Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 15 wrz 2013, 22:02
BarcaQzYN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cement » 16 wrz 2013, 0:29
Oglądałem sporo meczów Dortmundu i ogólnie Bundesligi w ostatnich latach (jedyna z najsilniejszych lig którą regularnie oglądam, nie licząc meczów Bastii) i jakoś nie rzuciło mi się to w oczy, tak że miałem wrażenie że te początki Piszczka są trochę zapomniane. Widać byłem w błędzieBarcaQzYN pisze:Cement, o tym to akurat chyba wszyscy pamiętają:D Komentatorzy Eurosportu bardzo o to dbają.
Cement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 16 wrz 2013, 10:36
10

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 16 wrz 2013, 10:43
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 16 wrz 2013, 10:48
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 16 wrz 2013, 10:52
masacra
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 16 wrz 2013, 11:27
Diamen23

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 16 wrz 2013, 11:31
Nie przesadzajmy, Candreva już wtedy dość często grał jako ofensywny pomocnik, nawet jak był ustawiony na środku, to ciągneło go do przodu. Zresztą przecież wtedy Juve nie grało 442, tylko 4312 jeśli mnie pamięć nie myli, to były czasy Zaccheroniego i Diego. Zresztą Antonio właśnie tego drugiego czasem zmieniał.Nie dam sobie ręki uciec, ale było chyba nawet jakieś spotkanie gdzie zagrali 4321 z Diego i Candreva za napastinikiem i nieźle to wyglądało. A już przed przyjściem do Juve Candreva ocierał się o reprezentacje.(L)oczkerson pisze:Candreva - teraz gra na prawym skrzydle, ewentualnie jako ofensywny środkowy pomocnik. Parę lat temu był wystawiany jako środkowy pomocnik. Gdy trafił do JUVE grającym 4-4-2 rywalizował o miejsce z Marchisio w środku pomocy. Nie zaprezentował się dość dobrze, wiec klub go nie wykupił, a teraz jest po prostu świetny.
Berele Lewartow
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio