LIGA MISTRZÓW: 25.05 Liverpool - Milan - Strona 10

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
Zablokowany
Awatar użytkownika
sly_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sly_FCI » 26 maja 2005, 11:23

Nie tylko jemu, na pewno tez Ancellottiemu i Pirlo, no i Seginho nie strzelil bo zobaczyl ze jakis swir jeswt w bramce i jak strzeli to mu cos zrobi ... Bez urazy jurek - ten taniec byl genialny (ale wygladal smiesznie :))

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 26 maja 2005, 11:35

Napewno bedzie im sie snil Jerzy i jego "Dudek dance". Ogladam teraz powtorke tego meczu na spokojnie. Nie moge sie nacieszyc tym meczem. To bylo cos pieknego.

Awatar użytkownika
wozny
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wozny » 26 maja 2005, 12:10

sky dalo dudkowi note 10 co wy o tym sadzicie

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 26 maja 2005, 12:38

Wedlug mnie nalezalo mu sie. Zagral znakomity mecz. Popelnij tylko jeden blad naszczescie gola nie bylo. Byla najlepszym pilkarzem meczu wraz z Gerrardem. Uratowal Liverpool od utraty bramki i to nie raz. No i w rzutach karnych nie dal szans gwiazdom AC Milanu.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 26 maja 2005, 13:55

O meczu w zasadzie to już wszystko zostało powiedziane więc nie oryginalnego chyba nie zapodam. Spotkanie na miarę finału LM. Spodziewałem się dużo gorszego widowiska. Obym się częściej tak mylił :wink: Podnieść się z 3:0 na 3:3 to coś niebywałego. Dziwią mnie jednak niektóre wypowiedzi na temat Dudka. Miał kilka bardzo dobrych interwencji podczas meczu no i oczywiście rzuty karne ale to nie znaczy od razu, że jest bramkarzem absolutnie najwyższej światowej klasy bo takim nie jest. Karne to loteria więc równie dobrze można uznać, że Sheva i Pirlo nie strzelili a nie, że Dudek obronił :wink: Może troche przesadzam ale wszelkie gloryfikowanie Dudka jest grubą przesadą. Oczywiście jest w tym momencie bohaterem Liverpoolu i z tym się zgadzam. Gerrard grał w tym meczu naprawdę bardzo dobrze i zasługiwał chyba na lepszą ocenę od Dudka. Kaka też nieźle sobie pogrywał.

Awatar użytkownika
jackieboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jackieboy » 26 maja 2005, 14:14

Wg mnie Dudek zasługiwał na 10 dzieki tej sytuacji chybaz 118 minuty kiedy fenomenalnie obronił strzały " najlepszego piłkarza świata".

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 26 maja 2005, 14:19

Pisakk (czyli ja) parę stron temu pisze:Sheva pilnuj się!! :twisted:
No i się sprawdziło 8) . Dudek jest wielki!!

I jeszcze znalazłem takie coś. Mam nadzieję, że autor się nie obrazi :wink:
Obserwator pisze:A jaki bedzie finał Liverpoo-Milan-znajac zycie bedzie nudnym ,schematyczny,rozegranym w czysto kunktatorski sposób meczem,w którum ciekawe akcje bedziemy mogli policzyc na palcach jednej ręki.
Niestety w tej edycji Ligi Mistrzów zatrymufował antyfutbol i pozostaje miec nadzieję,ze w przyszłym sezonie bedzi lepiej.
Na szczęście mylić się jest rzeczą ludzką :lol:

Pozdrawiam

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 26 maja 2005, 14:44

Najlepsi to: Gerrard (za gol i podania), Dudek (wiadomo karne i 118 minuta [byłoby po meczu i żal]) Carrager (świetna gra w obronie, przecinał podania) no i strzelc 2. gola, pięknego
Cieszy mnie, to, że Dudek nie podszedł zwyczajnie to karnych, pewnie powiedział sobie, obronię i robił co się ta, cudowne podejście!

Awatar użytkownika
Liverpool
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Liverpool » 26 maja 2005, 15:42

A ciekawe co teraz na to wszystko powie OWEN. przeszedł do realu po to by zdobywać puchary, a tu go ominął triumf w LM.
I dobrze mu tak :twisted: :twisted: :twisted

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 26 maja 2005, 15:47

Już pisałem, ale co tam Jerzy Dudek debeściak - bronił jak w transie (jedna wpadka co piłka od kolana się odbiła)
ale kto to będzie pamiętał
niestety z Wolfsburga nadeszła bardzo smutna wiadomość : po długiej chorobie zmarł Krzysztof Nowak :cry: :cry: :cry: miał 29 lat
kibicom piłkarskim nie tzreba przedstawiać Krzyśka

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 26 maja 2005, 16:39

No nie wiem czy tylko jeden błąd Dudzio popełnił. Był jeszcze jeden, kiedy było dośrodkowanie (tak z metr nad ziemią piłka leciała) wydawało się, że Dude kją spokojnie wyłapie a ona wypadła mu z rąk. Wtedy (chyba) Szewczenko strzelił mocna, ale Traore wybił piłkę z bramki.

Awatar użytkownika
J4[3k
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: J4[3k » 26 maja 2005, 17:05

Czyli wszystko jasne o superpuchar walcza CSKA Moskawa i FC LIVERPOOL

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 06 sie 2005, 16:33

Czy mozliwe jest zeby ktos zapodał tutaj jakis link, z ktorego moznaby zedrzec ten final?? tylko chcialbym z polskim komentarzem, obojetnie czy to Szpakowskiego czy Borka. z gory dzieki.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 06 sie 2005, 16:38

Krzysztof Jarzyna pisze:Czy mozliwe jest zeby ktos zapodał tutaj jakis link, z ktorego moznaby zedrzec ten final?? tylko chcialbym z polskim komentarzem, obojetnie czy to Szpakowskiego czy Borka. z gory dzieki.
Przeszukaj sobie temat "Football videos..." i tam coś znajdziesz na pewno. Ten temat jest do zamknięcia.

Zablokowany

Wróć do „Puchary Europejskie”