V Edycja FIFA 13 Zapisy,Regulamin,Wyniki - Strona 5

Forumowe gry i zabawy, dział, w którym nie są naliczane posty.
Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!
Reputacja: 0

Re: V Edycja FIFA 13 Zapisy,Regulamin,Wyniki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 18 mar 2014, 20:51

O cholercia. Myślałem, że z każdym po jednym meczu. Przepraszam, że tak hamuję rozgrywki. :oops:

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 215

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 19 mar 2014, 18:52

Barcelona - PSG 2:3
PSG - Barcelona 10:2

W pierwszym meczu(a w zasadzie drugim o tym później) czułem to co ostatnio wyraźnie czują moi przeciwnicy czyli skuteczność przeciwnika do przerwy 2-2,od samego początku goniłem wynik,ale jakoś udało się dogonić,podwyższyć,karny dla przeciwnika dyskusyjny :P Ale są 3 pkt :jupi: W drugim meczu,który został powtórzy(przeciwnik grał składem wyraźnie osłabionym i zawodnikiem nie uprawnionym-Lucas Piazon) od samego początku chciałem narzucić swój styl gry,atak,atak atak gole w 45 i 90 minucie : stąd i wynik hokejowy...W meczu towarzyskim padło 3-1 choć głównie zadecydowała w nim skuteczność w I połowie i prowadzenie 2:0 przy identycznej ilości oddanych strzałów..Dzięki za meczyki :beer:

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 19 mar 2014, 20:00

PSG - Barcelona 4:2
Barcelona - PSG 1:4

Masakra...Chyba najbardziej wyrównane moje mecze w tej edycji i najbardziej je jakoś tak emocjonowałem się...Koniec końców wygrałem...Czy zasłużenie? Cóż w obu meczach decydowała skuteczność o ile w drugim meczu na pewno przegrywałem do przerwy 1-0,ale wyrównałem już w 47 minucie to potem już tylko ja dominowałem,a Barca cosik próbowała grać z kontry,ale wiele już jej nie wychodziło...Natomiast w pierwszym istny horror...W 77 minucie dopiero udało mi się wyrównać na 2-2 i potem również jakoś PSG zrobiło jeden zryw i przypięczętowanie w 90 minucie...Naprawdę dobre mecze,gra się coraz ciężej i ten urwany punkt to nie był przypadek :P Dzięki raz jeszcze :beer:

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 20 mar 2014, 8:17

Dobrze mi sie z toba gra. Moje umiejetnosci rosna jak gram z takimi przeciwnikami jak ty. Jeszcze mi troszke brakuje w kilku elementach gry. Oprocz tego 10-2 gdzie sie podlalmalem i zastosowalem mega ofensywne ustawienie to mecze byly wyrownane. Najgorsze sa te twoje strzaly z 18 m. masz je dobrze opanowane.

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 20 mar 2014, 18:39

BVB - PSG 5:0
PSG - BVB 7:1

Po pierwszym meczu miałem ochotę wyłączyć konsolę...Masakra sytuacji po równo,a nic nie chciało wpaść...W drugim natomiast po I połowie przy stanie 2:1 musiałem podłączyć pad i jakby nowe siły,skuteczność wróciła tym samym całkowite zasłużone zwycięstwo...Dzięki za meczyki :)

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 20 mar 2014, 18:44

Potwierdzam :) drugi mecz to jakaś parodia w moim wykonaniu :P jak chcialem rozprowadzić akcję to uderzałem piłką w swojego zawodnika, zamiast podawać wzdłuż to strzelałem dwa razy na brankę naciskąjąc x i traciłem w drugiej połowie wszystko. Ospałośc obrony i bramkarza nie znała granic ;) dzięki !

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 20 mar 2014, 18:51

W pierwszym meczu wszystko ustawiło się już na początku,gdy rozpoczynałem,klepałem,klepałem,próba strzału,okazji,strata,2-3 podania - Kuba sam na sam gol...Potem prawo serii i 2-0 :D Ja dwoiłem i się troiłem oddałem taką samą ilość strzałów,bodajże 7-0 w różnych dla mnie - wynik 0 po mojej stronie...No nic nie chciało wpaść...W drugim meczu natomiast faktycznie nastąpiły 2 epizody,gdzie zamiast strzelać podawałeś w sytuacji sam na sam...Moi natomiast zaczęli strzelać po dobitkach i też w niej było prawo serii...No nic przewaga 4 punktów,a może i więcej...Trzeba poczekać,bo już trochę wybiegłem w przyszłość :)

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 21 mar 2014, 16:24

PSG - Manchester City 5:1
PSG - Manchester City 4:4
Manchester City - PSG 1:2
Manchester City - PSG 1:3

W pierwszym meczu sytuacji mnóstwo,wynik zasłużony choć obawiałem się tych piłek za obrońców,bo przeciwnik groźnie kontrował...W drugim meczu skuteczność przeciwnika lepsza,sytuacji po równo i gdy przegrywałem 2-4 w 82 minucie to się jednak nie poddałem i jakoś udało się w 90 minucie wyrównać,w 87 minucie City miało karnego przy stanie 3-4,ale Aguero przestrzelił :P W trzecim meczu też sytuacji dużo,mecz wyrównany,City tym razem karnego strzeliło,ale mimo wszystko zasłużenie wygrałem gdyż miałem tych okazji trochę więcej...W czwartym meczu,który rozegraliśmy wcześniej wygrałem tylko dzięki pomocy sędziego,ale biorąc pod uwagę ile karnych miał emdżej(3 karne na 3 spotkania) moim zdaniem,niektórych nie słusznych to uważam,że wyniki całkiem obiektywne...Z każdym meczem emdżej grałeś co raz lepiej i już nie ma co oczekiwać jakiegoś spacerku :) Dzięki za mecze emdżej :beer: Straciłem kolejne punkty to dobrze dla mistrzostw,trzeba walczyć dalej :)

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 21 mar 2014, 19:31

PSG - Manchester City 5:1
PSG - Manchester City 4:4
Manchester City - PSG 1:2
Manchester City - PSG 1:3

Oj działo się w tych meczach wiele tak jak wyżej ddemon opisał. Najbardziej jestem zły o ten remis 4:4 przez to prowadzenie dwubramkowe w końcówce i nie tylko przestrzelony rzut karny (zbytnio przekombinowałem ze strzałem na dwa tempa), ale tam jeszcze był moje trafienie w poprzeczkę w 90. minucie, po którym poszła kontra i padł wyrównujący gol. Byłoby lepiej gdybym nie notował tylu strat, które owocowały nawet niewykorzystanymi sytuacjami trzech na jednego obrońcę.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 22 mar 2014, 21:50

Belgia-Hiszpania 3:4
Hiszpania-Belgia 2:3

W pierwszym meczu mialem juz dobra zaliczke bo prowadzilem 3:1 ale Emdzej zdazyl wyrownac. Praktycznie w przedostatniej akcji strzelilem decydujaca bramke. W rewanzu postanowilem spokojnie sie bronic wiec taktyka defensywna byla dla mnie najlepszym rozwiazaniem. O ile w pierwszej polowie wykonywalem plan w 100% to w drugiej worek z bramkami pekl. Mialem na tyle duzo szczescia, ze co Emdzej wyszedl na prowadzenie to od razu wyrownywalem.

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 23 mar 2014, 12:48

Belgia-Hiszpania 3:4
Hiszpania-Belgia 2:3

Wyrównywanie po moim wyjściu na prowadzenie to nie jest jakieś specjalne szczęście. Ja tak zawsze mam :lol:
Nigdy nie lubiłem zasady wyjazdowych bramek, ale teraz to już w ogóle nic mnie do niej nie przekona. :evil:

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 23 mar 2014, 16:46

Hiszpania - Anglia 1:8
Anglia - Hiszpania 4:3

W pierwszym meczu wychodziło mi dosłownie wszystko,do przerwy 0-6,a przeciwnik oddał swój pierwszy strzał w 58 minucie..Świetna gra w obronie,ale mimo wszystko geniusz Iniesty w polu karnym i tym samym bramka honorowa...W drugim meczu niesamowita nieskuteczność z mojej strony,genialne interwencje Ikera,ale obrońcy Hiszpanii zdecydowanie się gubili swoich czynach i udało się w końcu strzelić bramkę..Od tego momentu grało się łatwiej,padały kolejne,lecz moja gra w obronie kulała i tym Hiszpania szybko dochodziła na bramkę kontaktową.Ostatecznie udało się wygrać...
Dzięki za meczyki :)

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 26 mar 2014, 16:15

PSG - City 3:0
City - PSG 2:3

Pierwszy mecz raczej bez historii. Jakbym nie obronił karnego byłoby jeszcze gorzej. W drugim powalczyłem, a nawet byłem blisko remisu po strzale w słupek przy stanie 2:3. Ale jak spojrzałem na statystyki strzałów (6:13) to na remis nie zasłużyłem. Nie wiem kim musiałbym grać żeby zdobywać punkty. Chyba Arsenalem w składzie z mojego trybu kariery bo tam się prawdziwy dream team udało zebrać. :wink:

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 26 mar 2014, 16:24

emdżej pisze:PSG - City 3:0
City - PSG 2:3

Pierwszy mecz raczej bez historii. Jakbym nie obronił karnego byłoby jeszcze gorzej. W drugim powalczyłem, a nawet byłem blisko remisu po strzale w słupek przy stanie 2:3. Ale jak spojrzałem na statystyki strzałów (6:13) to na remis nie zasłużyłem. Nie wiem kim musiałbym grać żeby zdobywać punkty. Chyba Arsenalem w składzie z mojego trybu kariery bo tam się prawdziwy dream team udało zebrać. :wink:
Ten pierwszy należy powtórzyć,bo grałeś Hummelsem w obronie :P Drugi natomiast faktycznie,niezwykle wyrównany,ale też grałem innym ustawieniem(domyślnym) a nie chciało mi się zbyt dużo bawić i tylko wybrałem odpowiednich piłkarzy do tej dostosowanej...Ładna bramka Dżeko,groźnie kontratakowałeś,a moja gra taka nijaka i naszczęście udało się dowieźć korzystny wynik,bo jak wspomniałeś byłeś blisko(strzał w słupek)

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 26 mar 2014, 16:26

Swoją drogą to ciekawe skąd się ten Hummels wziął. Ale nie narzekaj bo nawet karnego spowodował. Nie jego wina, że obroniłem. :P
Ustawiam sobie skład, a tu w głębokiej rezerwie widzę Hummelsa. To żal było nie skorzystać. :mrgreen:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gry Forumowe”