Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 06 lip 2005, 13:58
snake
Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 06 lip 2005, 14:00
romantyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 06 lip 2005, 14:04
Uchi_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 06 lip 2005, 14:14
Ja tez mysle ze Paryz jest najlepszym miejscem na igrzysa, ale zaraz po Madrycie, dlatego ze to wlasnie Madryt mial najlpeszy projekt i najwieksze poparce spoleczenstwa z wszystkich miast ktore braly udzial w wyborach. To jest najwazniejsze. Pozatym wg prezydenta Madrytu istnieje juz 83% wszyskiego co bylo zaplanowane na zorganizowanie igrzysk. Nie mowiac juz o poparciu Greenpeace itp. Szkoda ze wygral Londyn, ale napewno to beda bardzo dobre igrzyska.Londyn być może na dłuższą metę wyda się dobrym wyborem, ale według mnie Paryż jest lepszym miejscem na Igrzyska.
snake
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 06 lip 2005, 14:23
snake pisze:Ja tez mysle ze Paryz jest najlepszym miejscem na igrzysa, ale zaraz po Madrycie, dlatego ze to wlasnie Madryt mial najlpeszy projekt i najwieksze poparce spoleczenstwa z wszystkich miast ktore braly udzial w wyborach. To jest najwazniejsze. Pozatym wg prezydenta Madrytu istnieje juz 83% wszyskiego co bylo zaplanowane na zorganizowanie igrzysk. Nie mowiac juz o poparciu Greenpeace itp. Szkoda ze wygral Londyn, ale napewno to beda bardzo dobre igrzyska.Londyn być może na dłuższą metę wyda się dobrym wyborem, ale według mnie Paryż jest lepszym miejscem na Igrzyska.
Uchi_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 06 lip 2005, 14:38
snake
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 06 lip 2005, 14:40
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 06 lip 2005, 14:43
Corinthians pisze:Źle piszecie. Paryż i Londyn byli od początku faworytami. Oczywiście Paryż był większym faworytem, ale to, że to Londyn będzie gospodarzem IO 2012 nie jest niespodzianką. Ja byłem za Nowym Jorkiem, ale niestety
Uchi_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 06 lip 2005, 14:46
Masz racje. Byli przez ostatnie dni faworytami, ale jak juz doszli do finalu to ja bylem przekonany ze wygra Paryz tak jak wilu ludzi. Juz przed ogloszeniem wynikow krzyczano na sali "Paryz, Paryz". Chcialem przypomniec to jeszcze rok temu w glownymi faworytami byli Paryz i Madryt. Londyn byl daleko na 3 miejscu co chdzi o punkty. New Jork i Moskwa nie mialy wielkich szans, co bylo wiadome od dawna.Źle piszecie. Paryż i Londyn byli od początku faworytami.
snake
Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 06 lip 2005, 14:47
niezleBogi pisze:Londyn nie jest jakoś miastem
romantyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 06 lip 2005, 14:52
beckhs pisze:niezleBogi pisze:Londyn nie jest jakoś miastem![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
no to czym jest londyn ? duza wsia - rozumiem
Uchi_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 06 lip 2005, 17:27
herdek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 06 lip 2005, 18:08
A moze podal bys powod? Wem ze juz jest zapuzno na takie cos, ale powiec dlaczego Madryt ci nie odpowiada? Bo zrobiliby najlepsze igrzyska, a ty takich nie chcesz?Nie chciałbym, aby mistrzostwa odbyły się w Madrycie
snake
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 06 lip 2005, 18:32
Dla Madrytu zdecydowanie nie, gdyż to miasto jest często ofiarą ataków terorrystycznych (głównie ze strony Basków).snake pisze:Herdek jak to Bruksela. Chyba cos ci sie porzadnie pomieszalo. Bruksela nie brala udzialu w dzisiejszych wyborach.A moze podal bys powod? Wem ze juz jest zapuzno na takie cos, ale powiec dlaczego Madryt ci nie odpowiada? Bo zrobiliby najlepsze igrzyska, a ty takich nie chcesz?Nie chciałbym, aby mistrzostwa odbyły się w Madrycie
kostek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 06 lip 2005, 18:33
Corinthians
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio