Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 24 kwie 2012, 19:42
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 24 kwie 2012, 23:04
Bardzo dobry temat. Gdzieś ty był, jak mi internet w komputerze padł i ze zdumieniem odkryłem, że załącznik, to ja sobie mogę najwyżej przesłać dalejbartbuks pisze:GSaver - pozwala zapisywać załączniki z Gmaila prosto na tel/kartę SD.
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 24 kwie 2012, 23:11
Lisek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 24 kwie 2012, 23:20
Korzystałem, ale zaprzestałem, gdyż szczerze mówiąc liczenie kb mi nie jest potrzebne, nie wiem co bym musial robić na Androidzie aby przekroczyć limitpiwus pisze:3G Watchdog - licznik transferu danych (internet)
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 25 kwie 2012, 21:28
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 25 kwie 2012, 21:32
wszystko fajnie, cacy, ale wolę facebook messengerbartbuks pisze:WhatsApp - dziś się o tym programie dowiedziałem. Działa on jak skrzynka sms. Otóż wysyłamy do siebie niby smsy, przez internet, nie płacimy nic, tak jakbyśmy rozmawiali przez messengera. Nie musimy się nigdzie logować, po prostu appka rozpoznaje nas po numerze telefonu![]()
Polecam tym, którzy mają internet i wysyłają dużo smsów. Oczywiście nasz odbiorca też musi posiadać ów program![]()
https://play.google.com/store/apps/deta ... F0c2FwcCJd
Aker
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 27 kwie 2012, 14:31
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 27 kwie 2012, 14:35
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 09 paź 2012, 1:41
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil_77 » 09 paź 2012, 8:27
1. Pewnie że da, możesz kupić coś z ekranem koło 4" to problemu nie będzie.Dr.Football1 pisze:
1. Kupie zapewne telefon sredniej wielkosci, mam grube rolnicze paluchy, da rade jakos przyzwyczaic palce do klikania w te male ikonki (w zyciu nie mialem urzadzenia na dotyk) ? Mozna dokupic jakies "jebadelko" do klikania (taki maly dlugopisik czy cos w tym stylu) ?
2. Jakies fajne programy mozna pobrac za darmo ? Co polecacie ? Moze jakas stronka z darmowymi aplikacjami ?
3. Moj kumpel ma Androida i strasznie narzeka na dlugosc zycia baterii. Trzyma mu dzien, a czasem nawet mniej. To wina jego urzadzenia czy Android naprawde tak zre energie ?
Kamil_77

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 09 paź 2012, 8:41
SoundHound Pro - zjada obecnie shazam na śniadanie.cloner pisze:shazam - do wykrywania wykonawcy i tytułu piosenki po melodii
Winamp to padaka wg mnie. PlayerPro rządziDiamen23 pisze:Poza tym Winamp to też dobra rzecz
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaUser_FCI » 09 paź 2012, 11:29
MaUser_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 09 paź 2012, 12:08
Szkoda zycia na gre w FMa na kompie. FMH to jest to.sbQ pisze:Na kompie nie grasz w FMa, tylko chcesz na androidzie, w jego gorszą wersję?Dr.Football1 pisze:FM Handheld 13![]()
![]()
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 09 paź 2012, 12:30
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 09 paź 2012, 12:51
Iphone4 32GB, soft 4.1 - bateria 3-4 dni, rekord: tydzienKamil_77 pisze: 3. No niestety, w każdym Smartfonie bateria trzyma dzień, maksimum dwa.
cruel
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio