. Poza tym jeżeli LFC zakwalifikują się do upragnionego finału, to zagrają w przyszłym roku w CL. To też ich motywuje...
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 02 maja 2005, 18:37
Gdzies to pisało i niewiem czy przypadkiem na pilka.pl , ale chyba UEFA zgodziła się na wprowadzenie pięciu drużyn z Anglii w przypadku gdyby Liverpool zdobył puchar. Ciekawi mnie jaki klub w takim razie będzie musiał wylecieć żeby mógł go zastąpić FCLserek408 pisze:Jeszcze Liverpool musi ten final wygrac , a i tak nadal nie bedzie pewny ich udzial w LM poniewaz jeden kraj moga reprezentowac max 4 druzynyAnka pisze:Bez złudzeń - Milan w finale, PSV niestety dopiero w przyszłym roku (już bez Vogela i van Bommela) będzie mogło wojować Ligę Mistrzów. Liczę również na pewnego rodzaju niespodziankę - Liverpool w finale. Na taki obrót sytuacji liczą polscy fani angielskiej piłki, w tym ja. Poza tym jeżeli LFC zakwalifikują się do upragnionego finału, to zagrają w przyszłym roku w CL. To też ich motywuje...
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 02 maja 2005, 21:04
wydaje mi sie ze jednak nie dadza 5 miejsc tylko beda musieli podjac decyzje tak jak kiedys hiszpanie i wtedy lepiejby bylo wziasc triumfatora rozgrywek niz 4 druzyne ligiTomusmc pisze:Gdzies to pisało i niewiem czy przypadkiem na pilka.pl , ale chyba UEFA zgodziła się na wprowadzenie pięciu drużyn z Anglii w przypadku gdyby Liverpool zdobył puchar. Ciekawi mnie jaki klub w takim razie będzie musiał wylecieć żeby mógł go zastąpić FCLserek408 pisze:Jeszcze Liverpool musi ten final wygrac , a i tak nadal nie bedzie pewny ich udzial w LM poniewaz jeden kraj moga reprezentowac max 4 druzynyAnka pisze:Bez złudzeń - Milan w finale, PSV niestety dopiero w przyszłym roku (już bez Vogela i van Bommela) będzie mogło wojować Ligę Mistrzów. Liczę również na pewnego rodzaju niespodziankę - Liverpool w finale. Na taki obrót sytuacji liczą polscy fani angielskiej piłki, w tym ja. Poza tym jeżeli LFC zakwalifikują się do upragnionego finału, to zagrają w przyszłym roku w CL. To też ich motywuje...
mathiasek12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: patryk89 » 02 maja 2005, 21:58
patryk89
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 02 maja 2005, 23:05
Mefiu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciejdas26 » 03 maja 2005, 10:04
maciejdas26

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 03 maja 2005, 10:15
herdek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 03 maja 2005, 11:01
co do pierwszej wersji do moja jest niemal identyczna(a kto spudluje to juz malo wazne)herdek pisze:Dzisiaj sądzę, że po 90 minutach będzie 0-0 i w dogrywce równiez nikt nie strzeli gola. W rzutach karnych pomyli się w Liverpoolu: Milan Baros (słupek). W Chelsea, Lampard uderzy przy słupku, jednak Dudek obroni..., a Drogba uderzy bardzo mocno w środek, jednak piłka poleci w trybuny, a Liverpool będzie mógł sie cieszyć z Finału.
Wątpie, żeby tak było, jednak marzę o takim meczu dzisiaj o 20:45.
Jutro po 45 minutach 1-0 będzie prowadził PSV, a bramkę strzeli Van Bommel. W przerwie trener PSV bedzie kazał zagrać swojej drużynie bardziej ofensywnie i w 78 minucie któryś z Koreańczyków skieruje piłkę głową do siatki Didy. Do 90 minuty utrzyma się 2-0 i będzie dogrywka, w której PSV zdobędzie bramkę i wejdzie do finału.
PSV - LIVERPOOL - Finał LM
qczak
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio