myhalek_acm - zdaje sobie z tego sprawę,że z No_Name nie ma żadnego kontaktu i będą toczone odpowiednie kroki po 17 listopada - lecz nawet jeśli zakończę wszystkie 6 remisów to i tak nie będziesz miał szanse na końcowy triumf
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 09 lis 2013, 15:25
ddemon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 09 lis 2013, 23:43
ddemon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 11 lis 2013, 17:26
Czyli Tomusmc, aby zostać mistrzem musi wygrać 2 pozostałe mecze z ddemon bez względu jaką różnicą bramekMała tabela dot. bilansu bezpośrednich spotkań
Mecze w fazie zasadniczej
Tottenham 3-5Juventus Turyn Juventus Turyn 1-2 Tottenham
Runda finałowa
Juventus - Tottenham 5:4
Juventus - Tottenham 2:3
Tottenham - Juventus 2:2
Tottenham - Juventus 6:2
1 ddemon(Tottenham) 10 pkt 20-17
2 Tomusmc(Juventus Turyn) 7 pkt 17-20
ddemon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 11 lis 2013, 17:56
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sesto Elemento » 12 lis 2013, 8:44
Sesto Elemento

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 12 lis 2013, 9:01
JestemSesto Elemento pisze:Bartbuks jesteś chętny na środę albo czwartek aby zagrać dwa zaległe mecze ??
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 12 lis 2013, 16:44
ddemon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 12 lis 2013, 17:01
Tutaj też muszę zaprotestować. Jeśli Sinik nie pojawi się w najbliższym czasie i nie rozegra tego meczu z Sesto, to myślę że 18-19 listopada bardzo chętnie zagramy razem z Sesto półfinał. Niesprawiedliwością byłoby, abym znalazł się w finale pomimo, że Sesto praktycznie rzecz biorąc jest codziennie dostępny i często razem gramy, więc nie pomijajmy go.ddemon pisze:Sinik1988 śledzisz temat? Jak postępy dotyczące pucharu - czy tylko ja mam wrażenie,że Sesto mimo braku możliwości jest ciągle aktywny w temacie? Może wziąłbyś się w garść - Powiem krótko - jeśli będzie dalej taka olewka do 17 listopada finał pucharu bartbuks - myhalek_acm![]()
PS. Nie nie wysyłam żadnych PW ostrzegających - dzień dziecka w czerwcu a my zachowujmy się jak dorośli ludzie
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 12 lis 2013, 17:03
I to jest sprawiedliwe bo w tym momencie to Sinik oddaje walkowerem mecze z Sesto więc ten przechodzi do półfinału w którym powinien zmierzyć się z bartbuksembartbuks pisze:Tutaj też muszę zaprotestować. Jeśli Sinik nie pojawi się w najbliższym czasie i nie rozegra tego meczu z Sesto, to myślę że 18-19 listopada bardzo chętnie zagramy razem z Sesto półfinał. Niesprawiedliwością byłoby, abym znalazł się w finale pomimo, że Sesto praktycznie rzecz biorąc jest codziennie dostępny i często razem gramy, więc nie pomijajmy go.ddemon pisze:Sinik1988 śledzisz temat? Jak postępy dotyczące pucharu - czy tylko ja mam wrażenie,że Sesto mimo braku możliwości jest ciągle aktywny w temacie? Może wziąłbyś się w garść - Powiem krótko - jeśli będzie dalej taka olewka do 17 listopada finał pucharu bartbuks - myhalek_acm![]()
PS. Nie nie wysyłam żadnych PW ostrzegających - dzień dziecka w czerwcu a my zachowujmy się jak dorośli ludzie
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 12 lis 2013, 17:17
myhalek_acm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 12 lis 2013, 17:50
ddemon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sesto Elemento » 13 lis 2013, 11:08
Sesto Elemento

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 13 lis 2013, 12:19
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 14 lis 2013, 8:36
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sesto Elemento » 14 lis 2013, 12:46