Górnik Łęczna (zbiorczy)

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 3

Górnik Łęczna (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 04 maja 2005, 8:22

Zakladam temat o zespole z mojego wojewodztwa. Piszcie co sadzicie o tej druzynie ktora swietnie spisuje sie w wiosennych rozgrywkach

Ps. Nie wie ktos czy mozna zamowic bilety na mecz Gornika przez internet ???

Awatar użytkownika
maciejdas26
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciejdas26 » 04 maja 2005, 10:47

podoba mi się w Górniku to że mają dużo doświadczonych,ogranych w innych zespołach,piłkarzy.W jednej drużynie tyle znanych piłkarzy takich jak Czarek Kucharski,Czereszewski,Wędzyński.Dobrze sobie radzą w tym sezonie już chyba nie muszą się martwić że spadna.Pozdrowienia dla kibiców oraz życzę sukcesów drużynie.

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 04 maja 2005, 11:05

mi sie ostanio podoba gra gornika maja kilku doswiadczonych zawodnikow tj.kucharski,wedzysnski,kubica i mlodych-szalachowski i to procentuje polaczenie mlodosci i rutyny kaczmarek wykonal tam kawal dobrej roboty ale on jest znany z dobrych przygotowan w zimie

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 04 maja 2005, 11:44

Są tacy odważni w naszym kraju co sądzą że ekipa Bobo - Budowniczego - Kaczmarka gra najbardzie efektowna piłke w lidze. :roll: Powiem szczeże że coś w tym jest. Osobiście uważam że grają maksymalnie jak na skład i kadre. :!:

Andzej Kubica - człowiek który zwiedził cały świat w pogoni za piłką wraca do naszej ligi z Izraela i gra cool typowa sciana do kontry koleś mnie rozwala w tym wieku gra jak natchniony. Ile on sytuacji ma w meczu ..... tylko szkoda że nie wykorzystuje 60% ....

Bobo strzorzył pake ze straruszków która moze byc jeśli juz nie jest rewelacja ligi. W meczu z Wisłą Kraków czy przedwczoraj w Wisłą Płock pokazali znów fajna gra. Lubie Bobo bo to jest cooltowy koles i jako trener i jako grypsiarz zycze mu najlepiej !!

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 04 maja 2005, 12:23

W Łęcznej mamy samych emerytów. Ten sezon jeszcze zakończymy na dobrym miejscu, ale w następnym, kiedy wszyscy przejdą na emeryturę będzie ciężko się utrzymać.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 04 maja 2005, 13:09

No masz racje Corinthians ale tam są pieniadze. A to podstawa w naszej piłce. Także jak Bobo coś "wywalczy" z tą paką to w przyszłym sezonie bedzie łatwiej o młodszych zawodników. Bo graja fajnie. Jest szybki młody Szałachowski. Przeszedł przed sezonem Madej [który mało gra] z Lech którego każdy widział w Groclinie w Golinskim czy też nawet w Wiśle.

Ciekawe tylko na jaki miejscu zakończy sezon Górnik Łeczna :?:

Awatar użytkownika
Miko77
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miko77 » 14 maja 2005, 15:58

Jak na razie w tej rundzie Gornik Łeczna swietnie sie spisuje, graja składnie i strzelaja duzo bramek zwłaszcza Szałachowski :!: Dobrym posunieciem uwazam bylo tez sprowadzenie Madeja z Lecha :)

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 14 maja 2005, 16:08

Górnik musi zainwestować w młodzież. Jednak na lubelszyźnie są chyba najgorsze szkółki w Polsce. Wiem bo sam tam mieszkam i kiedyś do takiej uczęszczałem. Dramat! A więc skoro jest kasa to powinni rozbudować szkółki.
Może za kilka lat będę jeździł do Łęcznej na Champions League 8)

Niklos
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Niklos » 27 maja 2005, 17:13

Górnik Łęczna to drużyna mająca trenera , którego zawsze szanowałem i będę szanował . Kto by pomyślał że Andrzej Bledzewski stanie sie jednym z głównych ogniw Łecznego Górnika.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 27 maja 2005, 17:18

W srode pierwszy raz bylem na 1-ligowym meczu wlasnie w Łecznej i bardzo mi sie podobalo. Teraz tylko czekam na przyszly sezon i Legie badz Wisle K. :twisted:

Łeczna duma Lubelszczyzny :!: :!: :!:

Awatar użytkownika
Obserwator
Niereformowalny :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Obserwator » 28 maja 2005, 19:01

Górnik to absolutna rewelacja w tej rundzie.
Tylko jedna porazka,tyle co Wisła Kraków.
Metody szkoleniowe Kaczmarka przynoszą rezultaty,a Łęcznianie grają rewelacyjnie.
Teoretycznie mogą zawalczyć jescze o 4 miejsce,co w przypadku zwycięstwa Wisły w Pucharze Polski,da im start w Pucharze Uefa.

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 28 maja 2005, 21:56

Obserwator pisze:Górnik to absolutna rewelacja w tej rundzie.
Tylko jedna porazka,tyle co Wisła Kraków.
Metody szkoleniowe Kaczmarka przynoszą rezultaty,a Łęcznianie grają rewelacyjnie.
Teoretycznie mogą zawalczyć jescze o 4 miejsce,co w przypadku zwycięstwa Wisły w Pucharze Polski,da im start w Pucharze Uefa.
Heh. Trudno będzie im wywalczyć 4 miejsce. Ta runda jest dla Górnika znakomita, ale co będzie w następnym sezonie??? 'Emeryci' odejdą drużyna się zapewne odmłodzi i będzie trudno się utrzymać..

Awatar użytkownika
tswidok
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tswidok » 31 maja 2005, 15:48

Gdyby Łęczna grała tak cały sezon to kto wie czy by właśnie w tych ostanich 2 meczach nie decydował się ich los odnosnie meczów PUEFA

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 25 lip 2005, 9:45

Ale jestem ciekaw jak Górnik zacznie ten sezon :D
Szkoda, że na początku mecz z Wisłą... Ciekawe czy Engel rozpracuje dumę lubelszczyzny :twisted:
Do wszystkich fanów Wisły: Życzę Wam fatalnego początku sezonu :twisted:

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 25 lip 2005, 10:31

Corinthians pisze:Ale jestem ciekaw jak Górnik zacznie ten sezon :D
Szkoda, że na początku mecz z Wisłą... Ciekawe czy Engel rozpracuje dumę lubelszczyzny :twisted:
Do wszystkich fanów Wisły: Życzę Wam fatalnego początku sezonu :twisted:
miałem jechać na mecz z Wisłą ale nie wyszło :cry:
Bo odejsiciu Seby Szałachowskiego napewno siła natarcia Górnika spada. Naprawde Sebastian może zrobić wielką kariere nawet za granicą!!! Pamiętam jak jeszcze gral w Motorze to wymiatał i wogóle zawsze skromny i sumienny chłopak z niego jest. Gadałem z nim kiedyś to taki przestraszony był :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”