Plebiscyt forumowy 2012 - Strona 3

Wszelkiego rodzaju rankingi, plebiscyty - zarówno dotyczące forumowiczów, jak i klubów i piłkarzy.
Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 763

Re: Plebiscyt forumowy 2012

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 20 gru 2012, 22:40

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP):
Morrow
fieldy
Doctor

2. Debiut roku (Rookie Challenge):
rekinho
Gall
Dudek

3. Najsłabsze ogniwo forum:

4. Największy piłkarski znawca:
Doctor
Cement
Loczkerson

5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać:
Chłopaczek
Morrow
Piwus

6. Największy dowcipniś:
piwus
Chłopaczek
bartłomiej

7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum:
Krzysztof Jarzyna
El Intero

8. Największy dziwak:

9. Najlepszy mod:
piwus
fieldy
maestro

10. Najciekawszy temat:
Juventus

11. Najlepszy typer:

12. Najlepszy avatar:
Dudek

13. Wydarzenie roku na forum:
Prima aprilis z Mentorem w tle,
gol Muntariego

14. Kto poczynił największy postęp:
Arwin

cruel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 321

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 21 gru 2012, 13:31

Doctore
Fieldy
Morrow

Gall
Rzeznik
Cement

Marq
Rekinho
Helder

Doctore
Loczek
Willmore

Doctore
Chlopaczek
Morrow

6. Największy dowcipniś:
Chłopaczek
Babel
Morrow

Zaza
KJ

8. Największy dziwak:
Willmore
Rekinho
Kaczy

9. Najlepszy mod:
fieldy
maestro
piwus

10. Najciekawszy temat:
O futbolu na luzie
Domek
Złote usta

11. Najlepszy typer:
Czesiek

12. Najlepszy avatar:
bagg
Fieldy

Mentorgate
Supersnajper

Moody

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 23 gru 2012, 15:54

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Doctore, Fieldy
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - DDK
3. Najsłabsze ogniwo forum - MENTOR/ = Od zawsze na wojennej ścieżce, raz na froncie raz w zawieszeniu broni. A teraz po tylu latach fred sam się wydymał. Oświadczam Ci - JESTEŚ NAJSŁABSZYM OGNIWEM ... panu dziękujemy 8)
4. Najwiekszy piłkarski znawca - Doktor, Ebi
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - Piwuś, Magnum
6. Największy dowcipniś - sbq, azrael
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- Oczywiście że Emdżej. Dziwię się że nikt jeszcze do niego nie dotarł. Jak coś to mam jego dane i adres na PW bo kiedyś mu podsyłałem breloka.
8. Największy dziwak - Marco van Basten uzasadnienia zbędne
9. Najlepszy mod - Każda władza żyć przeszkadza
10. Najciekawszy temat - haxball
11. Najlepszy typer - Aker
12. Najlepszy avatar - SBQ
13. Wydarzenie roku na forum -
14. Kto poczynił największy postęp -

Awatar użytkownika
Rezus
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2685

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 23 gru 2012, 17:11

Doctor - jest wszędzie.

Dudek - dla mnie ładnie wszedł na forum.

Marq, Wloski, czarny_samael - do odstrzału wszyscy.

Doctor
Loczkerson

Większość z tematu "Domek".

6. Największy dowcipniś:
Morrow pozamiatał na koniec roku. Poza tym sbQ.

Nie mam tutaj typów.

8. Największy dziwak:
Jak co roku Wilmore oraz... cloner - fajny koleś ale zdecydowanie jakiś dziwny. :)

9. Najlepszy mod:
Maciek_88
fieldy

10. Najciekawszy temat:
"Domek nr 10 (temat luźny)"

11. Najlepszy typer:
Nie wnikam.

12. Najlepszy avatar:
Marco_Van_Basten

mentorgate

Arwin.

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2053

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 26 gru 2012, 23:27

Wypada w końcu zagłosować. Na wstępie chciałbym serdecznie podziękować wszystkim, którzy oddali na mnie swoje głosy. Szczerze jestem zaskoczony, że aż tyle ich dostałem bo w moim mniemaniu jest wielu użytkowników, którzy zdecydowanie więcej ode mnie wnoszą do życia forum i bardziej na te głosy zasłużyli. Wygrać pewnie w żadnej kategorii nie wygram bo Doktorek z fieldym pozamiatają ale aż mi się głupio zrobiło jak widziałem swój nick tyle razy i tyle pochlebnych słów obok niego. Miło mi tym bardziej, że dostałem te głosy od użytkowników ze względu na których lubię tu przebywać i którzy imponują mi wiedzą w bardzo wielu dziedzinach, o których mam mniejsze jak nie zerowe pojęcie. Bardzo Wam dziękuję, miło byłoby kiedyś się odwdzięczyć przy piwie czy innym trunku ale jak nie będzie okazji to jeszcze raz zwykłe i proste ale jak najbardziej szczere - dzięki :)

No to moje głosy, chciałbym wyróżnić możliwie jak najwięcej osób bo wielu na wyróżnienia zasłużyło ale miejsca są ograniczone. No to jedziemy:

Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP)

Doktor - Jedni go lubią bardziej, inni mniej. W pewnych kwestiach imponuje wiedzą, w innych można się z nim nie zgadzać ale nikt nie zaprzeczy, że żyje chłopak tym forum, mnóstwo do niego wnosi, zarówno jeśli chodzi o tematy do rozmowy jak i różnorakie zabawy czy plebiscyty i wszędzie go pełno. To trzeba docenić. Trudno wyobrazić sobie to forum bez niego choć jest stosunkowo "nowym" użytkownikiem.

fieldy
- co tu pisać, człowiek instytucja i żywa legenda tego forum, podobno w 2013 planują odsłonić pomnik na głównej. Nie ma forum pilka.pl bez fieldy'ego i fieldy'ego bez forum pilka.pl. Udziela się, dyskutuje, sprząta, czuwa żeby był tu ład i porządek a w dodatku imponuje sporą wiedzą i zawsze można natknąć się na sensowne posty w jego wykonaniu. A w dodatku jeden najsympatyczniejszych użytkowników, nie wiem czy znajdzie się ktoś kogo irytuje i kto by na niego narzekał.

Ci dwaj Panowie to byli pewniaki, nietrudno sobie wyobrazić to forum bez wielu użytkowników, spokojnie by sobie ono poradziło np. beze mnie. Nieobecność Doktorka i fieldy'ego byłaby IMO dla forum bardzo dotkliwa i odczuwalna.

Z 3 miejscem miałem mnóstwo problemów i w efekcie nie dam nikomu głosu bo w moim odczuciu było co najmniej kilku użytkowników, których mógłbym tu wstawić, każdego za co innego ale nie mam jednego, który by ewidentnie odstawił resztę więc mogę tylko ich wymienić: bartbuks, (L)oczkerson, metol, Duch, sbQ, cru i mete

Debiut roku (Rookie Challenge )

Gall - piękny debiut :brawo: Gdyby nie to, że ma w tym roku swoją kategorię mógłby śmiało startować do MVP. Szeroka wiedza na temat PL, nie tylko Newcastle, zawsze fajne i ładnie napisane posty. Do tego kulturalny, nie napina się, tylko szuka dyskusji. Bardzo pozytywny debiut.

sickstick
- tak jak ktoś wcześniej słusznie zauważył, chyba dostaje tak mało głosów bo wszystkim wydaje się, że jest tu dużo dłużej a on przecież dołączył w 2012. Miał słabsze momenty ale z czasem utwierdzam się, że to kolejny wartościowy i pozytywny forumowicz, który ma sporo do powiedzenia i im dalej w las tym częściej robi to w fajny, przystępny a co najważniejsze zazwyczaj w sensowny sposób. Ładnie nam się wzmocniła ekipa PL w tym sezonie :ok:

rzeznik - przez część roku mi się nie rzucał w oczy ale ostatnio świeci w "Waszych prywatnych typach". W dodatku często się udziela i to sensownie więc trzeba chłopaka nagrodzić :)

Generalnie tu miałem spory orzech do zgryzienia bo jest jeszcze kilku userów, którym chętnie bym dał głosy ale jest limit głosów więc pozostaje ich tylko wyróżnić bo ładnie weszli w życie forum. Dawno nie było tak mocnego roku jeśli chodzi o debiuty. Tak więc Cement, Dudek, Smashing Pumpkins, Bouma, szefu91 i kontrowersyjny rekinho, sorry ale głosy są tylko 3, wszystkim nie dogodzę ale wiedzcie, że byliście zauważalni :D

Najsłabsze ogniwo forum

Wszyscy są potrzebni, jak się potem okazuje, czasem najsłabsze ogniwa wyrastają na fajnych userów :)

Najwiekszy piłkarski znawca

Tu zawsze ciężko w tej kategorii bo na piłkarskim forum znawców Ci u nas dostatek, no ale kogoś wyróżnić trzeba.

(L)oczkerson - odkąd głosuję zawsze oddawałem na niego głos w tej kategorii i nic się w tej kwestii nie zmienia. Mimo, że na Serie A rzucam okiem tylko od czasu do czasu to zawsze bardzo lubię czytać jego posty i od zawsze imponował mi znajomością włoskiej piłki. Jeśli miałbym w tej kategorii tylko jeden głos trafiłby on na jego konto.

Sammyy - - rzadko go można spotkać na forum ale zawsze jak już coś pisze to jest to naznaczone sporą piłkarską wiedzą i znajomością realiów wielu lig.

janop - lubię czytać jego posty, poza mainstreamem, w którym ja się lubuję (;)) ma bardzo dużą wiedzę na temat mniej znanych lig i piłkarzy. Taki Cement jest dla mnie zbyt offowy choć jego wiedzę też bardzo szanuję ;)

Chętnie oddałbym głos na muszeqa, świetne posty pisze ale bardzo rzadko się tu udziela, to samo Akarin, który bardzo mi imponuje wiedzą o niemieckiej piłce ale też ostatnio rzadko pisze. Fajnie pisał też Anders, który pokazał, że ma ogromną wiedzę o piłce latynoamerykańskiej ale bywa tu tylko z doskoku. Z częściej się udzielających userów w tym roku wyróżnienie ode mnie dla bartbuksa, Magnuma i Kamila232(fajnie pisał w tym roku w tematach stricte piłkarskich, jeszcze za często się "podpala" ale jakoś przyjemnie mi się czytało jego dłuższe posty na temat ligi angielskiej), MGiggsa i reda zdanie też bardzo sobie cenię, oczywiście Doktorka (zna wszystkich znawców :lol: ) no i tradycyjnie całej ekipy od Serie A, jak wspominałem nie moje klimaty ale bardzo lubię czytać to co piszecie, IMO najsilniejsza jeśli chodzi o wiedzę grupa na forum. Pewnie sporo osób niechcący pominąłem ale przy takiej ilości użytkowników nie ma sposobu żeby wszystkich zapamiętać.

Forumowicz, którego chciałbyś poznać

Sporo by się ich nazbierało, dużo za dużo żeby kogoś wyróżnić.

Największy dowcipniś

Chłopaczek
- jak czasem coś wrzuci to nie ma co zbierać :D

bartbuks - nie zawsze mu się udaje ale jak już mu "siądzie" to potrafi mnie rozbawić :lol: :wink:

MVB - też nie zawsze ale od czasu do czasu udaje mu się mnie rozbawić

Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?

Uuu tu by się nazbierało ich sporo.
Głosy polecą na Mentora, emdżeja i Berele Lewartów choć lista powinna być dużo dłuższa no ale posty np. Zazy i KJ możemy oglądać tylko w forumowych archiwach już od dłuższego czasu. Ale jak pisałem lista nieobecnych powinna być dużo dłuższa, taki Michał M to pierwszy z brzegu przykład, Salas chyba też ostatnio rzadziej bywa.

Największy dziwak

Święta są, nie będę wlepiał negatywnych nominacji ;)

Najlepszy mod

piwus - za poranne wojny z botami z Genesis i Peterem Gabrielem w tle ;)

maciek88
- za to, że ładnie się zaadaptował do moderatorskiego światka

Babel - - a po prostu go lubię, zna się na siatkówce to wystarczy :lol:

Najciekawszy temat

Manchester United oczywiście, Czego obecnie słuchacie bo fajną muzykę często chłopaki wrzucają, (tu pozdro dla Rezusa, metola, liska, cru, sbQa, bartbuksa, Ducha i piwusa bo nie raz i nie dwadzieścia razy sponsorowali to co grało w moich głośnikach, znają się chłopaki na rzeczy) i Wasze prywatne typy. Sporo u nas fajnych tematów niezwiązanych z piłką, szkoda, że tylko 3 głosy bo fajnie jest w Temacie Filmowym gdzie ostro działa Daaaamian i w Metalu gdzie Ozdobny i kuman rozszerzają moje metalowe hotyzonty :)

Najlepszy typer

czeher [k****]! ( w kontekście tych listopadowych wygranych, którymi wszystkich wkurwiał ;))

Aker i BaQ też niech mają po głosie bo zawsze się dzielą typami. rzeznik swój głos dostał gdzie indziej :wink:

Najlepszy avatar

Arwin ma fajne :) avka reda też lubię i sbQ bo gdzieś musiałem na niego zagłosować ;)

Wydarzenie roku na forum

Nie było chyba nic takiego wielkiego. Jak dla mnie odejście Mentora z forum, brakuje go w tematach Barcy, szkoda, że tak wyszło :|

Kto poczynił największy postęp

Tu jest niezłe pole do popisu.

Arwin - wyrasta na sensownego usera, pisze dłuższe posty na temat, nie spina się tak jak kiedyś, miewa jeszcze odchyły jak te jazdy z rekinho ale dobrze się chłopak rozwija :)

Sergek - jak ktoś pisał, wcześniej wrzucał głównie składy teraz więcej (choć ostatnio rzadziej) dyskutuje i to mu się chwali :)

ryba - trochę trudno pisać o postępie w kontekście kogoś starszego kilka lat ode mnie ale pamiętam, że jak wkraczał na forum był jakiś bardziej nerwowy, teraz można z nim spokojnie podyskutować.

Hyypia
też się rozwinął ale coś mało pisze :( Moody także ładnie się poprawił, wiedzę miał odkąd przyszedł ale teraz jakoś sensowniej brzmią jego posty. Niektórzy głosują na metola, dla mnie zawsze fajnie pisał, w tym roku po prostu częściej się udziela i dobrze :beer:

Fuck, chyba trochę przegiąłem, kto to będzie czytał :badziewie: No ale głosy pogrubione więc fieldy sobie poradzi :mrgreen:

Awatar użytkownika
Smashing Pumpkins
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 51

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smashing Pumpkins » 27 gru 2012, 13:59

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Doktore,Morrow,Fieldy
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Sickstick,Rekinho(za nieprzeciętną napinkę),Helder(mimo pisania głupot ,wiedza na temat piłki spora)
3. Najsłabsze ogniwo forum -Marq,Obserwator
4. Najwiekszy piłkarski znawca -Doktore,Metol,Morrow
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać -za dużo by wymieniać ,na pewno wszystkich kibiców Arsenalu.
6. Największy dowcipniś -Chłopaczek,Bartbuks
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?-
8. Największy dziwak -Cloner
9. Najlepszy mod -Fieldy
10. Najciekawszy temat -Arsenal,O futbolu na luzie,Barcelona
11. Najlepszy typer -nie czytam tego tematu
12. Najlepszy avatar -RealFan
14. Kto poczynił największy postęp -za krótko jestem by oceniać

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 27 gru 2012, 15:08

Zostałem wywołany, żeby zagłosować więc oto jestem. Ostrzegam, że moje głosy będą mało wiarygodne, gdyż jakoś nie przywiązuję się do ludzi z forum internetowego :wink: I nawet zbytnio nie kojarzę nicku z wyczynami.

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Doktore,Cement, janop
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - ktoś wymienia wyżej Galla to i ja również - kibicuje Newcastle, sensownie się wypowiada również w tematach bundesligowych
3. Najsłabsze ogniwo forum - nie wiem - nikt mnie nie wkurwia - poza tym byłoby nudno gdyby wszyscy byli mili i grzeczni
4. Najwiekszy piłkarski znawca -Doktore,Cement, janop
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - nie wiem - każdego mógłbym poznać więc zaliczcie wszystkim forumowiczom głos
6. Największy dowcipniś - nie mogę nikogo skojarzyć
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- nikogo
8. Największy dziwak - również nie sposób skojarzyć mi jakieś dziwactwa z nickiem
9. Najlepszy mod -Fieldy - jedyny mod, którego teraz, bez przeglądania forum mogę wymenić
10. Najciekawszy temat -O futbolu na luzie, Liga Mistrzów, Bayern Monachium (zbiorczy) - bo prowadzę go niemal sam
11. Najlepszy typer -nie czytam tego tematu
12. Najlepszy avatar - Ebi
13. Wydarzenie roku na forum - ???
14. Kto poczynił największy postęp -za krótko jestem by oceniać

Awatar użytkownika
Falbor
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Falbor » 27 gru 2012, 23:56

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - fieldy, maciek_88
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - rzeznik
3. Najsłabsze ogniwo forum - MarcinW,
4. Największy piłkarski znawca - Loczek, Doktor
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać -Loczkerson
6. Największy dowcipniś - sbQ, Chłopaczek
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- byłem tu wcześniej (z 6 lat temu) i dyskutowałem z Zazą, szkoda że teraz już go nie ma, Emerald
8. Największy dziwak - rekinho
9. Najlepszy mod -fieldy, maciek_88
10. Najciekawszy temat -Juventus Turyn, wasze prywatne typy
11. Najlepszy typer - czeher, fieldy
12. Najlepszy avatar - MVB
13. Wydarzenie roku na forum - -
14. Kto poczynił największy postęp --

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2151
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 28 gru 2012, 0:55

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - fieldy, doktor, Morrow. Wiesiek to Wiesiek - nie trzeba tłumaczyć. Dzięki Doktorowi forum żyje, a i do mnie ktoś PW codziennie pisze, co się kiedyś nie zdarzało! :lol: Morrow pisze eseje o wysokiej jakości i mimo tego, że jest kibicem Manchesteru United, można się z nim dogadać - a nie jest to zawsze łatwe. :wink: Bardzo ciężko mi tak pisać, ale dla mnie oprócz tej trójki bardzo wartościowi są też cru, Realfan, piwus, Cement i kilku innych by się znalazło.
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Gall - bez dwóch zdań, bardzo aktywny, świetny debiut, oby tak dalej. sickstick - bo dużo i często pisze o Arsenalu, więc nie muszę tam sam ze sobą rozmawiać. Dudek - w większości pisze o lidze polskiej, co mnie super jakoś nie interesuje, ale z drugiej strony często można znaleźć jego posty w futbolu na luzie i tak dalej.
3. Najsłabsze ogniwo forum - Obserwator
4. Najwiekszy piłkarski znawca - doktor bo to maniak, a poza tym dzięki niemu poznałem masę cracków, którzy będą rządzić niedługo Europą :)
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - Tu jest dużo ludzi tak naprawdę, wbrew pozorom. Jeśli mam stawiać na trójkę to niech będzie - fieldy, doktor, Duch, ale fajnie byłoby też poznać bartka z busa, Mentora ['] i kilku innych.
6. Największy dowcipniś - nie wiem, nikt mnie nie śmieszy :lol:
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- emdżej i Mentor
8. Największy dziwak - rekinho
9. Najlepszy mod - fieldy
10. Najciekawszy temat - o futbolu na luzie, Domek nr 10, Arsenal FC i ze specjalnym wyróżnieniem ogólnie o polityce
11. Najlepszy typer - czesiu, potem długo nic
12. Najlepszy avatar - krowa Realfana
13. Wydarzenie roku na forum - Mentorgate, pojazd po Pawle
14. Kto poczynił największy postęp - Logan, bo już go nie ma. Sergek, bo bardzo się uaktywnił. Poza tym nie kojarzę.

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 28 gru 2012, 1:22

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Gall, fieldy i Morrow. Cała trójka prezentuje wysoki poziom. Gall przebojem wdarł się do ekstraklasy najlepszych forumowiczów.
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Gall został umieszczony w kategorii "MVP", więc mój głos oddaje na Dudka i Rekinho. Obaj panowie zasłużyli na miano debiutantów roku.
3. Najsłabsze ogniwo forum - każdy dodaje kolorytu temu forum.
4. Największy piłkarski znawca - Doktore Jacek to pierdolony killer.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - Cała ekipa z Domku. Pozdro.
6. Największy dowcipniś - Chłopaczek niszczy. Morrow i Ubek też dają rade.
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum? - nikogo
8. Największy dziwak - niezmiennie kaczy
9. Najlepszy mod - piwus
10. Najciekawszy temat - nie wiem
11. Najlepszy typer - nie wiem
12. Najlepszy avatar - nie wiem
13. Wydarzenie roku na forum - nie wiem
14. Kto poczynił największy postęp - Arwin

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 28 gru 2012, 20:26

2 razy pisalem posta i mi sie przegladarka zawiesila wiec bedzie bez wiekszego uzasadnienia

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) -Morrow powinien wygrac tą klasyfikacje jak Messi złota piłke, bezapelacyjny nr1.
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) -Gall wejscie smoka,swietne merytoryczne posty
3. Najsłabsze ogniwo forum -brak
4. Najwiekszy piłkarski znawca -Doktor,Loczkerson,fieldy
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać -metol :mrgreen: Doktor
6. Największy dowcipniś -Chłopaczek
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?-
8. Największy dziwak -
9. Najlepszy mod -Ubek :lol: fieldy maciek88 piwus
10. Najciekawszy temat -Manchester United
11. Najlepszy typer -nie znam
12. Najlepszy avatar - RealFan
13. Wydarzenie roku na forum - pojazd po mentorze
14. Kto poczynił największy postęp -Arwin

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 30 gru 2012, 17:42

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Morrow, Doktor, Loczkerson. Cała trójka ma pozytywny wpływ na forum. Wszechstronna wiedza, kultura osobista, praktycznie bezkonfliktowi. Przyjemnie się czyta i dyskutuje. Kolejność w zasadzie mogłaby być dowolna.
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Dudek, Gall, nikt inny z nowych jakoś ostro pozytywnie nie rzuca mi się w oczy
3. Najsłabsze ogniwo forum -
4. Największy piłkarski znawca - Doktor, Loczkerson, Morrow. jak w punkcie 1.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - Myślę, że fajnie byłoby zrobić butelkę z Loczkersonem, Bartem i Doktorem. Wyróżnienie również dla Maćka, którego nie poznałem jeszcze jako jedynego z aktywnej moderacji. Szkoda, że nie ma czwartego głosu.
6. Największy dowcipniś - od lat Chlopaczek
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- Mentor, emdżej i chyba wciąż jednak Zaza... Co napinał, to napinał ale przynajmniej z klasą, nie jakieś tam Sulleyowe szturchańce :P
8. Największy dziwak - MVB, Rekinho. Kompletnie nie moje poczucie humoru. Stać tych Panów na dużo więcej ale nie wykorzystują swojego potencjału ;) ale nie oceniam
9. Najlepszy mod - fieldy, piwus, maciek.
10. Najciekawszy temat - Juventus zbiorczy, aczkolwiek jest to wybór skrajnie subiektywny :) Wasze prywatne typy
11. Najlepszy typer - czeher, Aker
12. Najlepszy avatar - Fieldy za wytrwałość i Morrow- robocik z motylkiem zajebiście oddaje charakter i sposób wypowiedzi tego użytkownika :D
13. Wydarzenie roku na forum - odejście Mentora choć mam wątpliwości czy na takie wyróżnienie zasługuje głupota i dziecinada kilku osób.
14. Kto poczynił największy postęp - Arwin i jakoś nikt więcej mi na myśl nie przychodzi :)

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 31 gru 2012, 2:22

W tym roku mialam mniej czasu, wiec uzasadnienia bardzo okrojone.

1. Najbardziej wartosciowy forumowicz – Doktor, Marco van Basten, Bartbuks. Poza tym to troche niesprawidliwe ograniczac ta kategorie do trzech uzytkownikow, bo kwalifikuje sie tu znacznie wiecej osob. Wiekszosc z nich pisze w Domku, wiec nie bede wymieniac.
2. Debiut roku - Dudek, Gall, Cement. Nie bylo latwo wybrac, bo troche tych debiutantow mamy :)
3. Najslabsze ogniwo forum -
4. Najwiekszy pilkarski znawca - Doktor- uzasadnienie chyba zbedne i na tym poprzestane, bo wielu uzytkownikow ma naprawde duza wiedze i znowu szkoda by bylo wymieniac tylko 3 osoby, niejako niedoceniajac innych.
5. Forumowicz, ktorego chcialbys poznac – Nasze forum ma bardzo pozytywna atmosfere i pisze tu wiele naprawde fajnych osob, dlatego nie bede wymieniac imiennie :D
6. Najwiekszy dowcipnis - MVB (glownie za niezmordowane pobudki :P ), Morrow, Babel.
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- Na pewno Emdzeja.
8. Najwiekszy dziwak -
9. Najlepszy moderator - fieldy, maciek_88.
10. Najciekawszy temat – W zeszlym roku glosowalam na o Futbolu na luzie i podtrzymuje to takze teraz, bardzo trafiony temat. Poza tym moj głos idzie na temat o Atletico- ostatnio (odkad gramy lepiej a Falcao wyczynia niesamowite rzeczy na boisku :mrgreen: ) zaglada tam więcej osob. Trzeciego glosu nie oddam, bo jest jeszcze wiele ciekawych tematow.
11. Najlepszy typer -
12. Najlepszy avatar – nie dam glosu w tym roku, w tej chwili nic mi nie przychodzi do glowy :(
13. Wydarzenie roku na forum - nie mam pojecia
14. Kto poczynił największy postep – Mysle, ze jakis postep poczynil kazdy
:P

Awatar użytkownika
rekinho
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 958

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 31 gru 2012, 7:38

nie poznałem jeszcze forum tak dobrze jak reszta, w dodatku mam kiepską pamięć wiec pewnie pominę kilka/kilkanaście osób

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - doktor, jego wiedza jest niesamowita. dodałbym kilka osób z tematów o juventusie i milanie ale nie pamiętam ksywek. dodałbym wilmore'a gdyby nie jego teorie z kosmosu i zakłamywanie rzeczywistości

2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - oczywiście ja (tak, wiem, nie można głosować na siebie;))

3. Najsłabsze ogniwo forum - tutaj kilkanascie osób się nadaje, niestety nie pamiętam nicków wszystkich 'gamoni'. z pewnością arwin (zebrał kilka głosów w kategorii 'kto poczynił najwiekszy postęp', nie chciałbym wiedzieć jak wyglądał wczesniej jego foruming. połowa jego postów jest o mnie, do tego ciągłe sucharzenie 'idź nagrać jakiś rap xD' 'idź porapuj HEHEHE' i ból dupy o to, że nie używam wielkich liter.
realfan totalny psychofan, mourinho jest najlepszym człowiekiem świata a gracze realu nigdy nie symulują, nigdy nie grają brutalnie, nigdy im sędziowie nie pomagają. tylko barca symuluje i przekupuje sędziów, w ogóle jesli real przegrywa to przez nieczyste zagrywki barcelony.
cru i taledurden czy jakoś tak (chyba, że chodzi mi o siganepepe czy jakoś tak) - przydupasy realfana, pierwszy do tego podczas kłotni wjeżdza na rodzinę, drugi wbija do tematu o realu i rzyuca postami 'napisałbym tutaj super hiper merytoryczny post na 7000 znaków ale są tu kibice barcy to sie obrażam i nie napiszę, inaczej bym napisał, serio serio ;(((('
marcinw najgorszy napinacz
specjalne wyróżnienie dla gościa (nie pamiętam kto to był), który kłocił się ze mną gdy napisałem, że messi AKTUALNIE lepiej wykonuje wolne niż ronaldo. jego argumentem było "ronaldo wykonuje lepiej, wiem, bo śledze ich kariery od poczatku", złote usta przecież
do tego jakieś liski_rpk, vianuchy

4. Najwiekszy piłkarski znawca - doktor
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - któraś z dziewczyn
6. Największy dowcipniś - mvb, sbq
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- kebaba, mógłbym go prześladować
8. Największy dziwak - wilmore, cloner, arwin
9. Najlepszy mod - ten, który nie wlepił mi nigdy warna (jest taki?)
10. Najciekawszy temat - juventus, milan, real (heheh)
11. Najlepszy typer -
12. Najlepszy avatar - typ od latającego renifera strzelającego rakietami, przypomnijcie nick
14. Kto poczynił największy postęp -

pozdrawiam i szczęśliwego nowego,nie bierzcie internetków tak bardzo do siebie
Ostatnio zmieniony 31 gru 2012, 10:49 przez rekinho, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
marCHELSinio
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: marCHELSinio » 31 gru 2012, 8:50

1. Najbardziej wartościowy forumowicz:
- Dr.Football1
- fieldy
- metol