Jeszcze kupa czasu, do srody czas mamy.Chlopaczek pisze:Grajcie grajcie bo beda walkowery. Szczegolnie tyczy sie to spotkania Lukinisa z Arkiem istotnego dla ukladu tabeli.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 26 lut 2012, 18:51
Jeszcze kupa czasu, do srody czas mamy.Chlopaczek pisze:Grajcie grajcie bo beda walkowery. Szczegolnie tyczy sie to spotkania Lukinisa z Arkiem istotnego dla ukladu tabeli.
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 26 lut 2012, 19:15
Czym predzej skonczymy tym szybciej zaczniemy faze pucharowa. Wiec grajcie.arek_ahig pisze:Jeszcze kupa czasu, do srody czas mamy.Chlopaczek pisze:Grajcie grajcie bo beda walkowery. Szczegolnie tyczy sie to spotkania Lukinisa z Arkiem istotnego dla ukladu tabeli.
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 26 lut 2012, 19:24
arek_ahig

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukinis131 » 27 lut 2012, 0:01
lukinis131
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 27 lut 2012, 0:21
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukinis131 » 27 lut 2012, 0:50
lukinis131
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 27 lut 2012, 2:44
Juz mozna grac. Najlepiej zeby na kazdym meczu byl obecny przynajmniej jeden obserwator. Albo zeby pojedynki byly nagrywane. Fieldy ma ochote sobie je obejrzec wiec nie robcie przykrosci zadnemu moderatorowi.lukinis131 pisze:Od kiedy można grać ćwierćfinały ?
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: strunin » 27 lut 2012, 9:25
strunin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 lut 2012, 12:45
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: strunin » 27 lut 2012, 12:52
strunin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 27 lut 2012, 12:53
Biały
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 lut 2012, 13:11
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 27 lut 2012, 14:30
Chyba bedziesz musial wziac na klate to "niekorzystne losowanie" . Wynika z tego ze bardziej obawiasz sie Dudka niz Matrixa. Jako zwyciezca z tylko jedna porazka powinno byc Ci to bez roznicy tym bardziej ze w ewentualnym polfinale nie trafisz na jedyna osobe ktore Cie pokonala.strunin pisze:Co to jest za zapis ?Powinien być od początku do końca, wraz z wpisywaniem poszczególnych par
A tak mogłeś 10 razy losować, aż wylosowałeś interesujący Cię zestaw i ten tu nam zapodajesz
Losowanie nieudane dla mnie, więc są kontrowersje
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: strunin » 27 lut 2012, 14:55
Myślałem, że moje ostatnie zdanie jasno daje wszystkim do zrozumienia, że ten post to żartLosowanie nieudane dla mnie, więc są kontrowersje
strunin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 27 lut 2012, 17:21
Podoba mi się Twoje zdaniestrunin pisze:Dudek, Matrix, co za różnica kto mnie wyeliminuje ?A najpewniej już sam Ddemon się tym zajmie
![]()
ddemon
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio