Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 26 maja 2014, 21:46
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 26 maja 2014, 21:47
Jeśli się nie mylę to było z Cardiff (albo innym beniaminkiem). Też uważam, że to ścisły top bramek w tym sezonie. Zresztą w tym samym meczu jeszcze Sidwell pięknego gola ustrzelił.Cris7 pisze:Kasami jeszcze piękną sieknął. Nie pamiętam przeciwko komu, ale taki wolej z powietrza w długi róg.
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 26 maja 2014, 21:49
O, dokładnie jak napisałem wyżej, pamiętam, że był dwupak ładnych goli w spotkaniu, ale też nie pamiętałem, z kim, myślałem, że raczej z Aston Villą, ale skoro piszesz, że z Cardiff, to z Cardiffemdżej pisze:Zresztą w tym samym meczu jeszcze Sidwell pięknego gola ustrzelił.
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 26 maja 2014, 21:54
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 27 maja 2014, 21:20
Nieprawda. W jedenastce to jest dwóch z Realu i jeden z Barcelony. Możesz zrobić lepszą. Jacek wrzucił na jedynkach dziesięciu zawodników Atletico i nikt się go nie czepia.rekinho pisze:cały realfan - w 11 sezonu druga w lidze barcelona dwóch zawodników, trzeci w lidze real ośmiu zawodników xd
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 27 maja 2014, 21:22
Bo Atletico było najlepsze;)Kluchman pisze:Nieprawda. W jedenastce to jest dwóch z Realu i jeden z Barcelony. Możesz zrobić lepszą. Jacek wrzucił na jedynkach dziesięciu zawodników Atletico i nikt się go nie czepia.rekinho pisze:cały realfan - w 11 sezonu druga w lidze barcelona dwóch zawodników, trzeci w lidze real ośmiu zawodników xd
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 27 maja 2014, 21:38
fryderyk szopen pisze:Cos chyba jest zle, w "11" sezonu wybor na dwunastu pozycjach?
Powinno byc trzech napastnikow i trzech pomocnikow. Tymczasem mamy tu dwoch napastnikow i ... pięciu pomocnikow
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 27 maja 2014, 23:39
Oni pochodza z Elche. Saul jako gowniarz poszedl do akademii Realu, a stamtad do Atletico.Saul z tych Niguezów? Zastanawia mnie skąd w takim razie wziąłby się w Madrycie, bo Aaron (który był swego czasu gwiazdą młodzieżówek i jako junior grywał już w LM za QSF) pochodzi bodaj z Alicante.
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 29 maja 2014, 18:05
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 30 maja 2014, 18:49
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 30 maja 2014, 18:49
HMK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 30 maja 2014, 18:55
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 30 maja 2014, 19:04
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 30 maja 2014, 21:07