Confederations Cup 2005 - Strona 9

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Kto wygra Puchar Konfederacji?

Czas głosowania minął 27 cze 2005, 16:52

Argentyna
13
30%
Brazylia
23
53%
Niemcy
2
5%
Grecja
2
5%
Meksyk
1
2%
Japonia
1
2%
Tunezja
1
2%
Australia
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 29 cze 2005, 23:12

Brazylia pokazała klasę, kontrolowała przebieg gry, fenomenalna gra Adriano, Kaki i ...Lucio.
Tyle mam do powiedzenia :wink:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 29 cze 2005, 23:32

Piękny mecz ładne gole...co jeszcze trzeba...Robinho, Ronaldinho, Adriano, Cicinho, Lucio wszyscy zagrai dziś na wysokim poziomie...szkoda że fenomenalny strzał Robinho zatrzymal się na poprzeczce...Bramka Kaki' mmm...Adrianto tez niczego sobie...Denerwowala mnie postawa Placente, i Colocciniego :twisted: :evil:

Krzysztof T.
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof T. » 30 cze 2005, 13:47

Figo11 pisze:Denerwowala mnie postawa Placente, i Colocciniego :twisted: :evil:
Mnie jeszcze denerwował Sorin, a Coloccini powinien w tym meczu nie zagrać (ze względu na brutalny faul w meczu z Meksykiem, dziwię się dlaczego nie dostał wtedy czerwonej kartki).

Kapitalny mecz...piękne bramki...Brazylia zrewanżowała się za porażkę 3:1 w eliminacjach do WM 2006.

Mecz o 3 miejsce również mi się podobał, choć był nieco gorszy od finału.

Widzieliście jak lała się woda na boisko :?: :lol:

Niestety Puchar Konfederacji się skończył, jednak było to dobre przetarcie przed nadchodzącymi WM 2006 .

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 30 cze 2005, 14:09

Mi się podobala gra: Ronaldinho -- Adriano -- Robinho -- Cicinho

Ronaldinho - Parę rajdów, świetne podania, jedna bramka, może wydaje wam się, że brzydka, ale piłkę było bardzo trudno uderzyć...

Adriano - Dwie bramki, dobre porozumiewanie się z magicznym kwadratem, no i + za waleczność...

Robinho - Nic niestety nie strzelił, ale ten jego rogal (nie zbyt duży) zza 16 ładny był..Lux nawet nie drgnął. Ogólnie dobre porozumiewanie się z Ronaldinho.

Cicinho - Piłkarz grał wczoraj znakomicie. Często uciekał Argentyńczykom i dostawał dobre podania od Kaki, Ze Roberto i Ronaldinho, jego zadaniem były dobre dośrodkowania i wywiązał się z tego bez zarzutów...

Awatar użytkownika
Tardelli
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tardelli » 30 cze 2005, 14:27

herdek pisze:Cicinho - Piłkarz grał wczoraj znakomicie. Często uciekał Argentyńczykom i dostawał dobre podania od Kaki, Ze Roberto i Ronaldinho, jego zadaniem były dobre dośrodkowania i wywiązał się z tego bez zarzutów...
Zgadzam się, Cicinho grał świetnie przez cały turniej. Ma wspaniałą szybkość i precyzyjne dośrodkowanie. Jest to prawdziwe odkrycie tej imprezy i potencjalny następca Cafu. Być może już niedługo trafi do Europy.

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 30 cze 2005, 15:05

Wczorajszy final byl wspanialy. 5 bramek, szybkie tempo gry, blyskotliwe pomysly. Jednym slowem WSPANIALE. Oby wiecej bylo takich meczy.

The Game
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: The Game » 30 cze 2005, 15:59

Brazylia....brazylia i jeszcze raz brazylia..to co pokazala wczoraj to jest cos nadzwyczajnego...wysmienita postawa calego zespolu.... Ta druzyna nie ma sobie rownych...choc zdarzaja sie im wpadki male.. :twisted: :twisted: Marzy mi sie final Mistrzostw Swiata 2006 Brazylia-Anglia...dwie najlepsze potengi swiata... :D :D :twisted:

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 30 cze 2005, 17:39

Mi szalenczo podobala sie walka o 3 miejsce miedzy Meksykiem a Niemcami. Niemcy juz wczesniej pokazali ze umieja grac w oslabieniu (mecz z Irlandią płn) ale gra z Meksykiem byla popisowka 10 niemieckich pilkarzy. Wygrana 4-3 (3-3) w dogrywce pomimo braku jednego zawodnika, cos mi sie zdaje ze Niemcy dojda daleko w przyszlorocznych Mistrzostwach Swiata.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 30 cze 2005, 18:21

Andreyew pisze:Mi szalenczo podobala sie walka o 3 miejsce miedzy Meksykiem a Niemcami. Niemcy juz wczesniej pokazali ze umieja grac w oslabieniu (mecz z Irlandią płn) ale gra z Meksykiem byla popisowka 10 niemieckich pilkarzy. Wygrana 4-3 (3-3) w dogrywce pomimo braku jednego zawodnika, cos mi sie zdaje ze Niemcy dojda daleko w przyszlorocznych Mistrzostwach Swiata.
Z taką grą i Huth'em na obronie nie wyjdąz grypy...Kibole się z niego smieją gdy on ma pilke krzyczą jak małpy Huth, Huth, Huth :!: ...Grają fatalną piłke, nie podoba mi się wogole ich gra pojedyncze jednostki czasem coś pokażą (Ballack, Sneider)...Disler czy jak mu tam co on tam robi :?: moze byl uwazany za gwiazde ale narazie gra fatalnie....

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 30 cze 2005, 18:31

Brazylia rulezz :D
Z takim składem i z taką grą na MŚ Brazylia bedzie wielkim faworytem!!!!
Skłąd jest poprostu boski, im nawet nie trzeba trenaera tylko człowieka ktory zna się na motywacji. Ktoś śmial sie z kanarków po meczu z Meksykiem a teraz kto się z nich śmieje???? Byly głosy że Riquleme jest lepszy od Ronaldinho hahahah. Ronaldo wróci to juz będzie masakra!!!

Awatar użytkownika
Juv
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 30 cze 2005, 20:05

Ech szkoda bo liczyłem na Argentynę ale w finale dostali niezłe baty :)
A tak wogóle to Niemcy się nieżle wstydzą przez ten przeciekający dach.
Niby u nich wszystko takie super nowoczesne a tu dach przecieka :)

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 30 cze 2005, 21:47

Rossi pisze:Brazylia rulezz :D
Z takim składem i z taką grą na MŚ Brazylia bedzie wielkim faworytem!!!!
Skłąd jest poprostu boski, im nawet nie trzeba trenaera tylko człowieka ktory zna się na motywacji. Ktoś śmial sie z kanarków po meczu z Meksykiem a teraz kto się z nich śmieje???? Byly głosy że Riquleme jest lepszy od Ronaldinho hahahah. Ronaldo wróci to juz będzie masakra!!!
I wtedy Robinho pojdzie na prawa pomoc moze a emerson wypadnie ze skadu bo kaka zjedzie do srodka ....

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 30 cze 2005, 21:56

Z calym szcunkim do talentu Robinho ktorego podziwiam on jak nie nabirze masy mięsiniowej to jego zniszcza w każdej lidze!!!!!! On ma nogi jak patyczki poprpstu anoreksja, szkoda mi chlopaka. Co z tego że ma technike świetna ale siła zerowa!!!!! Powinin mu bialko dawać :D :D i żeby troche ćwiczył bo bedzie żle.
ps.Dziwne że na tym turnieju mu nóg nie polamali :D

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 01 lip 2005, 8:36

myślę, że w lidze koreańskiej dłaby sobie świetnie radę :lol:
a poważnie przecież taki Farfan jest pewnie lżejszy od niego i w PSV całkiem nieźle mu się powodzi.
Ale Robinho raczej przejdzie do jakiegoś wielkiego klubu.
Zapewne wybierze Real, niż Arsenal (nad czy ubolewam) bo w Anglii, złamaliby mu nogę już w pierwszym sezonie i leczyłby kontuzję

Awatar użytkownika
sly_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sly_FCI » 01 lip 2005, 8:41

Fakt leczyłby sie jak Ronaldo we Włoszech, wiec dla mlodziana lepiej wybrać spokojniejszą Hiszpanie niż Włochy czy Anglie :D
Co do Farfana, gra w lidze twardej, ale nie takiej jak włoska czy angielska ... A pozatym Robinho jest chyba szczuplejszy od niego, zreszta jak zawodnik bedzie dobry tehnicznie i szybki to mu nie straszni beda rywale, zdazy podskoczyc kiwnąć czy ominąć rywala...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”