Znamy pary 1/2 finalu Ligi Mistrzow - Strona 2

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
Awatar użytkownika
Anka
One I Love
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 03 maja 2005, 16:39

Liczę dziś na Liverpool. Piłkarze z Anfield udowodnili w pierwszym meczu, iż nie są łatwym przeciwnikiem i przważali w całym spotkaniu na murawie. Zabraknie wśród nich Xabiego Alonso, ale zastąpić ma go Hamman - to nie to samo, ale zawsze jakiś doświadczony zawodnik się przyda...

Mój typ: FC Liverpool 2:1 Chelsea Londyn = Chelsea w 60 minucie wyjdzie na prowadzenie, a w 64 i 74 gole zdobywać będą Gerrard i Cisse. :P Powtórka z meczu z Barcą. 8)

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 03 maja 2005, 16:42

Jak dla mnie faworytem jest Liverpool, ale jednak trzeba uważać, bo obie drużyny są 50-50 , a Chelsea ma atut w postacie niestraconej bramki u siebie...oj będzie dobry mecz, liczę na karne, a przynajmniej na dogrywkę :!: Szkoda, że meczu nie obejrzę :(

Mona_
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mona_ » 03 maja 2005, 16:48

A ja mam ogromna nadzieję, ze do karnych nie dojdzie... to zdecydowanie nie na moje nerwy. Liczę na Liverpool, na dobrą postawę napastnikow i na szalony doping kibicow 8) Skromne zwyciestwo LFC 1-0, kolo 50 minuty, w pelni mnie zadowoli.

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 03 maja 2005, 16:55

Hehe, Mona_ rozumiem Cię doskonale, ale czy nie lepiej zobaczyć szalony wyścig z czasem ? Np. Liverpool - Chelsea 2:1
Baros'79 Cisse'89 Lampard ' 76

Heh, dla mnie każdy mecz bez emocji to mecz stracony więc lepiej, żeby był jak najdramatyczniejszy :!: Taki np. jak PSV-Lyon :)
Doping kibiców będzie zabójczy, a zwłaszcza "You'll never walk alone".Jak ta piosenki leci, to aż krew się zamraża :)...
W dzisiejszym meczu będe liczył na Liverpool, bo chcę żeby Ch€l$€a odpadła, bo nie może zdobywać za dużo trofeuów, ale wolałbym finał : Milan vs Chelsea

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 03 maja 2005, 17:56

Chętnie sobie obejrzę dzisiejszy meczyk ale obawiam się, że mój zapał ostygnie gdy Chelsea jako pierwsza strzeli bramkę :? Liczę, że Liverpool zagra najlepiej jak potrafi i nie zaprzepaszczy tej małej szansy którą ma. The Reds muszą kontrolować przebieg meczu i przede wszystkim uważać żeby nie stracić bramki. Szkoda, że Xabi nie zagra :? Fajnie by było zobaczyć Jurka Dudka w finale LM 8) :wink:

Jeśli miałbym się bawić w jakieś przewidywanie to jest kilka opcji:
1. Chelsea pierwsza strzela bramkę a Liverpool rewanżuje się tylko jednym trafieniem.
2. Liverpool kontroluje przebieg meczu i udaje mu się strzelić jedną bramkę. Mecz kończy się wynikiem 1:0.
3. Przez całe spotkanie mamy 0:0 i w karnych zwycięża Liverpool. Dudek bohaterem 8) :wink:

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 03 maja 2005, 18:00

Heh, ta trzecia opcja by mi najbardziej pasowała. :) Dudek musi się dzisiaj wykazać, bo inaczej go mogą zwolnić (czyt.: sprzedać do III ligi angielskiej ;) ).

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 03 maja 2005, 18:49

Anka pisze:Heh, ta trzecia opcja by mi najbardziej pasowała. :) Dudek musi się dzisiaj wykazać, bo inaczej go mogą zwolnić (czyt.: sprzedać do III ligi angielskiej ;) ).
ta 3 liga angielska to chyba opczywiscie zart bo az tak nisko nie upadl to juz by lepioej do polski wrocil a co do dudka przydaloby mu sie wykazac i wreszcie przymknac angielskim dzinnikarzom usta ale wolalbym bez karnych bo z cechem byloby ciezko

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 03 maja 2005, 19:35

mathiasek12 pisze:
Anka pisze:Heh, ta trzecia opcja by mi najbardziej pasowała. :) Dudek musi się dzisiaj wykazać, bo inaczej go mogą zwolnić (czyt.: sprzedać do III ligi angielskiej ;) ).
ta 3 liga angielska to chyba opczywiscie zart bo az tak nisko nie upadl to juz by lepioej do polski wrocil a co do dudka przydaloby mu sie wykazac i wreszcie przymknac angielskim dzinnikarzom usta ale wolalbym bez karnych bo z cechem byloby ciezko
Oczywiście, że żart... :roll:

MacGyyer_1990
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MacGyyer_1990 » 03 maja 2005, 20:08

Juz za kikanaście minut mecz.Moim zdaniem bedzie 2-1 dla Liverpolou po bramkach Barosa,Gerrarda i Drogby dla Chelsea. Moze znowu sprawdzi sie moj typtak jak w meczu z Mesykiem jak wtedy to napsiałem tylko ,że wtdy nie wytypowałem kto strzeli :wink:

Awatar użytkownika
jackieboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jackieboy » 03 maja 2005, 20:17

moim zdaniem bedzie 1:0 dla Liverpoolu,
Chealse nigdy nie traci duzo bramek , liverpool nie moze wystawic Morientesa

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 03 maja 2005, 20:21

Pewnie wielu bramek nie zobaczymy no ale niech bedzie dobre widowisko cos mi sie zdaje ze Liverpool wygra nie wiem ile ale wygra Dudek obroni dwie setki :wink:

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8204
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 03 maja 2005, 20:32

Moim zdaniem mecz dzisiaj wygra ... Chelsea :) i to tak 4-1 :)
bramki strzela Lampard, Terry, Cole, Drogba - Garcia

pozdro

Awatar użytkownika
wozny
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wozny » 03 maja 2005, 21:44

Ja wieże że wygra Liverpool!! 2-1

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 03 maja 2005, 22:27

Super mecz :)...szkoda, że nie będzie dogrywki, ale mecz jest conajmniej przedni :D...pozdrawiam tego człowieka, który już nigdy nie wejdzie na Liverpool :) oooo...i jeszcze drugi :D
Do końca jakieś 5 minut + doliczone...
Ambramowicz...dobra mina do złej gry...Chelsea chyba aut :)
Jest pięknie, ale jeszcze piłka w grze...

Gol pewnie by jakiś bardziej subiektywny sędzia nie uznał, ale wcześniej było widać przewinienie...:)

Awatar użytkownika
maciejdas26
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciejdas26 » 03 maja 2005, 22:31

czyżby było po Chelsa.Swietnie ułożył się ten mecz dla Liverpoolu.mamy chyba Dudka w finale Ligi Mistrzów

Zablokowany

Wróć do „Puchary Europejskie”