A teraz to MILAN wygra Lige Mistrzów a dlaczego:?: :?:Bo cały zespól nie gra nogą czy głową Oni grają sercem
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szewa7 » 10 maja 2005, 13:48
szewa7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 10 maja 2005, 15:07
Andreyew

Post Wyświetl pojedynczy post autor: infernus » 10 maja 2005, 15:33
infernus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 10 maja 2005, 15:43
metol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mona_ » 10 maja 2005, 15:59
Coż niestety masz chyba niedokładne informacje, Gerrard strzelil gola 7 minut wczesniej, bo w 85 minucie. Natomiast od momentu wyjścia z grupy The Reds nie przegrali ani jednego spotkania, odniesli 4 zwyciestwa i 2 remisy. AC Milan natomiast po pokonaniu Interu mial juz miec do finalu drabinkę (PSV/Lyon), a mimo to rowniez moglabym napisac, ze wszedl tam "na glowie" po slabym meczu w Holandii. Bardzo denerwuje mnie kiedy ktos z gory spisuje LFC na straty, tak mowili fani Bayeru, tak mowili kibice Juventusu, nie wspominajac juz o zwolennikach Chelsea i zawiedli się. Mam nadzieje, ze tym razem nie bedzie inaczej*_For_zaza_Milan_* pisze: Gra The Red`s imponująca piłkeBo pokonali Juventus
I dobrze
Bo są w Finale elitarnych rozgrywek Champione League. Wyszli z grupy "na głowie"
92 minuta gol Stevena w meczu z Olimpiakosem na 3:1 i to im dawało awans.
Mona_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 10 maja 2005, 19:35
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Obserwator » 11 maja 2005, 21:36
Obserwator
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 11 maja 2005, 21:53
Jestem tego samego zdania ale po cichu mam nadzieję, że jednak będzie inaczej. Najprawdopodobniej obie drużyny zagrają tak aby nie stracić bramki tak więc o huraganowych atakach nie może być mowy. Dobrze by było gdyby to Liverpool jako pierwszy strzelił bramkę (najlepiej dość szybko) to wtedy Milan czy by chciał czy nie to musiałby trochę bardziej zdecydowanei zaatakować a Benitez wcale nie nakazałby swoim chłopakom jakoś specjalnie się cofać tylko grać dalej swoje i mogłoby być ciekawieObserwator pisze:Nie wiem czemu,ale moje przypuszczenia są takie,że tegoroczny finał Ligi Mistzrów będzie żenujacym widowiskiem.Owszem moze być ciekawy dla kogoś kto lubi takie futbolowe szachy czy fascynuje się niuansami taktycznymi.
Dla kazdego normalnego kibica ,lubiącego bramki,szybkie tempo gry -będzie to raczej mały przyjemny spektakl.Dlaczego tak przypuszczam?
Na podstawie wczesniejszcyh meczów obu finalistów.
Wmeczzone zwyciestwo Liverpoolu nad CHelsea(pierwszy mecz był jescze bardziej nudny niz drugi).
Przespany przez Milan mecz w Eidhoven,i jedynie szczesliwemu strzałowi w ostatniej minucie,Milan dostał sie do finału.
Scenariusz finału pewnie bedzie taki,ze druzyny nie beda chciały sie odsłaniac-a wiec bedzie to typowa kopanina w srodku boiska.
Jezeli jakiś team zdobedzie pierwszą bramkę,zapewne zamuruje się na swojej połowie i do końca meczu bedziemy miec obronę Częstochowy.
No ale moge sie mylić(chociaż wątpie).
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 11 maja 2005, 21:57
Anka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 11 maja 2005, 22:00
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 11 maja 2005, 22:06
Uchi_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 11 maja 2005, 22:15
Rzeczywiście trudno jednoznacznie przewidzieć jaki będzie mecz i dlatego już nie mogę się doczekać ale ja nie o tym chcę pisaćBogi pisze:I zauważcie też coś innego...Milan gra defensywnie, z kontrataku, ale z drużynami które przesiadują większość meczu na stronie przeciwnika...Ale w starciu z inną drużyną grającą "z kontry" wcale nie musi wypaść tak blado w ataku...To samo tyczy się Liverpoolu...i nie mogę (i nie chcę) się z Wami zgodzić, że będzie to nudny finał...Nudny finał, to taki który trwa 90 minut, hehe, weźmy przykład Milan-Juve z maja 2003...Mecz w sumie tak do końca nie był porywający, ale karne i dogrywka zawsze podwajają emocję...Jestem za zniesiem zasady srebrnego gola, a powróceniem do korzeni...Złoty gol i emocje tzw "nagłej śmierci" są niezapomniane i warte oglądania...każda drużyna gra, fakt- ostrożniej itp, ale jednak coś się zawsze dzieje ...
![]()
Pozdro
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 11 maja 2005, 22:21
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 11 maja 2005, 22:24
ehh pamiętam pamiętam*_For_zaza_Milan_* pisze:No widze że masz wizjeTo była by taka akcja jak na San Srio z Barcą
Pirlo do Andriya wysoko prostopadle Hypiia [Oleguer] próbuje faulu a Sheva wyrywa sie i pononuja na luzie Jurka [Valdesa] PamietaszTak to widze
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 11 maja 2005, 22:38
Uchi_
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio