Re: Plebiscyt forumowy 2011

Pawel875
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 29

Re: Plebiscyt forumowy 2011

Post autor: Pawel875 » 05 gru 2011, 20:11

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - tą kategorię interpretuje jako coś, co oznacza ludzi, bez których to forum nie byłoby już takie same. Sprawa jasna - Doctore Jacek, emdżej, MVB
2. Debiut roku (Rookie Challenge) - Sergek, mzatlanta, Obserwator. Szczególnie ten ostatni rozruszał całe forum i zostanie zapamiętany na długo :lol:
3. Najsłabsze ogniwo forum - Obserwator i Wilmore - postów Obserwatora nie da się w logiczny sposób wytłumaczyć. Wilmore z kolei ma własne zdanie i go broni, choćby nie miało ani grama prawdy.
4. Najwiekszy piłkarski znawca - Doktor futbolu i skoków narciarskich rzecz jasna; emdżej - sam przyznał, że w weekendy to ogląda niewyobrażalną ilość meczów w TV + ten jeden na żywo Zagłebia Sosnowiec :wink:. No i jeszcze jedna nominacja przypada Kamilowi232, któremu właśnie wygasło wypożyczenie w Scotinie. Fajnie jest awansować do 1. ligi, ale nadeszła pora, żeby grał w lepszym zespole 8)
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - długo myśleć nie musiałem: Doktor, Sergek, Piotrcies
6. Największy dowcipniś - Chłopaczek oczywiście, MVB, Obserwator z kolei rozwalał mnie na łopatki każdym swoim postem
7. Najwiekszy agresor - cloner miał tu swój rok, choć gdyby nie chodził na legendarne imprezy, to pewnie więcej by jechał po ludziach :lol:, piotrcies - jakiś czas temu nie uwierzyłbym, że ten człowiek potrafi się wkurzyć. A niech ma tą nominacje, bo to moja jedna z pierwszych myśli :P No i Arwin - Roy Keane z Pilka.pl Team
9. Najlepszy mod - fieldy, mimo że to on rozdał mi moje 100% ostrzeżeń na portalach internetowych :lol:, maestro zawsze starał się pilnować porządku na forum. Dodam do tego towarzystwa gościa, którego oskarżano o przekręty z WP, czyli piwus :lol:
10. Najciekawszy temat - IFQ, Domek, Kto to jest?
11. Najlepszy typer - Cris7 - mój pogromca z BPU, Aker - kojarzy mi się tylko z BVB i bukmacherką :wink: Hyypia też idzie jak burza w BPU, a wybrałem go tu ze względu na przynależność klubową IFQ :)
12. Najlepszy avatar - piłkarski mózg Doktora, Lobo Que Rasco Sergeka i osobistość z Busquetsem w avie, zdaje się cru
13. Wydarzenie roku na forum - założenie drużyny IFQ; Lewa noga; do tego coś co zapamiętałem do dziś - pijackie wybryki Magnuma :D
Ostatnio zmieniony 07 gru 2011, 17:30 przez Pawel875, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”