Doctore, za wszechforumowość. Lider animatorów życia forumowego
Bartautobusus, tak samo. Dzięki takim osobom jeszcze istniejemy. Szkoda, że nie jesteśmy w stanie umożliwić działalności w szerszym zakresie, to mnie boli w tym roku i poprzednich siedmiu
Morrow - świetnie się czyta jego posty, nawet jeśli nie obchodzi mnie tematyka. Kawał dobrej publicystyki, świetny język. Zazdroszczę poziomu pisania. Książki pisać, nie na forum siedzieć.
Na Fieldiego nie głosuję, bo to jest konkurs dla zwykłych ludzi. On już wisi w galerii sław, pomnik przed stadionem obok Henrego itd.
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Dudek - wiadomo. Dzięki internetowi mam szansę być w drużynie z Falcao, co by się nie zdarzyło w realnym życiu. Poza tym porusza się w tematyce rzadkiej u nas na forum, która mi odpowiada.
Gall - świetne posty.
Rzeźnik - świetne typy, duże wzmocnienie drużyny bukmacherki i mojej kieszeni
3. Najsłabsze ogniwo forum - Czarny Samael i wyjątkowo tyle. Ale czuję dumę, że nasze najsłabsze ogniwo jest źródłem opioniotwórczym na Gazecie
4. Najwiekszy piłkarski znawca - Doctor, Morrow, Loczkerson.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - ekipę z domku 10, czyli tak z 10 osób (liczy się?). Podtrzymują godnie tradycję. Z Kamilem mógłbym pogadać - oczywiście o piłce.
6. Największy dowcipniś - Sbq, Morrow
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- Oczywiście tradycyjnie Jarzyna, Pisakk jak co roku. W tym roku nowa pozycja. To co zrobiliście publicznie linczując Mentora, to jest największe kurewstwo w historii naszego skromnego forum. Co prawda, wątpię, by obeszło to bardzo osobę zainteresowaną, ale dla mnie to było "nieprzyjemne" wydarzenie. Chciałbym jeszcze zwrócić uwagę na forumowiczów powracających, którzy gdzieś tam zniknęli po drodze, ale zreaktywowali się - Metol, Morrow. Od razu forum ciekawsze
8. Największy dziwak -
9. Najlepszy mod - Fieldy - wiadomo.
Maciek - piękne, merytoryczne podejście. Duża kultura, elegancki moderator.
Maestro - na pierwszy rzut oka moze mao widoczny, ale rozwiązuje forumowe trudne sprawy
10. Najciekawszy temat - Czego obecnie słuchacie, ogólna dyskusja o polityce
11. Najlepszy typer - czeher, Aker - dwa różne podejścia do bukmacherki, ale największe zyski. Rzeźnik na trzecim miejscu, jak już pisałem, chyba najwięcej skorzystałem na jego typach. Zajebista skuteczność i dobre typy na overy Romy
12. Najlepszy avatar - kaczy
13. Wydarzenie roku na forum - atak faszystów, ślub Barta - tym żyje cała Polska
14. Kto poczynił największy postęp - a skąd ja mogę wiedzieć takie rzeczy.
W tym roku zdążyłem zagłosować