Azpilicueta i Carvajal są po bardzo dobrym sezonie. Nie sądzę by byli gorsi.szefu91 pisze:Arbeloa do dupy, to najsłabsze ogniwo w reprze odkąd pamiętam. Najlepsze jest to, że oni w pomocy i w ataku mają takich tuzów, a na PO nikogo właściwie.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 01 lip 2013, 1:01
Azpilicueta i Carvajal są po bardzo dobrym sezonie. Nie sądzę by byli gorsi.szefu91 pisze:Arbeloa do dupy, to najsłabsze ogniwo w reprze odkąd pamiętam. Najlepsze jest to, że oni w pomocy i w ataku mają takich tuzów, a na PO nikogo właściwie.
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 01 lip 2013, 1:01
Niemcy też nie mieli kluczowych zawodników. Najważniejszych dla nich. Najważniejszym jednak jest to, że trener Adrion jest/był cienki jak dupa węża, na szczęście wrócił Hrubesch, który młodych Niemców doprowadził do ME kilka lat temu. W U19 też zmienili trenera. Niemcy szybko windują młodych do pierwszej reprezentacji i już wtedy rzadko kiedy dają im wrócić do drużyn juniorskich. Szkoda, że w tym roku nie pojechali ważni zawodnicy, bo Loew musiał sobie zorganizować bezsensowny wyjazd do USA.tak jak pisałem - finał me - hiszpania włochy; finał me u21 - hiszpania włochy, a nie było u nich w skladzie de sciglio, balo i faraona, którzy pojechali na puchar konfederacji. dlatego też nie sądzę, żeby było hiszpania niemcy i reszta stawki za nimi, predzej hiszpania, włosi i reszta, niemcy muszą jakoś potwierdzić swoją siłę, będą mieli okazje za rok.
Akarin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smashing Pumpkins » 01 lip 2013, 1:01
Smashing Pumpkins
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 01 lip 2013, 1:02
Nie mam do niego zastrzeżeń, ale koleś ma 30 lat, nie gra w czołowym europejskim klubie i ten turniej może być jednorazowym wybrykiem.rekinho pisze:do freda nie mozna mieć zastrzeżeń akurat na tym turnieju
No weź przestań. Niemcy sa lepsi od Włochów. Tylko luzuj z tymi ME, w pojedynczym meczu to i Wisła z Barceloną wygrała.rekinho pisze:tak jak pisałem - finał me - hiszpania włochy; finał me u21 - hiszpania włochy, a nie było u nich w skladzie de sciglio, balo i faraona, którzy pojechali na puchar konfederacji. dlatego też nie sądzę, żeby było hiszpania niemcy i reszta stawki za nimi, predzej hiszpania, włosi i reszta, niemcy muszą jakoś potwierdzić swoją siłę, będą mieli okazje za rok.
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 01 lip 2013, 1:04
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 01 lip 2013, 1:05
Bo tak byś od razu napisał, że chodzi Ci o pierwszą część, a nie że naliczyłeś się dwóch. Poza tym wiem takie rzeczy, nie pytaj skądcloner pisze:A skąd wiesz, że nie miałem na myśli pierwszej części zacytowanego komentarza?
Racja zapomniałem o nich, szczególnie o tym pierwszym. Pardon.Sammyy pisze:Azpilicueta i Carvajal są po bardzo dobrym sezonie. Nie sądzę by byli gorsi.
szefu91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 01 lip 2013, 1:06
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 01 lip 2013, 1:07
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 01 lip 2013, 1:07
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 01 lip 2013, 1:09
no ale co przemawia za tym, że niemcy są lepsi? jakieś mecze, wielkie imprezy, cokolwiek?No weź przestań. Niemcy sa lepsi od Włochów. Tylko luzuj z tymi ME, w pojedynczym meczu to i Wisła z Barceloną wygrała
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 01 lip 2013, 1:10
Majo lepszo pake.rekinho pisze:no ale co przemawia za tym, że niemcy są lepsi? jakieś mecze, wielkie imprezy, cokolwiek?
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 01 lip 2013, 1:13
szefu91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 01 lip 2013, 1:13
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 01 lip 2013, 1:14
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 01 lip 2013, 1:15
Ebi
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl