Co nam przyniesie Nowy Rok? - Strona 20

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 08 sty 2007, 1:20

Co nam przyniesie Nowy Rok?
Afery, afery i jeszcze raz afery :roll: A jak nie będzie afer to będą afery, afery i jeszcze raz afery :roll: Jednak akceptuję prześwietlenie wszystkich nieścisłości z lat poprzednich jak i zbadanie głośnej ostatnio działalności księży w celu dalszego oczyszczania państwa nawet kosztem robienia pośmiewiska z naszego kraju w oczach całęgo świata :shock: Niech winni ponoszą karę a czyści o ile tacy w ogóle są sprawują najważniejsze funkcje. Przynajmniej 'Wiadomości' będą bardziej kolorowe niż w roku ubiegłym i nie będzie chciało się spać podczas ich oglądania. A PZPN pewnie nadal będzie śpiewał: Nic się nie stao, Polacy nic się nie stao :!: Nic się nie stao, Polacy nic się nie stao :!: :zgon:
Podobno jakaś wróżka przed Sylwestrem przepowiedziała że w tym roku ma nie byc końca świata :? Za to dziś usłyszałem przepowiednię wg której n-ta już w naszym życiu zagłada przypada na 21.12.2012 :P kiedy to fala tsunami o wysokości 2 km pokryje niemal całą kulę ziemską. W sumie nie powinno się tego zupełnie odrzucać bo nasilające się kataklizmy i katastrofy o czymś świadczą. Także w tym roku te tragedie obok zamachów terrorystycznych zapewne nas nie ominą. No... żyć nie umierać :P Ciekawe jeszcze czy zima nas zaszczyci swoją obecnością :think:

Mój początek roku od obudzenia się 1.01 nie był wymarzony a wręcz przeciwnie - miałem wrażenie że zapowiada się beznadziejnie. No ale pozostaje mieć nadzieję że wszystko się zmieni i jakoś lepiej ułoży 8)

PS A Roma pokona Inter :P

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda

Re: Co nam przyniesie Nowy Rok?

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 23 gru 2013, 14:59

Nie wiem czy istnieje wątek świąteczny, ale wbiłem się tutaj.

życzenia dla wszystkich forumowiczów a jako dodatek piosenka od najlepszego klubu świata

I życzenia - tradycyjnie, jak co roku od wielu lat życzę wszystkim bez wyjątku samych sukcesów Bayernu Monachium. No i żeby forum kwitło.

Awatar użytkownika
Carbon
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1147
Kontakt:

Trochę ode mnie!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 23 gru 2013, 16:28

To i ode mnie życzenia, nie tylko z okazji nowego roku, ale przede wszystkim rodzinnych i szczęśliwych świąt Bożego Narodzenia. :beer:
MISTRZOSTWA DLA UNITED, LIGI MISTRZÓW DLA UNITED, PUCHARU LIGI ANGIELSKIEJ DLA UNITED, PUCHARU ANGLII DLA UNITED, MISTRZOSTWA MANCHESTERU DLA UNITED, MISTRZOSTWA UNITED DLA UNITED I MISTRZOSTWA MANCHESTERU UNITED DLA UNITED! :twisted:

No i co by sucho nie było :) :
http://www.youtube.com/watch?v=DDGEjYu3rTc

Awatar użytkownika
DamianM
Junior
Junior
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DamianM » 26 gru 2013, 2:01

Żeby przyniósł ten rok 2014 chociażby Puchar Holandii dla Feyenoordu.

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 26 gru 2013, 2:07

Od kilku ładnych lat w sylwestra zawsze puszczam sobie abba-happy new year.
W tym roku będzie tak samo. Taka moja mała tradycja. Na życzenia jeszcze przyjdzie czas.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”