Plebiscyt Forumowy 2013

Wszelkiego rodzaju rankingi, plebiscyty - zarówno dotyczące forumowiczów, jak i klubów i piłkarzy.
Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Plebiscyt Forumowy 2013

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 09 gru 2013, 18:15

Wiadomo o co chodzi, więc króciutko:

Nie wolno głosować na siebie :!:
Oddajemy max 3 głosy :!: Można oczywiście mniej, ale jak ktoś wpisze więcej niż trzy osoby, to brane pod uwagę będą tylko trzy pierwsze.
Jak w danej kategorii nie wiemy kogo wpisać, to nic nie wpisujemy, żeby znów nie było, że "parę osób zasłużyło", etc.
Komentujemy w temacie organizacyjnym, czyli pod tym linkiem forum/viewtopic.php?f=12&t=4740
Czas trwania plebiscytu tradycyjnie, do końca roku

Uprasza się o krótkie uzasadnienie wyboru, choć nie jest to konieczne. Jak ktoś jest za leniwy, to może wypisać same nicki i też zostaną wzięte pod uwagę przy podliczaniu, no ale wiadomo, lepiej za lenia nie uchodzić...

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) -
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) -
3. Najsłabsze ogniwo forum -
4. Największy piłkarski znawca -
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać -
6. Największy dowcipniś -
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?-
8. Największy dziwak -
9. Najlepszy mod -
10. Najlepszy typer -
11. Najlepszy avatar -
12. Wydarzenie roku na forum -
13. Kto poczynił największy postęp -

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8206
Kontakt:

Re: Plebiscyt Forumowy 2013

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 09 gru 2013, 18:27

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Bartbuks, Boromir, Janop (kolejność alfabetyczna)
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - lukas_k, Chemik
3. Najsłabsze ogniwo forum - eloupikniqtu, rekinho, drewniany sracz
4. Największy piłkarski znawca - Dr Football, Janop
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- Zaza
8. Największy dziwak - rekinho
9. Najlepszy mod - piwus
10. Najlepszy typer - czeher
11. Najlepszy avatar - Realfan, tffuuuu, grubas zwany obecnie Kluchmanem - czyli krowa
12. Wydarzenie roku na forum - rewolucja na starej piłce
13. Kto poczynił największy postęp - ddemon

Awatar użytkownika
Biały
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 27

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 09 gru 2013, 18:41

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - piwus, Dr Football, Morrow
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - lukas_k, Sesto Elemento, Carbon
3. Najsłabsze ogniwo forum - eloupikniqtu
4. Największy piłkarski znawca - Dr Football, (L)oczkerson, Cement
6. Największy dowcipniś - ubek, Chłopaczek, MVB
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- emdżej
8. Największy dziwak - eloupikniqtu, fryderyk szopen
9. Najlepszy mod - piwus
11. Najlepszy avatar - Cris7
12. Wydarzenie roku na forum - przeniesienie strony
13. Kto poczynił największy postęp - EnJoy

Awatar użytkownika
raf2
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: raf2 » 09 gru 2013, 19:19

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Dr Football, Magnum, Janop
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - carbon, Sesto Elemento
3. Najsłabsze ogniwo forum - fryderyk szopen
4. Największy piłkarski znawca - Dr Football, janop, cement
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- emdżej
8. Największy dziwak - fryderyk szopen
9. Najlepszy mod - ubek, piwus
10. Najlepszy typer - minor
11. Najlepszy avatar - DDK
12. Wydarzenie roku na forum - przeniesienie forumki

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 215

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 09 gru 2013, 19:25

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - bartbuks,Doktor,fieldy
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Sesto Elemento,lukas_k,Carbon - dla Chemika, seba82,Sędzia niestety zabrakło miejsca :)
3. Najsłabsze ogniwo forum - eloupikniqtu
4. Największy piłkarski znawca - Doktor,janop,Morrow dysponują najobszerniejszą wiedzą
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - BaQ,Aker,
6. Największy dowcipniś - Chłopaczek
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum? - Mentor od afery usunął się w cień,emdżej-szkoda,że pojawił się tylko na chwile,
8. Największy dziwak - Ebi - nominacja zeszłego roku pozostaje..niby wiele tematów wspólnych a zawsze z odmiennym zdaniem oraz wkurza mnie ta jego wielkość Bayernu wtedy kiedy wygrywa a nie może przeboleć porażki :P
9. Najlepszy mod - piwus,fieldy,
10. Najlepszy typer - czeher - choć ostatnio miał okresy w których coś przygasł i się nie chwalił <foch> dlatego też nominacja do BaQ,który pomimo porażek nie zraża się...No i Darkman1948,za typy z różnych dyscyplin
11. Najlepszy avatar - majer13
12. Wydarzenie roku na forum - Moim zdaniem priorytet w tej kategorii powinna mieć zmiana adresu(przejście na światpiłki.com),a drugim wydarzeniem cóż wszelkie zabawy forumowe - Zakończony konkurs filmowy,oraz nowo powstałe Virtual Soccer i bądź co bądź turnieje FIFY :) BPU chciałem nominować w innej kategorii która znikła :(
13. Kto poczynił największy postęp - orzeu - nie tylko,że pomógł(wręcz stworzył?) przy stronie, ale stał się bardziej aktywniejszy na forum

A gdzie najciekawszy temat? Wasze prywatne typy,BPU i O futbolu na luzie :(

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 09 gru 2013, 21:16

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) -Doktor i Fieldy napędzają to forum .
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Sesto Elemento
3. Najsłabsze ogniwo forum - nikt mi specjalnie nie przeszkadza, ale eloupikniqtu robi troche za duzo negatywnego zamieszania
4. Największy piłkarski znawca - Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, ale gdybym mial wyróżnić to Cement( za pasje) Wilmore (za znajomość teoretyczną) Doktor ( szaleniec z piłką zamiast mózgu)
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - Wszyscy z Turniejów w Fife , można by kiedys taki turniej rozegrać na zywo :P Byłoby pewnie mniej uprzejmie ale na pewno ciekawiej :D
6. Największy dowcipniś - Rekinho (za jego wszelakie krucjaty:P)
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- Hmm może tak napisze, Większego ruchu w temacie Milanu.
8. Największy dziwak - nie wiem
9. Najlepszy mod - Fieldy (za doświadzczenie w tym temacie)
10. Najlepszy typer - Duch, Czecher , Rzeznik
11. Najlepszy avatar - Fieldy , Kluchmann ( szanujmy tradycje)
12. Wydarzenie roku na forum - przeniesienie domeny , turnieje w fife
13. Kto poczynił największy postęp - Bartbuks i Sesto troche sie podszkolili w graniu w Fifę :D Merytorycznie aż tak nie sledze postępu wypowiedzi

Awatar użytkownika
DDK
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 5055
Kibicuję: Tylko WISŁA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 09 gru 2013, 22:19

Doktor, fieldy, Magnum. Jakby się dało więcej to bym tu wrzucił jeszcze Ubeka, Rekona i paru innych. Wszyscy praktycznie za wypowiedzi w domku i trzymanie atmosfery na forum.
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Carbon i Sesto Elemento - jedyni których pamiętam z jakichś sensownych wypowiedzi. No i Ubek oczywiście :rotfl: ostatni edit: zapomniałem jeszcze o Chemiku, a tez mu się należy głos, ale chyba brakło miejsca, bo Ubek musi mieć mój głos :D
3. Najsłabsze ogniwo forum - eloupikniqtu (na poczatku katastrofa, ostatnio się trochę ogarnał), drewniany sracz - za całokształt.
4. Największy piłkarski znawca - Doktor, cement, Morrow- Doktor za zamiłowanie do wszelkiego rodzaju chłopaków od 3 do 15 lat. Cement za zamiłowanie do wszelkiego dziwnego futbolu którego większość nie byłaby w stanie oglądać, a Morrow za jego posty, które mimo że przydługie to zazwyczaj pełne wartościowej treści.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - cloner, NoName1989, chłopaczek - pierwsi dwaj wiadomo - fanatycy, jeżdzący za swoim klubem gdzie się da. Z chłopaczkiem natomiast z chęcią bym porozmawiał o polityce i nie tylko. I tu by się jeszcze paru dopisało jak kaczy, pws, piotrcies itd.
6. Największy dowcipniś - MVB, chłopaczek
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- emdzeja - pamiętam że czasami fajnie się wypowiadał, do tego z Polskiej sceny kibicowskiej, a więcej osób nie pamiętam. i zdecydowanie Chłopaczka - nie wiem co on sobie jaja robi że odszedł, ale forum naprawdę dużo stracilo na jego odejściu.
8. Największy dziwak - cloner - chyba nie trzeba tłumaczyć. Rekon - to samo, lubi prowokować, ma swoiste poczucie humoru. Natomiast w obu przypadkach to "dziwactwo" to raczej pozytywna cecha.
9. Najlepszy mod - Piwus, fieldy
10. Najlepszy typer - czesiek, Darkman
11. Najlepszy avatar - realfan
12. Wydarzenie roku na forum - przeniesienie forum na nowy portal, zakończenie plebiscytu, odejśćie Chłopaczka.
13. Kto poczynił największy postęp - obserwator - przestał się udzielać.
Ostatnio zmieniony 29 gru 2013, 1:17 przez DDK, łącznie zmieniany 6 razy.

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 09 gru 2013, 22:22

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Doktor.
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - nie wiem
3. Najsłabsze ogniwo forum - eloupikniqtu, sracz
4. Największy piłkarski znawca - (L)oczkerson, Doktor
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - Juventinich - niech będzie że Loczka, Maćka i maestro
6. Największy dowcipniś - Niech będzie że Chłopaczek
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- niezmiennie - Zazy
8. Największy dziwak - Ebi, pamiętam jak pisał że Juve jest faworytem dwumeczu z Bayernem, wszyscy go wyśmiewali, a teraz spuszcza się jakiego to Bayern zajebistego sezonu nie zagrał. Dziwny typ.
9. Najlepszy mod - Ciężko ocenić bo nie wiem nawet kto, gdzie i kiedy co robi.
10. Najlepszy typer - czecher
11. Najlepszy avatar - mój oczywiście :)
12. Wydarzenie roku na forum - przenosiny
13. Kto poczynił największy postęp - nie wiem

Nie śledzę forum tak uważnie jak większość, więc mam nadzieję że mi wybaczycie brak głosów w niektórych kategoriach.

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 09 gru 2013, 22:36

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Doktor, fieldy
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - lukas_k
3. Najsłabsze ogniwo forum - eloupiqniqtu, Marq, Afgan888
4. Największy piłkarski znawca - Doktor, Rossi, janop
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - Doktor, piotrcies, Arwin
6. Największy dowcipniś - ubek
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum? - Krzysztof_Jarzyna, Zaza
8. Największy dziwak - eloupiqniqtu, MVB, Czarny_Samael
9. Najlepszy mod - fieldy, maestro
11. Najlepszy avatar - arwin
12. Wydarzenie roku na forum - nowy nick RealFana :lol:
13. Kto poczynił największy postęp - ddemon

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 09 gru 2013, 22:40

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Doktor
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Sesto - w końcu poszedł po rozum do głowy i dołączył ;)
3. Najsłabsze ogniwo forum - nie mam z nikim problemów :)
4. Największy piłkarski znawca - Doktor, (L)oczkerson
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - chłopaków z turnieju Fifa i Juventinich
6. Największy dowcipniś - Pojęcia nie mam
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- Raczej nikogo, aż tak tych zmian nie odczułem. Zaze pamiętam bardzo dobrze, ale jego mi kompletnie nie brakuje bo miałem z nim grube akcje na forum :rotfl:
8. Największy dziwak - Babel, który znieważył moją matkę i który uważa się za moderatora
9. Najlepszy mod - fieldy, Piwus
10. Najlepszy typer - nie uczestniczę w typerach, ale BarcaQzyn zajebisty kupon na reprezentacjach zrobił i to mi utkwiło w pamięci 8)
11. Najlepszy avatar -
12. Wydarzenie roku na forum - Przenosiny oraz turniej Fifa13, który bardzo lubię dzięki temu jaki panuje tam klimat i organizacja :)
13. Kto poczynił największy postęp - Sesto poczynił postęp bo ja tu siedzę od prawie 10 lat, a on zrobił krok do przodu i wreszcie dołączył :beer:

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 637
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 09 gru 2013, 22:42

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - doktor za baze wiedzy o piłkarskich talentach, fieldy za całokształt
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Carbon
3. Najsłabsze ogniwo forum - elupikniqtu, straszny troll, jedyna osoba którą mam w ignorach
4. Największy piłkarski znawca - doktor jak wyżej, cement za pasję, morrow - mimo, że się z nim nie zgadzam w wielu sprawach to wiedzy mu nie odmówię (i fajnie robi podsumowania kolejki)
6. Największy dowcipniś - chlopaczek
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- zazy - jestem tu już 8 lat i jakoś tak zawsze mi się kojarzył z tym miejscem
8. Największy dziwak - red85 - nie kumam o co mu życiu chodzi, po prostu aferzysta i krzykacz
9. Najlepszy mod - fieldy
10. Najlepszy typer -czeher
11. Najlepszy avatar - kluchman - krowa jest najlepsza
12. Wydarzenie roku na forum - przenosiny oczywiście , VS tez spoko nowość
13. Kto poczynił największy postęp -nie wiem sam...
Ostatnio zmieniony 09 gru 2013, 23:32 przez Bassu, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 09 gru 2013, 22:56

Garśc ode mnie. Jak co roku zwracam jednak uwagę, żeby moich wyborów nie brac na poważnie, bo choć kibluję tu dość długo to małą uwagę przywiązuję do zachowań poszczególnych osobników

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Dr. Football - za niezmordowane ciągnięte tego grajdołu, janop, cement - obaj za futbolowy romantyzm
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Carbon 0 skopiowałem post z góry i widziałem, że ów gośc się pojawił. niech będzie. nie znam innych debiutantow
3. Najsłabsze ogniwo forum - nie wiem. nie skupiam się na słabiakach, raczej każdy ma coś za uszami
4. Największy piłkarski znawca - doktor, cement, Gall - za newcastle i bundesligę :lol:
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - nie wiem. pewnie większość z Was, drogie dziabągi
6. Największy dowcipniś - nie zwróciłem uwagi. Dr. Football za swoje kacowe opowieści i jaranie się 15-letnimi chłopcami (którzy w wolnych chwilach grają w piłkę trafiają na jego stronę o talentach)
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- nikogo. bo kogo może brakować?
8. Największy dziwak - brak wyboru.
9. Najlepszy mod - fieldy, nie znam więcej modów. fieldy to człowiek, dla którego forum to całe życie.
10. Najlepszy typer - czeher - tylko ten gośc kojarzy mi się z obstawianiem
11. Najlepszy avatar - mój
12. Wydarzenie roku na forum - wygranie Ligi Mistrzów przez Bayern. przenosiny i zmiana nazwy na [ch**]
13. Kto poczynił największy postęp - wróć do zapowiedzi mojego głosowania. nie skupiam się na tyle.

Awatar użytkownika
HMK
Sergio Ramos
Reputacja: 2321
Kibicuję: Real Madryt i Urugwaj
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 09 gru 2013, 23:16

Cloner - ogolem za stylowke, ktora ma. Wiecej tlumaczyc nie trzeba.
Janop - spora wiedza, kibicuje Rangersom, wiec tez +, nie napina sie, czego chciec wiecej
Cement - za siedzenie po nocach i ogladanie Copa Libertadores, za Cementarnice i zajawke jakimis egzotykami :P
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) -
Carbon - za organizacje tej zabawy przede wszystkim , bo ladnie ta ogarnal i fajnie sie przeglada.
Sesto - widac, ze wie o czym pisze. Przyjemnie sie czyta jego posty.
Wiecej nikogo nie pamietam albo pojawilo sie kilku nounejmow, o ktorych nie mam pojecia...
3. Najsłabsze ogniwo forum -
Kuman (Kuman, Kuman [...] Kuman) - to co ten koles soba reprezentuje jest ponizej poziomu dziecka z przedszkola. Az dziwne, ze nie dostal jeszcze zadnego glosu. Odkad znam tego pana zawsze mialem beke z jego wpisow, czy to na BO, czy na innych forach. Poza tym jest czestym gosciem na BARCOdobrych, wiec nie trudno wiedziec co ten kolo potrafi. Jego nie da sie czytac, w swoich teoriach z kosmosu zawsze musi miec racje, jaka to Barcelona jest pokrzywdzona, a jaki Ronaldo jest zly. Jego ostatni wpis zniszczyl system :P
Po drugie DREWNIANY SRACZ/FRYDERYK SZOPEN, czyli kolejne dziecko objawione ze swoimi jakze swietnymi pogladami. Czytac sie SRACZA nie da i tyle.
No i na sam koniec Piknik, jak cos walnie to nie wiem czy sie smiac czy plakac. Choc tu jest lepiej niz u wyzej wymienionej dwojki
W dalszej, nieklasyfikowanej juz kolejnosci ten Moofasa czy jak mu tam leci.
4. Największy piłkarski znawca -
Doktor - zna chyba kazdego nounejma z 3 ligi albanskiej czy 2 ligi Nowej Zelandii (czy jak to tam sie odmienia), oglada kazdy mecz jaki jest mozliwy. Czlowiek orkiestra
Janop - jak juz pisalem w "1'". Dodam tylko, ze barzo fajnie czyta sie jego posty. Mam nadzieje, ze w jakiejs konkurencji dostanie sie co najmniej na podium.
Kluchman - spora wiedza o hiszpanskiej, wiec glos musi byc
Enjoy przede wszystkim za muzyke jakiej slucha. Rzadkosc w obecnych czasach, zeby ktos w pelni sluchal muzy w takich klimatach.
Cloner w "1" wyjasnilem
Kuman mam nadzieje, ze bedzie mi dane spotkac w swoim zyciu, kiedys tego osobnika. Ciekawe czy jego opowiesci sprzed kilku lat sa prawde czy wszystko to chore wymysly. Choc raczej prawda... mimo wszystko i tak mnie ciekawosc zzera tego osobnika w prawdziwym zyciu
Nie wiem, malo co mnie jak na razie smieszy, moze to kwestia roznic wiekowych, ale jak juz trzeba to Krol Gensior "Trybson"
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?-
Za rok wpisze
8. Największy dziwak -
Piknik i jego ciekawe opowiastki nie z tego swiata, jak i zajfajne teorie
Rekon jak czytam wloskie tematy to wydaje sie byc naprawde ogarniety. Szkoda tylko, ze jak przychodzi moment dyskusji o Realu i Barcelonie to zaczyna sie co sie zaczyna. Mimo wszystko Rekon na najslabsze ogniwo sie IMO nie nadaje, bo w innych tematach mozna na luzie pogadac.
Oraz wszyscy z tematu o rapie i polityce
9. Najlepszy mod -
Fieldy, reszty nie kojarze
10. Najlepszy typer -
Czecher, bo jak wbijam do tematu do widac, ze ma spore pojecie, a poza tym podpis pod nickiem nie wzial sie raczej z przypadku :P
Qzyn za dluuuugie tasmy, chlopak musi miec mocne nerwy, ze tak czekac na te wszystkie mecze, kiedy w gre wchodzi taki hajs
Darkman - ogolem, widac, ze siedzi juz w tym troche, a typy ma zazwyczaj fajne
11. Najlepszy avatar -
Creul z przyczyn wiaodmych
12. Wydarzenie roku na forum -
Przenosiny, powrot SRACZA jako SZOPEN, BPU, Virtual Soccer
TRYBSON

Awatar użytkownika
Michał M
Bawarski Krzyżak
Reputacja: 84

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 10 gru 2013, 9:12

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Morrow (rzadki przypadek, kiedy długość odpowiada treści, a nawet treść jest lepsza niż długość, która też jest wyjątkowa), janop (zaangażowanie przy stronie głównej), Dr Football (za całokształt ;))
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - lukas_k (+ za główną), Carbon (jeden z tych, którzy sensownie piszą), Sesto Elemento (chyba najlepszy debiutant od zmiany adresu)
3. Najsłabsze ogniwo forum - eloupiqniktu (sam nick jest do ..., a posty są dostosowane do tego), rekinho (choć ma plusa za stosunek do Mourinho :) ), Babel (tu nieco osobna kategoria - najsłabsze ogniwo wśród moderatorów, w ogóle nie powinien nim być)
4. Największy piłkarski znawca - Morrow (za ligę angielską - podsumowania kolejek :brawo: ), RealFan/Kluchman (to samo za ligę hiszpańską :brawo: ), EnJoy (Francja 8) )
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - Morrow (byłoby o czym gadać :)), EnJoy (jak Morrow), Szymon Fras (kolega po szalu :))
6. Największy dowcipniś - nie widzę za wiele dowcipu, chyba jeszcze najbardziej ubek
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- Akarin (zniknął od dłuższego czasu, wraca od święta), emdżej (też gdzieś uciekł)
8. Największy dziwak - rekinho (mistrz jednozdaniowych postów), MarcoVan Basten (to samo, do tego nie wychodzi z domku), drewniany sracz/fryderyk Szopen (jest tu chyba tylko po to, żeby najeżdżać na Real)
9. Najlepszy mod - pws (brawo za przeniesienie strony :brawo: ), fieldy, maestro
10. Najlepszy typer - nie znam się na tym, ale pewnie czeher (choćby za typy na głównej)
11. Najlepszy avatar - tradycyjnie krowa Realfana/Kluchmana :beer:
12. Wydarzenie roku na forum - oczywiście przeprowadzka !, no i Bayern w potrójnej koronie :king:
13. Kto poczynił największy postęp - nie było mnie przez jakiś czas, ale głosy dla janopa i metola za to co robią na głównej :pijemy:
Ostatnio zmieniony 10 gru 2013, 9:35 przez Michał M, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 10 gru 2013, 9:30

2. Debiut roku (Rookie Challenge ) -eloupikniqtu -
3. Najsłabsze ogniwo forum -misio
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- od Zazy przez Mentora po Mistyka, generalnie wielu userow dzieki ktorym to forum w tematach pilkarskich zylo a nie tak jak teraz kwiczy.
8. Największy dziwak -Cloner
10. Najlepszy typer - Baq
12. Wydarzenie roku na forum - skarpetki Doktora:P, przenosiny forum.
13. Kto poczynił największy postęp - Bassu. Zawsze na forum pisal na wysokim poziomie ale ostatnimi czasy dla mnie 1 z 5 najbardziej wartosciowych uzytkownikow forum.
Ostatnio zmieniony 10 gru 2013, 15:54 przez Bienias, łącznie zmieniany 1 raz.

Zablokowany

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”