(Idea Ekstraklasa) Cracovia Kraków - Wisła Kraków 06.05.2005 - Strona 4

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 07 maja 2005, 0:07

Zaza, tu nie chodzi o zaufanie, to chodzi o wahnięcia formy, których Henry nie widział u Nikoli, ponieważ u niego zawsze grał żelazny skład...
"Wiedzmin" przynajmniej zawsze sobą reprezentuje dużą walkę, zaangażowanie w ofensywę i trochę mniejsze w obronę. Ale podejrzewam, że w tym momencie i tak lepiej sobie radzi od Serba. Nikola musi się zastanowić, czy będzie się rozwijał, czy zostanie na tym etapie gdzie jest i powli tracił umiejętności. Bo w tym memencie to się dzieje :?.

Cloner on niestety stary jest już i trenerzy wychodzą z założenia, że nie warto marnować na niego czas i czekać aż się zaadaptuje do reprezentacji.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 07 maja 2005, 0:24

Nie no ja też mam szacunek do Maćka ale zastanawiał mnie to że tak troche go [Nikole] odstawił od składu. Może masz racje wachania formy. Ale pamietam mecze gry działał na lewej stronie jak nikt inni ale był też takie że jego błedy powodowały straty.

Jak pisze że musi wybrać i masz racje bo sądze że jeszcze może sie poprawić w grze tak defenswynej jak ofensywnej. Ma duży potencjał ale go nie wykorzystuje do końca. Były tez mecze gdzie Nikola grał tylko z zadaniamy ofensywnimi czyli w pomocy ale Marka Źieńczuka to on może tylko podziwiać..

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 07 maja 2005, 1:42

No to tytułem podsumowania:

Obrazek

I do następnych derbów :twisted:.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 07 maja 2005, 12:47

hehe Piwus podsumowałeś ten mecz wzorowo :D

No to wypada tylko napisać - NIC DODAĆ NIC UJĄĆ :!: :!: :!:

Klucze od miasta przy Reymonta - BRAWO BIAŁA GWIAZDA !!!

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 07 maja 2005, 12:57

Wisla - mistrz Polski 2004/2005
Cracovia - Licze na Europejskie Puchary tego zespolu bo graja lepiej niz Legia czy Amica poza tym u Stawowego nie szykuja sie tak gruntowne zmiany jak we Wronkach i w Warszawie.
WISLA RZADZI W KRAKOWIE PRZEZ NASTEPNE POL ROKU

Zablokowany

Wróć do „Polska”