Plebiscyt forumowy 2011

Wszelkiego rodzaju rankingi, plebiscyty - zarówno dotyczące forumowiczów, jak i klubów i piłkarzy.
Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Plebiscyt forumowy 2011

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 05 gru 2011, 14:08

W tym temacie można oddawać głosy. Max 3 w każdej kategorii, ładnie uzasadnione, no chyba, że ktoś ma problem z wysławieniem się. Nie piszcie, że "kilka osób", albo "nikt szczególnie się nie wyróżnił", lepiej pominąć kategorię, nić pisać głupoty :lol:

Nie można oddawać głosów na siebie. Myślę, że do końca grudnia się naprodukujecie, więc do 31 można głosować. Wszelkie komentarze piszcie w temacie organizacyjnym, czyli tutaj

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) -
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) -
3. Najsłabsze ogniwo forum -
4. Najwiekszy piłkarski znawca -
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać -
6. Największy dowcipniś -
7. Najwiekszy agresor-
8. Największy dziwak -
9. Najlepszy mod -
10. Najciekawszy temat -
11. Najlepszy typer -
12. Najlepszy avatar -
13. Wydarzenie roku na forum -

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!
Reputacja: 0

Re: Plebiscyt forumowy 2011

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 05 gru 2011, 14:25

Pozwolę sobie zacząć.

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - fieldy, Doktor. Obaj dysponują imponującą wiedzą o piłce i wykazują wysokie zamiłowanie do tej pięknej dyscypliny sportu. W dodatku reprezentują na forum kulturę, a także wnoszą do niej wiele charyzmy. Morrow - wysoka wiedza, imponująca elokwencja i mądre, głębokie analizy.
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Matt, spokojny chłopak nie pisze mało, a mimo to nigdy nie ma się o co do niego przyczepić. mzatlanta
- nie można nie wyróżnić kobiecego serca oddanego piłce
3. Najsłabsze ogniwo forum - petrdcm, wiecznie musi mieć rację i nie reaguje na argumenty innych. Nerwus, który uważa się za najmądrzejszego.
4. Największy piłkarski znawca - Paweł875, młody chłopak z ogromną wiedzą o piłce, nawet taką sprzed jego narodzin.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - piotrcies, MVB i Doktor - chyba byśmy rozprawiali godzinami o piłce i nie tylko
7. Największy agresor- petrdcm - patrz punkt trzeci
8. Największy dziwak - Wilmore - jeśli całe forum ma inne zdanie od niego, to znaczy, że wszyscy się mylą.
9. Najlepszy mod - fieldy - łagodny, lecz stanowczy.
10. Najciekawszy temat - mam nadzieję, że takim stanie się "O futbolu na luzie...". Lubię ciekawostki i liczę, że sporo ich się tam znajdzie.
11. Najlepszy typer - Inferno, Aker, fieldy, najgroźniejsi rywale w "Pewniaku dnia"
12. Najlepszy avatar - Doktor nie mógł znaleźć takiego, który bardziej by do niego pasował.
13. Wydarzenie roku na forum - powołanie do życia forumowej drużyny IFQ oraz "obunożny" Montolivo
Ostatnio zmieniony 08 gru 2011, 22:45 przez emdżej, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8193

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 05 gru 2011, 14:46

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - emdżej - nie napina się (chyba że chodzi o używanie angielskich zwrotów :P ), ma ogromną wiedzę, nie nabija głupio postów. Chyba każdy chciałby, żeby takich ludzi było więcej. Nie sposób nie wspomnieć również o fieldym, którego można nazwać modem-słońce. Trzecia postać to chyba Marco_Van_Basten, który jest takim dobrym duchem forum. Ma dobry żart, zachowuje się kulturalnie w tematach politycznych, w których przychodziło mu się udzielać, do czasu ich zamknięcia. Zdecydowanie nie jest zwyrodnialcem.
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Od jakiegoś czasu tych debiutów jest mało. Ja wymienię dwie osoby: mzatlanta - kobieta, która przybyła na to męskie forum i nie znikła, co więcej, pisze sensowne rzeczy, widać, że jest fajnie zapalona na punkcie piłki, szczególnie Atletico. Debiut roku. Drugą osobą jest Matt, mój były kolega z PPL Team. W porządku ziomek, charakterystyczny, ale posiada wiedzę na temat ligi angielskiej i zna mordy wielu graczy :)
3. Najsłabsze ogniwo forum - Obserwator - ziomek stara się być zabawny, ale jest dziwny. Jego napinki są kiepskie, jeszcze to co pisze o piwusie czy o Cracovii jest do przeżycia, ale głupoty na temat Wojtka Szczęsnego trudno zdzierżyć. Dodatkowo Wilmore. Szkoda, szukam jak najwięcej pozytywów odnośnie tego użytkownika, nie powiem, wiedzę posiada, ale przez usilne stawianie siebie ponad innych, nie jest dobrym partnerem do dyskusji. Nie umie przyznać się również do błędu. Zasugerował kiedyś, że spiraciłem FMa, gdy mu pokazałem dowód, że tak się nie stało nawet nie odpisał.
4. Najwiekszy piłkarski znawca - Trzy osoby - Loczkerson (jak co roku) za znakomitą wiedzę (głównie praktyczną) dotyczącą włoskiej piłki. Doctore Jacek - nikt tyle nie wie na temat lig, którymi mało kto się interesuje, co on. Dodatkowo spec od Calcio i piłki hiszpańskiej. Chodzący mózg. Trzeci typ to Pawel875, którego wiedza mnie naprawdę zaskakuje, w tak młodym wieku wie więcej na temat czasów, w których ja się wychowałem niż ja. I do tego wielka chęć ciągłego jej pogłębiania. Brawo, młody :!:
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - Na pewno jest to Marco_Van_Basten, koleś, z którym mam chyba najlepszy kontakt z grona forumowiczów. Fajnie byłoby kiedyś spotkać się w realu. Poza tym Doctore Jacek, mój były trener. Jak będę w Belgii nie zapomnę go poinformować. Chętnie poznałbym w świecie rzeczywistym Bartobusa, bo jest duszą towarzystwa i nawet jakby nie było o czym gadać, byśmy się napili i tematy znalazłyby się same :wink:
6. Największy dowcipniś - Nie będę uzasadniał dlaczego, każdy z nich potrafi mnie rozśmieszyć - Chlopaczek, Marco_Van_Basten i Cloner.
7. Najwiekszy agresor- Cloner, choć jego agresja jest pocieszna :wink:
8. Największy dziwak - Obserwator - nie wiem, co gość chce osiągnąć pisząc takie bzdury.
9. Najlepszy mod - Mentor, Piwus, Babel - fieldy i tak wygra, więc niech nie miażdży konkurencji :wink: Zresztą trudno ocenić, który jest najlepszy, fieldy jest na pewno najbardziej widoczny, ale tego jak pracują pozostali nie ocenię.
10. Najciekawszy temat - Domek nr 10, sympatyczne miejsce do pogadania.
11. Najlepszy typer - Aker i czeher, obaj zresztą z tego słyną.
12. Najlepszy avatar - A niech ma - RealFan :D
13. Wydarzenie roku na forum - Lewa noga Montolivo, forum a polityka, czyli wszystko co związane z tematami politycznymi na forum, Cloner znalazł pracę, to bardzo ważne wydarzenie.
Ostatnio zmieniony 30 gru 2011, 14:14 przez piotrcies, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 05 gru 2011, 14:50

To i jak sobie pozwolę głosować, chociaż w kilku kategoriach zostawiam puste pole

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Dr. Football - zorientowany w wielu ligach, nie ogranicza się do Manchesterów, Barcelon i Realów
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - nie wiem, kto jest debiutantem
3. Najsłabsze ogniwo forum - ten z Baggio w avku
4. Najwiekszy piłkarski znawca - Dr. Football - podobne uzaadnienie co w punkcie pierwszym
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - nie skupiam się aż tak na Waszym życiu prywatnym
6. Największy dowcipniś - może fieldy za swoje ostrzeżenia
7. Najwiekszy agresor- ten z Baggio w avku
8. Największy dziwak - cloner
9. Najlepszy mod - fieldy - tylko jego kojarzę
10. Najciekawszy temat - Bayern Monachium (zbiorczy) :lol:
11. Najlepszy typer - nie wiem
12. Najlepszy avatar - Ebi
13. Wydarzenie roku na forum - wszechobecna stagnacja

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 05 gru 2011, 15:11

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) -
- emdzej wypowiada sie w wielu tematach,duza wiedza,zero napinki
- (L)oczkerson uwielbiam go czytac,numero uno jezeli chodzi o wloska pilke
- bartbuks dodaje kolorytu,jest wszedzie,czlowiek-orkiestra

2. Debiut roku (Rookie Challenge ) -

- mzatlanta - spora wiedza,kibicka Atleti,czego wiecej chciec ?
- Sergek - bardzo sympatyczny chlopak,w koncu Daaaamian ma z kim pogadac w temacie L'poolu
- Matt. - podobnie jak Sergek,wniosl troche ozywienia do tematu Arsenalu (a nie tylko ciagle dziadki jak fieldy,Duch czy Magnum :P )

3. Najsłabsze ogniwo forum -

- Obserwator - nie rozumiem tego czlowieka kompletnie
- pasza - mes que un club,litosci
- Marq - jezeli wiekszosc postow zaczyna sie od ''co ty brales/wciagales?" to niestety nie mozna byc traktowanym powaznie

- (L)oczkerson - mozna z nim pogadac o taktyce,Calcio nie ma dla niego tajemnic
- emdzej - wszechstronnosc przede wszystkim
- Pawel875 - czyli skarby kibica wykute na pamiec

5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać -

Ojej,tutaj naprawde 3 osoby to stanowczo za malo.

- emdzej
- Salas11
- bartbuks

- MVB
- Babel
- bartbuks

7. Najwiekszy agresor-

- cloner - za Belga no :lol:
- Arwin - nie da po sobie pojechac,pozytywnie agresywny
- MarcinW

8. Największy dziwak -

- Obserwator

9. Najlepszy mod -

Fieldy i tak wygra,wiec:

- Babel

10. Najciekawszy temat -

- Atletico Madryt
- Juventus Turyn
- notes z mlodymi gwiazdami

11. Najlepszy typer -

- czeher
- Aker
- Inferno

12. Najlepszy avatar -

- emdzej
- JestemHardcorem
- cru

13. Wydarzenie roku na forum -

- powstanie druzyny IFQ
Ostatnio zmieniony 05 gru 2011, 15:45 przez Dr.Football1, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 05 gru 2011, 15:12

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP)
Doktor Zło - cenię go za wiedzę i pasję. Nie każdy da się na tyle porwać, aby oglądać mecze dla jednego zawodnika. Wielki fan średniaków z Serie A i PD.
MVB - człowiek orkiestra!
2. Debiut roku (Rookie Challenge )
mzatlanta - częsta bywalczyni tematu o Atletico. Mam nadzieję, że z czasem zacznie zaglądać w inne forumowe zakamarki.
3. Najsłabsze ogniwo forum
Obserwator - naszczeka się, naszczeka, wygłosi swoje niemające nic wspólnego z rzeczywistością opinie, choć 99% innych userów potrafi wytłumaczyć daną sytuację w 5 językach, namalować ją, napisać na jej podstawię nowelkę i skomponować arię.
petrdcm - czasami można z nim merytorycznie porozmawiać, ale nie przyjmuje argumentów innych userów. Do tego jego częste staranie się być zajebistym. Tak do wyrzygu...
Pawel875 - posiada wiedzę, a ostatnio nawet zdradził, że dokształca się!
Doktor - tradycyjnie.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać
Doktor, sbQ, MVB. Myślę, ze z tymi Panami nadaję na podobnych falach, więc tradycyjnie, po staropolsku byśmy porozmawiali o piłce i nie tylko!
6. Największy dowcipniś
Chłopaczek - Fall to your knees and bow to the Azrael!
7. Najwiekszy agresor
miguel indurain, rkoeman - inny wymiar merytorycznej rozmowy...
8. Największy dziwak
--------
9. Najlepszy mod
browarus - taki modowy Mourinho. Krnąbrny, bezczelny i podejmujący kontrowersyjne decyzje.
maestro - widziałem jak czasami jest zalogowany, ale nie udziela się. To on rozdaje niewyjaśnione bany!
10. Najciekawszy temat
Domek - kultowe miejsce spotkań forumowych meneli.
Grand Derby - ciekawe komentarze łączą się z irytującymi wypowiedziami pseudo-znawców.
11. Najlepszy typer
Aker - widać, że siedzi w tym bagnie po uszy.
Czesiek - postrach naziemnych zakładów bukmacherskich!
12. Najlepszy avatar
Krówka Realfana - pomimo, że jest odkąd pamiętam, to mam nadzieję, że Realfan nie zmieni jej.
13. Wydarzenie roku na forum
"Akcja Amica"
"IFQ"

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2266
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 05 gru 2011, 16:04

Moja aktywność na forum już nie ta sama, więc i pogląd na sytuację mniejszy, ale coś napiszę.

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - fieldy, uzasadnienie potrzebne? Serio?
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - niech będzie mzatlanta za to, że jest, od dość dawna żadna kobieta nie pisała regularnie na forum.
3. Najsłabsze ogniwo forum - nie wiem.
4. Najwiekszy piłkarski znawca - niech będą doktorek, Paweł875 i Kamil232 za znajomość tak wielu nołnejmów. :lol:
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - Chlopaczek i doktorek, tego pierwszego, bo po prostu lubię jego poczucie humoru, a drugiego, bo lubię się z nim droczyć i ma fajne zajęcie z trenerką, zawsze ciekawiła mnie piłka z tego punktu widzenia. Generalnie jednak mogę poznać wszystkich lub nikogo, nie jest to dla mnie takie istotne.
6. Największy dowcipniś - Chlopaczek.
7. Najwiekszy agresor- nie wiem.
8. Największy dziwak - nie wiem.
9. Najlepszy mod - fieldy.
10. Najciekawszy temat - nie potrafię wybrać tego w sposób obiektywny.
11. Najlepszy typer - rzadko zaglądam do działu bukmacherskiego, więc czeher, bo zawsze był w tym niezły.
12. Najlepszy avatar - nic szczególnego nie zapadło mi w pamięci, może niech będzie czeher.
13. Wydarzenie roku na forum - Haxball.
Ostatnio zmieniony 28 gru 2011, 13:23 przez Kluchman, łącznie zmieniany 1 raz.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 05 gru 2011, 16:41

01. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Dr.Football i fieldy. Mam zbyt wielu kandydatów na trzecie miejsce, także zakończę na dwóch.

02. Debiut roku (Rookie Challenge) - Sergek, Matt i jedna z nielicznych dam na tym forum - mzaltana. :wink:

03. Najsłabsze ogniwo forum - petrdcm, rkoeman i Obserwator.

04. Największy piłkarski znawca - Dr.Football1, Pawel875 i emdżej.

05. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - ciężko wyróżnić jedynie trzech użytkowników, dlatego odpuszczę sobie tą kategorię.

06. Największy dowcipniś - Chlopaczek.

07. Największy agresor - petrdcm.

08. Największy dziwak - kaczy, w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Do tego Wilmore, który zawsze ma rację.

09. Najlepszy mod - święta trójca moderatorów - fieldy, Babel i Mentor. Chyba najmniej różnorodna kategoria w tym plebiscycie.

10. Najciekawszy temat - Liverpool (zbiorczy), chyba nie ma co do tego wątpliwości, prawda? :wink: Daleko za nim Domek nr 10.

11. Najlepszy typer - nie mam pojęcia. Praktycznie nie zaglądam do działów poświęconych bukmacherce.

12. Najlepszy avatar - RealFan i jego krowa. Za nim Dr.Football1 i Salas11.

13. Wydarzenie roku na forum - założenie drużyny w IFQ i oczywiście lewa noga Montolivo, o której nie sposób zapomnieć.

Moofasa
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 05 gru 2011, 16:45

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) – Morrow – user, który powala mnie swoją wiedzą nie tylko piłkarska ale i życiową. Bardzo lubie czytać jego posty, nawet jak pisze o sprawach, które mnie nie dotyczą/nie obchodzą
Mentor w sumie.. za Barcelone i za charakter/styl pisania.
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) – n/c
3. Najsłabsze ogniwo forum – Dr. Football. Nie umiem napisać rzeczowo czemu, ale jakoś działa mi na nerwy. On mi sie kojarzy z „nową erą” pilka.pl, która jest zwyczajnie chu*owa..
4. Najwiekszy piłkarski znawca – Morrow, RealFan, i na trzecim miejscu ku zdziwieniu wszystkich...Dr.Football.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać – kulekfcb, Morrow,
6. Największy dowcipniś – Babel – bo ja uwielbiam ironię. Wyróżnienia dla Piwusa i MVB
7. Najwiekszy agresor- cloner
8. Największy dziwak – MVB (dziwak oczywiście in plus) - rzadko kiedy pisze posty stricte o piłce a i tak bardzo kojarzy mi się z forum.
9. Najlepszy mod – fieldy – za to, ze mu sie chce.
10. Najciekawszy temat – Gran Derby
11. Najlepszy typer – aker
12. Najlepszy avatar – Mentor i mały Party Pat :D
13. Wydarzenie roku na forum – ogólne poruszenie w temacie polityki, a co za tym idzie ekspansja i rozmowy w dziale z sugestiami.

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 689

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 05 gru 2011, 17:26

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Loczkerson i Morrow, obaj pisza ładne posty, a ten drugi nawet bez błedów :wink:
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Ozdobny, nie mylic z Obserwatorem.
3. Najsłabsze ogniwo forum - Marq. Lepiej gdyby został przy komentarzach na stronie z głównej.
4. Najwiekszy piłkarski znawca - Wskazałbym Loczkersona i mete po mimo, ze nie graja w IFQ.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - maciek88, Morrow, Chlopaczek.
6. Największy dowcipniś - Piwus
7. Najwiekszy agresor- Cloner po 11 listopada.
8. Największy dziwak - Wilmore. Trzeba przyznac, ze dodaje troche kolorytu temu portalowi.
9. Najlepszy mod - trudno ocenic bo nikt sie do swojej roboty nie przyznaje.
10. Najciekawszy temat - 'Ogólna dyskusja o polityce'- pedały, yntelgenci, komuchy, faszysci. Nie moze byc inaczej.
11. Najlepszy typer - MarcinW, idelanie wytypował forme Interu.
12. Najlepszy avatar - nie mam pojęcia.
13. Wydarzenie roku na forum - tapatalk dla pilka.pl.

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 05 gru 2011, 17:46

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Chlopaczek za całokształt. Zawsze czekam na jego kolejny post.
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - W tym aspekcie słabo ostatnio, ale godny uwagi jest Ozdobny, który udziela się w bliskich mi tematach.
3. Najsłabsze ogniwo forum - Petrdcm i dobrze, że ostatnio się nie wypowiada
4. Najwiekszy piłkarski znawca - Dr. Football1. Potrafi zrecenzować każdego gracza i założył nawet ekipę do IFQ.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - Chlopaczek
6. Największy dowcipniś - Nie będę po raz trzeci dawał Chlopaczka, bo zaraz pójdą jakieś ploty, więc daję Morrowa za genialny post o Salomonie.
7. Najwiekszy agresor- Petrdcm
8. Największy dziwak - Petrdcm
9. Najlepszy mod - fieldy
10. Najciekawszy temat - Temat Milanu
11. Najlepszy typer - Nie wiem, bo nie zaglądam do tego tematu i odpiszę od Berele Lewartow i głosuje na MarcinW. Argumentacja podobna.
12. Najlepszy avatar - MazurXIII
13. Wydarzenie roku na forum - a niech będzie Powstanie drużyny do IFQ

Awatar użytkownika
Rezus
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2685

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 05 gru 2011, 17:55

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Dr.Football1, pisze sporo i można to czytać. :wink:
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - debiuty raczej trzymają się swoich tematów więc nikogo nie wymienię.
3. Najsłabsze ogniwo forum - petrdcm i Obserwator bez konkurencji.
4. Najwiekszy piłkarski znawca - nie zwracam już na to uwagi, chociaż Dr.Football1 często w "Kto to jest" się wpisuje więc on.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - Dr.Football1, sbQ, bartbuks.
6. Największy dowcipniś - brak.
7. Najwiekszy agresor- jak kogoś Cloner nie lubi to jedzie mu ostro, więc można w sumie jego.
8. Największy dziwak - Wilmore, niereformowalny beton.
9. Najlepszy mod - fieldy, za resztą średnio przepadam.
10. Najciekawszy temat - "Domek", dzieje się tam najwięcej.
11. Najlepszy typer - brak.
12. Najlepszy avatar - Dr.Football1
13. Wydarzenie roku na forum - lewa noga Montolivo.

Pawel875
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 29

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 05 gru 2011, 20:11

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - tą kategorię interpretuje jako coś, co oznacza ludzi, bez których to forum nie byłoby już takie same. Sprawa jasna - Doctore Jacek, emdżej, MVB
2. Debiut roku (Rookie Challenge) - Sergek, mzatlanta, Obserwator. Szczególnie ten ostatni rozruszał całe forum i zostanie zapamiętany na długo :lol:
3. Najsłabsze ogniwo forum - Obserwator i Wilmore - postów Obserwatora nie da się w logiczny sposób wytłumaczyć. Wilmore z kolei ma własne zdanie i go broni, choćby nie miało ani grama prawdy.
4. Najwiekszy piłkarski znawca - Doktor futbolu i skoków narciarskich rzecz jasna; emdżej - sam przyznał, że w weekendy to ogląda niewyobrażalną ilość meczów w TV + ten jeden na żywo Zagłebia Sosnowiec :wink:. No i jeszcze jedna nominacja przypada Kamilowi232, któremu właśnie wygasło wypożyczenie w Scotinie. Fajnie jest awansować do 1. ligi, ale nadeszła pora, żeby grał w lepszym zespole 8)
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - długo myśleć nie musiałem: Doktor, Sergek, Piotrcies
6. Największy dowcipniś - Chłopaczek oczywiście, MVB, Obserwator z kolei rozwalał mnie na łopatki każdym swoim postem
7. Najwiekszy agresor - cloner miał tu swój rok, choć gdyby nie chodził na legendarne imprezy, to pewnie więcej by jechał po ludziach :lol:, piotrcies - jakiś czas temu nie uwierzyłbym, że ten człowiek potrafi się wkurzyć. A niech ma tą nominacje, bo to moja jedna z pierwszych myśli :P No i Arwin - Roy Keane z Pilka.pl Team
9. Najlepszy mod - fieldy, mimo że to on rozdał mi moje 100% ostrzeżeń na portalach internetowych :lol:, maestro zawsze starał się pilnować porządku na forum. Dodam do tego towarzystwa gościa, którego oskarżano o przekręty z WP, czyli piwus :lol:
10. Najciekawszy temat - IFQ, Domek, Kto to jest?
11. Najlepszy typer - Cris7 - mój pogromca z BPU, Aker - kojarzy mi się tylko z BVB i bukmacherką :wink: Hyypia też idzie jak burza w BPU, a wybrałem go tu ze względu na przynależność klubową IFQ :)
12. Najlepszy avatar - piłkarski mózg Doktora, Lobo Que Rasco Sergeka i osobistość z Busquetsem w avie, zdaje się cru
13. Wydarzenie roku na forum - założenie drużyny IFQ; Lewa noga; do tego coś co zapamiętałem do dziś - pijackie wybryki Magnuma :D
Ostatnio zmieniony 07 gru 2011, 17:30 przez Pawel875, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 05 gru 2011, 21:30

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) -podobno jest kilku takich :wink: Jak dla mnie to zdecydowanie emdżej, Doctore i MVB.
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Sergek. Człowiek petarda, wszędzie go pełno, wariuje i świruje. Znany z tego, że zawsze wstawia jako pierwszy składy na forum. Jest jeszcze mzatlanta, ale szczerze powiedziawszy nie czytam jej postów zbyt często, jednak jest to jedyna udzielająca się kobieta na forum, za co miejsce jej się należy.
3. Najsłabsze ogniwo forum - petrdcm - ten natomiast to człowiek zagadka jak dla mnie, zawsze jak się pojawia stara się wszczynać kłótnie, i usilnie próbuje zrazić do siebie ludzi, którzy wierzą, że gdzieś tam głęboko jest dobry petr :lol: cloner - staram się nie czytać jego postów, szczerze powiedziawszy ile można czytać o tym, że głównym życiowym zajęciem jest imprezowanie? Poza tekstami o imprezowaniu stara się pokazać, że jest fajny, ale nie bardzo mu to wychodzi.
4. Najwiekszy piłkarski znawca - Doctore - ten to ma wiedzę! Co chwilę wynajduje jakiegoś młodego killera i umieszcza go w swoim notesiku. Podobno to on wypatrzył Podolskiego, ale to tylko ploty. Paweł875 - postanowił nie uczyć się polskiego a zamiast tego wkuwać piłkarzy na pamięć. Jak widać opłaciło mu się to, bo teraz dysponuje dużą wiedzą, w tak młodym wieku.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - Emdżej - bratnia forumowa dusza. Najlepiej mi się z nim gada na gg, myślę, że mielibyśmy o czym rozmawiać. Sergek - mimo, że czasem odstawia cyrki z hejtem na Carrolla to i tak zawsze znajdziemy jakiś wspólny temat.
6. Największy dowcipniś - Sergek, bo zawsze mnie śmieszy jak wyładowuje swoją złość za akcje Carrolla na boisku, pozytywnie zakręcony :wink:
7. Najwiekszy agresor- MVB - nie chciałbym go spotkać w ciemnej uliczce w nocy w Kielach :D A to podobno ja jestem agresorem.
8. Największy dziwak - marCHELSinio - generalnie nic nie rozumiem z jego postów, wejdzie do wątku, napisze dwa słowa i wychodzi z zapytaniem co o tym sądzimy :lol: KajoFC - kolejny fan Chelsea, który napinkę ma we krwi, jest jak zabaweczka, którą jednym naciśnięciem guzika uruchamiasz, nieco się uspokoił ostatnimi czasy, ale przez pewien okres dość mocno się spinał, wkońcu kogoś tu muszę wpisać, nie? :wink: ryba_82, tego tutaj też nie bardzo rozumiem, staram się czytać jego posty po kilka razy, ale w dalszym ciągu nie bardzo wiem co chciał przekazać, nic według mnie nie ma ciekawego do powiedzenia.
9. Najlepszy mod - Fieldy, jedyny, którego znam. Zawsze zrobi porządek z chamami :lol:
10. Najciekawszy temat - FM, Polacy w Europie, Manchester United część 2
11. Najlepszy typer - Czeher, Aker, Emdżej :lol:
12. Najlepszy avatar - zagłosowałbym na siebie, bo moim zdaniem Wojtek Jagoda bije wszystkich na głowę, ale tak się nie da więc mój głos ląduje oczywiście do Salasa
13. Wydarzenie roku na forum - powstanie drużyny IFQ, akcja AMICA i opowieść jak to Magnum z tego wszystkie rozważał pozostanie w Polsce na stałe.

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1799
Kibicuję: Internazionale Serie A

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 05 gru 2011, 23:05

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Doktor, bartbuks i MVB, choć mógłbym z czystym sumieniem wymienić jeszcze co najmniej drugie tyle wartościowych forumowiczów, których wpisy czyta się z przyjemnością. Liczba miejsc jest niestety ograniczona.
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - zarejestrowany na początku tego roku, więc się kwalifikuje. Petrdcm, swoją osobliwą postawą niejednego forumowicza wyprowadzał z równowagi. Irytuje, bawi, zniesmacza, jak widać to wystarczyło by stać się na forum osobą rozpoznawalną. Niekoniecznie w pozytywny sposób.
3. Najsłabsze ogniwo forum - - również petr, każdy kto miał wątpliwą przyjemność wymiany poglądów z tym userem wie dlaczego. Ewidentnie nie wychodzi mu próba bycia kimś, kim nie jest. Obserwator... z nim w polemikę wchodzić po prostu nie warto, wpada na forum by powkurzać i się wyszumieć. Marq... w zasadzie to samo co Obserwator.
4. Najwiekszy piłkarski znawca - bardzo trudny wybór, bo forumowiczów o ogromnej bazie danych jest tu więcej niż trzech. Loczek - Italia jest jego żywiołem, bardzo lubię czytać jego wpisy jak i wymieniać poglądy. Doktorek - wędruje po "śmietnikach" europejskich boisk co rusz wynajdując kolejnych ciekawych graczy o których istnieniu większość z nas dowiaduje się właśnie od niego :lol: Piłka to jego pasja, widać gołym okiem, co przekłada się z oczywistych względów na poziom wiedzy na temat tej dyscypliny. Sammyy - nie tak aktywny, jak pozostała dwójka, niemniej również nie raz byłem pod wrażeniem jego rzeczowych wpisów na temat piłkarzy, ustawień, decyzji trenerów, interpretacji zdarzeń na boisku itd.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - niezmiennie Doktorek, bartbuks i... MVB, emdżej, Ubek, czeher, Loczek, Sammyy, Morrow i mógłbym tak jeszcze długo :wink:
6. Największy dowcipniś - MVB, choć jego żarty to wyższa szkoła jazdy. sbQ, choć nie zawsze mu wychodzi :smile2: petrdcm, choć nie zdaje sobie sprawy, że jego wpisy odbierane są inaczej niż by sobie tego życzył.
7. Najwiekszy agresor -cloner ostatnio zluzował, rkoeman już nie straszy klamką, miguela induraina nie ma od dłuższego czasu na forum... Niech będzie Marq za jego chore uprzedzenia do Vucinicia i osobliwą aktywność na głównej, którą bezskutecznie chce przenieść do forum.
8. Największy dziwak - i znów petr, argumentacja zbędna. Byłby VADER, ale chyba się chłopak zorientował, że jego blogowe wpisy często zrzynane od innych nie robią tu żadnego wrażenia. Wymieniłbym jeszcze jako jednego męża garstkę fanów Barcelony, którym tiki taka doszczętnie wyprała mózgi, przez co mają teraz ewidentne problemy z percepcją.
9. Najlepszy mod - fieldy, stał się już Ojcem Chrzestnym tego forum. Ostatnio bardziej drażliwy przez co niejeden user dostał po uszach, ale to chyba już przez wiek :smile2:
10. Najciekawszy temat - Domek, wasze prywatne typy, Domek :lol:
11. Najlepszy typer - w dalszym ciągu Czesiek, choć ostatnio rzadko wpada, by podzielić się swoimi typami.
12. Najlepszy avatar - jeszcze jakiś czas temu ktoś miał w avatarze Ala Pacino z "Godfathera" (Duch?) i gdyby miał go do tej pory, bez wahania oddałbym na niego swój głos. A tak zagłosuję na fieldy'ego za konsekwencję i hołd klasykowi kina grozy :wink:
13. Wydarzenie roku na forum - Zakrojona na szeroką skalę akcja Amica, powrót (choć tylko chwilowy) Zazy, nocne rozkminy Magnuma podczas pobytu w Polsce :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”