(Idea Ekstraklasa) Cracovia Kraków - Wisła Kraków 06.05.2005 - Strona 2

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 06 maja 2005, 15:58

Oj, możliwe, że wprowadziłem w błąd, bo na stronie www.tv.wp.pl nie ma nic o meczu, ale ja czytałem w "TeleProgramie" - takim dodatku do gazety lokalnej, i widzę, jak byk "23:30 - Idea Ekstraklasa - magazyn piłkarski"...ale te magazyne nie są aktualne zawsze, pamiętam żałobę po śmierci Papieża i ogólnie nic nie pisali o żadnym pogrzebie...więc może ktoś to wydrukował jakiś czas temu...

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 06 maja 2005, 16:09

No to Bogi ta gazeta wprowadziłe Cie w bląd :!:

Bo sie nie dogadali moze nie tyle Canal+ - TVN a bardzie TVN - firma handlujacą prawami ligi.

Wiecie Canal + wie co robi. Przeciesz tak na szybko takie pieniadze jak oni zapłacili za prawa do nawszej ligi to głupota ale na zdrowy zrorów one sie zwrócą im szybko. Nie nie mówie tego jako abonent Cyfry tylko kibic. Bo magazyny ligowe [naszej ligi] Liga + i Liga + ekstra sa poprostu wymiatajace. Nie mozna tego pokazać lepiej poprostu cos zrobili tego jak by nie patrzec marnetgo produktu.

BO W KTÓREJ LIDZE W EUROPIE KIBIC PRZYCHODZI NA MECZ Z ... ...... KOGUTEM ??

I DAJE GO TEMU KTO STRZELI ZWYCIESKA BRAMKE DLA JEGO KLUBU :!: :?: Tylko w nasze cudownej Idea Esktraklasie są takie tradycje..
:roll:

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 06 maja 2005, 16:20

Górnik ! Górnik! :P

Canal + zrobił dobry interes z ekstraklasagate lub ogólnie european footballgate...Szkoda, bo pewnie będą dostępne tylko na Wisła Multi, a jak wiemy nie ma już czego tam szukać :(...I się dziwią, że co raz mniej popularna jest piłka nożna, skoro dla przeciętnego zjadacza chleba jest tak trudno dostępna... :(

Awatar użytkownika
boca
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boca » 06 maja 2005, 16:22

Na ten mecz Cracovia czekała zbyt długo .
Spotkają sie dwa kluby , które grają bardzo offensywnie , brakuje jeszcze skuteczności szczególnie Pasom
Liczę na wielki mecz Cracovii i wysokie zwycięstwo 4-1 , czas utrzeć nosa Wiśle i odblokować niemoc strzelecką .

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 06 maja 2005, 19:37

Boca mimo wszystko chyba błądzisz...

Ja nie jestem jakiś "anty-pasy" ba nawet jak widze Kazia Węgrzyna w tym wieku w takie formie to tylko brawo bić ... ale 4:1 ?? :roll:

Zaraz zaczynaja to cie okaze. Sadze że Wisła bedzie miał cieżko przeprawe [i dobrze jak pisałem wcześniej] ale Biała Gwiazda wygra 2:1 Żuraw - Kłos a dla pasów Bojarski.

Do Boju Wisła :!:

Awatar użytkownika
maly_1236
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maly_1236 » 06 maja 2005, 20:02

Zaczeli sklad jest nastepujacy:

Cracovia: Cabaj - Radwański, Węgrzyn, Skrzyński, Baster - Przytuła, Baran, Giza - Bojarski, Bania, Moskała

Wisła: Majdan - Baszczyński, Kłos, Głowacki, Stolarczyk - Błaszczykowski, Cantoro, Sobolewski, Zieńczuk - Żurawski, Frankowski

Mysle ze wygra Wisla po raz 74 z Cracovia. Typ 2-0 Zurawski i Zienczuk

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 06 maja 2005, 20:09

Wisła w niebieskich koszulkach ..

No normalnie wstyd że sedziowie nie pozwolili na tradycyjne trykowy. Derby to derby !!! A tradycja to tradycja !!!

DO BOJU BIAŁA GWIAZDA !!!!!

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 06 maja 2005, 20:21

Po pierwszym kwadransie w derbach Krakowa jest 0-0. Narazie obie druzyny spokojnie. Obstawiam minimalne zwycięstwo Cracovii (2-1).

Awatar użytkownika
maciejdas26
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciejdas26 » 06 maja 2005, 20:26

ja też jestem za Cracovią narazie dobrze sobie radza.Fajnie ze Tomek Moskała gra może coś strzeli.Już parę sytuacji miał

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 06 maja 2005, 20:32

Gol dla Wisły, szczęśliwcem Frankowski... Ciekawie się zaczęła pierwsza część tego meczu - Cracovia łatwo skóry nie oddaje, lecz jednak nie potrafili sobie poradzić z atakiem Wisły. Szkoda, bo mecz teraz prawdopodobnie będzie miał jedną drużynę, która będzie chciała zdobyć gola.

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 06 maja 2005, 20:40

Wisla Krakow wygrywa juz 1:0. Oj szkoda, bardziej kibicuje Cracovii.

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 06 maja 2005, 21:00

Cracovia - Wisła 1:2

To będzie piękny mecz, ale wierzę, że Wiślacy go wygrają...Hyh, mam nadzieję, że Franek się przełamie i strzeli bramkę, a jedną ze stałego fragmentu dołoży Kłos...a dla Cracovii... gol Piotra Bani...pozdro, Ave Wisła :!: A jak Wisła wygra, to pewnie dopiero się zacznie wojna...ciekawe czy znów zafarbowali sobie włoski ? :)

Jak narazie 0:1...
Ostatnio zmieniony 06 maja 2005, 21:02 przez Uchi_, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
maciejdas26
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciejdas26 » 06 maja 2005, 21:01

cracovia wcale nie gra źle, w statystyce po pierwszej połowie Strzały 7-6 dla Cracovii w tym po 3 celne z kazdej strony częściej faulowali Wiślacy.Widać że Cracovia tak łatwo się nie da.

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 06 maja 2005, 21:10

maciejdas26 pisze:cracovia wcale nie gra źle, w statystyce po pierwszej połowie Strzały 7-6 dla Cracovii w tym po 3 celne z kazdej strony częściej faulowali Wiślacy.Widać że Cracovia tak łatwo się nie da.
A ja nie moge ogladać meczu, bo nie mam Canal+ :cry: Tak szczerze mówiąc to nie przypominam sobie, abym w życiu obejrzał jakiś mecz z polskiej Ekstraklasy (może kiedyś, ale dawno).

Wracając do meczu. Licze, że Cracovia conajmiej zremisuje :D Mają szanse. Wnioskuje to z waszych wypowidzi.

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 06 maja 2005, 21:41

Ja tylko mam Polsat Sport, a on nie transmituje Idei Ekstraklasy, tylko Puchar Polski. Wisełka wygrywa po bramce Franka, jeśli Cracovia chce jeszcze chociaż zremisować, to niech się lepiej bierze do pracy.

Zablokowany

Wróć do „Polska”