III Edycja FIFA 14 - Zapisy,Regulamin,Wyniki - Strona 6

Forumowe gry i zabawy, dział, w którym nie są naliczane posty.
Awatar użytkownika
czarny samael
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 861
Kibicuję: Manchester United FC

Re: III Edycja FIFA 14 - Zapisy,Regulamin,Wyniki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 07 lut 2014, 14:38

Sorry, włączyłem PS3 i zaczęło mi aktualizować, a później jak się zalogowałem to jeszcze mi pół godziny instalowało aktualizacje. Potwierdzam wyniki i jeszcze raz przepraszam.

P.S. Jak sam widziałeś, nie miałem włączonej żadnej gry, ani żadnej aplikacji, tylko menu.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 07 lut 2014, 14:49

Ale to można coś napisać na forum. A ja nie wiem, czy Ty jesteś (bo sam często piszesz, że konsola chodzi, Ciebie nie ma). A z drugiej strony. Nie zaloguje Ci się do PSN, jesli nie masz aktualizacji systemu zrobionej. Wczoraj wieczorem mi się aktualizacja mi się robiła.

Awatar użytkownika
czarny samael
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 07 lut 2014, 15:49

Ale ja już byłem zlogowany bez tego, najpierw w ogóle nie miałem neta, bo gram w innym miejscu. Stąd mówiłem że muszę się podłączyć. Kiedy włączyłem neta, zalogowało mi się i zaczęło ściągać aktualizację i później ją instalować. Nie wiem czy w tym czasie było mnie widać na PSN, czy nie.

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 215

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 07 lut 2014, 15:52

Chelsea - Bayern 2:5
Bayern - Chelsea 4:3

Pierwszy mecz jak zawsze w deszczu :D Wynik moim zdaniem zasłużony,choć na początku musiałem ostro gonić...W drugim meczu dostałem już bramkę w 2 minucie nawet nie miałem kontaktu z piłką rozklepany jak dziecko,ale to co się działo potem to istne szaleństwo prowadzenie 3:1 po bramce samobójczej Cecha gdzie próbowałem go lobnąć a ona się jakoś tak odbiła nie fortunie..Potem do głosu doszedła Chelsea gdzie Neuer minął się z piłką na 3 metrze po rzucie rożnym i samobója strzela Goetze...Ostatecznie w 89 minucie zwycięskiego gola strzela Mandzukic gdyż czarny samael wyraźnie odkryty zagrał vabank...Moim zdaniem oba wyniki zasłużone,w drugim spotkaniu też sędzia trochę dał dupy przy karnym bo oprócz podyktowania go mógł sypnąć kartkę czerwoną - czysta pozycja do pustej bramki tymczasem gwizdał jakieś faule po czasie,wracał do sytuacji daleko wstecz...Cel spełniłem 3-4 pkt,które przypięczętowały moje podium w tej edycji :)
Dzięki za meczyki i wciąż masz szansę wygrać tą edycję mając bezpośredni mecz z Sinikiem :) Życzę powodzenia :)

Awatar użytkownika
Sinik1988
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 93

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sinik1988 » 07 lut 2014, 15:56

czarny samael masz czas??

Awatar użytkownika
czarny samael
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 07 lut 2014, 15:56

Byłbym zapomniał:
CFC - FC Bayern 2:5
FCB - CFC 4:3

To był najbardziej kretyński dwumecz jaki grałem. Niech za potwierdzenie tych słów będą sytuacje z drugiego meczu:
-karny dla FCb, bo gra źle mi włączyła zawodnika i zamiast jeszcze przed polem karnym, to już na polu karnym mój skosił gościa z FCB który nawet nie miał piłki.
-samobój Cecha, po tym piłkę wybiłem gościowi z FCB, Cech ją dobił
-samobój gościa z FCB po rogu, bo nie umiał wybić piłki
-róg tym razem dla FCB, mój wygrywa główkę, przyjmuje to zawdonik na polu bramkowym i piętką podaje do bramkarza który był odwrócony do niego plecami. Jakimś cudem mój inny zawodnik wibega i to wybija.
-3 sytuacje wktórych wychodziłem na setkę i dobrze podałem, ale gra i tak zdecydowała, że muszę podejść innym, a ten który był lepiej ustawiony i tak dobiegał sam do piłki i jej nie przyjmował tylko gdzieś wykopywał.

STRASZNE! A jak pierwszym meczu jeszcze graliśmy w deszcz to tak jakby mnie nie było na boisku. Nie powiem że w jednym czy drugim byłem bliższy czy dalszy zwycięstwa, bo w ogóle nie mam jak tego ocenić, tak fatalnie się grało. No 2 samobóje, piętka na polu karnym i karny bo gra źle włączyła zawodnika??? :|

Awatar użytkownika
Sinik1988
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sinik1988 » 07 lut 2014, 15:57

Jak masz czas,to poczeka chwile bo mi się aktualizuje :wink:

Awatar użytkownika
czarny samael
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 07 lut 2014, 16:02

Sinik1988 --->
Musze trochę odetchnąć, bo tak się wk***łem w drugim meczu, że na połowę już chciałem oddawać walkowerem po tym samobóju i karnym...
W sumie to będę za ok. 30 min, bo do sklepu muszę skoczyć. Zróbmy tak, że jak przyjdę to dam znać na forum, żebyś nie musiał na mnie czekać jak Bart, ok?

ddemon--->

W sumie masz rację - tam mogła być czerwona, tylko że ja w ogóle nie powinienem być włączony Cahilem. :|

A w pierwszym meczu pamiętam, że decydujący był gol Ribbery'ego, po nim moi przestali "widzieć piłkę" i kolejne gole były tylko kwestią czasu. Czułem się po prostu bezsilny. Jeszcze ten pierwszy mogę o tyle przeboleć, że chyba tylko mi odwalało, ale w drugim jak poczułem że Tobie też zaczyna, to pomyślałem że mam szansę odwrócić losy meczu :-P

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 07 lut 2014, 17:30

Sinik możesz grać teraz? Albo myhalek?

Awatar użytkownika
czarny samael
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 07 lut 2014, 17:51

Chelsea - PSG 2:2
PSG - CFC 2:2

Pierwszy mecz w deszczu - piłkarskie szachy i 3 gole ze stałych fragmentów gry. Azpiliqueta po raz kolejny nie wiedział co się wokół niego dzieje. W sumie może Cole też, ale po swojej stronie ma szybkiego Luiza i ten nadąża z pokryciem błędów Cole'a. Najśmieszniej to jednak wygląda, gdy gra włącza Cole'a do walki o główkę z Ibrą, zamiast Luiza. Niby :lol: , ale mina raczej :|

Drugi mecz w normalnych warunkach i grało się zupełnie inaczej. Emocje sięgały zenitu z mojej strony od momentu gdy przez dobre parę minut obaj widzieliśmy jak niepewnie podają obrońcy i szły długie piły od bramkarzy. Tyle, że jak bramkarz PSG wybił i piłka leciała wprost na Luzia, gra zdecydowała że mam być Cole'em. I koniec - Ibra zrobił z tego róg (i tak miałem szczęści że nie bramkę od razu) a później z tegoż rogu wbił. Ostatnie minuty to moje huraganowe ataki i główka Essiena (?) po rogu, którą z linii wybił zawodnik PSG.

Dzięki za mecze, gratuluję zwycięstwa w turnieju, które teraz masz na 99%

Awatar użytkownika
Sinik1988
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sinik1988 » 07 lut 2014, 18:19

Chelsea-PSG 2:2
PSG-Chelsea 2:2
PSG-Real 6:1
Real-PSG 2:4

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 07 lut 2014, 18:19

PSG - Real 6:1
Real - PSG 2:4

Gratuluję :) W pierwszym meczu w 1 połowie trzeba było częściej strzelać. Jak widziałeś Diego Lopez puszczał wszystko :D

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 215

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 07 lut 2014, 21:38

Wszystko podliczone...Do końca turnieju zostały rozegrane 2 spotkania
12. KOLEJKA i 17. KOLEJKA 28.01 - 03.02

myhalek_acm (Atletico Madryt) - bagg (Manchester City) -:- / bagg (Manchester City) - myhalek_acm (Atletico Madryt) -:-
Jak sama data wskazuje - jest to spotkanie zaległe - winę obarczam obu z racji braku zainteresowania...Jest to pierwsze opóźnienie graczy więc obędzie się bez większych kontrowersji - przypominam jednak,że na rozegranie spotkania zaległego jest tydzień(7dni) więc termin mija 10. lutego :!:
15. KOLEJKA i 20. KOLEJKA 04.02 - 10.02

bagg (Manchester City) - czarny samael (Chelsea Londyn) -:- / czarny samael (Chelsea Londyn) - bagg (Manchester City) -:-
Mecz z obecnej kolejki...Narazie trudno obarczyć kogoś winą,ale przypominam,że czarny samael już masz dwa opóźnienia więc w razie nie rozegranego spotkania nie zdziw się jeszcze nastąpi kara surowa-walkower :!: :)

Awatar użytkownika
czarny samael
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 07 lut 2014, 22:32

Nie zdziwię się, :-P 1,5 do 2 tygodni nie miałem neta żeby grać i dziś musiałem rozegrać 3 dwumecze w innym miejscu więc wiesz :-P miejsc to nie zmieni, ale mam nadzieję że dla porządku da się rozegrać to np. jutro. :-)

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 08 lut 2014, 10:15

Panowie, okazalo sie, ze dzis musze wyjechac na tydzien, wiec oddaje spotkania walkowerem. wybaczcie, ze tak wyszlo

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gry Forumowe”