Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 16 kwie 2012, 0:15
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 16 kwie 2012, 0:20
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 16 kwie 2012, 0:25
...się nie przypierdzielisz.Daaaamian pisze:MGiggs, jak już mówisz o hipokryzji, to nie zapominaj o fanach United szydzących z tragedii na Hillsborough, trzymających koszulki z nr 96 i napisem Not Enough czy śpiewających, że 96 to za mało.
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 16 kwie 2012, 1:37
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 16 kwie 2012, 1:53
...w kontekście rzekomego filmiku o kibicach Liverpoolu rzucających samolotem na jakimś meczu.Daaaamian pisze:Ja takich filmików nigdy nie widziałem, a gdybym widział, to na pewno piętnowałbym takie zachowanie kibiców.
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 16 kwie 2012, 2:11
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 16 kwie 2012, 10:33
Krytykowałem takie zachowanie kibiców Liverpoolu, o czym napisałem również w poprzednim poście. Była nawet dyskusja na ten temat w którymś z tematów zaraz po tym zachowaniu Liverpoolczyków.MGiggs pisze:Kiedy w styczniu 2011 roku fani Liverpoolu w sile 11 tys spiewali Munich to jakoś nie czytałem teksów jakich debili i pokrętów ma klub z Anfield.
Proszę Cię MGiggsie, kto tu kogo atakuje? Przecież to Ty mi zarzucasz napinkę tam, gdzie jej nie ma. Wyjaśnisz, gdzie w moim oburzeniu skandalicznym zachowaniem kibiców Chelsea na Wembley była napinka? Doszukujesz się dziury w całym. Mogłeś mi zarzucać napinkę, kiedy pisałem w ironicznym tonie o zachowaniu Younga we wczorajszym meczu, ale nie w przypadku krytyki zachowania kibiców Chelsea szydzących ze śmierci kibiców Liverpoolu. No i kto się bawi w ataki ad personam?MGiggs pisze:(...) Ty jednak przez 5 postów mnie za to atakujesz co mniem już zaczyna denerwować.
Zaczynasz być śmieszny z tym argumentem. Skala problemu nieporównywalnie mniejsza. Niby czym jest buczenie czy wygwizdywanie ofiary rasizmu w zestawieniu z szydzeniem ze śmierci niewinnych 96 kibiców? Jeśli czegoś z Twojego postu nie zrozumiałem, to właśnie tego. Przecież to tak, jakby porównywać rasistowskie komentarze zwolenników Prawa i Sprawiedliwości pod adresem Johna Godsona do szydzenia z katastrofy smoleńskiej przez zwolenników Platformy Obywatelskiej. Skala zachowania zupełnie inna. Na temat Evry już dyskutować nie będę. Powiedziałem w tej kwestii wszystko. Zachowanie Suareza niejednokrotnie skrytykowałem, a zachowania kibiców nie.MGiggs pisze:Z Evra też pokazałeś klase bo jakoś nie przeszkadzało Ci jak cale Anfield buczalo na ofiare a oklaskiwało sprawce.Wyśmiałem tylko twoją hipokryzje bo kiedy fani the Reds zachowywali się jak debile to milczałeś a Evre zbywałeś co śmieszniejszymi argumentami.
Zacznijmy od tego, że zacząłem od krytyki fanów Chelsea, a o United nie napisałem nawet słowa, dopóki Ty się nie wpieprzyłeś z tekstem o kibicach Liverpoolu. Później będziesz pisał o moich napinkach czy - żeby było jeszcze zabawniej - moich atakach na Twoją osobę.MGiggs pisze:Popatrz najpierw co robia fani LIverpoolu a potem atakuj fanów MU (...)
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 16 kwie 2012, 13:19
Za to Murphy w ogóle nie chciał wywalczyć karnego, ostatkami sił próbował trzymać się na nogach po brutalnym wejściu Carricka, ale niestety - nie udało mu się.League pisze:Tylko Young specjalnie szedł wywalczyć karnego,nie interesowało go motto ferdiego stayonyourfeet nur ewidentny .
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 16 kwie 2012, 14:31
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 16 kwie 2012, 15:35
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 16 kwie 2012, 16:00
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 16 kwie 2012, 16:02
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 16 kwie 2012, 16:03
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 16 kwie 2012, 16:04