IV Edycja FIFA 13 Zapisy,Regulamin,Wyniki - Strona 8

Forumowe gry i zabawy, dział, w którym nie są naliczane posty.
Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Re: IV Edycja FIFA 13 Zapisy,Regulamin,Wyniki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 22 sty 2014, 12:09

kulek odpadł, myhalek wczoraj niby pisał, że może grać, a potem przysnął :P, Sinik był dostępny, ale nie odpisywał na PSN :cry:

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 22 sty 2014, 12:34

Nie no ja moge dzis grac
, wczoraj bylo po prostu za pozno juz

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 22 sty 2014, 19:33

Fiorentina - Valencia 4:1
Valencia - Fiorentina 0:2

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 22 sty 2014, 19:34

Pozostaje mi tylko potwierdzic , dzięki za gę !

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 215

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 23 sty 2014, 7:37

kulekfcb pisze:Panowie sorry za ostatnią moją absencję w temacie, ale mam masę spraw na głowie i totalnie nie mam czasu, dzisiaj znowu wyjeżdzam i będę dopiero we wtorek, od wtedy mogę coś zagrać. Jak będzie za późno to po prostu wpiszcie walkowery:)
Coś tzn ile? Będziesz mógł kontynuować zabawę,nie zamulać? Czy może lepiej będzie dokończenie rundy zasadniczej(rozegranie spotkania z bartbuksem) i zrezygnowanie z dalszej zabawy ??

Nie sztuką jest rozegrać X- spotkań w rundzie finałowej,urwanie komuś pkt,a innym osobom wpisać walkowery i uniknięcie dalszej odpowiedzialności-gry...Bo inni potem mogą domagać się anulowania swojego spotkania i potem ciągnie się smród,który koniec końcem dochodzi do anulowania wszystkich spotkań...Nie tędy droga :naughty:

Także proponuje następujące rozwiazanie:

1. Od wtorku masz czas,czyli 28 styczeń - od tego dnia do 1 lutego masz czas na rozegranie spotkania z bartbuksem - nie rozegrasz wpisuje walkowery...
2. Decyzja odnośnie dalszego uczestnictwa w zabawie do dnia 28 stycznia(w dzień który będziesz) - niestety decyzja musi być podjęta szybciej(możliwa zmiana terminarza,ustalenie podziału punktów) niestety trzeba ustawić prędzej(runda zasadnicza kończy się 26 stycznia więc masz czas wydłużony o 2 dni)...

UWAGA!!
2. KOLEJKA i 9. KOLEJKA 6.01-12.01

myhalek_acm (Fiorentina) - Marco_van_Basten ( Real) -:- / Marco_van_Basten ( Real) - myhalek_acm (Fiorentina) -:-
Panowie rozumiem,przełożenie spotkania o tydzień,ale dziś mija już 11 dzień :!: A z tego co widze w temacie teorytycznie żadnych wielkich prób odnośnie rozegrania spotkania nie było - I o ile na początku chciałem obwiniac oto MVB tak teraz niestety przeglądać temat Ustawki dochodzę do wniosku,że myhalek_acm wielkiej inicjatywy też nie podjął...
Jeśli mecz nie zostanie rozegrany do 26 stycznia oba spotkania zostaną uznane wynikiem 0:0 :/

Jeśli chodzi o spotkanie z
6. KOLEJKA i 13. KOLEJKA 20.01-26.01
Sesto_Elemento (Chelsea) - myhalek_acm (Fiorentina) -:- / myhalek_acm (Fiorentina) -Sesto_Elemento (Chelsea) -:-
Owszem istnieje wydłużenie okresu rozegrania spotkania o maksymalnie już 10 dni...

Ostrzegam w rundzie finałowej już tak długich terminów w celu przełożenia spotkań nie będzie(maksymalnie będzie to 7 dni) - nawet jeśli ja-organizator nie będę wstanie mógł zagrać a u mnie jest możliwy kilkudniowy rozbrat :)

Tą wiadomość traktujcie jako poważne ostrzeżenie i radzę wszystkim uczestnikom zabawy wziąć się w garść czyt. pady od playa :)

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 23 sty 2014, 23:36

Fiorentina 1-0 Real
Real 0-3 Fiorentina

Dzięki Marco , za spotkania , fajnie sie gralo pomimo lekkich przycinan :) Mialem sporo szczescia ze bramki nie stracilem ,ale w sumie chyba zasluzenie jednak 6 pkt :P

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 24 sty 2014, 16:17

Widzę, że z myhalkiem mamy rozegrać finał do 26 stycznia, ale stwierdziliśmy, że zagramy jakoś po rundzie finałowej żeby było ciekawiej. Czy taka opcja wchodzi w grę? :)

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 24 sty 2014, 16:34

Tomusmc pisze:Widzę, że z myhalkiem mamy rozegrać finał do 26 stycznia, ale stwierdziliśmy, że zagramy jakoś po rundzie finałowej żeby było ciekawiej. Czy taka opcja wchodzi w grę? :)
Możecie rozegrać go później :) Powiedzmy tak maksymalnie do tygodnia od poznania zwycięzcy ligi :) Ale zobaczymy jak to wyjdzie "w praniu"

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 26 sty 2014, 14:11

Tottenham 4:1 Arsenal
Arsenal 6:2 Tottenham

Kompletnie dwa różne mecze. W pierwszym nie byłem nic w stanie zrobić, a w drugim (do pierwszej połowy 0:0 :lol: ) wpadało co miało i pełna kontrola meczu. 3 punkty z tak trudnym przeciwnikiem to bardzo dużo, tym bardziej, że gram Arsenalem. Ten zespół mi mega nie podchodzi ;) dzięki ddemon i powodzenia!

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 26 sty 2014, 14:11

Tottenham - Arsenal 4:1
Arsenal - Tottenham 6:2

Jak zawsze w naszych spotkaniach sporo goli i status quo zachowany...W pierwszym meczu grało mi się o dziwo łatwo,za łatwo i choć staty pod koniec meczu odzwierciedlały,że byłem po prostu skuteczniejszy to wydaje mi się,z przebiegu gry,klarownych sytuacji byłem lepszy...Natomiast w drugim spotkaniu - nie wiem co moi piłkarze się najadli,bądź przed meczem byli na dziwkach ale kompletnie wyszła inna drużyna na boisko...Nie będę zwalał na kamerę na Emirates bo po prostu po tylu meczach powinniem wkońcu przywyknąć...Sędzia? Myślę odegrał tu kluczową rolę,najpierw gwiżdze wolny gdy Tomusmc ma 100% sytuację(nie ukrywam moja korzyść) ale potem? Nie daje 2 żółtej kartki Sagni przy wyniku bodajże remisowym bądź 1-0 :/ Potem jakiś z dupy karny gdzie Lloris wyczuł intencję ale jakoś nie mógł tego obronić nie wiem czemu...A potem już gra kompletnie siadła i choć szybko odpowiedziałem bramką na 4-1(szybkie 3 podania pod pole karne) jakoś nie odwróciły już losy spotkania i Tomusmc wygrał zdecydowanie i pełni zasłużenie choć trochę przy pomocy sędziego :P heh
Dzięki za meczyki :)

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 26 sty 2014, 14:56

Arsenal 1:2 Valencia
Valencia 2:2 Arsenal

Posiadam chyba najbardziej ciotowatych napastników w turnieju. Gdyby miał kim zastąpić Giroud to bym to dawno zrobił bo gość jest tragiczny :roll: łatwość w odbieraniu piłek przed bartbuksa była zatrważająca :) oby jak najszybciej skończyć ten turniej i zapomnieć o pseudograjkach z Londynu :P

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 26 sty 2014, 15:09

Tomusmc pisze:Arsenal 1:2 Valencia

Posiadam chyba najbardziej ciotowatych napastników w turnieju. Gdyby miał kim zastąpić Giroud to bym to dawno zrobił bo gość jest tragiczny łatwość w odbieraniu piłek przed bartbuksa była zatrważająca oby jak najszybciej skończyć ten turniej i zapomnieć o pseudograjkach z Londynu
Potwierdzam. Tzn nie chcę Cię denerwować, ale nie spodziewałeś się takiego zagęszczenia. Wy gracie z myhalem dużo klepy i wyjść na pozycję, więc wystarczyło znaleźć na to receptę.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 26 sty 2014, 15:18

bartbuks pisze:
Tomusmc pisze:Arsenal 1:2 Valencia

Posiadam chyba najbardziej ciotowatych napastników w turnieju. Gdyby miał kim zastąpić Giroud to bym to dawno zrobił bo gość jest tragiczny łatwość w odbieraniu piłek przed bartbuksa była zatrważająca oby jak najszybciej skończyć ten turniej i zapomnieć o pseudograjkach z Londynu
Potwierdzam. Tzn nie chcę Cię denerwować, ale nie spodziewałeś się takiego zagęszczenia. Wy gracie z myhalem dużo klepy i wyjść na pozycję, więc wystarczyło znaleźć na to receptę.
Dokładnie, zauważyłem, że jest cholernie ciasno ;)
Ostatnio zmieniony 26 sty 2014, 22:47 przez Tomusmc, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Sesto Elemento
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 86

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sesto Elemento » 26 sty 2014, 17:54

Panowie, ja muszę chyba zrezygnować z turnieju. Moja PS3 nie czyta płyt:/ Jutro zawiozę ją do serwisu ale nie chcę stopować turnieju. No chyba, że szeryf Ddemon da mi czas do jutra jak będę wiedział co z konsolą. Może szybko to da radę naprawić.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 26 sty 2014, 18:54

Sesto nie wiem jaka będzie decyzja ddemona, ale wydaje mi się, że jeśli szybko uda CI się uporać z awarią,to można będzie poczekać na Ciebie.

Ale tak jak mówię, ddemon ma ostateczny głos :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gry Forumowe”