Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 12 lip 2012, 12:45
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 12 lip 2012, 21:45
Jeśli naprawdę sądzisz, że będę jechał przez pół Polski, żeby obczaić kogoś zaczadzonego lewacką ideologią to naprawdę masz bujną wyobraźnie. Mam ciekawsze rzeczy do roboty niż udowadniane czegokolwiek komukolwiek.Kamil jezeli przyjedziesz na zlot ktorego wizja narodzila sie w innym temacie ja tez postaram sie byc. Przekonamy sie ile wyniosles ze swoich antylewackich ksiazek i gimnazjum. Nie bede ukrywal ze juz od jakiegos czasu mam ochote porozmawiac sobie z toba w sposob werbalny.
Zaszczycisz nas w koncu swoja obecnoscia?
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 12 lip 2012, 21:47
ryba_82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 12 lip 2012, 21:50
Chcialem cie tylko poznacKamil232 pisze:Jeśli naprawdę sądzisz, że będę jechał przez pół Polski, żeby obczaić kogoś zaczadzonego lewacką ideologią to naprawdę masz bujną wyobraźnie. Mam ciekawsze rzeczy do roboty niż udowadniane czegokolwiek komukolwiek.
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 12 lip 2012, 22:01
Być może dla Ciebie odpisywanie innym na forum to jedyne ciekawe zajęcie, na co by zresztą wskazywało ilość lat ile tutaj prowadzisz swoją krucjatę, ale jak to ładnie napisałeś nie przenoś swoich ułomności na innych.I jak to nie masz nic lepszego do roboty? Komu bedziesz odpisywal jak pojedziemy na zlot? Nie badz taki wstydliwy. Pisales kiedys ze nawet pociagami jezdzisz z mama ale my naprawde krzywdy ci nie zrobimy.
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 12 lip 2012, 22:05
Zluzujcie chłopakiByć może dla Ciebie odpisywanie innym na forum to jedyne ciekawe zajęcie, na co by zresztą wskazywało ilość lat ile tutaj prowadzisz swoją krucjatę, ale jak to ładnie napisałeś nie przenoś swoich ułomności na innych.
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 12 lip 2012, 22:08
Odpisywanie tobie to faktycznie moja ulomnosc. Gdybym ja przeniosl na ciebie i bys zaczal dyskutowac sam ze soba to bys zrozumial moj bol.Kamil232 pisze:Być może dla Ciebie odpisywanie innym na forum to jedyne ciekawe zajęcie, na co by zresztą wskazywało ilość lat ile tutaj prowadzisz swoją krucjatę, ale jak to ładnie napisałeś nie przenoś swoich ułomności na innych.
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 12 lip 2012, 22:20
Kamil232
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio