Post Wyświetl pojedynczy post autor: and11 » 06 cze 2005, 15:24
and11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 06 cze 2005, 15:28

petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 06 cze 2005, 15:45
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 06 cze 2005, 15:50
Bez podstawna wypowiedźpiwus pisze:Paweł Janas
Dziękuję, to moja najkrótsza wypowiedz w życiu.
jaget
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 06 cze 2005, 16:07
Przecież Polska z Anglia bedzie grala w Manchesterze na stadionie Old Trafford. Wembley jest przeciez budowane od nowa... i chyba zostanie oddany do użytku w 2007 roku. A wracając do tematu: nie mamy w rep. jakis super debesciackich pilkarzy ale po wynikach widac ze jestesmy dobra reprezentacja głownym powodem dobrym wyników jest trener Paweł Janas[/b]jaget pisze:Bez podstawna wypowiedź![]()
Na jakiej podstawie tak sądzisz![]()
Nieodpowiada ci 1 pozycja w grupie eliminacji do MŚ ??
Generalny tes bedzie na Wembley z wyspiarzami
wazi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 06 cze 2005, 16:13
Niewiem słyszałem tak w TV bo gadali tak że na Wembleywazi pisze:Przecież Polska z Anglia bedzie grala w Manchesterze na stadionie Old Trafford. Wembley jest przeciez budowane od nowa... i chyba zostanie oddany do użytku w 2007 roku. A wracając do tematu: nie mamy w rep. jakis super debesciackich pilkarzy ale po wynikach widac ze jestesmy dobra reprezentacja głownym powodem dobrym wyników jest trener Paweł Janas[/b]jaget pisze:Bez podstawna wypowiedź![]()
jaget
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 06 cze 2005, 18:02
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Byczy » 18 cze 2005, 10:53
Byczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 18 cze 2005, 10:57
przeciez nie od dziś wiadomo, że Wembley jest w budowie od nowajaget pisze:Niewiem słyszałem tak w TV bo gadali tak że na Wembleywazi pisze:Przecież Polska z Anglia bedzie grala w Manchesterze na stadionie Old Trafford. Wembley jest przeciez budowane od nowa... i chyba zostanie oddany do użytku w 2007 roku. A wracając do tematu: nie mamy w rep. jakis super debesciackich pilkarzy ale po wynikach widac ze jestesmy dobra reprezentacja głownym powodem dobrym wyników jest trener Paweł Janas[/b]jaget pisze:Bez podstawna wypowiedź![]()
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Milka7 » 20 cze 2005, 18:29
Milka7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: hubertd » 07 lip 2005, 9:55
hubertd
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Robson » 07 lip 2005, 10:08
Robson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: hubertd » 07 lip 2005, 10:15
jak dla mnie wcale nie jest OK, jestem kibicem polski i zawsze bede ale lubie ogladac ladna pilka a to co graja polacy jest na poziomie slabych zespolow polskiej ekstraklasy, zal patrzec jak oni graja, co z tego ze wygrywaja?? engel tez wygrywal i to w pieknym stylu, nie wiem czemu go zwolnil ten ch** listkiewicz, ale to nie miejsce zeby o tym gadacRobson pisze:Janas do dobry trener![]()
Pamiętam słabe mecze Polski wtedy,każdy cwaniakował i mówił,że sie nie nadaje jednak PZPN dał mu szanse i Janas ją wykorzystał teraz Polsce idzie bardzo dobrze i wszyscy mówią,że jest OK
ale taka już jest mentalność Polaków...
hubertd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: internista1908 » 07 lip 2005, 16:29
internista1908
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 07 lip 2005, 18:22
cloner
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio