Tyle mam do powiedzenia
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 29 cze 2005, 23:12
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 29 cze 2005, 23:32
Toudinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof T. » 30 cze 2005, 13:47
Mnie jeszcze denerwował Sorin, a Coloccini powinien w tym meczu nie zagrać (ze względu na brutalny faul w meczu z Meksykiem, dziwię się dlaczego nie dostał wtedy czerwonej kartki).Figo11 pisze:Denerwowala mnie postawa Placente, i Colocciniego![]()
Krzysztof T.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 30 cze 2005, 14:09
herdek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tardelli » 30 cze 2005, 14:27
Zgadzam się, Cicinho grał świetnie przez cały turniej. Ma wspaniałą szybkość i precyzyjne dośrodkowanie. Jest to prawdziwe odkrycie tej imprezy i potencjalny następca Cafu. Być może już niedługo trafi do Europy.herdek pisze:Cicinho - Piłkarz grał wczoraj znakomicie. Często uciekał Argentyńczykom i dostawał dobre podania od Kaki, Ze Roberto i Ronaldinho, jego zadaniem były dobre dośrodkowania i wywiązał się z tego bez zarzutów...
Tardelli
Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 30 cze 2005, 15:05
romantyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: The Game » 30 cze 2005, 15:59
The Game

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 30 cze 2005, 17:39
Andreyew
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 30 cze 2005, 18:21
Z taką grą i Huth'em na obronie nie wyjdąz grypy...Kibole się z niego smieją gdy on ma pilke krzyczą jak małpy Huth, Huth, HuthAndreyew pisze:Mi szalenczo podobala sie walka o 3 miejsce miedzy Meksykiem a Niemcami. Niemcy juz wczesniej pokazali ze umieja grac w oslabieniu (mecz z Irlandią płn) ale gra z Meksykiem byla popisowka 10 niemieckich pilkarzy. Wygrana 4-3 (3-3) w dogrywce pomimo braku jednego zawodnika, cos mi sie zdaje ze Niemcy dojda daleko w przyszlorocznych Mistrzostwach Swiata.
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 30 cze 2005, 18:31
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 30 cze 2005, 20:05
Juv
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 30 cze 2005, 21:47
I wtedy Robinho pojdzie na prawa pomoc moze a emerson wypadnie ze skadu bo kaka zjedzie do srodka ....Rossi pisze:Brazylia rulezz
Z takim składem i z taką grą na MŚ Brazylia bedzie wielkim faworytem!!!!
Skłąd jest poprostu boski, im nawet nie trzeba trenaera tylko człowieka ktory zna się na motywacji. Ktoś śmial sie z kanarków po meczu z Meksykiem a teraz kto się z nich śmieje???? Byly głosy że Riquleme jest lepszy od Ronaldinho hahahah. Ronaldo wróci to juz będzie masakra!!!
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 30 cze 2005, 21:56
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 01 lip 2005, 8:36
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sly_FCI » 01 lip 2005, 8:41
sly_FCI
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio