Plebiscyt Forumowy 2013 - Strona 2

Wszelkiego rodzaju rankingi, plebiscyty - zarówno dotyczące forumowiczów, jak i klubów i piłkarzy.
Awatar użytkownika
NoName1989
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1345
Kibicuję: WIDZEW

Re: Plebiscyt Forumowy 2013

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 10 gru 2013, 13:14

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Doktor - bez niego to forum by umarlo, chociaz ostatnimi czasy przez robote spuscil z tonu, MVB - szef ekipy, chociaz tez ostatnio jakby go mniej , PWS - bo wydaje sie najbardziej zaangazowany w zmiane forum
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - lukas_k, Carbon
3. Najsłabsze ogniwo forum - piknik - komentowac nie trzeba, wystarczy poczytac jego posty, mcgiggs, samael - lewaki
4. Największy piłkarski znawca - Doktor, Morrow, Kluchmen
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - Wszystkich, ktorzy jezdza za swoja druzyna po Polsce, co by powymieniac sie pogladami, anegdotami itp przy browarze albo wodeczce
6. Największy dowcipniś - niech ma ten ubek, najbardziej chyba aktywny w zwale
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- emdzej, mam nadzieje ze wroci !
8. Największy dziwak - rekin, ciezki typ do ogarniecia, z jednej strony plus za poglady, ale z drugiej niezly napinator
9. Najlepszy mod - Krzysztof Jarzyna, Pisakk, Mentor przez 24/7 stoja na strazy porzadku na forum :brawo: ;)
10. Najlepszy typer - czeher, darkman
11. Najlepszy avatar - sudden - jedyny widzewski akcent ;), ddk - zdzichu krecina i wszystko w temacie
12. Wydarzenie roku na forum - przenosiny forum
13. Kto poczynił największy postęp -cloner, jakby taki z roku na rok spokojniejszy

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2060
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 10 gru 2013, 16:04

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) -
mete - rzadko go ktoś wymienia, ale może dlatego, że jest głownie aktywny w temacie Milanu.Dla mnie bardzo wartościowy user, mnie się nie chce nigdy szukać info, plotek, rozmów dotyczących ACM, a mete to wszystko wrzuca do tematu, w dodatku ma zawsze swoje interesujące zdanie.Postać bardzo pozytywna.
janop - o francuskiej piłce można ciekawie porozmawiać, w dodatku inne, mniej mainstrimowe ligi ma w małym palcu, też ciekawie się czyta.
Morrow - co prawda chyba teraz rzadziej pisze, ale i tak zawsze merytorycznie, na każdy temat ma wyrobione zdanie, ale też nie jest krową i potrafi uszanować/zgodzić się ze zdaniem innych.
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) -
młodzieży - chemik i carbon - fajnie, że wytrwali, w przyszłości to zaprocentuje bo też można powiedzieć, że forum kształtuje ;).w dodatku z tym pierwszym mogę powymieniać uwagi dot. muzyki.
seba82 - chłopak z tematu o Milanie, kolejny Rossonero na forum ogarnięty.
3. Najsłabsze ogniwo forum -
Damian - na szczęście odszedł, ale podczas swojego pobytu na forum wykazywał się chamstwem, atakami personalnymi i prowokacjami.
MVB - jednozdaniowe posty, w dodatku bezsensowne i nic nie wnoszące na czele z postami typu ''pobudka''.Szkoda bo to user z długim stażem.
Marq - jak jest to również prowokuje i rzuca fałszywymi oskarżeniami.
4. Największy piłkarski znawca -
Wilmore - często się z nim nie zgadzam, ale nie można powiedzieć, że to ktoś kto się nie interesuje futbolem.Analizuje grę pod różnymi aspektami, w każdym razie - zawsze warto czytać jego posty.
Loczkerson - to samo, pasjonat calcio, też fajnie się go czyta bo merytorycznie pisze, analizuje grę poszczególnych zespołów.
janop - też wie sporo o piłce, resztę opisywałem w pierwszym punkcie.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - piotrek i ubek - oby dwaj wydają się bardzo w porządku, z tym pierwszym mam najlepszy kontakt jeśli chodzi o ludzi z forum.Myślę, że ''na żywo'' moglibyśmy się zakumplować.
6. Największy dowcipniś - chłopaczek - szkoda, że teraz tak rzadko się udziela.
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- emdżej, kamil, chłopaczek
8. Największy dziwak - Czarnysamael - często jego teorie i szufladkowanie jest delikatnie mówiąc dziwne, czytając jego posty mam wrażenie jakbym żył w innym świecie.
Bienias - na podstawie dyskusji gdzie stwierdzono, że prawdziwy Warszawiak kupuje kajzerki w żabce w dodatku o 30 gr droższe niż w Biedronce ;).
9. Najlepszy mod - Maestro
10. Najlepszy typer - daje na Czehera, choć sam mniej teraz śledzę bukmacherkę bo staram się przestać grać.
11. Najlepszy avatar -
12. Wydarzenie roku na forum - przenosiny, skarpetki gate, dyskusja po 11.11 w jednym z tematów na forum :?
13. Kto poczynił największy postęp - Armin - zdecydowanie.Kiedyś wkurzał mnie swoimi postami, a teraz każdy post coś wnosi, bardzo dobrze się go czyta.

Od siebie dodam, najciekawszy temat - Milan,futbol na luzie, domek.

Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8193

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 10 gru 2013, 21:14

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Pws, wielka praca na rzecz uratowania tego forum; Morrow za to, że ciągle utrzymuje równy, niesamowicie wysoki poziom swoich wypowiedzi, mniej czasu ma teraz, ale zawsze fajnie jest, jak coś naskrobie; Enjo - ostatnio jest go tutaj znacznie więcej niż dawniej i dobrze, bo naprawdę fajne rzeczy pisze, jedna z mocniejszych postaci tego miejsca, poza tym nominował mnie w plebiscycie, więc wiadomka :P Są też inne postacie, które należą do najściślejszej czołówki forumowiczów, przecież np. fieldy i Doctore to już legendy (no, Doctore to taka legendka jeszcze), ale ich już niejednokrotnie nominowałem, mogę więc odpuścić.
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - prosty wybór - Carbon, na początku wydawał się trochę dziwny i w dodatku pałał do mnie nienawiścią (a może nadal mnie nie lubi?), ale chłopak robi szybkie postępy i coraz fajniej się go czyta :wink: , lukas_k - redakcyjny kolega, widać, że żyje tym sportem, w porządku chłopak, Raf2 aka Rusek - dziś żebrał o ten głos, a ja i tak bym go nominował nawet bez tego, o tym, że jest debiutantem dowiedziałem się po tym, jak nie wiedział, czym jest nasz plebiscyt. Pozytywny gość, chociaż Legionista, mocny IFQowiec. Specjalne wyróżnienie, ale już poza konkursem dla Ubeka, niby świeżak na naszym forum, a w ogóle tego nie czuć, tak jakby był tu od dawna :lol:
3. Najsłabsze ogniwo forum - Afgan888 , który rzadko wychodzi z toto mixa, Fan Ronaldinho - ten to już w ogóle miazga, no comment, ma ignora, więc go nie czytam na szczęście, ale się wyróżnił wszystkimi swoimi kilkunastoma postami. Na szczęście wstąpił do piekieł i już go nie ma.
4. Największy piłkarski znawca - Rossi - gość zna pewnie nawet Surinamskich graczy do lat siedemnastu :shock: , janop, kolejny, który ogarnia ligi, których istnienia nawet nie podejrzewałem, Diamen, spora wiedza z kilku lig, widać, że dużo ogarnia, zresztą pokazywał kiedyś w IFQ, teraz się rozleniwił, ale wierzę w niego :!:
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - Trudna kategoria, bo chciałoby się poznać wielu forumowiczów. Na pewno wpisałbym tu wariata Arwina, który ma narąbane w głowie, ale jest przezajebistym ziomkiem. Dodatkowo Enjo, zabawnie byłoby się spotkać i nie pójść na piwo/wódkę :P No i Sergek, z którym też nie napiłbym się wódki/piwa, ale to dlatego, że jest na to za młody :lol: :lol: :lol: Poza tym wiadomo, że jeszcze jest garść osób, np. Cris, Diamen (i nie dlatego, że na mnie głosował, raczej dlatego, że miałbym okazję mu przywalić za ciągłe naśmiewanie się ze mnie), Pws, Ubek, DrFussball, MVB i inni...
6. Największy dowcipniś - niby-moderator Ubek, niedawno zrobił się dość niezrozumiale uszczypliwy, ale powrócił stary porządny Adrian. Tak trzymaj :spoko: Do tego MVB, mimo że forumowy mainstream się na niego uwziął, myślę, że nadal potrafi błysnąć, a ten plusik tak na zachętę, żeby było więcej starego, błyskotliwego Maćka.
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- Mentora (słabo się zachowaliśmy wówczas), niby ostatnio był, ale tylko chwilowo, więc i Kamila.
8. Największy dziwak - większość z nas jest trochę dziwna.
9. Najlepszy mod - Maciek, bo ma urodziny :beer: fieldy , bo podobno jak się na niego nie odda głosu, to się robi groźny :P , pws - bo ogarnął to miejsce w sposób perfekcyjny :brawo:
10. Najlepszy typer - Czesiek
11. Najlepszy avatar - regulamin nie pozwala mi zagłosować na najlepszy avatar :(
12. Wydarzenie roku na forum - Wiadomo, Świat Piłki. No i skarpetki. No i to, że DrFussballznalazł pracę :P
13. Kto poczynił największy postęp - janop - kiedyś chciał usunąć konto na starej piłce, bo miał mało czasu i rzadko pisał, teraz jest jednym z mocniejszych ogniw tego miejsca. Metol też jest bardziej widoczny w ostatnim czasie.
Ostatnio zmieniony 04 sty 2014, 13:23 przez piotrcies, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Carbon
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1147
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 10 gru 2013, 22:13

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Dr. Football - myślę, że bez niego forum faktycznie nie byłoby takie jak jest. Ostatnio i tak siedzi tu mniej niż jak się rejestrowałem. Tak czy siak coraz więcej bloguje i formalnie to dzięki niemu znam już o kilka nazwisk talentów więcej. :)
2. Debiut roku (Rookie Challenge) - Chemik - to chyba najmłodszy, aktywny użytkownik tego forum. Nie zgadzam się co prawda z jego światopoglądami, ale każdy z nas miał okres, gdy podobało mu się coś, co teraz uznałby za absurd. Ja na przykład w wieku 12 lat słuchałem DJ Magica, do dziś pamiętam. :mrgreen: Skupmy się jednak na samym gimnazjaliście. Jak faktycznie będzie tutaj z kilka miesięcy, to się zaaklimatyzuje na dobre i to forum go wychowa!
3. Najsłabsze ogniwo forum - czarnysammael - nie mogę zapomnieć jego marnych prowokacji w Dzień Niepodległości. Zdecydowanie nie zgadzam się z jego lewicowymi poglądami, niestety tutaj już chyba nic nie da się zdziałać...
4. Największy piłkarski znawca - janop - po pierwsze to podziwiam go, bo ogląda ligę szkocką. A może raczej zazdroszczę, bo sam polubiłem tamtejszą ligę, jak jeszcze mieliśmy okazję oglądać Old Firm Derby. ;) Ale janop pisze też dużo o futbolu w Turcji i Rosji, za co go cenię.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - swiatpilki.com/forum - nie da się określić jednej osoby. Najtrudniejsza kategoria. Wskazuję więc Was wszystkich!
6. Największy dowcipniś - ubek - połowa tematu "Zwała" to jego posty. Nie było osoby, która regularnie punktowała w "Złotych Cytatach", więc wybór mógł paść tylko na tego moderato... Znaczy tego... Ubeka!
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum? - PisaKK - a co! Kompletnie nie wiem kto to, ale zaintrygował mnie jego nick i świadomość, że był moderatorem.
8. Największy dziwak - rekin - lubię go, ale za to on nie lubi świata. Więcej radości z życia życzę!
9. Najlepszy mod - fieldy - trudny wybór, gdyby nie to, że zapytałem kilka tygodni temu czy ubek faktycznie jest moderatorem, to dziś głos być może poszedłby do kogoś innego. Fieldy wybrany z tego względu, że jak na razie do niego zwracałem się o pomoc i nie odmawiał.
10. Najlepszy typer - BaQ - podobają mi się jego pociągi, ostatnio pół forum trzymało z nim kciuki(tja, Barca grała :D) i... Niestety się nie udało, mimo wszystko plusik dla niego za zaangażowanie. :)
11. Najlepszy avatar - Cris7 - czemu? Bo KRÓL! Kendrick zawsze na propsie, a na Tym avatarze jest w świetnym ujęciu. No i w dodatku w szkole, naprawdę, dobrze się to komponuje. A tak poza tym to King Lamar i tyle w temacie. 8)
13. Kto poczynił największy postęp - Enjoy - fakt, jestem krótko na forum. Ale odkąd się po raz pierwszy zalogowałem, to w miarę upływu czasu jest go coraz więcej i coraz lepiej czyta się jego posty, zwłaszcza te o Ligue 1. No i znam go z fb, ale nicku nie zdradzę(mojego, rzecz jasna). :D

Awatar użytkownika
BeBaD
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 377

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BeBaD » 14 gru 2013, 0:37

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - fieldy (to tu to tam ale wszędzie gdzie zaglądam ma coś ciekawego do powiedzenia ;) )
4. Największy piłkarski znawca - Dr Football (nie wiem skąd ta wiedza, czy czyta czy ogląda ale to jakie ma pojęcie o młodych gwiazdeczkach robi wrażenie)
8. Największy dziwak - rekinho (coś tam widziwiał ostatnio na temat pewnego programu ;p)
9. Najlepszy mod - fieldy
11. Najlepszy avatar - Bassu (Al Pacino zawsze na propsie)

Tyle zdążyłem zauważyć. Paru pamiętam jeszcze z pilka.pl i chyba glównie tamtymi czasami się kierowałem

Awatar użytkownika
Rojiblanco
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2275

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 15 gru 2013, 2:11

Coś mało tych głosów w temacie, to coś skromnie skrobnę:

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) -zdecydowanie piwus za robotę, którą ogarniał w ramach reanimacji trupa w postaci forum. Powstała mumia. Nic jej nie zniszczy. Dalej Morrow za rozwinięcie swojej pasji (? - nie wiem czy to dobre słowo) pisania newsów na stronie. Świetna robota - zaraża przy tym innych, tak, że aż czasami sam mam ochotę coś skrobnąć, ale niestety nie mam chwili by to ogarnąc, a jak mam, to robię jakieś bezcelowe pierdoły. Trzeci głos idzie na janop. Widać, że energię, którą poświęcał wcześniej innym projektom, stara się przełożyć na piłkę - przyjemnie się go czyta. Same korzyści, dla nas, czytelników :) Jest jeszcze wielu porządnych gości, ale długo by wymieniać. Ich pasje, zajawki - to wszystko jest ciekawe.
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - zdecydowanie debiutanci za mało się starają - lenie
3. Najsłabsze ogniwo forum - 1. fieldy - już dawno nic mądrego nie napisał. 2. MVB - na nowym forum bardzo słabo. Widać, że jajka zostawił w domciu u mamusi. Teraz rządzi żona. 3. ubek - wiadomo.
4. Największy piłkarski znawca - Loczkerson - tu standardowo, wyjaśniać nie trzeba. Chyba zawsze na niego głosowałem. Mete i Jacek Placek.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - tu nie będę wymieniał, bo kuźwa ciekawych postaci u nas pod dostatkiem. Czasem bardziej aktywnych, czasem mniej, ale wiekszość osób warto byłoby poznać, napić się piwa (co nie Arturbuks?). Generalnie pozdrawiam wszystkich ziomków z Domku.
6. Największy dowcipniś - Zdecydowanie wygrywa tu Boromir, został nam tylko on, po odejściu Chłopaczka. Chociaż ostatnio coś zamilkł. Był też MVB, ale tak jak wyżej pisalem... jego alter ego bez charakteru teraz do nas pisze.
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- MVB z jego prawdziwą osobowością, ze scyzorykiem w dupie. Tego nadętego, dowciapnego bufona. Brakuje. I wielu innych, aż żal wymieniać.
8. Największy dziwak - Czeher - żebyście go widzieli na własne oczy i ten jego... :roftl3: nie będę opisywał, może kiedyś sam się przełamie. Bez wątpienia number one.
9. Najlepszy głos na forum - rekon - jego sopran liryczny - MIAZGA!!!11111oneonenene.
10. Najlepszy mod - sbQ
11. Najlepszy typer - najlepszymi typami są arturbuks i czeher.
12. Najlepszy avatar - oddałbym głos na RealFana, ale niestety odszedł z forum. Także na nikogo nie oddaję głosu.
13. Wydarzenie roku na forum - kasacja mojego poprzedniego konta przez piwusa
14. Kto poczynił największy postęp - piwus - nie skasował mi nowego konta (to już prawie 3 miesiące). fieldy - wydoroślał, trochę. czarny samael - co raz więcej do nas pisze, to niewątpliwie cieszy. Świetny gość.
15. Najlepszy kabel - arturbuks. Dobrze donosi.
16. Najładniejsze buty - to pewnie będzie spore zaskoczenie, ale mój głos wędruje na.... clonera.

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 16 gru 2013, 15:22

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Morrow

2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Carbon

3. Najsłabsze ogniwo forum - MVB

4. Największy piłkarski znawca - Morrow, fieldy

5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - Z tych, których jeszcze nie miałem okazji, to Bartka, clonera, franza i Magnuma

6. Największy dowcipniś - piwus, Chłopaczek, ubek

7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- Pisakk, Mentos

8. Największy dziwak - Kaczy nie ma konkurencji od lat, chociaż MVB też od momentu ożenku skapcaniał strasznie.

9. Najlepszy mod - Wszyscy (poza ubiekiem :P ) robicie świetną robotę, ale kiedyś byliście ostrzy jak brzytwa, a dzisiaj jesteście bardziej jak przedszkolanki w sekcji starszaków.

10. Najlepszy typer - czesiek jest zawsze na propsie.

11. Najlepszy avatar - Duch

12. Wydarzenie roku na forum - stopki vs skarpeciochy po kolana, postępujący alkoholizm Jacka i oczywiście przeprowadzka, za której całej ekipie należy się flaszka zimne wódki (nie Doktorku, dla Ciebie soczek)

13. Kto poczynił największy postęp - Enjoy chyba, ale ręki bym sobie uciąć nie dał. Nie zmarnuj tego głosu chłopie

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 25 gru 2013, 20:00

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) janop, Doktor i Morrow. Uzasadnienie zbędne, kto czyta ich posty, ten wie.
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) Na pewno trzeba zaliczyć do tego grona Sesto. Z nowych w pamięci zapadł mi jeszcze Carbon.
3. Najsłabsze ogniwo forum - piknik, drewniany sracz, szopen. Opis zbędny.
4. Największy piłkarski znawca - Morrow, janop i Doktor. Jacek oczywiście za bzika na pkt futbolu, Morrow i janop za wiedzę oraz trzeźwość i rozwagę podczas jej przekazywania.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - fieldy, Duch, piwus.
6. Największy dowcipniś - Morrow.
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum? Patrząc czasami na temat FCB to chciałbym, aby wrócił Mentor. No i zapomniałbym o Emeraldzie!
8. Największy dziwak - rekon, ale ode mnie ten głos w pozytywnym znaczeniu. Sądzę, że dużo osób nie łapie jego żartów i nie wie kiedy on używa sarkazmu. Inteligentny gość z niego.
9. Najlepszy mod - Maciek i maestro
10. Najlepszy typer - Czesiek i długo, długo nic.
11. Najlepszy avatar - tradycyjnie. Krowa RealFana RULES!
12. Wydarzenie roku na forum - przenosiny.
13. Kto poczynił największy postęp - nie mam pojęcia.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 25 gru 2013, 20:51

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) Morrow i piwus. Pierwszy za kulturę wypowiedzi, wiedzę i za nieocenioną pomoc przy tworzeniu strony. Drugi gagatek za to, że jest :P bez niego, nie byłoby już tego forum.
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) Jak wyżej, Sesto. Rzadko nowy user tak szybko łapie wspólny język z resztą forum, pisze z sensem i regularnie :beer:
3. Najsłabsze ogniwo forum - najsłabsze ogniwa pobanowane
4. Największy piłkarski znawca - Niech będzie ten Doctore. Pozytywnie zakręcony na punkcie młodych chłopców :mrgreen: chodząca encyklopedia.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - wielu poznałem, paru zostało, Morrow, maćko z modów i bartbuks.
6. Największy dowcipniś - Chlopaczek, to chyba oczywiste.
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum? Mentor, Chlopaczek, Zaza (mimo wszystko klimat był, mowa :smoke: )
8. Największy dziwak - MVB. Kompletnie nie czuje tych jego żartów. Nie wiem kiedy sobie jaja robi, a kiedy pisze poważnie. Może zawsze pisze poważnie, albo zawsze sobie jaja robi, a ja nie potrafię rozróżnić? Nie moja bajka.
9. Najlepszy mod - maestro, piwus, maciek
10. Najlepszy typer - :idzze:
11. Najlepszy avatar - nieśmiertelna krowa Realfana
12. Wydarzenie roku na forum - przenosiny strony, odejście Chlopaczka
13. Kto poczynił największy postęp - nikt

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 25 gru 2013, 20:53

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Standardowo - Morrow i Dr.Football1.
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Seba_82, czyli nowy milanista na forum. Miewa przestoje, że się długo nie udziela, więc mam nadzieję, że zacznie w nowym roku to regularnie robić.
3. Najsłabsze ogniwo forum - Ozdobny za marną napinkę we włoskich tematach.
4. Największy piłkarski znawca - Tak jak MVP, czyli Dr.Football1 i Morrow.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - chętnie poznałbym Milanistów wypowiadających się na forum, ale że jest ich sporo to wymienie tych co się moim zdaniem najczęsciej wypowiadają ostatnio - Slim91, Enjoy, Wilmore.
6. Największy dowcipniś - Chlopaczek zdecydowanie choć ostatnio się nie wypowiada.
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- Ostatnio mi brakuje Chlopaczka i mam nadzieję, że jeszcze wróci.
8. Największy dziwak - Nie jest to w negatywnym świetle. Mianuje go tutaj, bo nie potrafie zrozumieć jak można kibicować jednocześnie Milanowi i Juventusowi - rekinho.
10. Najlepszy typer - nie mam pojęcia.
11. Najlepszy avatar - zawsze podobała mi się krowa Kluchmana.
12. Wydarzenie roku na forum - przenosiny
13. większy postęp - wloski - jeszcze rok temu nominowałem go do najsłabszego ogniwa. W tym roku się ogarnął i zamiast obrażać innych zaczął pisać na temat piłki.

Awatar użytkownika
Rezus
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2685

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 25 gru 2013, 21:07

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Standardowo Dr.Football1, jest jaki jest ale to forum ciągnie za uszy.
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Seba_82, posłużę się typem mete, trzeba wspierać swoich.
3. Najsłabsze ogniwo forum - czarny samael
4. Największy piłkarski znawca - Dr.Football1.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - chyba rok temu też pisałem, ekipa z Domka.
6. Największy dowcipniś - mniej lub bardziej się wyróżniają więc nie typuję nikogo
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- więcej kibiców Milanu jak np. Łukasz_
8. Największy dziwak - rekinho nadaje się.
10. Najlepszy typer - praktycznie nie zaglądam w ten dział.
11. Najlepszy avatar - ubek za Maćka z klanu :)
12. Wydarzenie roku na forum - pożegnanie starej i powitanie nowej strony oraz skarpetki vs. stopki. Za to uwielbiam to forum !
13. Kto poczynił największy postęp - wloski znowu sugerowałem się typem mete ale ma sporo racji, da się zauważyć spory progres u kibica Juventusu.

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 475

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 26 gru 2013, 0:49

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - mete, Dr , seba82

2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Seba82, Carbon, Sesto Elemento

3. Najsłabsze ogniwo forum - Bagg, MVB, Marq

4. Największy piłkarski znawca - Dr, Rossi, fieldy

5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - to zależy od charakteru, a ich nie znam więc nie będę pisał

6. Największy dowcipniś - chłopaczek

7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- Mentor, Anders

8. Największy dziwak - Wilmore, Cloner, Ebi i jego Triple-sieger

9. Najlepszy mod - Maciek, Maestro oraz Fieldy

10. Najlepszy typer - czesiek, fan Borussi, ale nicku sobie nie przypomnę :mrgreen:

11. Najlepszy avatar - mete

12. Wydarzenie roku na forum - stopki vs skarpeciochy po kolana, wyprowadzka

13. Kto poczynił największy postęp - nikt nie wywarł większego wrażenia
Ostatnio zmieniony 27 gru 2013, 14:22 przez Slim91, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 26 gru 2013, 10:58

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Morrow, Dr Football, fieldy
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Sesto
3. Najsłabsze ogniwo forum - czarny samael, Chemik
4. Największy piłkarski znawca - Kluchman, janop
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - Dr Football, Morrow
6. Największy dowcipniś - Chłopaczek
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- Mentor, Mefiu
8. Największy dziwak - kaczy
9. Najlepszy mod - fieldy, maciek, piwus
10. Najlepszy typer - czeher, Minor
11. Najlepszy avatar - cloner
12. Wydarzenie roku na forum - przeprowadzka
13. Kto poczynił największy postęp - kaczy

Awatar użytkownika
ryba_82
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 798

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 27 gru 2013, 12:59

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) -Morrow,tutaj chyba nie trzeba uzasadniać,spokój i chłodna głowa poparta wiedzą,jego posty czyta się bardzo dobrze.Doktor,który dosłownie żyje forum choć w kończącym się roku trochę zluzował z próbami rozruszania naszego grajdołu :wink: mete,gość,który praktycznie nie wychyla nosa z tematów włoskich(głównie Milan),ale jego wiedza i ocena rzeczy dziejących się wokół rossonerich robi wrażenie,przynajmniej na mnie.
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) -Carbon za VS i angażowanie się praktycznie we wszystkie rozmowy na forum,choć mógłby zluzować z tymi swoimi podpisami :lol: Sesto,który wie o czym pisze oraz Seba82.
3. Najsłabsze ogniwo forum -zdecydowanie piknik czy jak mu tam.
4. Największy piłkarski znawca -Anders za futbol południowoamerykański,Doktor i jego fanatyzm dzieciakami oraz (L)oczkerson za ligę włoską i nie tylko.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać -najlepiej wszystkich :)
6. Największy dowcipniś -Chlopaczek,ale coś ostatnio się nie udziela :(
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?-Właśnie Chłopaczka i jego humoru oraz Andersa i Babela.
8. Największy dziwak -Zdecydowanie rekinho i kaczy,oczywiście w pozytywnym znaczeniu słowa "dziwak" :)
9. Najlepszy mod -Mimo wszystko fieldy,choć ostatnio za dużo pisze o pracy arbitrów :wink: ,po nim maestro i maciek88,choć czasami wydaje mi się iż brakuje im trochę jaj :wink:
10. Najlepszy typer -czecher,Darkman oraz Minor za wygranie BPU.
11. Najlepszy avatar -oczywiście,że mój :wink: ,a już tak na poważnie to ponownie krowa RealFana tfuu Kluchmana :)
12. Wydarzenie roku na forum -przeprowadzka,choć skarpety vs stopki oraz zmiana nicku przez RealFana również były dość istotnymi wydarzeniami :wink:
13. Kto poczynił największy postęp -sickstick i Sergek

Awatar użytkownika
Sesto Elemento
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 86

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sesto Elemento » 27 gru 2013, 14:41

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Doktor, fieldy i Morrow
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - ja tu jestem debiutantem :D
3. Najsłabsze ogniwo forum - piknik
4. Największy piłkarski znawca - dużo tu takich więc może tak: EnJoy, Kluchman, Metol, Michał M, Tomusmc wszyscy za podsumowania kolejek(kolejność alfabetyczna)
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - Bartbuks spoko ziomek. Fanów Liverpoolu.
6. Największy dowcipniś -
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- emdżej choć ostatnio zawitał na forum to i tak za rzadko.
8. Największy dziwak - Ebi nic tylko Bayern, Bayern i jeszcze raz Bayern, fanatyk :D ale pozytywnie ma powody, jego klub niszczy :D
9. Najlepszy mod - Maciek_88, Maestro, fieldy
10. Najlepszy typer - Czecher zdecydowanie na plus.
11. Najlepszy avatar - krowa Realfana/Kluchmana.
12. Wydarzenie roku na forum - stopki vs. skarpety, przenosiny, turniej Fify.
13. Kto poczynił największy postęp - za krótko tu jestem.
Ostatnio zmieniony 29 gru 2013, 17:11 przez Sesto Elemento, łącznie zmieniany 1 raz.

Zablokowany

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”