2. Debiut roku (Rookie Challenge) - Sergek, mzatlanta, Obserwator. Szczególnie ten ostatni rozruszał całe forum i zostanie zapamiętany na długo
3. Najsłabsze ogniwo forum - Obserwator i Wilmore - postów Obserwatora nie da się w logiczny sposób wytłumaczyć. Wilmore z kolei ma własne zdanie i go broni, choćby nie miało ani grama prawdy.
4. Najwiekszy piłkarski znawca - Doktor futbolu i skoków narciarskich rzecz jasna; emdżej - sam przyznał, że w weekendy to ogląda niewyobrażalną ilość meczów w TV + ten jeden na żywo Zagłebia Sosnowiec
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - długo myśleć nie musiałem: Doktor, Sergek, Piotrcies
6. Największy dowcipniś - Chłopaczek oczywiście, MVB, Obserwator z kolei rozwalał mnie na łopatki każdym swoim postem
7. Najwiekszy agresor - cloner miał tu swój rok, choć gdyby nie chodził na legendarne imprezy, to pewnie więcej by jechał po ludziach
9. Najlepszy mod - fieldy, mimo że to on rozdał mi moje 100% ostrzeżeń na portalach internetowych
10. Najciekawszy temat - IFQ, Domek, Kto to jest?
11. Najlepszy typer - Cris7 - mój pogromca z BPU, Aker - kojarzy mi się tylko z BVB i bukmacherką
12. Najlepszy avatar - piłkarski mózg Doktora, Lobo Que Rasco Sergeka i osobistość z Busquetsem w avie, zdaje się cru
13. Wydarzenie roku na forum - założenie drużyny IFQ; Lewa noga; do tego coś co zapamiętałem do dziś - pijackie wybryki Magnuma