III Edycja FIFA 13 Zapisy,Regulamin,Wyniki - Strona 4

Forumowe gry i zabawy, dział, w którym nie są naliczane posty.
Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 215

Re: III Edycja FIFA 13 Zapisy,Regulamin,Wyniki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 22 lis 2013, 16:14

Jak zdążyliście zauważyć powstało wiele tematów,a ten zmienił nazwę dzięki temu będzie porządęk a nie wszystko na jedno kopyto - jest to zasługa bartbuksa,który wiele już pomógł a turnieje dopiero ledwo co się zaczął ;)

Takie tematy jak ten obecnie i w przyszłości służą tylko do zapoznania się z regulaminem,zapisów,podawanych wyników i dyskusji...W temacie z terminarzem i tabelą mogą pisać tylko organizatorzy(jeśli wystąpiłyby błędy- piszemy je tutaj!!)

W temacie Ustawek FIFY13 będzie trzeba stosować się do pewnego schematu
"Ustawienie spotkania FIFA 13 lub/i FIFA 14"

osoba x(drużyna) - osoba y (drużyna) - czas rozegrania spotkania X-Y(będzie to tydzień)
Treść...np. Osoba X: W tygodniu znajdę czas ten i ten dzień o tej o tej godzinie czy osoba y znajdziesz wtedy czas?
I wiadomo prowadzona w tym temacie jest konwersacja,aż do ustalenia terminu i godziny spotkania
"osoba x - dobra gramy w ten dzień o tej godzinie
osoba y - ok :)

Gdy już nastąpi ustalenie terminu,organizator wytłuszcza
"Ustalone spotkanie FIFA 13 lub/i FIFA 14"

osoba x(drużyna) - osoba y (drużyna) - dzień i konkretna godzina
O wyznaczonej godzinie uczestnicy meczą muszą potwierdzić przybycie w temacie Ustawek w razie,gdy wydarzy się sytuacja,że dane spotkanie nie zostanie rozegrane,zostaje przyznany walkower dla przeciwnika...
Niestety taki schemat musi być,gdyż będą toczone równoległe 2 turnieje - jeśli każdy będzie pisał ja mam czas w konkretną godzinę,stworzy się małe zamieszanie :)

PS. Ja zagram w pucharze Anglią :)

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 22 lis 2013, 16:42

Juventus 0:2 Milan
Milan 6:1 Juventus

/wynik anulowany/bartbuks

W pierwszym meczu powinienem dostać sromotne baty, a przegrałem nisko. W drugim miałem od cholery szans, a przegrałem wysoko :lol: Abiatti chyba nigdy nie bronił jak dzisiaj hehe czasami wydawało się, że moi zawodnicy to tyczki na treningu, a podania to dla nich największe wyzwania ;) no nic, dostałem ostry wpierdol od Milanu (co na szczęście nie przekłada się na rzeczywistość :P ) i jedyny plus to fakt, że te mecze mam już za sobą ;) myhalek w formie, wszystkich ograł, a na mnie czas żebym zaczął zdobywać punkty! Dzięki i powodzenia!

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 22 lis 2013, 16:50

Juventus 0-2 AC Milan
AC Milan 6-1 Juventus

/wynik anulowany/bartbuks

Mam nadzieje że te wyniki natchną drużynę Allegriego do walki. Pokazałem im że można więc teraz kolej przekuć to na rzeczywistość. Co do samych spotkań to w 1 meczu na wyjezdzie gniotlem Tomka gniotlem ale nie chcialo wpaść, Buffon dzien konia, juz myslalem ze zaraz pojdzie kontra i jak zwykle bedzie kupa, ale na szczescie wpadlo raz i 2 i bylo pozamiatane . W strzalach 16 do 3 w celnych 9 do 0 :D

W drugim meczu wynik okazalszy ale to zasluga tego że Tomus musial gonic wynik od samego poczatku , raz po zamieszaniu Tevez doprowadzil do wyrownania na 1-1 ale mnie to tylko dodatkowo rozjuszylo i kontrowalem po mistrzowsku, żeby Matri na codzien grał jak w tym meczu to bylby krolem Strzelcow co sezon :P Prawda ze Abbiatti dobrze bronil, ale coż taka jego rola :P . Ze ci wybitnie nie szlo to pokazuje sytuacja z wolnym 2 poprzeczki pod rzad i ta Dobitka :D HEHe

Dzieki za gre :) JEST MOC :smoke:

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 22 lis 2013, 17:19

Juventus 3:0 Manchester United
Manchester United 2:2 Juventus

Jak ja mogłem dać tak dupy w drugim meczu kiedy wygrywałem 2:0 :P strata Lichsteinera, kontra i ostatnia minuta meczu gol, Asamoah dupek i atak, który na 10 sytuacji wykorzystuje jedną :/ nienawidzę i nie za bardzo potrafię grać w deszczu co może potwierdzić Sesto i to jest moją słabą stroną ;) no nic pierwsze zdobycze punktowe, dzięki za grę Panowie!

Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8193

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 22 lis 2013, 17:23

Juventus - MU 3:0
MU - Juventus 2:2

Uff, po pierwszym meczu nie miałem wątpliwości, że cokolwiek strzelić będzie ciężko (choć przy stanie 0:0 miałem dobrą okazję, gdy z pięciu metrów taką petardę w poprzeczkę walnął van Persie)... Mecz jednostronny, nieśmiałe ataki z mojej strony kończyły się zabójczymi kontrami, więc 3:0 to sprawiedliwy rezultat.

Rewanż już lepszy w moim wykonaniu, kilka składnych akcji, ale nic z nich nie wychodziło, przed przerwą Tomuś mnie skarcił (nienawidzę tego Giovinco...). Dobrą zmianę na rewanż dał Welbz, ale nie było wyniku. Po przerwie szybkie podwyższenie, później moje próby odrabiania strat kończące się groźnymi kontrami Tomusia... Ostatnie 10 minut to rozpaczliwa walka o gola, zakończona sukcesem. Najpierw akcja mojego zespołu, wybijanie piłki obrony Juve, przejęcie na prawej Rafaela, dośrodkowanie, przyjęcie Naniego i pewny strzał w długi róg bramki. Później szybko Tomuś poleciał do przodu, żeby podwyższyć wynik i uspokoić grę, ja przejąłem piłkę, wyprowadziłem kontrę, Nani przyjął na prawym skrzydle, bardzo szybko przerzucił do van Persiego, ten odegrał natychmiast do wychodzącego sam na sam Welbza, ten zamiast strzelać lekko wysunął Rooneyowi, który lekkim strzałem pchnął piłkę pod bezradnie interweniującym Buffonem. To był już doliczony czas gry, a sędzia nie pozwolił przeprowadzić kolejnej akcji. Remis 2:2, mimo że Tomuś miał lepsze sytuacje do strzelenia kolejnych bramek, można uznać za w miarę sprawiedliwy.

Dzięki za grę, fajna rywalizacja, pamiętam nasz ostatni pojedynek, gdy prowadziłem długo bodajże 2:0, a Ty mi trzy gole w końcówce strzeliłeś, teraz ja się nieco zrewanżowałem :)

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 23 lis 2013, 21:11

Panowie rozlosowana została drabinka Pucharu, oraz Superpucharu i czas na rozegranie tych spotkań..Myślę,że 10 dni na rozegranie dwumeczu jest wystarczające i tym samym skończymy całą edycję w tym Roku :)
II Edycja PUCHARU FIFA 13

1/4 finału 25.11-4.12

Sesto_Elemento (Urugwaj) - Tomusmc (Włochy) -:- / Tomusmc (Włochy) - Sesto_Elemento (Urugwaj) -:-
kulekfcb (Niemcy) - barbuks (Brazylia) -:- / barbuks (Brazylia) - kulekfcb (Niemcy) -:-
ddemon (Anglia) - Marco_Van_Basten (Francja) -:- / Marco_Van_Basten (Francja) - ddemon (Anglia) -:-
myhalek_acm (Kolumbia) - piotrcies (Argentyna) -:- / piotrcies (Argentyna) - myhalek_acm (Kolumbia) -:-

1/2 finału 5.12-14.12

ddemon (Anglia) / Marco_Van_Basten (Francja) - myhalek_acm (Kolumbia) / piotrcies (Argentyna)
kulekfcb (Niemcy) / barbuks (Brazylia) - Sesto_Elemento (Urugwaj) / Tomusmc (Włochy)

FINAŁ 15.12-24.12

ddemon (Anglia) / Marco_Van_Basten (Francja) /myhalek_acm (Kolumbia) / piotrcies (Argentyna) - kulekfcb (Niemcy) / barbuks (Brazylia) / Sesto_Elemento (Urugwaj) / Tomusmc (Włochy)

SUPERPUCHAR 25.12-31.12.

Zwycięzca ligi - Zwycięzca bądź finalista pucharu
PS. Oczywiście wyniki wpisujemy w tym temacie a wszystko będzie uzupełniane w temacie dla organizatorów :)

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 24 lis 2013, 3:24

W sumie idealnie bo jak Sesto do mnie wpadnie na piwko to rozegramy wszystkie mecze za jednym rzutem ;) ze względu na godzinę nie wiem czy jutro bedę dostępny, ale od poniedziałku standardowo od 16 można zagrać ;) jutro będzie zależny od stanu ważkości i od 15 do 17 mecz Juve więc wiadomo, że oglądam 8)

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 25 lis 2013, 23:31

AC Milan 5-2 Liverpool
Liverpool 1-2 AC Milan

Sesto dzielnie walczył i musze powiedziec, ze gra o wiele lepiej niz kiedys . Mecze mialem jednak mysle pod kontrolą , choc latwo na pewno nie bylo. Troche Sesto zniechecilem Pieknymi bramkami Hondy mysle. Zapamieta go na dlugo :P

Zebym bylo smieszniej Sesto z kontry mial okazje na prowadzenie i remis w obydwu spotkaniach ale Honda usciszyl :P

Ps. 8 na 8 :chill:

EDIT :

Liverpool 1-3 AC Milan było, drobny bląd :P
Ostatnio zmieniony 26 lis 2013, 0:18 przez myhalek_acm, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Sesto Elemento
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 86

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sesto Elemento » 26 lis 2013, 0:10

myhalek_acm pisze:AC Milan 5-2 Liverpool
Liverpool 1-3 AC Milan
Potwierdzam wyniki:D Honda pięknie strzelił od poprzeczki. Mimo dwóch przegranych jestem zadowolony z meczy, chyba czegoś się nauczyłem od czasu ostatniego turnieju :D Gratuluję i dziękuję za mecze. Jeszcze kiedyś Cię dopadnę :D
Ostatnio zmieniony 26 lis 2013, 14:01 przez Sesto Elemento, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 26 lis 2013, 0:15

Barcelona - Liverpool 3:4
Liverpool - Barcelona 1:2

Kto oczekiwał mojej magicznej gry tiki-taką muszę go zawieść...Szczerze? Ani trochę mnie ten wynik nie dziwi - przed turniejem rozegrałem kilka spotkań Barcą i wynik ten odzwierciedla przebieg tych spotkań....Gratulacje należą się Sesto,który poprawił znacznie grę...W I meczu przy 0-2 dla Liverpoolu po 20 minutach pomyślałem ee..tam większa kurwicę miałem w meczach z Tomusmc w II edycji,ale gdy skutecznie zacząłem odrabiać stratę na 2-2(Messi z wolnego) i potem 3-2 magiczne wejście Cesca i po różnym pomyślałem,że ten mecz mimo wszystko mam choć bramki tylko po stałych fragmentach...Niestety nastąpiło wyrównanie i gdy się odsłoniłem przy 3-3(co tu ukrywać wynik mi wszystko jak porażka) to 90 minucie stało się porażką...
W drugim meczu zacząłem natomiast od szturmu po 13 minutach 0-2 i stanąłem..Nic nie chciało wpaść a Liverpool groźnie kontrował i skończyło się na jednym golu...Warto odnotować,że w obu spotkaniach to ja miałem zdecydowaną ilość żółtych kartek co znacznie obrazuje przebieg spotkań...
Cóż nie miałem tych spotkań pod kontrolą i trochę minie czasu aż zacznę ją mieć...Przed turniejem pisałem jeszcze będę płakał za Tottenhamem cóż nastąpiło to bardzo szybko :P Jeszcze raz gratulacje dla Sesto w pełni wykorzystał słabość przeciwnika :)

Awatar użytkownika
Sesto Elemento
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 86

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sesto Elemento » 26 lis 2013, 0:20

ddemon pisze:Barcelona - Liverpool 3:4
Liverpool - Barcelona 1:2
Niepotrzebnie odpuściłem w pierwszym meczu i później musiałem gonić. W drugim meczu od 80 minuty prawie nie wychodziłem z połowy Ddemona niestety skuteczność zawiodła i skończyło się 1:2. Tak czy inaczej przy poprzednich wynikach z Ddemonem to i tak sukces bo pamiętam te 7:0 dla totków. Różnica drużyn ogromna, a nie było tego widać na boisku. Mam wrażenie, że dużo lepiej grało Ci się Kogutami.
Jeszcze raz gratulacje dla Sesto w pełni wykorzystał słabość przeciwnika :)
Nie do końca:D

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 26 lis 2013, 1:33

ddemon napisz wynik bo ja się wstydzę :P

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 26 lis 2013, 1:45

bartbuks pisze:ddemon napisz wynik bo ja się wstydzę :P
Heh kibice nie narzekali - drogie bilety,to widowisko musi być przednie :P

Barcelona - Bayern 2:1
Bayern - Barcelona 4:9

W pierwszym meczu,w moim odczuciu powinnien być remis ale udało się jakąś kontrę wykorzystać choć Bayern ciągle atakował...Ja próbowalem grać z kontry i się udało...
W drugim meczu to był istny armageddon na boisku - praktycznie zero gry w destrukcji,wśrodku pola,obrona nie istniała - a bramkarze? cóż i tak większość sytuacji wybronilii...VV pokazał w meczu,że jednak ma tą formę,ale w moim odczuciu kluczowym graczem był Iniesta,to on dyktował tempo,którą stroną pójdzie piłka i tym samym zaliczył 3 asysty...Messi jak dla mnie po raz kolejny niewidoczny(co prawda 3 asysty) ale kolejny dwumecz zagrał słabo - strzelił bramkę z karnego,który w/g mnie nie powinnien być odgwizdany(faul był przed polem karnym) a to że Neymar padł w polu cóż...na Allianz Arena mogli zamocować dach jak na Stadionie Narodowym to by nie wiało :P heh
Trudno nie być zadowolony 6 punkty są i trzeba ciągnąć tą katalońską machinę tam,gdzie jej miejsce choć pierwsze górki już nastąpiły :)

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 26 lis 2013, 9:11

Tak jak napisałem. TO jest skandal. Ostatni mój turniej w 13 :D W 14 gram regularnie, jakoś nie mam problemów ze zwycięstwami online w FUT, a jak wejdę w 13 to jakiś dramat. Kompletnie inna gra :D

ddemon gratuluję :beer:

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 27 lis 2013, 23:37

Liverpool - PSG 2:2
PSG - Liverpool 1:0

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gry Forumowe”