Plebiscyt Forumowy 2013 - Strona 3

Wszelkiego rodzaju rankingi, plebiscyty - zarówno dotyczące forumowiczów, jak i klubów i piłkarzy.
Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2266
Kontakt:

Re: Plebiscyt Forumowy 2013

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 27 gru 2013, 17:59

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - W tym roku pws. Nie tyle za samą aktywność na forum, co za zorganizowanie przeprowadzki na nową domenę. Dzięki temu to forum istnieje i jest bezpieczne. No i w końcu sami mamy wpływ na rozwój serwisu. Także mzatlanta, bo choć pisze właściwie w tylko jednym temacie to jest tutaj jedyną aktywną obecnie kobietą. Wprowadza pewne urozmaicenie i inne spojrzenie na futbol w stylu jaki ten piłkarz Atletico jest przystojny.
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Z wyborem debiutanta prawie zawsze jest problem, niech będzie Sesto Elemento.
3. Najsłabsze ogniwo forum - Nie wiem. Najsłabsze ogniwa są po to, by je banować.
4. Największy piłkarski znawca - Nie ma chyba osoby z naprawdę uniwersalną wiedzą, każdy ma jakąś tam "specjalizację". Niech będą Morrow za Anglię i (L)oczkerson za Włochy. No i Doctore Jacek za prawdziwą pasję.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - Wszyscy i nikt. Obojętnie. Jak kogoś poznam to dobrze, jak nie, nic się nie stanie.
6. Największy dowcipniś - Chlopaczek zostawia konkurencję daleko w tyle. Ewentualnie mam zjebane poczucie humoru i się na kimś nie poznałem. Musicie mi wybaczyć.
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum? - Zaza, Mentor, Krzysztof Jarzyna.
8. Największy dziwak - MVB to jest naprawdę dziwny człowiek wnioskując tylko po aktywności na forum, rekinho za zamiłowanie do słabej napinki i zadymę, którą zrobił po dostaniu bana, FRYDERYK SZOPEN/DREWNIANY SRACZ/HELDER/miguel indurain(?) i jaki on tam jeszcze nick miał lub będzie miał na tym forum (na BO wciąż używa innego niż tutaj) za niezachwianą i prawdziwą wiarę w swoje wywrotowe teorie.
9. Najlepszy mod - fieldy, bo jeszcze nigdzie na niego nie zagłosowałem.
10. Najlepszy typer - Nie interesuję się tym za bardzo. BPU ostatnio wygrał Minor, więc niech będzie on.
11. Najlepszy avatar - lisek bo też ma sympatyczne zwierzątko i dałem mu inspirację do jego znalezienia.
12. Wydarzenie roku na forum - Zmiana domeny.
13. Kto poczynił największy postęp - Nie wiem.
Ostatnio zmieniony 27 gru 2013, 18:31 przez Kluchman, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 27 gru 2013, 18:28

Jak cza to cza! Najwyżej potem zedytuje jak sobie coś przypomnę.

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) – pewnie żadne wielkie zaskoczenie, ale zagłosuję na pwsa za przeprowadzenie tej przeprowadzki, Morrow za całokształt i tradycyjnie chyba fieldy, który wrósł w to forum niczym grzyb w ściany mojego akademika. :P
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) – nie kojarzę zbyt wielu debiutantów, ale przychodzi mi na myśl Sesto Elemento i dlatego oddaje na niego swój głos. Uniosłem się ponad podziały.
3. Najsłabsze ogniwo forum – a pominą tę kategorię, żeby nikogo nie urazić. Zagłosowałbym na siebie, ale ponoć to niedozwolone.
4. Największy piłkarski znawca – rzadko wyglądam poza tematy związane z Anglią więc wiadomo, że mam nieco ograniczone pole. Ale mój głos zdobywa Morrow i fieldy, a spoza Anglii niech będzie Doktorek.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać – fieldy wydaje się sympatycznym kolesiem, Morrow wydaje się tak ułożony, że aż tutaj nie pasuje i niezmiennie jestem ciekaw… Daaaamiana. :)
6. Największy dowcipniś – chłopaczek póki był, poza tym to chyba pws. Poza tym nikt nie przychodzi mi do głowy.
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum? – myślę, że to będzie Kamilzcyferkami, chłopaczek, którego ostatnio raczej tu nie widać i… mój faworyt Daaaamian. Co jak co, ale ten potrafił rozruszać tu dyskusje. :lol:
8. Największy dziwak – Ebi, cloner, rekinho. Chyba nie muszę tutaj wiele dodawać. :p
9. Najlepszy mod - Maciek_88, fieldy, ale ciężko powiedzieć, bo nie mam z modami zbyt wielkiego kontaktu.
10. Najlepszy typer – nie wiem, ale czecher jest chwalony.
11. Najlepszy avatar – pójdę na 3 nieśmiertelne avatary: krowa Kluska, Here’s Johnny fieldasa i Peter Gabriel Piwusa, a niech się podnieci.
12. Wydarzenie roku na forum – bezapelacyjnie przeprowadzka na nową stronę i chyba stopki kontra skarpety.
13. Kto poczynił największy postęp – ciężko powiedzieć. Nie jestem pewien czy to odpowiedni temat, ale podoba mi się większa aktywność masacry i wkład janopa w główną

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 689

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 27 gru 2013, 22:24

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Morrow i Loczkerson, po prostu najchętniej ich czytam. pws - za to, że mu się chciało.
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - tu zawsze cieżko wybrać, na plus Seba82.
3. Najsłabsze ogniwo forum - marq i gilardino11 mało się udzielają, a jak już piszą, to w większości klasyczne internetowe napinki.
4. Największy piłkarski znawca - Loczkerson, za analityczne podejście do piłki.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać -
6. Największy dowcipniś - bieda, śmiesznych kilku jest, zabawnych praktycznie nie ma.
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?-
8. Największy dziwak - tak w pozytywnym sensie: Ebi i rekon.
9. Najlepszy mod - ciężko ocenić, przeważnie działają z ukrycia.
10. Najlepszy typer - nie mam pojęcia.
11. Najlepszy avatar -
12. Wydarzenie roku na forum - nowy adres.
13. Kto poczynił największy postęp - marcinhp, fajne, że zdecydował się pisać regularnie, zawsze więcej do poczytania w najciekawszym temacie na forum.

Awatar użytkownika
League
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2358

Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 28 gru 2013, 12:53

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Loczkerson, Doktor, Fieldy, za dobre posty, i wkład w forum
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - sesto,
3. Najsłabsze ogniwo forum - Szopen a.k.a. Sracz za zaginanie rzeczywistości wszyscy poza Barcą to zło. Cloner - :roftl3:
4. Największy piłkarski znawca - Loczkerson, doktor,Janop
6. Największy dowcipniś -
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- emdzej. był jeszcze dobry od bundesligi typ, nie pamiętam czy to mati 666 był czy jakoś tak.
8. Największy dziwak - tak w pozytywnym sensie: Ebi i rekon, ubek
9. Najlepszy mod - fieldy,maciek,maestro
10. Najlepszy typer -
11. Najlepszy avatar -
12. Wydarzenie roku na forum - nowy adres.
13. Kto poczynił największy postęp -masacra

Awatar użytkownika
rekinho
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 958

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 28 gru 2013, 13:01

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - morrow, doktorek, mvb (żeby mu smutno nie było)
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - nikt nie miał takiego wejścia jak ja, a ta całkiem serio to nikt raczej nie dorownuje poziomem starszej gwardii EDIT daję jednak sebę, zapomniałem o nim
3. Najsłabsze ogniwo forum - cloner, kluchfan, sigane pepe, czarny samael, ozdobny (za ostatnie napinki, oprócz tego dobre posty pisze), wilmore (kilka osób by sie jeszcze znalazło ale nie pamietam ksywek, moze dopisze potem)
4. Największy piłkarski znawca - doktorek, janop, ten milanista, który ogarnia też ligue 1, nie mogę sobie ksywki przypomnieć
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - z doktorkiem bym poszedł w balet, mvb bym osobiscie zniszczył w nba 2k, ale trochę boję się jego żony
6. Największy dowcipniś - mvb, ubek
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- nie wiem
8. Największy dziwak - drewniany sracz, wilmore, ebi
9. Najlepszy mod - nie wiem
10. Najlepszy typer - nie wiem
11. Najlepszy avatar - krowa kluchfana
12. Wydarzenie roku na forum - nowy adres, wiadomo
13. Kto poczynił największy postęp - masacra
Ostatnio zmieniony 03 sty 2014, 13:41 przez rekinho, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 28 gru 2013, 13:47

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) -

piotrcies - niespotykanie spokojny czlowiek, a przy tym piekielnie inteligentna bestia

mete - tym razem wybor padl nie na Loczka, a na inna perle z wloskiej czesci forum

Morrow - ok, czyta go moze ze 2-3 osoby, ale ze te jego elaboraty MVP sie nalezy :)

2. Debiut roku (Rookie Challenge ) -

Tutaj glosy pojda na totalnych swiezakow, bo choc bardzo cenie Chemika, Sesto, Carbona czy Lukasa, to oni juz praktycznie naleza do ekipy (czymkolwiek jest).

seba82 - nowy "Wloch" na forum pisze sporo i z sensem

BeBaD - konserwowy temat MU potrzebowal nowej krwi i voila - jest BeBaD

DamianM - w koncu jest ktos z kim mozna pogadac o Eredivisie

3. Najsłabsze ogniwo forum -

Meteorytow z Barcy i Realu nie bede wymienial, bo szkoda na nich klawiatury.

Marq - czyli niesmiertelny kochanek Vucinica

4. Największy piłkarski znawca -

Rossi - za zamilowanie do mlodych chlopcow. Wypowiadaj sie czesciej!

Andres - persona podobna do Rossiego i tu rowniez bura za mala aktywnosc

Diamen23 - duzo oglada, duzo wie, za malo pisze

Z wiekszoscia ekipy domkowej bym sie napil wodki.

ubek

cloner

bartbuks

7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?-

Chlopaczek - jak spotkam to dam w morde za to, ze odszedl

Kamil232 - to znaczy on czasami jest, ale malo :(

brylancik - a tak mi sie jakos przypomnial, chyba nawet normalny fan Realu

8. Największy dziwak -

Ebi, Wilmore i kaczy, ale cala trojka pozytywnie zakrecona

9. Najlepszy mod -

Maciek & fieldy

10. Najlepszy typer -

czeher

Qzyn

Aker

11. Najlepszy avatar -

ubek

12. Wydarzenie roku na forum -

przenosiny

stopki vs skarpetki

13. Kto poczynił największy postęp -

Wloski -

Marcinhp

orzeu

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2053

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 28 gru 2013, 14:19

Kogoś na bank i tak pominąłem za co przepraszam ale wszystkim nie idzie dogodzić. No i tradycyjnie dzięki wszystkim za głosy choć wydaje mi się, że jest tu całkiem liczne grono osób, które zasłużyły na nie dużo bardziej niż ja.

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP)

Widać już, że tradycyjnie wygra Doktorek, zasłużenie bo ciężko sobie wyobrazić forum bez niego ale więcej oczekiwałem od niego odkąd przenieśliśmy się pod nowy adres no ale ktoś w Belgii pracować musi ;)Jak mu zabraknie 1 głosu zabierzcie mój dany metolowi, sprawia wrażenie takiego, który się nie obrazi :wink: :lol:

Głos musi pójść na piwusa. Może nie widać go co dzień na forum ale to jego (i pieniędzy forumowiczów) zasługa, że mamy gdzie pisać a przeprowadzka przebiegła tak sprawnie.

Nikt nie głosuje na metola więc ja to zrobię bo wykonuje ogromną robotę na głównej, na forum też go nie brakuje. Zresztą trudno go nie lubić.

Te dwa głosy były proste. Na trzeci nie mogłem się zdecydować bo mnóstwo osób przyszło mi do głowy. To chyba dobrze. Głos leci na janopa/piotrciesa (wybierzcie sobie któregoś, ja nie potrafię). Jeden widać, że mocno się zaangażował w działalność i próbuje pchać ten wózek. Zresztą ma pojęcie, zawsze pisze z sensem i na pewno zasługuje na wyróżnienie. Drugi zawsze kulturalny i pomocny, w ramach możliwości pomaga jak tylko może.

2. Debiut roku (Rookie Challenge ) –

na pewno lukas_k - młody chłopak ale szybko się zaaklimatyzował, poświęca sporo czasu stronie, wrzuca podsumowania niszowych lig. Nie może nie zostać wyróżniony.

Sesto Elemento - ładnie wszedł w forum, pisze z sensem i sprawia wrażenie jakby był tu od lat

maxskr/Carbon - jeden dołączył niedawno ale dobrze czyta się jego posty i widać, że ma pojęcie na tematy, które porusza drugi coraz sensowniej zaczyna pisać

Chemik dostałby głosy za najaktywniejszego nowego użytkownika ale dla niego mam przewidzianą kategorię największy progres za rok choć przyznam, że bardzo miło zaskoczyły mnie odpowiedzi w panelu podsumowania którejś kolejki w Anglii ;) Wyróżnić warto też sebę_82, mam coraz mniej czasu na forum nawet na tematy angielskie a co dopiero włoskie ale to też porządne wzmocnienie forum. gustawo i edmundo ładnie pisali też w temacie Liverpoolu ale za mało żeby ich wyróżnić. BeBad mógłby złapać głos ale on tu jest od dawna tylko, że nic nie pisał. No i ten mati od Bundesligi, który sensownie pisał ale zniknął.

3. Najsłabsze ogniwo forum – każdy jest potrzebny

4. Największy piłkarski znawca –

Tu wygra spokojnie Doktorek więc mam nadzieję, że nie obrazi się jak powyróżniam innych.

Kluchman - w pojedynkę(!) robi na tyle znakomite podsumowania La Ligi, że zgodziła się je publikować jedna z największych piłkarskich stron w Polsce (realmadrid.pl). Można się z nim zgadzać lub nie ale wiedzę o hiszpańskiej piłce ma ogromną.

Michał M - ten głos powinien pójść na dwa do spółki z Szymonem bo obaj świetnie ogarniają Bundesligę ale z racji tego, że na forum udziela się w zasadzie tylko jeden z nich to głos wędruje na konto Michała.

Zawsze głosuję tu na (L)oczkersona za Włochy i gdyby było więcej głosów zrobiłbym to ponownie ale chciałem choć raz wyróżnić mete za to jak od lat żyje (a przy tym i świetnie się na tym zna) Milanem i Serie A.

Jakbym mógł to zagłosowałbym jeszcze EnJo bo poza Francją ogarnia bardzo dobrze i Niemcy i Włochy. Rossi też dostaje wyróżnienie, nie jest dla mnie znajomość niszowych ligowych synonimem bycia znawcą ale jego wiedza mi imponuje. Szkoda, że tak rzadko się udziela.

5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać – mógłbym wymieniać baaardzo długo ale i tak na pewno bym kogoś pominął więc sobie odpuszczę

6. Największy dowcipniś –

Boromir mnie kilka razy rozwalił

Bartbuks też daje radę

cru mnie może nie rozśmiesza ale musiałem gdzieś na niego zagłosować bo jest ziomem i zawsze mi pomaga w tematach technicznych :)

7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum? – czyli zapomnijmy o Jarzynie, Zazy i Pisakku ;)

Kamil232 - dodawał sporo kolorytu temu forum a i miał często coś ciekawego do powiedzenia

emdżej - trzymam kciuki za jego walkę z chorobą i liczę, że kiedyś jeszcze tu wróci na dobre

Szkoda, że nie ma tu Mentora

No i nagroda specjalna dla Sammyy'ego - szkoda, że tak rzadko się udziela.

Chłopaczek wcale nie odszedł dlatego na niego nie głosuję, po prostu jest już starszy i przygotowuje swoje riposty na następne kilka lat. Nie ma opcji żeby nie wrócił.

Poza tym brakuje sbQa. Chłopak sporo pisał i dawał temu forum.

8. Największy dziwak – każdy jest tu dziwny na swój sposób :mrgreen:

9. Najlepszy mod -

maciek za przełamanie magicznej bariery 2WP ;) fieldy i ubek (:P) żeby ich nicki się gdzieś przewinęły w mojej liście ;)

10. Najlepszy typer

czeher i Darkman. No i BaQ za to, że całe forum żyło jego kuponem ;)

11. Najlepszy avatar –

Joker ryby mi się zawsze podobał

avek Crisa7 też jest charakterystyczny

Duch ma strasznie [ch**] avatar ale nie miałem na niego go gdzie zagłosować ;) :mrgreen:

12. Wydarzenie roku na forum

w tym roku działo się wyjątkowo dużo no ale musi wygrać przeprowadzka bo to była jednak wielka rzecz. Poza tym skarpetki vs stopki i ślub bartbuksa, was tam nie było więc nie głosujecie ;)

13. Kto poczynił największy postęp –

masacra - trudno tu pisać o jakimś postępie bo od początku pisał bardzo dobrze ale w tym roku zdecydowanie się zaangażował i w stronę i w forum. Może byłoby i MVP ale że limit głosów ograniczony to punkcik leci tutaj. W każdym razie jest od niedawna a wydaje się jakby był tu latami.

Bassu - przyznam, że na początku wkurzał mnie nieprzeciętnie i szlag mnie trafiał jak z nim próbowałem dyskutować ale im dalej w las tym lepiej. Nie zawsze się z nim zgadzam ale zmierza w dobrym kierunku.

sickstick - w ostatnim czasie czytam jego posty z ogromną przyjemnością

Poza tym

orzeu - dostaje głos za wkład w powstanie nowej strony i większe zaangażowanie w ostatnim czasie.

Ktoś wymienił kaczego i też się pod tym podpisuję. Sergek i Arwin już swoje postępy poczynili w poprzednich latach i prezentują odpowiedni poziom :wink:

Awatar użytkownika
czarny samael
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 861
Kibicuję: Manchester United FC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 28 gru 2013, 14:41

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Dr.Football1, to on trzyma forum przy życiu.
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Nie jestem pewien kto jest nowy.
3. Najsłabsze ogniwo forum - Wbrew forumowiczom z prawej strony, nie zachowam się jak oni i nie wyznaczę nikogo jako słabego, tylko z uwagi na poglądy polityczne. To jest - wbrew pozorom w pewne dni - forum piłkarskie.
4. Największy piłkarski znawca - Dr.Football1 już dostał głos w innej kategorii, więc Kluchman, Michał M i Cement.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - fanów United przy piwie, by net nie przeinaczał dwóch stanowisk które prezentujemy co do Moyesa. Na co dzień łatwiej dojść do porozumienia w takich kwestiach, niż przez neta. Poza tym na pewno Doctore i Kluchmana, głównie za styl pisania na forum.
6. Największy dowcipniś - Chłopaczek
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- Chłopaczek, skoro to pewne że odszedł.
8. Największy dziwak - rekin, często mam wrażenie że jest po prostu zagubiony.
9. Najlepszy mod - standardowo: fieldy.
10. Najlepszy typer - Nie wiem.
11. Najlepszy avatar - Jeśli wzrok mnie nie myli metol ma Wiedźmina, więc głos na niego.
12. Wydarzenie roku na forum - przeniesienie i turniej w fifę, ale 14-tkę :-P
13. Kto poczynił największy postęp - nie umiem ocenić.

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 28 gru 2013, 20:37

Jeśli ma to być plebiscyt za cały rok, a nie tylko Grudzień to powinny być nominacje.
Z góry przepraszam wymienionych i nie wymienionych. Ale jakoś nie miałem ochoty wypełniać tego formularza.

1. Najbardziej wartościowy forumowicz - pws - Za nieoceniony wkład na rzecz piłki
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) lukas_k - Wporzo. Chemik- młody i ambitny gimbus, choć czasem brak mu ogłady.
3. Najsłabsze ogniwo forum - Szopen - Wiadomka, czarny samael - Posiada niektóre cechy Macierewicza.
4. Największy piłkarski znawca - dr.Football, janop, - Zasłużyli na wyróżnienie.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - ddk, magnum - Nie czuje potrzeby spotykania się z forumowiczami, jednak gdybym musiał wybierać to chyba najmniej obawiał bym się dudka z Wisły oraz Barciura z Pensylwanii
6. Największy dowcipniś - rekon - Charakterystyczny chłopaczyna
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum? chlopaczek - Tak naprawdę urlop w Turcji mu się wydłużył. O czym mało kto z was wiedział. mentor - Czas leczy rany. Reaktywacja wskazana.
8. Największy dziwak - cloner - Od Konstanta bije chamstwem i napinką.
9. Najlepszy mod - fieldy
10. Najlepszy typer - nie gram, nie głosuje.
11. Najlepszy avatar - Carbon
12. Wydarzenie roku na forum - przenosiny.
13. Kto poczynił największy postęp - kluchman - Inteligentny i oczytany użytkownik, cały czas progres w dziedzinie la liga, i jeszcze ten kontrakt życia z fioletową.

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 5882

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 29 gru 2013, 16:34

1. Najbardziej wartościowy forumowicz - piwus, za trud włożony w przeprowadzkę.
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - lukas_k, zdecydowanie ma najwięcej do powiedzenia o piłce.
3. Najsłabsze ogniwo forum - nikt, każdy jest na swój sposób potrzebny, a w tematy hiszpańskie zaglądam raz do roku.
4. Największy piłkarski znawca - dr.Football. Poza tym jest wielu, którzy posiadają sporą wiedze, ale udzielają się za rzadko.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - kaczy, myślałem, że się ogarnął, ale swoim ostatnim postem o kościele stwierdzam, że jednak nie.
6. Największy dowcipniś - eloupikniqtu, ale chyba go przepędziliście, bo dawno go nie widziałem.
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum? - emdżej, który pojawia się i znika.
8. Największy dziwak - czarny samael
9. Najlepszy mod - maciek_88, pozamiatał włoskie tematy, że aż nudą wieje i nikt się nie wychyla poza swój klub ze strachu przed nim.
10. Najlepszy typer - nie znam się więc się nie wypowiem.
11. Najlepszy avatar - jakoś tak żaden nie zrobił na mnie wrażenia, ale niech będzie, że Dudek aka DDK.
12. Wydarzenie roku na forum - przenosiny na nowe forum, tak poza tym to przeciętny mocno ten rok, prawie nie przypominam sobie dyskusji, która rozgrzałaby forumową brać.
13. Kto poczynił największy postęp - wloski, pamiętam jego pierwsze, krótkie posty, ale teraz coraz śmielej i bardzo na plus. Oby tak dalej.

Awatar użytkownika
Cement
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 2550
Kibicuję: Cementarnica 55 Skopje

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cement » 29 gru 2013, 18:52

1. Najbardziej wartościowy forumowicz - Doktor
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Chemik, Carbon, lukas_k
3. Najsłabsze ogniwo forum -
4. Największy piłkarski znawca - Doktor - niesamowita wiedza, zwłaszcza na temat młodych talentów, Janop - za zainteresowanie ligą szkocką i piłką afrykańską
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - Doktor, piwus, Janop i wielu innych :)
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum? - Paweł875 - skandaliczna ucieczka z forum (od maja tego roku jeden napisany post) poprzedzona zdradą klubu w IFQ
8. Największy dziwak - Drewniany_Sracz, Arwin
9. Najlepszy mod -
10. Najlepszy typer -
11. Najlepszy avatar - RealFan - jego krowa niejednokrotnie wywoływała uśmiech na mojej twarzy
12. Wydarzenie roku na forum - przenosiny forum
13. Kto poczynił największy postęp

Awatar użytkownika
Hyypia
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 104

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hyypia » 29 gru 2013, 23:06

1. Najbardziej wartościowy forumowicz - Doktor,piwus,Morrow
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Carbon, lukas_k,Sesto
3. Najsłabsze ogniwo forum - Chemik,Professor Chaos
4. Największy piłkarski znawca - Doktor,janop,Enjo
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - dużo by wymieniać
6. Największy dowcipniś - MVB,Chłopaczek,piknik(hehe)
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum? - Kamil232,D(a)mian,emdżej,SbQ+ paru prehistorycznych
8. Największy dziwak - piknik
9. Najlepszy mod - SbQ
10. Najlepszy typer -
11. Najlepszy avatar -
12. Wydarzenie roku na forum - przenosiny forum
13. Kto poczynił największy postęp - nie mnie oceniać

Awatar użytkownika
SobolPL
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SobolPL » 29 gru 2013, 23:16

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Dr.Football, Mete, Morrow
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Carbon, Sesto
3. Najsłabsze ogniwo forum - sracz
4. Największy piłkarski znawca - Dr.Football, Janop, Cement
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - Dr.Football, Cloner,
6. Największy dowcipniś - ubek
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- emdżej DUŻO ZDRÓWKA ŻYCZĘ!
8. Największy dziwak - Ebi i jego triple coś tam coś tam i rekin jedynie pod względem głupiej/nie potrzebnej wojenki FCB^RM bo traci kontrole
9. Najlepszy mod - fieldy,pws
10. Najlepszy typer -BaQ, Czeher, Aker
11. Najlepszy avatar - Nikt nie ma EL Siete, więc nie mam faworyta ;)
12. Wydarzenie roku na forum - przenosiny
13. Kto poczynił największy postęp -

Awatar użytkownika
seba82
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 3395

Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 30 gru 2013, 14:47

Witam, nie jestem tu długo więc nie wszystkie gwiazdy poznałem, głosy oddam na ludzi z których wypowiedziami i poglądami zdążyłem się zetknąć.
Serdecznie dziękuję również za głosy na moją osobę :beer:

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) -Dr.Football Loczkerson Mete
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - lukas_k Carbon Sesto
3. Najsłabsze ogniwo forum - nie wiem
4. Największy piłkarski znawca - Dr.Football Loczkerson - komentarz zbędny, jest jeszcze wielu ale następnym razem :wink:
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - wszystkim :mrgreen:
6. Największy dowcipniś -jeszcze nie wiem
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- Zaza - nie miałem okazji poznać, ale śledziłem forum kiedyś i zapadł mi w pamięć
8. Największy dziwak - nie wiem
9. Najlepszy mod -fieldy
10. Najlepszy typer - nie typuje więc nie wiem
11. Najlepszy avatar - Kluchman - taki swojski
12. Wydarzenie roku na forum - przenosiny
13. Kto poczynił największy postęp - jestem tu za krótko ale za rok będę wiedział

Awatar użytkownika
wloski
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 936
Kibicuję: Juventus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 30 gru 2013, 16:57

Wiecie chłopaki z tym postępem to jest tak... nie mam ochoty się napinać, ale czasem mi gula staje jak każdemu, a że ja mam bardziej charakter Vidala niż Pirlo to tak potem jest... sorry.

Wybór będzie trochę subiektywny, ale co zrobić, głównie śledzę tematy Włochy, Anglia, Niemcy i Hiszpania.

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - dużo jest ogarniętych chłopaków, myślę, że jednak w ryzach wszystko trzymie Doktorek, więc chwała mu za to, że jest i niech dalej działa. Co do jego 15 letnich upodobań... to chyba każdy ksiądz go zrozumie.
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - w sumie nie wiem, wymieniłbym kogoś z wcześniej wymienionych, ale jako, że debiutanta powinno się kojarzyć "od strzału" to nie podam nikogo, bo nikt mi nie przychodzi do głowy.
3. Najsłabsze ogniwo forum - gdybym wymienił kibiców Milanu i Interu to bym skłamał, każdy z nas ma swoje za uszami. Liczę że w przyszłym roku każdy z nas będzie chociaż te 15% bardziej obiektywny niż jest w 2013. Nie da się jednak ukryć, że jednak na forum największe skrzypce grają stare dupy, więc żadnego trolla nie wymienię.
4. Największy piłkarski znawca - Doktor, Loczek no i znawcy swoich klubów jak ryba82,kaczy, cruel Ebi, Mete.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - wszystkich kibiców calcio.
6. Największy dowcipniś - Rekona znam z innego forum, jest z niego kwiatek, ale mega go lubię, myślę, że zasłużył :D
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum? - raczej nikogo, ludzie przychodzą, ludzie odchodzą. A Ci z którymi najbardziej się "zżyłem" dalej piszą w temacie Juventusu.
8. Największy dziwak - Marq, czasem Cie nie ogarniam.
9. Najlepszy mod - fiedly, maestro i maciek88, starają się być obiektywni, wiem bo nie raz od nich dostałem warna :D.
10. Najlepszy typer - nie znam, nie wiem, nie typuje. I tak każdy mecz jest sprzedany.
11. Najlepszy avatar - o gustach się nie dyskutuje.
12. Wydarzenie roku na forum - przeniesienie forum.
13. Kto poczynił największy postęp - kibice Interu.

Zablokowany

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”