II Edycja FIFA 14 - Zapisy,Regulamin,Wyniki - Strona 2

Forumowe gry i zabawy, dział, w którym nie są naliczane posty.
Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Re: II Edycja FIFA 14 - Zapisy,Regulamin,Wyniki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 01 gru 2013, 16:34

bagg pisze:City - Juve 2:3

Juve - City 0:0

dzieki za gre
Potwierdzam :)

Jak zawsze z Juve. Karne z dupy :D

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 215

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 01 gru 2013, 17:21

Juve - Bayern 4:0
Bayern - Juve 4:0

:lol: W pierwszym meczu masa strat w środku pola,obrona zagrała tragicznie Alaba,Dante tylko patrzyli jak Juve klepało,a co miałem sytuację 100% to Buffon robił swoje :/ Przy 2:0 moi piłkarze już kompletnie klękli a bramka w 90 minucie to tylko potwierdziła,gdzie piłka zmierzała z prędkością światła do bramki wprost pod Llorente który stał obok obrońcy i Neuera i skierował z 3 metrów do pustej bramki :/ Drugi mecz wydaje się,że był łątwiejszy nic mylnego - pierwsza połowa wyrównana 0:0 wpuszczenie Szwajcara Xhakirego,w pierwszym kwadransie przebywania na boisku strzelił 2 bramki i potem grało się o wiele luźniej :) Patrząc na poprzednie potyczki naprawdę z meczu na mecz przeciwnik robi postępy :P Dzięki i powodzenia :)

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 01 gru 2013, 17:23

potwierdzam wyniki, dzieki za gre

Awatar użytkownika
czarny samael
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 861
Kibicuję: Manchester United FC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 01 gru 2013, 18:05

bartbuks pisze:
bagg pisze:City - Juve 2:3

Juve - City 0:0

dzieki za gre
Potwierdzam :)

Jak zawsze z Juve. Karne z dupy :D
W tej grze to chyba norma. Wczoraj Vidiciem miałem idealny wślizg w sezonach i nie dość że był karniak, to jeszcze czerwo :-/

Awatar użytkownika
czarny samael
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 01 gru 2013, 19:12

Juve - United 2:2
United Juve 4:1

W pierwszym meczu nie wiedziałem co mam robić po pierwszych 45 minutach. Było 2:0 dla Juve, a bagg grał tak jak ja - dobra obrona, choć na granicy ryzyka, szybkie kontry, długie piłki. Ja miałem sobie posiadanie piłki i akcje na zasadzie "a już wierzę, że dojdę do strzału" / "na pewno teraz trafię do bramki z daleka". Oczywiście w tej fifie to nie wychodzi i nawet nie wiedziałem co mam zmienić w połowie.

Mam jednak wrażenie, że bagg coś zmienił w taktyce swojego team, bo wszedł Llorente. Nie wiem czy uważał, że w końcu któraś z moich akcji się uda i chciał grać na utrzymanie piłki, ale wyszło to tak, że znów mogłem grać z kontry i strzeliłem 2 bramki. Był jednak moment, że byłem tak wkurzony na obrońców, że już nawet siliłem się na długie podania spod pola karnego, tylko po prostu kółka i kwadrat żeby po prostu odleciała od mojej bramki.
Pod sam koniec gra zaczęła ciąć i w ostatniej (bo moją kontrę zatrzymał sędzia) akcji meczu wrzutka Juve i przycięcie kiedy zmieniałem na broniącego obrońcę. Niezwykle wkurzający mecz z uwagi na takie małe głupotki, przez które jednak czasami wpadają decydujące bramki.

W drugim meczu wyszła mi pierwsza akcja i chyba to ułożyło mecz. Zauważyłem też, że bagg dokładnie odwrotnie zachowuje się przy główkach niż ddemon, co powodowało, że mój zawodnik który miał wypchnąć jego, trafiał w pustkę i bagg miał wolne pole.

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 01 gru 2013, 19:41

potwierdzam wyniki, dzieki za gre

Awatar użytkownika
czarny samael
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 04 gru 2013, 17:39

United - PSG 1:2
PSG - United 1:3

I znów to samo - kto kontruje ten wygrywa. A właściwie podwójnie to samo bo znów przegrałem mecz przez samobója. W***wia mnie ta FIFA czymś takim. Muszę przyznać, że w pierwszym meczu kompletnie nie mogłem wygrać główek, a paradoksalnie gola strzeliłem bo jednym z chyba 10 rogów. W drugim meczu sprawę załatwił RvP w chyba "trzy minuty" ( ok 75 minuty).

I co mnie w tej fifie rozbraja - Sinik jest w 3-ej lidze sezonów, ja się męczę (to dobre słowo, bo głupota mojej obrony mnie ostatnio poraziła i najchętniej w ogóle bym nie grał w tę grę) w 7-ej, a gramy jak równy z równym. Czy tylko mi się wydaje, że tu więcej zależy od przypadku niż naszych umiejętności? Tzn. od tego czy akurat obrońca zajarzy, czy pomocnikowi będzie się chciało podać piłkę, czy napastnik zamiast strzelać nie będzie robił tych bocianich kroków żeby zabrać piłkę lub też czy gra źle nie włączy zawodnika tak w obronie (automatyczne 1 na 1) jak i w ataku (podajemy na 1 na 1, ale gra uzna do podania MUSI biec ten który jest na spalonym). Masakra.

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 04 gru 2013, 17:50

Witam....

Dwumecz zostanie zaliczony mimo,że rozegraliście je po czasie...
Kolego Sinik1988jak i pozostałych ostrzegam jeszcze jeden taki wybryk,a będą walkowery !!
:bicz:

Ja rozumiem,można nie mieć czasu,komuś coś wypaść,ale w turnieju w FIFA13 są również zaległe spotkania i nawet do teraz nie rozegrane to mimo wszystko jest całkiem inne podejście do tematu - po 1 gracze są aktywni w temacie,po 2 obaj gracze zgłosili chęć przełożenia spotkania i po 3 rozegrali odpowiednia ilość w tygodniu co może trochę podciągnąć pod regulamin :P
Ale Sinik1988 w twoim przypadku przez ostatni tydzień napisałeś tylko raz i to dokładnie tutaj czyli w nieodpowiednim temacie...Jeśli sytuacja po raz kolejny się powtórzy będą walkowery !! Ostrzeżenie dotyczy mimo wszystko wszystkich :!:

Awatar użytkownika
Sinik1988
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 93

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sinik1988 » 05 gru 2013, 12:08

United - PSG 1:2
PSG - United 1:3

Potwierdzam

PSG-Juve 3:2
Juve-PSG 2:2

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 05 gru 2013, 12:09

potwierdzam

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 06 gru 2013, 16:36

Juve - City 0:2
City - Juve 4:1

Chyba nic nie pomyliłem. Dzięki za grę i sądzę, że nieźle się wkur... po bramce na 3:0... To nie miało prawa wpaść...

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 06 gru 2013, 17:08

potwierdzam. i bardziej wkurwily mnie slupki i poprzeczki :)

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 08 gru 2013, 23:05

Bayern - City 3:4
City - Bayern 3:2

Ogólnie masakra w pierwszym meczu tracenie bramek po dobitkach,po odbicu od obrońcy...Raz wyszedłem na prowadze 1:2 ale ogólnie non stop gonitwa...W drugim meczu zacząłem od 2-0 w plecy po błędzie Neuera który źle wyrzucił piłkę Navas całą bramkę przed sobą i bodajże Dante i co Dante dostaje piłką i oczywiście wpada...Udało się strzelić po różnym bramkę kontaktową - drugą połowę grało się znacznie łatwiej ale oczywiście znów bramkę straciłem po rykoszecie...
Krótko - naprawdę tą grę trzeba ostro pierdolić,bo szkoda tracić na nią nerwów :/ bartbuks gratuluje wygranych :)

E: bartbuks sorki,że tak odrazu poszedłem,wyłączyłem konsolę ale max się wkurzyłem - w obu meczach byłeś lepszy,ale przegrać tracąc tak frajerskie bramki spowodowało,że po prostu nie wytrzymałem :D

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 09 gru 2013, 0:03

ddemon pisze:Bayern - City 3:4
City - Bayern 3:2

Ogólnie masakra w pierwszym meczu tracenie bramek po dobitkach,po odbicu od obrońcy...Raz wyszedłem na prowadze 1:2 ale ogólnie non stop gonitwa...W drugim meczu zacząłem od 2-0 w plecy po błędzie Neuera który źle wyrzucił piłkę Navas całą bramkę przed sobą i bodajże Dante i co Dante dostaje piłką i oczywiście wpada...Udało się strzelić po różnym bramkę kontaktową - drugą połowę grało się znacznie łatwiej ale oczywiście znów bramkę straciłem po rykoszecie...
Krótko - naprawdę tą grę trzeba ostro pierdolić,bo szkoda tracić na nią nerwów :/ bartbuks gratuluje wygranych :)

E: bartbuks sorki,że tak odrazu poszedłem,wyłączyłem konsolę ale max się wkurzyłem - w obu meczach byłeś lepszy,ale przegrać tracąc tak frajerskie bramki spowodowało,że po prostu nie wytrzymałem :D
Spoko, rozumiem Cię :) Ja też bym się wkurzył jakby mi ktoś tak punktował. Brakuje mi troszkę spokoju, bo mogłoby być bez zbędnej dramaturgi. Ale zobaczymy co będzie dalej :)

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 10 gru 2013, 12:30

United - City 1:1
City - United 0:1

Na szczęście zostały mi 2 mecze rewanżowe :D

Gratulacje samael :)

ODPOWIEDZ