Paweł Janas - Strona 2

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
Awatar użytkownika
Anka
One I Love
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 07 lip 2005, 18:33

cloner pisze:moze za Engela tez Polska grala dobrze, ale teraz gra chyba lepiej, kiedys jak gralismy np. z Finlandia czy Estonia to byly wyrownane pojedynki, a teraz - gramy z Irlandia Pln czy Azerbejdzanem i rywal na boisku wogole nie istnieje :!:
Cloner, bez urazy, ale trochę śmieszy mnie Twoja wypowiedź. Nie porównuj reprezentacji Finlandii do Azerbejdżanu. To powinno być karane! ;) W swej wypowiedzi podkreśliłeś, że Paweł Janas ma wielkie szczęście - z tym się zgodzę. Nie zgodzę się z tym, że jest dobrym trenerem. Według mnie wszystko, co do tej pory osiągnęła za jego kadencji reprezentacja Polski jest skutkiem wielkiego farta, jakiego ma szkoleniowiec zespołu oraz dobrej postawy, jaką prezentują gracze. I nie prezentują jej dlatego, że mają trenera Janasa, ale dlatego, że 50% to piłkarze, którzy dorastali w towarzystwie Henryka Kasperczaka. ;) Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8205
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 07 lip 2005, 18:43

Anka pisze:Cloner, bez urazy, ale trochę śmieszy mnie Twoja wypowiedź. Nie porównuj reprezentacji Finlandii do Azerbejdżanu. To powinno być karane! ;) W swej wypowiedzi podkreśliłeś, że Paweł Janas ma wielkie szczęście - z tym się zgodzę. Nie zgodzę się z tym, że jest dobrym trenerem. Według mnie wszystko, co do tej pory osiągnęła za jego kadencji reprezentacja Polski jest skutkiem wielkiego farta, jakiego ma szkoleniowiec zespołu oraz dobrej postawy, jaką prezentują gracze. I nie prezentują jej dlatego, że mają trenera Janasa, ale dlatego, że 50% to piłkarze, którzy dorastali w towarzystwie Henryka Kasperczaka. ;) Pozdrawiam.
Anka - bez urazy, ale nie zgadzam sie z Toba :)

moze Finlandia jest troche mocniejsza, ale np. Estonia,
Janas ma wielkie szczescie i dlatego jest trenerem Polskiej Reprezentacji, Engel mial malo farta i niektore spotkania przegral, np. z Korea pld., wg mnie gdyby sklad byl troche inny mozna bylo z nimi powalczyc, ale niestety, wiemy jak to sie zakonczylo,

50% dorastalo w towarzystwie Kasperczaka :?: a co ma Janas robic, nie powolywac pilkarzy Wisly :?: to wtedy juz dawno nie bylby trenerem (nawet gdyby byly wyniki),
ja tylko przypomne ze to dzieki Janasowi w kadrze zadomowili sie ... Niedzielan z Rasiakiem :)

pozdrawiam

Awatar użytkownika
pippen
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 07 lip 2005, 19:00

Anka pisze:[ę. Nie zgodzę się z tym, że jest dobrym trenerem. Według mnie wszystko, co do tej pory osiągnęła za jego kadencji reprezentacja Polski jest skutkiem wielkiego farta, jakiego ma szkoleniowiec zespołu oraz dobrej postawy, jaką prezentują gracze. I nie prezentują jej dlatego, że mają trenera Janasa, ale dlatego, że 50% to piłkarze, którzy dorastali w towarzystwie Henryka Kasperczaka. ;) Pozdrawiam.
jakto dorastali ?? no popatrz , taki TOmasz Frankowski dzięki któremu mamy punkty, za Kasperczaka grał spokojnie pół roku na kjesieni,- które zresztą miał wspaniałe, ale przeciez to przez Kasperczaja dwukrotny a obecnie 3 - krtorny krtól stzrelców Ligi polskiej mógł się wogóle nie rozwinąć, boe nie dostawał szans.

A Szymek na jesieni prawie nie grał w kadrze, a treaz gra bo się odrodził w Trabzonie.

Takie porównywanie że Ten zaedzięcza temu jest bez sensu,

Brazylia został mistrzem świata bo Ronni trenuje z Rijkardem:D:D:D:? albo wtedy z Fernandezem?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”