LIGA MISTRZÓW: 25.05 Liverpool - Milan

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
Zablokowany
Awatar użytkownika
wozny
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0
Kontakt:

Znamy pare finalistów!!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wozny » 04 maja 2005, 22:36

Co o tym sadzicie ja sie ciesze ze wygral liverpool i awansowal ale wedlug mnie powinien awansowac psv w drugim meczu. mam nadzieje ze wygra liverpool w finale!

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 04 maja 2005, 22:48

Po prostu nie wierzę... Ostatnia minuta meczu zadecydowała, że Milan, który nic w meczu nie pokazał, jest w finale! No cóż, muszę się z tym pogodzić... Oby FC Liverpool im pokazał, gdzie raki zimują. ;) Bardzo mi szkoda PSV. :(

Co do finału - kadry obu zespołów prezentują się imponująco. Ze strony Anglików zobaczymy na szczeście Xabiego Alonso, choć po tym, co w spotkaniu z Chelsea pokazał Hamman wynika, iż Hiszpan ma godnego zmiennika. Na temat Mialnu się nie wypowiadam, bo w ich szeregach brak kontuzji, a poza tym się nie znam, skoro są w finale, i walczą w ostatnim meczu o miano 'mistrza Europy'... Biedne PSV... :? :wink:

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 04 maja 2005, 22:53

Anka pisze:Ostatnia minuta meczu zadecydowała, że Milan, który nic w meczu nie pokazał, jest w finale!
Może i w tym meczu nic nie pokazał, ale zobacz co wcześniej zrobił, i popatrz, że PSV też wcale olśniewająco nie zagrał w Mediolanie, to dlaczego miałby się im należeć awans ?

Po tym się poznaje mistrzów...
Jedna akcja=jeden gol
słaby Kaka'=asysta
przeciętny Ambrossini=gol który daje szanse na Puchar drużynie, która gra na wysokim poziomie od pierwszego meczu grupowego (może z wyjątkiem dzisiejszego meczu), i nie ma co nawet mówić, że Milan nie zasługiwał na awans :!:

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 04 maja 2005, 22:56

bogi niestety taka prawda bo Milan nie istniał. W pierwszym meczu na San Siro w 2. połowie na boisku było tylko PSV i oczywiście Milan ze swoim szczęściem musieli strzelić bramkę w końcówce :?

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 04 maja 2005, 23:00

Życzę i mam nadzieję że w finale zwycięży Liverpool z Dudkiem w składzie!
Nie mogę cały czas uwierzyć, że Milan fuksem wszedł do finału. Drużyna słabsza i grająca nudniejszy futbol przechodzi dalej. Denerwuje mnie te catenachio ale cóż........
PSV zagrało pięknie ale do 80 min. Póżniej chcieli za wszelką cenę strzelić bramkę i to się zemściło.
Gomes, Alex i Bommel do ManU!!!!! :wink:

Na całym świecie (nie wlicczając Włoch) chłopacy grają w piłkę i kłócą się między sobą kto ma grać w ataku, gdyż wszyscy chcieliby grać na tej pozycji. A jak jest we Włoszech???? Wszyscy się biją o pozycję obrońcy.
świetnie zacząłem dzisiejszy dzień, ale już wieczór jest do bani.
Szkoda PSV - zepół z klasą!!
Do boju The Reds!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :x :x :x

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 04 maja 2005, 23:00

w finale jestem za liverpoolem :wink: lubiłem dotąd milan ale jak widziałem jak w yym meczu grali to...

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

LIGA MISTRZÓW: 25.05 Liverpool - Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 04 maja 2005, 23:01

Finał Ligi Mistrzów. Najważniejszy mecz sezonu.

LIVERPOOL - MILAN

Kto wygra ?

Awatar użytkownika
Deyvid
Junior
Junior
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Deyvid » 04 maja 2005, 23:12

Ja będe za Liverpoolem , ale znając życie Milan wygra LM jak i 2 lata temu z Juve :/ Milan zagrał beznadziejnie ale mają niesamowite szczęście ..zresztą sami wiecie bo widzicie mecze itp.

Awatar użytkownika
Deyvid
Junior
Junior
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Deyvid » 04 maja 2005, 23:18

Będe kibicował Liverpoolovi , ale znając życie to wygra Milan 1:0

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 04 maja 2005, 23:19

Najpierw bylem zalamany bo odpadla BARCA, dzisiaj kibicowalem PSV i tez sie nie dostalo do finalu :evil: . Ale w pojedynku Liverpool - Milan, kibicuje Liverpoolovi z trzech powodow:
1. W Liverpoolu gra Dudek.
2. Nie lubie Milanu.
3. Lubie Liverpool.
4. No...sa tylko 3 powody :D

The Reds do boju :!:

Awatar użytkownika
Deyvid
Junior
Junior
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Deyvid » 04 maja 2005, 23:23

Moje 4 powody to :
- w Liverpoolu Gra Jerzy Dudek :]
- Nielubie Milanu
- Milanowi sie nienależy LM
- Liverpool już Dawno nic niewygrał

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 04 maja 2005, 23:24

Tomusmc pisze:bogi niestety taka prawda bo Milan nie istniał. W pierwszym meczu na San Siro w 2. połowie na boisku było tylko PSV i oczywiście Milan ze swoim szczęściem musieli strzelić bramkę w końcówce :?
Tomusmc ja wiem ze Juve grało super w meczu z Liverpoolem w Angli poprostu miał pecha ze przegrał a w Turynie to pokazał jak sie gra ofensywnie tyle do ciebie a co do Finału
Milan napewno zagra inaczej niz w meczu dzisiejszym z PSV a czy wygra okaze sie 25 maja

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 04 maja 2005, 23:44

Żniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:
Tomusmc pisze:bogi niestety taka prawda bo Milan nie istniał. W pierwszym meczu na San Siro w 2. połowie na boisku było tylko PSV i oczywiście Milan ze swoim szczęściem musieli strzelić bramkę w końcówce :?
Tomusmc ja wiem ze Juve grało super w meczu z Liverpoolem w Angli poprostu miał pecha ze przegrał a w Turynie to pokazał jak sie gra ofensywnie tyle do ciebie a co do Finału
Milan napewno zagra inaczej niz w meczu dzisiejszym z PSV a czy wygra okaze sie 25 maja
a co ma piernik do wiatraka? czy ktos tu pisze ze juve powinno grac w finale???
milan byl slabszy w dwumeczu, a mimo to awansowal. nie ma sie sprzeczac, wynik jest taki jaki jest, a na final zasluzylo psv

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 04 maja 2005, 23:51

zawdi pisze:
Żniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:
a co ma piernik do wiatraka? czy ktos tu pisze ze juve powinno grac w finale???
milan byl slabszy w dwumeczu, a mimo to awansowal. nie ma sie sprzeczac, wynik jest taki jaki jest, a na final zasluzylo psv
No właśnie co z tego, że Juve grało słabo? przynajmniej sprawiedliwie odpadli, Poczytaj sobie co miał do powiedzienia Ancelotti na stronie głównej. Wszystko cacy wyjaśnione.

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 04 maja 2005, 23:56

A czy życie jest w ogóle sprawidliwe ? Nie, to dlaczego piłka ma być sprawiedliwa ?
Milan słabo zagrał, ale jakieś tam umiejętności pokazał, skoro strzelił 3 bramki, które wystarczyły do awansu...

Zablokowany

Wróć do „Puchary Europejskie”