Wybory parlamentarne 2011 - Strona 25

Muzyka. Literatura. Prasa. Film. TV. Krótko mówiąc - Kultura. Wszystko co się dzieje w Polsce i na Świecie jest warte skomentowania. Polityka i wydarzenia. Dyskusje tylko na wysokim poziomie.

Oddam głos na

Prawo i Sprawiedliwość
10
20%
Platforma Obywatelska
8
16%
Sojusz Lewicy Demokratycznej
2
4%
Polskie Stronnictwo Ludowe
1
2%
Ruch Poparcia Palikota
10
20%
Polska Jest Najważniejsza
1
2%
Kongres Nowej Prawicy
9
18%
Samoobrona
1
2%
Inna Partia
2
4%
Nie oddam głosu
6
12%

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3127

Re: Wybory parlamentarne 2011

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 16 lis 2011, 20:16

Ci swoje a ci swoje. Wytocza proces przekonamy sie kto mowil prawde.

Powtarzam dla mnie malo istotne jest czy Piotrowski tam pisuje/pracuje. Interesuje mnie czy FiM klamia w tej sprawie.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 16 lis 2011, 20:45

O czym pisze Piotrowski w „FiM"? Z analizy publikowanych pod pseudonimami tekstów wynika, że zajmuje się dokładnie tym samym, czym zajmował się jako funkcjonariusz SB – zwalczaniem Kościoła. Teksty Piotrowskiego o Kościele ociekają nienawiścią do duchownych. Oto kilka tytułów jego publikacji: „Macharski cappo di tutti capi", „Kuria twoja mać", „Stan wysokiego Rydzyka", „Ksiądz żywemu nie przepuści", „Biskup w zalotach". Co ciekawe, w 2003 r. Piotrowski na łamach „FiM" w tekście „Zabić księdza II" pisał o śledztwie IPN w sprawie mordu na ks. Popiełuszce. Tekst miał nadtytuł „Instytut pie..nia o niczym".
No jeśli dla Ciebie ktoś kto mordował ksieży i zwalczał Kościół za komuny jest teraz autorytetem w sprawach Kościoła i podobają Ci się takie teksty, to cóż tylko pogratulować.
Ciebie najwidoczniej już nic nie uratuje, ale jednak w ostatnich czasach dosyć modne staje się jechanie z Kościołem szczególnie wśród dzieciaków, więc warto by wiedzieli kto szerzy tą proganade. Jestem przekonany, że ktoś czytający tekst o rzeokomych zbrodniach Kościoła inaczej na niego spojrzy jak będzie napisany przez jakiegoś tam dziennikarza, a inaczej jeśli jest napisany przez morderce Ksieży i kogoś kto zwalczał Kościół za komuny. Każdy czytelnnik ma prawo wiedzieć jeśli jakikolwiek tekst o Kościele popełnia morderca.

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 16 lis 2011, 20:47

Gadalem dziś z Chlopaczkiem na gg i Chlopaczek wytropil ze Piotrowski w ogole zyje pod pseudonimem (fałszywym nazwiskiem). Jest calkiem mozliwe, ze ci informatorzy rp nie wiedzieli z kim dzielili pokój :wink:

Skonczy sie tak, ze Chlopaczek sam wytropi Piotrowskiego i zrobi z nim wywiad. Mowie wam.

edit:
Kamil232 pisze:No jeśli dla Ciebie ktoś kto mordował ksieży
Coś przeoczylismy, a Ty o tym wiesz i dopiero teraz dzielisz sie tym z czytelnikami forum i co gorsza nie podzieliles sie tym z prokuratura?
Jestem przekonany, że ktoś czytający tekst o rzeokomych zbrodniach Kościoła
Znaczy, ze jedno zabojstwo jakiego dokonał Piotrowski usprawiedliwia cale 39 zbrodni KK? Grzegorz Piotrowski został skazany i odbył swoja kare.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 16 lis 2011, 20:52

Kamil232 pisze:No jeśli dla Ciebie ktoś kto mordował ksieży i zwalczał Kościół za komuny jest teraz autorytetem w sprawach Kościoła i podobają Ci się takie teksty, to cóż tylko pogratulować.
Jak Ty to lubisz czasami pisac: wskaz paluszkiem gdzie napisalem ze koles jest dla mnie autorytetem w czymkolwiek? Jak nie wskazesz to pokornie przepros.

Nie rozumiesz i nie chcesz zrozumiec co ja do Ciebie pisze. Piotrowski odbyl kare wypuszczono go uznano ze moze wrocic do zycia w spoleczenstwie. Co za tym idzie moze a nawet musi pracowac. Jak to robi i kto go zatrudnia jest wylacznie sprawa jego i pracodawcy. Jezeli pracowalby w Biedronce i ja bym od niego kupowal cukier to tez mi powiesz "jak mogles kupowac cukier od zabojcy Popieluszki chamie?".

Czekam na przeprosiny.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 16 lis 2011, 21:10

Jak Ty to lubisz czasami pisac: wskaz paluszkiem gdzie napisalem ze koles jest dla mnie autorytetem w czymkolwiek? Jak nie wskazesz to pokornie przepros.
Podobnie jak kumplowi Babelowi widzę, że zupełnie nie przeszkadza to, że człowiek który zamordował Ks. Popiełuszke i zwalczał za Komuny Kościól teraz w chyba najbardziej popularnej gazecie wśród antyklerykałów pisywał teksty o Kościele pod pseudonimem. Jakby to robił pod nazwiskiem w porządku, każdy by wiedział z kim ma do czynienia i wiedział kim jest autor. Ale że robił to pod pseudonimem uważam to za całkowity skandal, nie każdy jak wy w imię rozumianej tylko przez was nowoczesności nawet morderców jest w stanie tolerować i nie widzi w nich nic zdrożnego jeśli robili to w słusznej dla was sprawie tj. mordowali przedstawicieli najbardziej zbrodniczego systemu w dziejach ludzkości, ale wydaje mnie się, że znajdzie się wsród przedstawicieli czytelników FIM osoby, które nie przepadają za Kościołem, są ateistami, ale jednak chcieli by wiedzieć, że mordercy piszą na ich łamach i całkowicie inaczej by odebrali tekst napisany pod nazwiskiem Piotrowski wiedząć, że to ten morderca Popiełuszki, a całkowicie inaczej odbierają tekst jakiegoś tam dziennikarza.

I skończ z dziecinnymi porównaniami, praca na rybnym w tesco to co innego niż praca w gazecie. Dziennikarz to jest całkiem inny zawód, a w dzisiejszym świecie ma on gigantyczne oddziaływanie. Można powiedzieć, że to w tej chwili dziennikarze i media kreują rzeczywistość. Więc czytelnnik ma prawo wiedzieć kim jest dziennikarz piszący dany tekst i jeśli ma za sobą taką przeszłość. no litości zaraz się okaże, że w jakiejś wyborczej będzie pisał były pedofil który odsiedział swoją karę molestowania dzieci, a teraz będzie wnosił w tekscie rzecz jasna pod pseudonimem, że należy zlibralizować kary dla pedofilii bo oni nie stanowią wielkego zagrożenia. I wówczas również Chłopaczek z Bablem w imię tolerancji to zaakceptują no bo przecież typek odsiedział karę, wrócił do społeczeństwa ma prawo pracowac, więc może się wypowiadać na temat dzieci.
Brawo panowie, tylko pogratulować btw. co jeszczę w imię tej nowoczesnośći zaakceptujecie? pedałów, walka z kościołem, teraz morderca na łamach gazety, co będzie dalej pedofilia, zoofilia?

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 16 lis 2011, 21:20

Kamil232 pisze:
Podobnie jak kumplowi Babelowi widzę, że zupełnie nie przeszkadza to, że człowiek który zamordował Ks. Popiełuszke i zwalczał za Komuny Kościól teraz w chyba najbardziej popularnej gazecie wśród antyklerykałów pisywał teksty o Kościele pod pseudonimem.
Widzisz w koncu doszedles do meritum ale od calkowicie zlej strony. Zalozmy dla przejrzystosci wypowiedzi ze on tam pisuje od 10 lat. Nikt z czytelnikow FiM nie wiedzial ze to on wiec jak moglo im to przeszkadzac?
Wlasnie o to sie rozchodzi czy FiM oklamywaly czytelnikow. Gdyby go zatrudnili i napisali: "Piotrowski bedzie regularnie pisal dla nas teksty" to by bylo wszystko w porzadku. Kto by chcial to by dalej kupowal gazete komu by to przeszkadzalo to zrezygnowalby.

Pojmujesz czy wciaz nie?

Twoje dalsze wywody na moj temat i Babla litosciwie pomine.

Jeszcze tylko wskaz paluszkiem gdzie napisalem ze Piotrowski jest dla mnie autorytetem i lubie czytac jego teksty (widze ze juz odgornie zakladasz ze on tam pisze poniewaz Rz tak osadzila).

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 689

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 16 lis 2011, 21:48

Czytelnicy FiM, sa czytelnikami FiM, min. własnie dlatego, ze obecnosc Piotrowskiego na łamach tej gazety im nie przeszkadza. Nie przeszakdzał im udział Piotrowskiego w promocji tego pisma , wiec i same ewentualne pisemne ataki mordercy ksiedza na kosciół na łamach FiM niewiele zmienia. Wiecej, bedzie to wyraz godnej podziwu konsekwencji i uporu w wyrazaniu swoich przekonań. Jedyne co ostateczne rozstrzygniecie w tej sprawie moze przyniesc to wykopanie Kotlinskiego z mainstremu gdzie sie na chwile tylko, miejmy nadzieje, zawieruszył. Z tego co pamietam miesiac temu Kotliński zaprzeczał, ze był TW?

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 16 lis 2011, 21:51

Trzeba rozrożnić parę kwestii.
1. Uważam za całkowicie skandaliczne, zatrudnianie takiej osoby by wypowiadała się o sprawach Kościelnych, on jest ostatnią osobą która powinna o tym pisac, aczkolwiek jeśli by to zostało upublicznione i jasno napisane pod tekstami, że autorem jest on to cóż, każdy może mieć swoją gazetkę, a kto ją kupi to już nie moja brocha. Aczkolwiek mam prawo wyrazić swoje zdanie o tych, którzy by nabywali gazetę na której łamach pisuje ktoś taki. I o tym, że on tam pisuje mówi się nie od dziś, był na promocji tego tygodnika, więc nie uważam zadawnych przeze mnie pytań za zbyt daleko idących.

2. Jeśli taka osoba pisuje pod pseudonimem, to już jest MEGA skandal. Ciebie obchodzi tylko to, że Ciebie oszukiwano, że mówili, że to nie on, a to on. Tyle tylko, że nie można zapominać o kontekście Stanowski na weszło też pisał pod pseudonimem, czy się nie podpisywał, ale jednak to jest całkowicie inna sprawa niż jeśli mordreca ksieży dla uwiarygodnienia pod pseudonimem atakuje Kościół. Jak wspomniałem wyżej to tak jak pedofili by pisał pod pseudonimem o dziecach bądź karach dla pedofili. Dla mnie taka gazeta jest w tym momencie całkowicie skompromitowana i uważam należaołby we wszystkich toaletach publicznych w tym kraju zamiast papieru toaletowego wieszać FiM by ludzie tym sobie podcierali tyłek.

3
Twoje dalsze wywody na moj temat i Babla litosciwie pomine.

Jeszcze tylko wskaz paluszkiem gdzie napisalem ze Piotrowski jest dla mnie autorytetem i lubie czytac jego teksty (widze ze juz odgornie zakladasz ze on tam pisze poniewaz Rz tak osadzila).
Przestań wyciągam wnioski na podstawie twoich wpisów, na tyle na ile Cię znam i na podstawie tego co piszesz jeśli się mylę wyprowadzź mnie z błędu. To jest skrót myślowy, który używa choćby i twój kolega z lewej strony MGiggs, wsród 20 tys osób w Marszu NIepodległosci szli tam jacyś faszyści co czcą HItlera, więć cały marsz jest Faszystowski. Moja nadinterpretacja aż taka straszna nie jest, ot po prostu nie widzisz w tym nic zdrożnego, więc napisałem, ze jest to dla Ciebie autorytet. Milcząca zgoda to też zgoda.

Jasno się określ czy kupowałbyś gazetę gdybyś wiedział, ze na jej łamach pisywał morderca? Czy jeśli sie okaże, że ten morderca jednak tam pracował(nie wiem jakich jeszcze dowodów potrzebujesz) to zaprzestaniesz kupować tej gazety?
Czy nie widzisz w tym nic złego, że morderca ksieży wypowiada się na temat Kościoła i piszę teksty atakujące Kościółw w najpopularniejszej gazecie wsró antyklerykałów?

Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 16 lis 2011, 21:52

Miałem napisać, że wybory chyba się już odbyły więc dyskusje do tematu nie pasują... Czy coś w tym stylu, ale napiszę tylko: Polak potrafi :)

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 16 lis 2011, 22:11

Berele Lewartow pisze:Czytelnicy FiM, sa czytelnikami FiM, min. własnie dlatego, ze obecnosc Piotrowskiego na łamach tej gazety im nie przeszkadza. Nie przeszakdzał im udział Piotrowskiego w promocji tego pisma , wiec i same ewentualne pisemne ataki mordercy ksiedza na kosciół na łamach FiM niewiele zmienia.
Mowisz to w imieniu wszystkich czytelnikow FiM z pozycji kogos kto tej gazety jak sie domyslam nie czytuje? Cenne spostrzezenie.
Kamil232 pisze:Trzeba rozrożnić parę kwestii.
1. Uważam za całkowicie skandaliczne, zatrudnianie takiej osoby by wypowiadała się o sprawach Kościelnych, on jest ostatnią osobą która powinna o tym pisac,
Dlaczego ostatnia osoba? Co Ci do tego o czym ktos pisze? Jest demokracja i jezeli ktos nie lamie prawa moze wyrazac swoje zdanie i glosic swoja prawde na dowolny temat. Nie musi sie na tym znac. Bo gdyby byl to wymog wtedy wiekszosc Twoich postow na temacie kosciola czy homoseksualistow musialaby sie skladac wylacznie z kropek i przecinkow zeby mialy jakikolwiek sens.
Kamil232 pisze: aczkolwiek jeśli by to zostało upublicznione i jasno napisane pod tekstami, że autorem jest on to cóż, każdy może mieć swoją gazetkę, a kto ją kupi to już nie moja brocha. Aczkolwiek mam prawo wyrazić swoje zdanie o tych, którzy by nabywali gazetę na której łamach pisuje ktoś taki. I o tym, że on tam pisuje mówi się nie od dziś, był na promocji tego tygodnika, więc nie uważam zadawnych przeze mnie pytań za zbyt daleko idących.
Wyrazaj sobie zdanie prosze bardzo. Przy okazji nie odbieraj takiego prawa nikomu innemu.
Kamil232 pisze:2. Jeśli taka osoba pisuje pod pseudonimem, to już jest MEGA skandal. Ciebie obchodzi tylko to, że Ciebie oszukiwano, że mówili, że to nie on, a to on. Tyle tylko, że nie można zapominać o kontekście Stanowski na weszło też pisał pod pseudonimem, czy się nie podpisywał, ale jednak to jest całkowicie inna sprawa niż jeśli mordreca ksieży dla uwiarygodnienia pod pseudonimem atakuje Kościół. Jak wspomniałem wyżej to tak jak pedofili by pisał pod pseudonimem o dziecach bądź karach dla pedofili. Dla mnie taka gazeta jest w tym momencie całkowicie skompromitowana i uważam należaołby we wszystkich toaletach publicznych w tym kraju zamiast papieru toaletowego wieszać FiM by ludzie tym sobie podcierali tyłek.
Jednym slowem brednie. Obawiam sie ze niejeden pedofill moze wiedziec wiecej o dzieciach niz Ty i to niekoniecznie w materii o ktorej Ty myslisz.
Kamil232 pisze:Przestań wyciągam wnioski na podstawie twoich wpisów, na tyle na ile Cię znam i na podstawie tego co piszesz jeśli się mylę wyprowadzź mnie z błędu. To jest skrót myślowy, który używa choćby i twój kolega z lewej strony MGiggs, wsród 20 tys osób w Marszu NIepodległosci szli tam jacyś faszyści co czcą HItlera, więć cały marsz jest Faszystowski. Moja nadinterpretacja aż taka straszna nie jest, ot po prostu nie widzisz w tym nic zdrożnego, więc napisałem, ze jest to dla Ciebie autorytet. Milcząca zgoda to też zgoda.
Nastepnym razem wsadz sobie te swoje skroty myslowe na temat mojej osoby w rzyc. To dla nich odpowiednie miejsce.
Ja wyrazam zgode zebys wypisywal swoj glupoty. Nawet je czytam. Co nie znaczy ze mi sie to podoba i ze jestes dla mnie w czymkolwiek autorytetem.
Kamil232 pisze:Jasno się określ czy kupowałbyś gazetę gdybyś wiedział, ze na jej łamach pisywał morderca? Czy jeśli sie okaże, że ten morderca jednak tam pracował(nie wiem jakich jeszcze dowodów potrzebujesz) to zaprzestaniesz kupować tej gazety?
Czy nie widzisz w tym nic złego, że morderca ksieży wypowiada się na temat Kościoła i piszę teksty atakujące Kościółw w najpopularniejszej gazecie wsró antyklerykałów?
Nie wiem po co Ci ta wiedza ale niech bedzie odpowiem. Gdybym wiedzial ze pisuje tam Piotrowski nie przeszkodziloby mi to w zakupie. I mialbym czyste sumienie uwierz mi.

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 16 lis 2011, 22:19

Berele Lewartow pisze:Czytelnicy FiM, sa czytelnikami FiM, min. własnie dlatego, ze obecnosc Piotrowskiego na łamach tej gazety im nie przeszkadza. Nie przeszakdzał im udział Piotrowskiego w promocji tego pisma , wiec i same ewentualne pisemne ataki mordercy ksiedza na kosciół na łamach FiM niewiele zmienia.
No, ale FiM caly czas utrzymuja stanowisko, ze nie zatrudniały Piotrowskiego, wiec o co Ci teraz chodzi? Sąd to rozstrzygnie, a nie Rzeczpospolita. Ze nie przeszkadzaja mi najprawdopodobniej kłamliwe hipotezy rp? O dziwo armaty wymierzono w momencie kiedy Kotlinski dostał sie do mainstreamu. To chyba zle swiadczy o Rzeczpospolitej ze wiedzieli takie rzeczy, a nie ujawniali ich. O to ze bardziej moze mnie razic to ze ktos mnie oszukuje niźli ze jakis gość który kiedys zabił zlowieka napisze kilka/kilkanascie tekstow dla jakiejs gazety, tudziez udzilił im wywiadu? Ile w zyciu czytales wywiadów z Ali Agca i w jakich sie one gazetach ukazywały? Nie wiem jak Ty, ale ja nie czytam gazety Y zeby utwierdzac sie w swoich pogladach tylko zeby sobie je wyrabiac miedzy innymi analizujac twórczość, rzetelność i wiarygodnosc dziennikarzy. Wiarygodnosc bardziej burzy kłamstwo niźli odpokutowane, chocby najciezsze przewinienia. Sa dobre teksty i sa złe teksty. Sa dobrzy dziennikarze i słabsi. Gazety raczej kupuje sie dla tych lepszych dziennikarzy piszacych lepsze tekstu. I jeszcze jedno na jakiej podstawie wnosisz, ze ktos kto jest morderca nie moze napisac dobrego, obiektywnego tekstu? Trzeba przyznac ze logicznie sie to nie klei w ogole. Rozumiem, ze masz inne poglądy, ale uwiarygadnianie ich na kłamstwach nie jest wartosciowym fundamentem.
Z tego co pamietam miesiac temu Kotliński zaprzeczał, ze był TW?
Tak, Kotliński twierdzi ze był KTW czy kandydatem na tajnego wspólpracownika i wedle jego relacji zawdziecza to tylko temu, ze rózmowca wybłagał u niego podpis. Wiecej spotkań nie bylo, warto zaznaczyc ze RK mial wtedy 19 lat i byl to rok bodajze 86 czyli koncowka. Warto dodac, ze Kotliński wtedy gral jeszcze pod drugiej stronie barykady gdyz był wtedy w seminarium. Dość mocno rzuca to cień i powinno dac do namysłu ily ksieży czy przyszłych ksiezy jednak zostalo TW. Zreszta walka na teczki jest niekonstruktywna.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 16 lis 2011, 22:31

Wypada zadać pytanie na wstępie.Jeśli sąd uzna że Piotrkowski nie pisał dla FIM to usłyszymy że sądy są beee? Bo znając Twoją Kamilu logike argumentacji to będzie tak- sąd uzna ze nie pisał i będzie pojazd po sądzie i porównanie do jaruzela, jesli sąd uzna że pisał to pewnie będzie koronny argument w dyskusji.Ja chce poprostu wiedzieć to wcześniej, bo już nie raz sądy są ujowe bo broniły osób i spraw które w Twoim odczuciu nie mogły bronić a jesli sądy broniły spraw(choby naciski Ziobry) to sądy są ok i podaje się argumentacje.Wiec ustal sobie i nie chwiej się jak wiatr zawieje. Raz GW jest ujowa,nierzetelna a innym razem ochoczo się z niej wyciąga argumenty. Ustalmy to teraz bo Ty juz wiesz że Piotrkowski pisał i Tobie wyrok sądu potrzebny nie jest.

Teraz przechodze do merutum. Sprawa ma troszke szerszy kontekst niż to się na początku wydaje.Ataki na Kotlińskiego zaczeły się od dnia kiedy okazało się że został posłem.Dlaczego? Niestety dla większosci mediów nie do zakceptowania jest fakt że do sejmu weszła grupa ludzi która chce się dobrac KK do tylka.Nie potrafią zrozumieć ze jest to 3 siła w sejmie,że ludzie szli głosować bo kandydował min Kotliński.

To tytułem wstępu...nagle niezależna(ktorej szef oficialnie twierdzi ze 10 był zamach :lol: ) podaje fakt że Kotliński ma jakieś papiery w aktach SB.Niestety okazało się że Kotliński 2 razy w swojej gazecie o tym pisał(oraz książce) .Rzucili pomówieniami nie podając faktów i sprawa umarła, jesli by coś w aktach było to Gmyz Sakiewiczem by o tym trąbili 2 miesiące.Nie udało się teczką więc trzeba było wrócić to Piotrkowskiego.Temat podłapała Wyborcza(warto tutaj przeczytać feleton guru wyborców Pisu- Ziemkiewicza...który Jonasz broni :lol: ).4 programy z rzędy Monika Olejnik obrzucała stekiem kłamstw Kotlińskiego, był u niej Sowa-był pojazd po Kotlińskim,był Palikot-pojazd po Kotlińskim, dodatkowo pokazywanie zdjęc wyławianego Popiełuszki przeszło wszelkie granic, ta kobieta wręcz Kotlińskiego wrabiało w to morderstwo :shock: beż próby obrony z jego strony. Facet obsmarował Monike w FIM za co dostał wiele braw od dziennikarzy bo każdy mu po cichu przyznał racje, ze miał jaja postawić się komuś z takimi plecami. Teraz powstała akcja chronimy MO i podpisani tam ludzie chcą wykluczenia Kotlińskiego z debaty publicznej.Najlepsze jest to że nawet że ludzie o prawicowych poglądach pisali swoje uznanie na ten temat.
Poszła lawina bo jeśli jedziemy kogoś z takimi plecami to trzeba się spodziewać ataku.Teraz Rzeczpospolita po zmienia własciciela nie daje za wygrana i powstał tekst który cytuje Kamil. Jest to kolejna walka z Kotlińskim i FIM którzy mają swoich stałych czytaleników,GW już dawno walczy z Kotlinskim, przeciez pisali że bedą popierać Palikota jeśli wywali Kotlinskiego z parti bo tak..niech nie liczy na ich przychylność.

Jakie konkrety podaje Rzepa w kolejnym ataku? Żadnych, niby słowa byłęgo wicenaczelnego ktorych w tekscie nie ma.Zrobiliby autoryzowany wywiad i wtedy bym pomyślał że mają podstawy tak sądzić. Niestety przy takich argumentach trudno dyskutować, ja moge sądzić że Pan X jest zboczeńcem i niech ten Pan X udowadnia ze nim nie jest...mi się wydaje że jesli komuś się coś zarzuca trzeba podawać fakty.Niestety tak jak w przypadku współpracy Kotlinskiego z SB mamy do czynienia na razie z rzuceniem pomówień bez faktów.Sprawa z SB umarła i tak samo będzie w tym przypadku.Tak jak powiedział Palikot w Tok FM- jakie rzepa ma fakty i argumenty? Mam nadzieje że sąd zbada tą sprawe.
Najciekawsze jest to że dopiero teraz Rzepa się obudziła, a to Piotrkowski a to teczki,gdzie byli wcześniej?

Niestety to było do przewidzenia, pojawił się szczupak w stawie i nie wiadomo teraz jak go usunąć.Podobno FIM tak klamie i opluwa,ciekawe tylko czemu nikt im procesu nie wytoczy :lol:

Zablokowany

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”