A kto powiedział, że fauluje? Przeszkodził mu w kontynuowaniu akcji. A przeszkodził bo Costa pozwolił. Karny.Cris7 pisze:Wy się słyszycie (czytacie)? W którym momencie Vlaar fauluje Costę?
A nawet jeśli nie to nie ma się co czepiać sędziego.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 13 cze 2014, 22:05
A kto powiedział, że fauluje? Przeszkodził mu w kontynuowaniu akcji. A przeszkodził bo Costa pozwolił. Karny.Cris7 pisze:Wy się słyszycie (czytacie)? W którym momencie Vlaar fauluje Costę?
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 13 cze 2014, 22:05
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 13 cze 2014, 22:09
A to spoko, bo ja myślałem, że karne dyktuje się tylko po faulach w polu karnym.Emerald pisze:A kto powiedział, że fauluje? Przeszkodził mu w kontynuowaniu akcji. A przeszkodził bo Costa pozwolił. Karny.Cris7 pisze:Wy się słyszycie (czytacie)? W którym momencie Vlaar fauluje Costę?
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 13 cze 2014, 22:09
wianuch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 13 cze 2014, 22:10
myhalek_acm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 13 cze 2014, 22:11
Pierwszy wiersz mnie zmiażdżył. Nie faulował, ale przeszkodził w kontynuowaniu akcji. Więc karny. To co, jak obrońca odbierze piłkę napastnikowi to też dajemy karne, bo chociaż faulu nie było, ale napastnik nie mógł akcji kontynuować?A kto powiedział, że fauluje? Przeszkodził mu w kontynuowaniu akcji. A przeszkodził bo Costa pozwolił. Karny.
A nawet jeśli nie to nie ma się co czepiać sędziego.
venomik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 13 cze 2014, 22:27
No widzisz... byłeś w błędzie. Po ręce też się dyktuje.Cris7 pisze:A to spoko, bo ja myślałem, że karne dyktuje się tylko po faulach w polu karnym.
Emerald

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 13 cze 2014, 22:28
NoName1989

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaUser_FCI » 13 cze 2014, 22:30
MaUser_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MeToYou » 13 cze 2014, 22:32
Ręka to też jest chyba faul. Faul to zachowanie niezgodne z przepisami gry.Emerald pisze:No widzisz... byłeś w błędzie. Po ręce też się dyktuje.Cris7 pisze:A to spoko, bo ja myślałem, że karne dyktuje się tylko po faulach w polu karnym.
MeToYou

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 13 cze 2014, 22:33
No widzisz...nie byłem, bo zagranie ręką to faul.Emerald pisze:No widzisz... byłeś w błędzie. Po ręce też się dyktuje.Cris7 pisze:A to spoko, bo ja myślałem, że karne dyktuje się tylko po faulach w polu karnym.
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 13 cze 2014, 23:04
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 14 cze 2014, 8:13
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fan_R10 » 14 cze 2014, 8:51
jak na moje oczywiste oszustwo Costy.fieldy pisze: Hiszpania-Holandia, kontrowersja przy karnym dla Hiszpanów - zdania podzielone, wiec pod dyskusje
.
fan_R10

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 14 cze 2014, 8:53
grzegorzfcb
Wróć do „Mundial 2014 Brazylia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio