Everton (zbiorczy) - Strona 13

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 07 maja 2005, 22:55

Tylko nie małych, ok?? Tylko nie małych :twisted: :lol: :lol:
Nie no tak serio to już wyobrażam sobie jak Everton pogrywa sobie w LM... Ciekawe jak daleko dojdzie... Do fazy grupowej?? do 1/8 Finału?? A może do finału?? :D

Awatar użytkownika
t_JB
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: t_JB » 08 maja 2005, 10:57

Tego meczu sie obawiałem. Pierwsza polowa w wykonaniu Evertonu była bardzo słaba. W drugiej już było znacznie lepiej, ale i tak niebyło sie z czego cieszyć.
Ale najważniejsze są 3 punkty.
pozdr.

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 08 maja 2005, 20:54

No i stało się :!: :D :D
Everton dostał się do Fazy Kwalifikacyjnej Ligi Mistrzów!!!
To już 60% moich marzeń. Teraz zostało już tylko dostać się do Fazy Grupowej, wyjść z niej z pierwszego miejsca i zdobyć Puchar Europy!!! ale moje oczekiwania, które postawiłem przed Evertonem przed tym sezonem zostały spełnione! i to z jaką nawiązką... liczyłem, że The Toffes złapią się conajmniej w pierwszej 10, a tu jesteśmy 4!!! Ludzie, żebyście wiedzieli jaki ja jestem szczęśliwy... :D :D :D

Awatar użytkownika
t_JB
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: t_JB » 11 maja 2005, 15:23

a co myślicie o tym żeby everton zatrudnił na bramkarza Tomasz Kuszczaka.Widac ze chłopak ma talent, który pokazał w meczu z MU.Mogłby być to dobry zakup i i na kilka lat.

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 11 maja 2005, 17:07

Życzę Wam wszystkiego najlepszego, mam nadzieję, że Everton zakwalifikuje się do następnej edycji LM i będziemy mogli go oglądać jak gra z najlepszymi zespołami Europy.

Awatar użytkownika
maciejdas26
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciejdas26 » 11 maja 2005, 18:21

ja też chciałbym pogratulować kibicom Evertonu za dostanie się do Eliminacji do Ligi Mistrzów.Mam też nadzieje ze awansuje do Champions Ligue.Myślę że powalczy z najlepszymi i nie będzie bez szans.

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 12 maja 2005, 14:24

No to ostatnio Everton "piękny" mecz zagrał :lol: Wiecie spodziewałem się porażki i to dość wysokiej(3-0) ale aż 7?? Jezu, leząc na tej ziemii i śmiejąc się z mej ukochanej drużyny myślałem ze sie juz nie podniose :lol: Dobrze ze to był mecz "o pietruche" bo inaczej to bym się chyba załamał... :wink:

Awatar użytkownika
boca
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boca » 12 maja 2005, 16:29

Chyba jeszcze nigdy Everton tyle nie przegrał , widać że impreza jeszcze trwa i alkohol nie chce zejść :lol:

Mona_
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mona_ » 12 maja 2005, 16:36

Jakim skladem gral Everton, ze osiagnal taki kiepski wynik :? . 7-0 miedzy druga a czwarta druzyna Premieership :shock: Mogli sie chlopcy troche bardziej postarac chociazby dla kibicow, ktorzy pojechali specjalnie do Londynu by ich dopingowac.

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 12 maja 2005, 16:39

Nie chcę tutaj obrażać kibiców Evertonu, ale jak ich zespół przegrywa 0:7 to raczej nie przystaje im 4. miejsce w tabeli.

Mona_
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mona_ » 12 maja 2005, 16:44

A co gorsza w dwumeczu Everton osiagnal smieszny wynik 1-11 no i ta przewaga w posiadaniu pilki 81%-19%. zastanawiam sie tylko jak Everton wypadnie w przyszlym sezonie w LM w konfrontacji z zespolami, ktore sa lepsze niz Arsenal :roll:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 12 maja 2005, 19:43

Fakt faktem ze porażka upokażająca...ale klub ten i tak ejst rewelacją rozgrywek...sprzedali przeciesz najwieksze gwiazdy Rooney'a i Thomasa Gravesena...Teraz mają do wydania 30 mln funtów na transfery...Napewno wydadza je z głową...oby niezostaly wydane na niespelnionych Anglików typu Jemes Beattie który w Southampton zaskakiwal zaś w Evertonie już nie aż tak bardzo...zdobyl w tym sezonie zaledwie 4 gole...Za 30 mln funcików mozna kupić kilku graczy, którzy bardzo wzmocnią klub...

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 14 maja 2005, 14:48

Może bedzie interes na lini Milan - Everton 8)

Włosi pisza że David Moyes z Everonu chce kupić Dario Simica z Milanu ...

Tak sie składa że Milan chce sprzedać pewnie Chorwata bo nie wierze że zostanie :roll: jak nie gra

Nie jest powiedzane że to akurat Everton ale cos mi mówi że nie bedzie już Chorwawa w kadrze Milanu. Mimo że to dobry gracz to nie ma szans na gre regularnie.

Jak coś bedziecie kibice Evertonu wiedzli wiecej to piście bo moze to tylko plota. ...... Plota że Everton go chce bo nie że sprzedadza go :twisted:

Awatar użytkownika
t_JB
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: t_JB » 21 maja 2005, 10:52

Jeśli dobrze wyczytałem na głownej stronie Evertonu to pozyskali pomocnika Tottenhamu - Simona Daviesa

http://www.evertonfc.com/news/index.php?page_id=6569

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 21 maja 2005, 11:49

Tak to prawda. Zastanawiam się jak sobie poradzi ten zawodnik w Evertonie... Mam nadzieje, że bardzo dobrze... :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”