Post Wyświetl pojedynczy post autor: Obserwator » 07 lut 2012, 13:36
Obserwator
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hyypia » 07 lut 2012, 13:40
Hyypia
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Obserwator » 07 lut 2012, 13:43
Obserwator
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gall » 07 lut 2012, 13:46
Gall
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 07 lut 2012, 13:48
Przeczytałem całość. Szkoda, że nikt nie zwróci mi tych zmarnowanych chwil.Hyypia123 pisze:Po pierwszym opisie przestałem czytać...Szkoda czasu.
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hyypia » 07 lut 2012, 13:52
Wbrew temu co myślisz, umiem czytać i to w dodatku ze zrozumieniem.Ba, pisać również potrafię.Obserwator pisze:No pewnie, że szkoda czasu-lepiej poświecić go na masturbację a nie poszerzanie horyzontów i dowiadywanie się czegoś o piłce na piłkarskim forum.
W życiu sobie nie poradzisz, gdy przeczytanie tekstu dłuższego niż trzy zdania to dla Ciebie jak zdobycie Mount Everest.
Także trenuj i kiedyś dojdziesz do takiej wprawy, że dasz rade przeczytać rozkład jazdy na przystanku.
Wierzę w Ciebie i pozdrawiam.
Hyypia
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 07 lut 2012, 13:56
KajoFC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 07 lut 2012, 13:58
metol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 07 lut 2012, 14:01
Arwin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Obserwator » 07 lut 2012, 14:03
Obserwator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukinis131 » 07 lut 2012, 14:03
To że nie doczytał do końca Twoich nie udolnych prób bycia zabawnym , to nie znaczy że nie umie czytać . Widzę że masturbacja musi Ci zajmować istotną część życia , jeżeli od razu o niej wspomniałeś . Być może jakiś uczeń podstawówki poszerzy sobie po tym tekście horyzonty, ktoś starszy już niekoniecznie .Obserwator pisze:No pewnie, że szkoda czasu-lepiej poświecić go na masturbację a nie poszerzanie horyzontów i dowiadywanie się czegoś o piłce na piłkarskim forum.
W życiu sobie nie poradzisz, gdy przeczytanie tekstu dłuższego niż trzy zdania to dla Ciebie jak zdobycie Mount Everest.
Także trenuj i kiedyś dojdziesz do takiej wprawy, że dasz rade przeczytać rozkład jazdy na przystanku.
Wierzę w Ciebie i pozdrawiam.
lukinis131
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 07 lut 2012, 14:25
Ebi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 07 lut 2012, 14:30
Obserwator pisze:Polecam wam film Green Street Hooligans-jest w całości na youtubie. i potem dalsze cześći, wszystko po polsku.
To oczywiście fikcja ale jest tam człowiek ktory oddał życie za swój klub.
Mało kto to może zrozumieć...
Pozdrawiam.
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 07 lut 2012, 14:35
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 07 lut 2012, 14:38
Komuna zachodniej szynki bardziej mi pasujeEbi pisze:Nie rozumiem - zarzucasz Tottenhamowi, że "śmiesznie" brzmi to z perspektywy Polaka, a sam deklarujesz się jako kibic Zjednoczenia Zachodniej Szynki.
Boromir
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio