Re: Plebiscyt Forumowy 2013

Awatar użytkownika
HMK
Sergio Ramos
Reputacja: 2321
Kibicuję: Real Madryt i Urugwaj
Kontakt:

Re: Plebiscyt Forumowy 2013

Post autor: HMK » 09 gru 2013, 23:16

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) -
Cloner - ogolem za stylowke, ktora ma. Wiecej tlumaczyc nie trzeba.
Janop - spora wiedza, kibicuje Rangersom, wiec tez +, nie napina sie, czego chciec wiecej
Cement - za siedzenie po nocach i ogladanie Copa Libertadores, za Cementarnice i zajawke jakimis egzotykami :P
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) -
Carbon - za organizacje tej zabawy przede wszystkim , bo ladnie ta ogarnal i fajnie sie przeglada.
Sesto - widac, ze wie o czym pisze. Przyjemnie sie czyta jego posty.
Wiecej nikogo nie pamietam albo pojawilo sie kilku nounejmow, o ktorych nie mam pojecia...
3. Najsłabsze ogniwo forum -
Kuman (Kuman, Kuman [...] Kuman) - to co ten koles soba reprezentuje jest ponizej poziomu dziecka z przedszkola. Az dziwne, ze nie dostal jeszcze zadnego glosu. Odkad znam tego pana zawsze mialem beke z jego wpisow, czy to na BO, czy na innych forach. Poza tym jest czestym gosciem na BARCOdobrych, wiec nie trudno wiedziec co ten kolo potrafi. Jego nie da sie czytac, w swoich teoriach z kosmosu zawsze musi miec racje, jaka to Barcelona jest pokrzywdzona, a jaki Ronaldo jest zly. Jego ostatni wpis zniszczyl system :P
Po drugie DREWNIANY SRACZ/FRYDERYK SZOPEN, czyli kolejne dziecko objawione ze swoimi jakze swietnymi pogladami. Czytac sie SRACZA nie da i tyle.
No i na sam koniec Piknik, jak cos walnie to nie wiem czy sie smiac czy plakac. Choc tu jest lepiej niz u wyzej wymienionej dwojki
W dalszej, nieklasyfikowanej juz kolejnosci ten Moofasa czy jak mu tam leci.
4. Największy piłkarski znawca -
Doktor - zna chyba kazdego nounejma z 3 ligi albanskiej czy 2 ligi Nowej Zelandii (czy jak to tam sie odmienia), oglada kazdy mecz jaki jest mozliwy. Czlowiek orkiestra
Janop - jak juz pisalem w "1'". Dodam tylko, ze barzo fajnie czyta sie jego posty. Mam nadzieje, ze w jakiejs konkurencji dostanie sie co najmniej na podium.
Kluchman - spora wiedza o hiszpanskiej, wiec glos musi byc
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać -
Enjoy przede wszystkim za muzyke jakiej slucha. Rzadkosc w obecnych czasach, zeby ktos w pelni sluchal muzy w takich klimatach.
Cloner w "1" wyjasnilem
Kuman mam nadzieje, ze bedzie mi dane spotkac w swoim zyciu, kiedys tego osobnika. Ciekawe czy jego opowiesci sprzed kilku lat sa prawde czy wszystko to chore wymysly. Choc raczej prawda... mimo wszystko i tak mnie ciekawosc zzera tego osobnika w prawdziwym zyciu
6. Największy dowcipniś -
Nie wiem, malo co mnie jak na razie smieszy, moze to kwestia roznic wiekowych, ale jak juz trzeba to Krol Gensior "Trybson"
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?-
Za rok wpisze
8. Największy dziwak -
Piknik i jego ciekawe opowiastki nie z tego swiata, jak i zajfajne teorie
Rekon jak czytam wloskie tematy to wydaje sie byc naprawde ogarniety. Szkoda tylko, ze jak przychodzi moment dyskusji o Realu i Barcelonie to zaczyna sie co sie zaczyna. Mimo wszystko Rekon na najslabsze ogniwo sie IMO nie nadaje, bo w innych tematach mozna na luzie pogadac.
Oraz wszyscy z tematu o rapie i polityce
9. Najlepszy mod -
Fieldy, reszty nie kojarze
10. Najlepszy typer -
Czecher, bo jak wbijam do tematu do widac, ze ma spore pojecie, a poza tym podpis pod nickiem nie wzial sie raczej z przypadku :P
Qzyn za dluuuugie tasmy, chlopak musi miec mocne nerwy, ze tak czekac na te wszystkie mecze, kiedy w gre wchodzi taki hajs
Darkman - ogolem, widac, ze siedzi juz w tym troche, a typy ma zazwyczaj fajne
11. Najlepszy avatar -
Creul z przyczyn wiaodmych
12. Wydarzenie roku na forum -
Przenosiny, powrot SRACZA jako SZOPEN, BPU, Virtual Soccer
13. Kto poczynił największy postęp -
TRYBSON

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”