Jakie lato, taki przebój - Doctore MC i DJ Daaaaamian - Strona 4

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Re: Domek nr 10 (temat luźny)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 20 sie 2012, 13:46

chloapki nakrecacie niepotrzebnie spirale...
bylo minelo czasem sprzeczka potrzebna do oczyszczenia atmosfery ale co za duzo to niezdrowo a tutaj co chwile ktos wtraca swoje 5 groszy... zaraz cloner wpadnie i po lisciu kazdemu sprzeda wiec uwazajcie :P

a dr chyba sie obrazil, zawiesil zabawe w snajpera... jakis czas go nie zobaczymy

ps. Ubek nic nie moze :P bo to karykatura, wydmuszka :afro: :lol: relikt przeszlosci

Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8193

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 20 sie 2012, 13:49

czeher pisze:a dr chyba sie obrazil, zawiesil zabawe w snajpera... jakis czas go nie zobaczymy
Zniszczyli niewinnego człowieka. I jeszcze moja superdrużyna nie wystartuje :cry:
czeher pisze:ps. Ubek nic nie moze :P bo to karykatura, wydmuszka :afro: :lol: relikt przeszlosci
Ale dobrze się wczuwa :P

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 20 sie 2012, 13:55

czeher pisze:a dr chyba sie obrazil, zawiesil zabawe w snajpera... jakis czas go nie zobaczymy
A tam... pewnie po zasiłek poszedł, czy co on tam w tej Belgii pobiera :P Do 15 powalczy z biurokracją, a potem zmieni front na forum i będzie grało.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8204
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 20 sie 2012, 14:03

czeher pisze:zaraz cloner wpadnie i po lisciu kazdemu sprzeda wiec uwazajcie :P
Właśnie, już jestem. CISZA [k****]!!!

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 20 sie 2012, 14:15

piotrcies pisze:(...) a tutaj Damian atakuje Doctore'a (przesadnie, bo o ile zdarzają się tego typu posty Doctore'a, to są po pierwsze raczej zabawne, a po drugie gość pisze też wiele pożytecznych rzeczy, więc pozwólmy mu trochę też poszaleć) (...)
Ja atakuję? Lisek napisał o irytującym zachowaniu Doktora, ten oczywiście nie wiedział o co chodzi, więc podałem przykład. Nie sądziłem wówczas, że ta dyskusja zajdzie tak daleko, bo tak jak napisałem wcześniej - lubię i szanuję Doktora, a jego nabijanie nic mnie nie obchodzi, ale jak chciał poznać przykład swojego irytującego zachowania, to podałem mu je na tacy.

Wiedziałem, że Doktor potrafi być porywczy, ale to przeszło moje najśmielsze oczekiwania. Obrażanie mnie, zakładanie tematu do raportów i zgłoszeń czy pozorowane wstrzymywanie gry, którą lada moment reaktywuje. A to wszystko przez to, że ktoś ośmielił się skrytykować go, nie obrażając przy tym.

Nieważne zresztą. Moja dupa będzie cicho, bo zaraz będzie kolejna obraza majestatu.

Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 20 sie 2012, 14:29

Mój post miał mieć formę uszczypliwego żartu jednak nie wszyscy go zrozumieli.

Awatar użytkownika
piotrcies
Reputacja: 8193

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 20 sie 2012, 14:33

Daaaamian pisze:Ja atakuję? Lisek napisał o irytującym zachowaniu Doktora, ten oczywiście nie wiedział o co chodzi, więc podałem przykład.
Może źle to ująłem, ale Twój post z cytatami niósł zarazem pewną ocenę, która rozwścieczyła Doctore'a.

Jednak, żeby być obiektywnym, nie wiem, czemu wszyscy rzucili się na Damiana, w całej tej sytuacji to Dr nazywał oponenta wszą, pisał o poziomie dna, etc. Jeszcze niewinnego Lamparda zjechał. Reakcja Dra była po stokroć niewspółmierna do sytuacji, więc nie ma co z niego robić ofiary. Koniec jałowego tematu.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 20 sie 2012, 14:51

Lisku, ja widocznie nie zrozumiałem, bo niektóre posty Doktora faktycznie były dla mnie irytujące. Czy to coś nienaturalnego?
piotrcies pisze:Może źle to ująłem, ale Twój post z cytatami niósł zarazem pewną ocenę, która rozwścieczyła Doctore'a.
Bo miał nieść pewną ocenę. Jak Doktor chciał wiedzieć, co może irytować w jego wypowiedziach, to mu pokazałem. Może gdyby okoliczności były inne, to inna by była moja reakcja na posty Doktora, ale w czasie zgrało się to ze sromotną klęską Liverpoolu i pojawiło się wówczas w temacie Liverpoolu kilka irytujących postów, w tym właśnie zacytowane przeze mnie Doktora.
piotrcies pisze:Jednak, żeby być obiektywnym, nie wiem, czemu wszyscy rzucili się na Damiana, w całej tej sytuacji to Dr nazywał oponenta wszą, pisał o poziomie dna, etc. Jeszcze niewinnego Lamparda zjechał. Reakcja Dra była po stokroć niewspółmierna do sytuacji, więc nie ma co z niego robić ofiary.
Właściwie średnio mnie obchodzi, że jakiś Diamen czy Arwin, z którym już chyba zawsze będę miał na pieńku, rzucili się na mnie. Zabawne jest jednak właśnie to poruszenie jego adwokatów i robienie z Doktora ofiary, jakbym co najmniej powtórzył względem niego pamiętne zachowanie clonera.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”