Reprezentacja - HAXBALL

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
BVBlbp
Junior
Junior
Reputacja: 0

Reprezentacja - HAXBALL

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BVBlbp » 27 kwie 2012, 10:51

Witam wszystkich!

Właśnie jestem po słowie z Agnieszką odnośnie Reprezentacji Forum i mogę powiedzieć, że już od dzisiaj będziemy Was reprezentować na "platformie" Haxball. Gry chyba nie muszę opisywać, na pewno każdy ją zna. Dlaczego my ? Jesteśmy zgraną drużyną trenującą od dłuższego czasu. Mogę powiedzieć, że prezentujemy naprawdę wysoki poziom. Obciachu na pewno nie będzie, myślę, że nikt z Was nie będzie tego żałował.
Potrzebowaliśmy "domu", aby brać udział w największych turniejach/ligach Haxballowych w Polsce. Planujemy również zagrać w kwalifikacjach do przyszłej edycji Ligi Mistrzów (http://haxball-champions.com/), także jakby tego było mało to i w Europie ktoś o Was usłyszy :o Dzięki nam Wasz portal dostanie niezłą reklamę, a my będziemy mogli spokojnie skupić się na tym, co robimy najlepiej, czyli spokojnej grze bez obaw, że nie zostaniemy dopuszczeni do jakiegokolwiek turnieju. W tym temacie będę zamieszczał wszystkie mecze i sparingi rozgrywane przez nas, abyście mogli śledzić nasze poczynania. Zacznę od składu reprezentacji:

- niko (ja)
- Yunnan
- PARIAS
- Blox

Awatar użytkownika
Il Padrino
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Re: Reprezentacja - HAXBALL

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Il Padrino » 27 kwie 2012, 10:57

wynocha stąd.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 27 kwie 2012, 11:11

BVBlbp pisze:Właśnie jestem po słowie z Agnieszką odnośnie Reprezentacji Forum
Jeśli Agnieszka się na to zgodziła, to gratuluje. Jakby tutaj nie było ludzi potrafiących grać w haxa. Brawo :brawo:

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 27 kwie 2012, 11:15

Jak reprezentowac nasz portal moga ludzie ktorzy nic tutaj nie pisza? Wole slabszy zespol ale zlozony z userow ktorzy sa aktywni.

Awatar użytkownika
Biały
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 27

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 27 kwie 2012, 11:23

Nie wiem czemu narzekacie- nic tak nie zareklamuje forum jak 4 typów grających w haxballa :lol:

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2266
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 27 kwie 2012, 11:25

To kiedy organizujesz sparingi tej powyższej drużyny z rzeczywistymi reprezentantami niniejszego forum? :P

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 27 kwie 2012, 11:26

Aker pisze:Jak reprezentowac nasz portal moga ludzie ktorzy nic tutaj nie pisza? Wole slabszy zespol ale zlozony z userow ktorzy sa aktywni.
Jestem ostatnią osobą, która może pyskowac na temat haxa, bo mój poziom jest równy z poziomem Cracovii, ale jeśli władze portalu zgodziły się na coś takiego, to pokazały jak szanują ludzi tutaj piszący, tworzących to forum... Tylko pogratulować! Już jeśli chodzi o niby zmiany, to pokazano jak traktuje się tutaj plebs. Jestem zażenowany, choć mam nadzieję, że informacja niejakiego BVBlbp vel niko jest wymysłem jego chorej ambicji.
Nie wiem czemu narzekacie- nic tak nie zareklamuje forum jak 4 typów grających w haxballa
Nikt nie narzeka, ale jeśli ktoś chciałby grać pod szyldem pilka.pl, to czemu np fieldy i piwus nie zebrali kadry z obserwacji codziennych treningów i nie zgłosili zespołu sami, a nie oddawać szyld i nazwę jakimś przybłędom?

Awatar użytkownika
Biały
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 27

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 27 kwie 2012, 11:32

Zgadzam się z tym co napisałeś w stu procentach, mój post był humorystyczną odpowiedzią na fragment wypowiedzi BVBlbp, który bezinteresownie się poświęca aby reklamować forum na arenie międzynarodowej :)

Down:

ajajaj, ale wstyd... :cry:
Ostatnio zmieniony 27 kwie 2012, 11:39 przez Biały, łącznie zmieniany 1 raz.

BVBlbp
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BVBlbp » 27 kwie 2012, 11:37

Il Padrino pisze:wynocha stąd.
Wypadałoby napisać coś więcej, ale pofatygowałem się i zobaczyłem parę twoich ostatnich postów, są naprawdę na "poziomie", więc nie spodziewam się niczego specjalnego.
bartbuks pisze:Jeśli Agnieszka się na to zgodziła, to gratuluje. Jakby tutaj nie było ludzi potrafiących grać w haxa. Brawo :brawo:
Z całym szacunkiem do Was, ale aż tak wybitnych chyba nie ma, skoro nikt wcześniej nie pomyślał, żeby zrealizować jakiś projekt na poważnie. Jeżeli jednak ktoś ma wątpliwości co do naszego poziomu, nie ma problemu. Możecie założyć własną kadrę i zagramy sparing. Przegrany zostaje z niczym. Jesteśmy otwarci na każde wyzwanie.
Aker pisze:Jak reprezentowac nasz portal moga ludzie ktorzy nic tutaj nie pisza? Wole slabszy zespol ale zlozony z userow ktorzy sa aktywni.
To już nie mój problem.
Biały pisze:Nie wiem czemu narzekacie- nic tak nie zareklamuje forum jak 4 typów grających w haxballa :lol:
Myślę, że reklama będzie bardzo owocna, z czasem każdy się przekona.
RealFan pisze:To kiedy organizujesz sparingi tej powyższej drużyny z rzeczywistymi reprezentantami niniejszego forum? :P
Jak pisałem wyżej, jestem otwarty na każde propozycje, chętnych zapraszam na priv. Dogadamy się co do terminu.
Biały pisze:Zgadzam się z tym co napisałeś w stu procentach, mój post był humorystyczną odpowiedzią na fragment wypowiedzi BVBlbp, który bezinteresownie się poświęca aby reklamować forum na arenie międzynarodowej :)
To była ironia mistrzu.

Awatar użytkownika
BarcaQzYN
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 73

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 27 kwie 2012, 11:40

O Nie [k****]! Nawet jeżeli dostaliście zgodę Agnieszki to my to zbojkotujemy! Udowodnijcie, że coś potraficie!
\DZISIAJ O 23.00
ZMIERZYCIE SIĘ

Z PRAWDZIWĄ REPREZENTACJĄ TEGO FORUM

BĘDZIEMY NA WAS CZEKAĆ! Linka znajdziecie tutaj!

Aker, Sznajder, petr, maciek, fieldy, piwus, kamil, arek
LICZĘ NA WAS!

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 27 kwie 2012, 11:47

BVBlbp pisze:Możecie założyć własną kadrę i zagramy sparing. Przegrany zostaje z niczym. Jesteśmy otwarci na każde wyzwanie.
Szczerze? Gówno mnie to obchodzi, powiem wprost - wypier****. Myślę, że chłopaki potrafiący grać z tego forum nie muszą Ci nic udowadniać. Przebierańcy :lol:

BaQ nie grzej się. Nie daj się sprowokować. Jeśli myślisz, że masz komuś coś udowadniać, to wg mnie grubo się mylisz.

Awatar użytkownika
BarcaQzYN
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 73

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 27 kwie 2012, 11:50

To oni mają coś udowodnić! Nie my !
Już jestem rozgrzany!

Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 27 kwie 2012, 11:52

A ja, a ja? :cry:

Ale zapraszamy na sparingi, pokażecie na ile Was stać. Do zobaczenia późnym wieczorem.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2266
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 27 kwie 2012, 11:53

E tam, zagrać przecież można. I tak często ostatnio gramy z anonimami.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 27 kwie 2012, 11:56

Farbowane Lisy :D Polanski, Matuszczyk i Perquis! Jeszcze niech Agnieszka (Franz) wypierdoli stąd dyscyplinarnie Doktora (Peszko) i będzie analogiczna sytuacja :lol:

I co? Jak przegracie to pozwolicie, aby jacyś przebierańcy reprezentowali forum, które tworzymy? Plują Wam w twarz, a wy się uśmiechacie... Nie osłabiajcie mnie :cry:

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”