Post Wyświetl pojedynczy post autor: -Kaski- » 06 lip 2012, 21:40
-Kaski-
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 06 lip 2012, 21:59
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: -Kaski- » 07 lip 2012, 0:10
-Kaski-

Post Wyświetl pojedynczy post autor: -Kaski- » 08 lip 2012, 0:45
-Kaski-
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 08 lip 2012, 11:18
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 08 lip 2012, 12:24
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 08 lip 2012, 13:01
Nie do końca znam się na tym z medycznego punktu widzenia, ale z autopsji powiem Ci że masz rację. Miałem kiedyś problem z więzadłami w kostce, które miałem ponad 20 razy uszkodzone. W końcu wysłano mnie na operację wszczepienia więzadeł z tworzywa sztucznego i do tego czasu problem prawie całkowicie zniknął.-Kaski- pisze:Będę miał nowe, o wiele mocniejsze te więzadła niż były wcześniej.
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: -Kaski- » 08 lip 2012, 14:06
Mam nadzieję, że nic takiego mnie już nie zatrzymaBoromir pisze:To gratulacje, jak widać lepiej pytać ekspertów od danego tematu a nie jakichś nołnejmów na forum piłkarskichTylko teraz żeby się nie okazało, że masz krzywe palce
Dziękuję za słowa otuchy i wsparciepiotrcies pisze:Ja Ci życzę, żeby Ci się udało to, co sobie założyłeś, bo lubię ambitnych i pracowitych ludzi
Prawie? dalej masz jeszcze problem z tymi więzadłami?sickstick pisze:i do tego czasu problem prawie całkowicie zniknął.
-Kaski-

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 08 lip 2012, 15:54
Przed operacją ta kostka była tak rozruchana, że idąc równiutkim asfaltem nagle ją sobie skręcałem i trafiałem na tydzień w gips, i tak kilkanaście razy (pierwszych kilku urazów nie liczę, bo je nabawiłem się na boisku). Po operacji kostka jest znacznie mocniejsza, lecz w porównaniu z lewą, całkowicie zdrową kostką i tak wydaje się być nieporównywalnie słabsza. Ani razu już jej jednak więcej nie wykręciłem, ale myślę że oprócz operacji także dzięki traktowaniu przeze mnie tego stawu - na początku po operacji wykonywałem dużą ilość ćwiczeń wzmacniających kostkę (myślę że takie ćwiczenia na kolano też są), do dzisiaj kiedy wchodzę na nierówny grunt napinam mięśnie w łydce by przy najściu na nierówność nie wykręcić kostki.-Kaski- pisze:Prawie? dalej masz jeszcze problem z tymi więzadłami?sickstick pisze:i do tego czasu problem prawie całkowicie zniknął.
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: -Kaski- » 08 lip 2012, 16:31
-Kaski-

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 08 lip 2012, 16:40
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: -Kaski- » 08 lip 2012, 16:47
-Kaski-

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 08 lip 2012, 17:01
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HELDER » 08 lip 2012, 17:21
HELDER

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 08 lip 2012, 17:25