Reprezentacja - HAXBALL - Strona 4

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Re: Reprezentacja - HAXBALL

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 27 kwie 2012, 13:41

bartbuks pisze: I od tego ma Was, czyli dostaje wg mnie zapytanie i podbija do Was, aby dowiedzieć się, co sądzicie o tym pomysle, jak to wg Was wygląda. Taka droga służbowa. Jeśli się na czymś nie znasz, to zasięgasz opinii, prawda?
Ale musiałbyś wiedzieć, że to jest sprawa typowo forumowa. Gwarantuje ci, że gdybyś sie nie natknął wczesniej na haxa na forum, to potraktowałbyś jak kolejne zapytanie o wymianę baneru.
bartbuks pisze:Ale to chyba logiczne, prawda? Sam wpierdzieliłbyś się gdzieś z butami, zrobił świństwo, a potem dziwił, że ludzie się burzą?
Sam pomysł, by reprezentować stronę, która ma swoją społeczność, a nie mając z nią żadnego związku jest podszyty.... :lol:. Ale to, ze zwrocili się do prezesa związku nie wiedząc, że jest na forum 30 selekcjonerów, to z ich perspektywy jest oczywiste :lol:. My widzimy, że to nietakt, chamstwo itp. Ale właśnie dlatego, ze są osobami obcymi, nie wiedzieli jak się zachować. Osobiście uważam założenie tematu, w którym możemy im kibicowac, chociaż ich nie znamy, uważam za uroczy :). Gdyby byli świadomi tego co robią, to wiedzieliby, ze trzeba się ukrywac :). Chcieli reprezentowac strone, nie wiedzieli nic o osobach z forum, więc zwrócili się do redakcji - proste. Na tę chwilę jesteśmy prawie dwoma niezależnymi bytami.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 27 kwie 2012, 13:46

piwus pisze:Gdyby byli świadomi tego co robią, to wiedzieliby, ze trzeba się ukrywac
Dopóki ktoś by nie odkrył, że jakieś anonimy graja pod naszym szyldem. Wtedy to by była jazda :lol:

BVBlbp pisze:Pytałem o to parę osób, każdy mówił, że mam rozmawiać bezpośrednio z Agnieszką
To z kim kolega stąd rozmawiał?

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 27 kwie 2012, 13:48

BVBlbp pisze:Zobaczymy jak to będzie. Wszystko jest w Waszych rękach Droga Administracja. Możecie mieć reprezentację, która stoi na bardzo wysokim poziomie, albo swoją, złożoną z weteranów forum, być może na jeszcze wyższym poziomie niż my (?). W każdym bądź razie nie wszystko jest jeszcze jasne. Jeżeli Admini podejmą decyzję, że mamy odejść - uczynimy to.
Zła kolejność. Najpierw obecność na stronie/forum, potem reprezentowanie. Dajcie się jakoś poznać. Najpierw zaproś na randkę, pogadaj, potem dopiero możesz myśleć o pójściu z nami do łóżka.
BVBlbp pisze:Pytałem o to parę osób, każdy mówił, że mam rozmawiać bezpośrednio z Agnieszką.
Z ciekawości - z kim z redakcji rozmawiałeś zanim udałeś się do Najwyższej Instancji :)? Kebab? Fieldy?

BVBlbp
Junior
Junior
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BVBlbp » 27 kwie 2012, 14:41

Turnieje ruszają już niedługo, a my nie mamy "domu". Potrzebujemy go na teraz i nie mamy czasu na inne zabawy. Widać, po tym co piszecie, że nie jesteście w ogóle obeznani na "scenie". Wracając do meritum: My dajemy coś Wam, wy dajecie coś Nam. Jeżeli nie jesteście zainteresowanie to po prostu poszukamy dalej, zależy nam, żeby reprezentować Wasz portal, ale nic na siłę.
Wcześniej pisałem z fieldy'm. On skierował mnie do Agnieszki.

Awatar użytkownika
Hyypia
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 104

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hyypia » 27 kwie 2012, 14:44

Jak dla mnie pomysł zupełnie irracjonalny.Mówicie, że to szansa na reklamę za granicą, a ja wam mogę odpowiedzieć, że to bzdura!Nie wyobrażam sobie, żeby przykładowo w rozgrywkach prym wiodły fora Duńskie,Serbskie i Greckie, przez co masowo zaczęliby tak pisać Chilijczycy,Szwajcarzy i Bułgarzy.A nawet jeśli to czy redakcja woli reklamę przyciągającą jakichś turasów, jednak robioną przez nołnejmów mającym z tym forum tyle wspólnego ile Francja z bronią palną?Gdzie poszanowanie dla wielkich niegdyś(Jarzyna,Pisakk,Zaza), jak i legend, które trwają do dziś.Po tym materialistycznym świecie można się spodziewać wszystkiego...

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 27 kwie 2012, 14:55

BVBlbp pisze:Turnieje ruszają już niedługo, a my nie mamy "domu".
Nie nasz problem.
BVBlbp pisze:Potrzebujemy go na teraz i nie mamy czasu na inne zabawy. Widać, po tym co piszecie, że nie jesteście w ogóle obeznani na "scenie".
Jesteśmy nołlajfami, więc nie dziw się.
BVBlbp pisze:Wracając do meritum: My dajemy coś Wam, wy dajecie coś Nam.
Polemizowałbym.

Awatar użytkownika
j1mmy
30+
30+
Reputacja: 698

Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 27 kwie 2012, 15:02

Tak swoją drogą to dla ciebie potwarz bo taptalka się nie doczekałeś. Co do chłopaków co wam przeszkadza fakt , że zagrają w haxa pod waszym szyldem? Ujmy to wam nie przyniesie , jak się zorganizujecie to od przyszłego sezonu wystawicie własną kadrę :)

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 27 kwie 2012, 15:04

j1mmy pisze:Tak swoją drogą to dla ciebie potwarz bo taptalka się nie doczekałeś.
Nie, rzuciłem pomysł, nie został zrealizowany, ale nie mam o to pretensji. Życie.
j1mmy pisze:Co do chłopaków co wam przeszkadza fakt , że zagrają w haxa pod waszym szyldem? Ujmy to wam nie przyniesie , jak się zorganizujecie to od przyszłego sezonu wystawicie własną kadrę
Mamy chyba prawo wyrazić swoje zdanie?

Awatar użytkownika
j1mmy
30+
30+

Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 27 kwie 2012, 15:05

Macie , ale ja pytam co wam to przeszkadza ?

Awatar użytkownika
muszeq
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: muszeq » 27 kwie 2012, 15:07

BVBlbp pisze:Turnieje ruszają już niedługo, a my nie mamy "domu"
Grałem na kilku turniejach haxballowych i nigdzie nie wymagano żadnego 'domu'. Po prostu na stronie organizatora podawało się nazwę drużyny, skład i numer gg do kapitana i tyle.

Awatar użytkownika
Hyypia
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 104

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hyypia » 27 kwie 2012, 15:08

Goście, którzy nie mają nic wspólnego ze społecznością, do której należymy, reprezentują nas na międzynarodowej arenie.Naprawdę nie widzisz w tym nic dziwnego?

Awatar użytkownika
j1mmy
30+
30+

Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 27 kwie 2012, 15:12

Mein Got!

Panie dzieju beda to nadawać na haxTV ? to jakiś ESL ?

A jakby napisali że czytają newsy na pilka.pl od 2005 ale bali się napisac na forum to byłoby ok ?

Wg mnie postąpili w porządku dostali zgodę to niech grają , napisali uczciwie o co kaman. Pretensje można miec do pomarańczy , że wyrazili zgodę

BVBlbp
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BVBlbp » 27 kwie 2012, 15:13

Hyypia123 pisze:Jak dla mnie pomysł zupełnie irracjonalny.Mówicie, że to szansa na reklamę za granicą, a ja wam mogę odpowiedzieć, że to bzdura!Nie wyobrażam sobie, żeby przykładowo w rozgrywkach prym wiodły fora Duńskie,Serbskie i Greckie, przez co masowo zaczęliby tak pisać Chilijczycy,Szwajcarzy i Bułgarzy.A nawet jeśli to czy redakcja woli reklamę przyciągającą jakichś turasów, jednak robioną przez nołnejmów mającym z tym forum tyle wspólnego ile Francja z bronią palną?Gdzie poszanowanie dla wielkich niegdyś(Jarzyna,Pisakk,Zaza), jak i legend, które trwają do dziś.Po tym materialistycznym świecie można się spodziewać wszystkiego...
Jak masz zamiar się wypowiedzieć, to przeczytaj cały temat. Pisałem, że to była ironia. Logiczne, że reklama za granicą jest bez sensu, bo żaden obcokrajowiec i tak nie wejdzie na portal. Chyba, że z czystej ciekawości, żeby zobaczyć o czym on jest.
muszeq pisze:
BVBlbp pisze:Turnieje ruszają już niedługo, a my nie mamy "domu"
Grałem na kilku turniejach haxballowych i nigdzie nie wymagano żadnego 'domu'. Po prostu na stronie organizatora podawało się nazwę drużyny, skład i numer gg do kapitana i tyle.
To może grałeś parę miesięcy temu. Teraz praktycznie w każdych "dom" jest wymagany.
Hyypia123 pisze:Goście, którzy nie mają nic wspólnego ze społecznością, do której należymy, reprezentują nas na międzynarodowej arenie.Naprawdę nie widzisz w tym nic dziwnego?
Cóż, dużo reprezentacji innych for/portali ma mało wspólnego ze stroną domową, ale z powodzeniem reprezentują ich w rozgrywkach.
j1mmy pisze:A jakby napisali że czytają newsy na pilka.pl od 2005 ale bali się napisac na forum to byłoby ok ?
Wg mnie postąpili w porządku dostali zgodę to niech grają , napisali uczciwie o co kaman. Pretensje można miec do pomarańczy , że wyrazili zgodę
Tak jest np. ze mną. Jestem z PILKA.PL już od jakiegoś dawna, jak jeszcze był poprzedni szablon, a nawet jeszcze wcześniej. Może nawet niż co niektórzy piszący tutaj. Ten portal jest dla mnie najlepszą porcją informacji, jeżeli chodzi o piłkę nożną. Nigdzie indziej tak często nie zaglądam, jak tutaj. Po prostu nie czułem potrzeby rejestracji i udzielania się na forum. Trudno, to akurat najmniej ważne. Myślę, że to w porządku zachowanie wobec Was, że nie ukrywałem niczego, tylko wszystko w prost wytłumaczyłem. Bez sensu trzymać takie coś w tajemnicy.
Ostatnio zmieniony 27 kwie 2012, 15:18 przez BVBlbp, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8204
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 27 kwie 2012, 15:18

Sprawa jest prosta, najpierw gracie w Haxball, później Doktorek zaproponował IFQ (czy jakoś tak), a na koniec Lisek i ja spuścimy wam wpierdol. See ya!!

BVBlbp
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BVBlbp » 27 kwie 2012, 15:20

Nie rozumiesz. Nie obchodzi nas IFQ. My chcemy być tutaj od Haxballa.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”